Καλημέρα στους περισσότερους.
Πάμε μία ενημέρωση από σήμερα το πρωί που όμως μπορεί να φανεί χρήσιμη σε όσους σκοπεύουν να πάνε αύριο.
Φυλής
71 κάτω δεν ήταν το στανταράκι μου η Μαίρη αλλά η Αλίσια ωραία ήταν και αυτή αλλά Μαίρη δεν ήταν.Λεπτή με κάτι περίεργα χρώματα στα μαλλιά.Όλα εκτός από κώλο ανακοίνωσε η τσατσά.
71 πάνω Αντζελίνα.Λεπτή κοντοπούτανη με πρωκτικό αυτή που παίζει και στο ισόγειο.
69 κάτω η κλασική Τζούλια με φουλ.
67 η Μαρία κλασικά ελεύθερο στοματικό και κώλος ανακοινώθηκε.Έχω την εντύπωση ότι πιο παλιά έκανε μόνο πρωκτικό.
65 κάτω Τζάσμιν.Λεπτό κοντοπούτανο με πουτανιάρικο παρουσιαστικό όλα εκτός από κώλο λέει.
65 πάνω έλειπε η Σόνια και στην θέση της ήταν η άλλη μουνάρα η Αντζελίνα από τις ελάχιστες που είχαν δωμάτιο.
84 κάτω το Χριστινάκι της αλυσίδας.
86 επάνω Στέλλα και Νίκη μιλφ με φουλ και οι δύο.Η πρώτη με πιασίματα η δεύτερη πολύ λεπτή.
74 αριστερά η Άννα.Συμπαθητική κοπέλα που ήταν και μέχρι πριν κάναν χρόνο εκεί.Πρωκτικό λέει και ΑΝ θέλω (το τόνισε αυτό) και ελεύθερο στοματικό.
56 η Νάνσυ.Πολύ ωραίο μουνάκι με ωραίο πρόσωπο και κωλάρα και πιασίματα στα σωστά σημεία πέρασα εδώ και πέρασα καλά.Δεν έκανε τίποτα το αξιομνημόνευτο αλλά ήταν δεκτική σε προκαταρκτικά και τον έφαγε ανάσκελα και στα τέσσερα χωρίς κλεψιές.Θα την ξαναπάρω.
54 κάτω η Μάγια με τις τορπίλες με το περίεργο σχήμα.
54 πάνω η Χριστίνα η μουνάρα της αλυσίδας.
109 πάνω Βίκυ με εμφάνιση πορνοστάρ.Όλα εκτός από κώλο λέει.
109 κάτω η Αλίνα-Ροδίκα και μία Όλγα καινούργια λέει κοντή μέτρια.Δεν νομίζω ότι έχει ελπίδες μπροστά στην Ροδίκα να σταυρώσει πελάτη.
Πιπίνου 65 η Μάγδα με φουλ.
Διδύμου
Τα εφτάρια ήταν κλειστά και ήθελα ρε γαμώτο να γαμήσω καμία Τζώρτζια.
8 κάτω οι κλασικές μιλφ του οίκου με την φράντζα και οι δύο.Τι διάολο στον ίδιο κουρέα πηγαίνουν;Ελεύθερο στοματικό λέει.
8 πάνω η Τατιάνα της μοντελοαλυσίδας.Εδώ έχουν ανακαινίσει το μαγαζί και έχουν μικρύνει το σαλόνι που παλιότερα ήταν τεράστιο αλλά εκεί που το έκοψαν έχουν βάλει μία πόρτα που την έχουν φράξει με καναπέ.Μάλλον το προορίζουν για δωμάτιο αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμο.
Φωκαίας
9 αριστερό η Άννα η μιλφ από το 19 με φουλ.
9 δεξί η Κατερίνα η οδοντογλυφίδα από το 134.
17 κάτω Τζένη και Άννα λέει η πρώτη κοντή παχουλή και ψηλή και πολύ αδύνατη η δεύτερη.Ελεύθερο στοματικό και για τις δύο.
Στον όροφο μία ψηλή που την είπε η τσατσά Γκλόρια.Καινούργια λέει.Μεσήλικας συναγωνιστής που πέρασε μαζί της βγήκε από το δωμάτιο κατενθουσιασμένος και έλεγε τα καλύτερα.Μαζί ήταν και μία Φελίτσια κοντή καινούργια και κείνη σύμφωνα με την τσατσά.
25 πάνω μια μαύρη χοντρή με βυζόμπαλα.Μπιούτυ λέει άμα είναι έτσι η μπιούτυ εγώ είμαι ο Γκουσγκούνης.
25 κάτω βγήκε η Ηλέκτρα μαστουρωμένη ίσα που κουνιότανε και μου λέει πάμε μέσα να γίνει χαμός;Τι χαμός ήθελα να της πω εσύ οδεύεις προς τον χαμό σου παραπάτησε κιόλας το βούρλο και πήγε να πέσει
27 κάτω η Βιολέτα κλασικά και μία Μπέλα που ήταν πολύ ώρα στο δωμάτιο και δεν είχα χρόνο να περιμένω.
27 μεσαίο η Καμέλια.
Ανέβηκα και στον όροφο αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιαν βρήκα :-
Αυτά.