Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (18 μέλη και 237 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.166
Πόντοι
1.686
Μάγκες, φόρεσα θερμοεσώρρουχο φανέλα HH dry ( κόστος 18 ευρώ
στις εκπτώσεις) με διαπνοή
και έκανα μπουρδελότσαρκα χωρίς να γίνω μούσκεμα
στον ιδρώτα !  :rockon: :rockon:

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
[size=99pt]P[/size][size=95pt]r[/size][size=89pt]o[/size][size=69pt]f[/size][size=69pt]e[/size][size=59pt]s[/size][size=49pt]s[/size][size=39pt]o[/size][size=29pt]r[/size].....................[size=99pt]X[/size]
Nαι,ναι,τα ξέρουμε αυτά,ο Προφέσορεξ είναι σταθερή δύναμη,χρόνια τώρα.Μην τον εκθειάζεις όμως συνέχεια γιατί είναι σεμνός και ταπεινός και κοκκινίζει.

Kostandinos vf

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
_ παίδες η βερόνικα απο Κολοκυνθούς 63 γνωρίζει κανεις που βρίσκεται?

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
παιδάκια ;

δευτερη βάρδια υπάρχει κανένα καλό διπλό κατα προτίμηση με 2 καμπυλώδεις ώριμες πορνουλες  :tits: :tits: ?

έχω πολυ καιρό να κάνω κανα καλό διπλο

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
βολτα μες την ζεστη αλλα τελικα κερισα!...
ειχα μια δουλεια κεντρο, απο συνηθεια περασα μεταξι....32β ελληναδικο ειχε μια ρωσσιδα-λιντα-νομιζω- με 4 μερες στον οικο μονο,
καλος κωλος αλλα εντσικτο ειπε δρομο.
στο 15 δουλευε μια αννα νομιζω αδιαφορη, τελευταια σταση στο 11 ισογειο=βικτωρια σχετικα καλη αλλα κ παλι ηθελα κατι καλυτερο.
οποτε φυλης...
φωκαιας ετσι κ ετσι μπηκα σε 2-3 μονο..εψαχνα λαουρα στην φυλης επαιζε ενα εκφυλο ξανθο στη θεση της νομιζω μαρια...
δεν μπηκα με το ζορι" μου αρεσε η κοπελα.
τελικα κατεληξα στο 65α...=αντζελινα...μου αρεσε παρα πολυ σαν εμφανιση=τελειωσα μπαμ,μπαμ.
σπανιο για μενα.....
πολυ ζεστη...αλλα αν μπει στο μυαλο κατι πρεπει να γινει-

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
Προσοχή φόλα αλέρτ.
Σιμόνα * Φώκαιας 27 ισόγειο. Ζέστη μου είπε με το που μπήκε δωμάτιο.
Έκατσε σαν κούτσουρο να τη γαμησω, αφού μου πήρε άθλια πιπα.
Την βάζω στα 4 και έκανε πουστιά βάζοντας το χέρι πάνω στο μουνι της για να μου σφίγγει το καυλί
Εχυσα με τα χίλια ζόρια.
Εννοείται δεν ξαναπάω ΠΟΤΕ.

Πήγα καπάκι στο Τζασμινάκι Φυλής 65 όροφο και ρέφαρα.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Bόλτα στην πρωινή βάρδια συνοδεία του καύσωνα.
Ξεκίνημα απο το Πιπίνου 118  όπου και εργαζόταν δύο κοπέλες η Βίκη και η Λάνα.Η πρώτη είναι όπως ανέφερα και στην χθεσινή μου ενημέρωση η Βίκη που εργαζόταν ξανά πριν ένα χρόνο. Όμορφο νεαρό Ρωσιδάκι λεπτό,με καλλίγραμο σώμα μαυρισμένο απο σολάριουμ και ξανθά μαλλιά σγουρά στο ύψος των ώμων της. Η δεύτερη ήταν η Λάνα σταθερή στο μαγαζί,λεπτή με λίγα πιασιματάκια,με ξανθά μακριά μαλλιά. Το ελεύθερο στοματικό δεν ανακοινωνεται ανοιχτά στο σαλόνι όπως και στο Αγκύρας 12 δεξιά της αλυσίδας.Σε ερώτηση μου η απάντηση της υπηρεσίας ήταν όπως όλες οι κοπέλες αναλόγως τον πελάτη. Διάλεξα την Βίκη μιας και μου άρεσε πέρασα και έμεινα ευχαριστημένος. Την πέτυχα ξεκούραστη, δεν έθιξε αυτήν την φορά θέμα χρόνου. Κατά τα άλλα οι υπηρεσίες της ήταν όπως ακριβώς περιγράφω στην απο 06/05/2016 κριτική μου "Με γεύση μέντα!" . Γλωσσόφιλα δεν μου έδωσε όμως αυτήν την φορά. Στα θετικά πάντα ότι ο οίκος διαθέτει ντουσιέρα και πετσέτα σφραγισμένη την οποία και τίμησα πριν και μετά τον αγώνα.
Συνεχίζοντας την βόλτα κατέβηκα και στα άλλα Ακριτικά μαγαζιά να τσεκάρω και εκεί τις κοπέλες.
Το Αχιλλέως 48 ήταν κλειστό.
Στο Μαραθώνος 59 στον ημιόροφο ήταν δύο κοπέλες με πρόγραμμα κανονικό με μασάζ και εκτόνωση.Η πρώτη ήταν η Μαρσέλα, λεπτή,με μαλλιά καστανά τα οποία είχε πιασμένα πάνω. Η γνωστή κοπέλα του μαγαζιού.Η δεύτερη ήταν μία κοπέλα καινούρια με όνομα Ίνα, λεπτή με όμορφα πιασιματάκια,λευκό δέρμα και μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της.
Στο Μαραθώνος 59 στο ισόγειο η μιλφ Γιούλια από την αλυσίδα Βέργας 3.Ψηλή κοπέλα,με μαλλιά μαύρα πάνω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Βιργινίας Μπενάκη μία ώριμη υπέρβαρη με μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της.Πρόγραμμα δεν άκουσα.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο υπόγειο η Νικολέτα απο Αλβανία,λεπτή,με ωραίο σώμα και καστανά μαλλιά στό ύψος των ώμων της.Σε πρωκτικό.Εργάζεται και στον όροφο του Χωματιανού 11 ως Νικόλ. Εργάστηκε προσφάτως και ως Σάρα στο Φυλής 65 ισόγειο.Για όσους θυμούνται πρόκειται για την πρώην Νέλυ με θητεία στα Φυλής 71 όροφος,Φυλής 61, Φυλής 74, Φωκαίας 9 κλπ.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο ισόγειο 2 κοπέλες μεγάλων κυβικών. Η πρώτη η μιλφ Νικολέτα,υπέρβαρη με μακριά ξανθά μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό και η δεύτερη η Κατερίνα η Πολωνέζα σε φουλ,υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και μεγάλες βυζάρες τις οποίες και είχε καλυμμένες με λάδι και της έπαιζε μπροστά μου για να με πείσει να περάσω. Η Κατερίνα η Πολωνέζα είχε παλιότερα περάσει και απο Ιουλιανού 71.
Στο Ιωαννίνων 3 στο ισόγειο μπήκα να δω καμία Ρωσόφωνη αλλά πέτυχα μία καινούρια την Ειρήνη, μάλλον Ρουμάνα, αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,όμορφο λεπτό σώμα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιωαννίνων 3 στον όροφο τρεις κοπέλες. Η πρώτη σε φουλ με όνομα Ζώη,μιλφ, Ελληνίδα κατά δήλωση της, λεπτή,ξερακιανή,με μαλλιά κόκκινα πιασμένα πίσω σε κότσο,πρόσωπο τραχύ.'Εχει εργαστεί παλιότερα και σαν Ζωή στο Ιουλιανού 71. Για τελειωτικό τσιμπούκι μου ζήτησε ένα δεκάρικο εξτρά.Όταν υπάρχουν φιλότιμες κοπέλες που την ίδια υπηρεσία την προσφέρουν στο δεκάρικο και στο εικοσάρικο θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να πληρώσω παραπάνω αντίτιμο. Η δεύτερη ήταν η Αγάπη , ώριμη, Ελληνίδα, ελαφρώς γεμάτη με μαλλιά κόκκινα στο ύψος των ώμων της. Φουλ. Η τρίτη την οποία και δεν θυμάμαι όνομα κάνει τσιμπούκι με καπότα και κώλο. Ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω,λευκό δέρμα,βυζάρες.
Στο Ιωαννίνων 5 η Ίρις,Ελληνίδα κατά δήλωση της,ψηλή,με κόκκινα μαλλιά πιασμένα πάνω,σώμα κανονικό με πιασιματάκια. Ελέυθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες η Ρήτα πρώην Ρενάτα,γεματούλα με μαλλιά ξανθά προς το καρέ και η δεύτερη ήταν η Μαρία κοντή γεματούλα με μαλλιά ξανθά πιασμένα αλογοουρά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο ισόγειο αριστερά ήταν η Μαρία, υοέρβαρη με μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα σε δύο κοτσίδες και βυζάρες.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο η Βικτώρια μιλφ υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά και φουλ πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο η ώριμη Ρωσόφωνη Ελένη απο Λευκορωσία,ψηλή,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Μαζί της η Μαρία,υπέρβαρη με μαλλιά καστόμαυρα κοντά.
Στο Κολωνού 45 στο διάδρομο δεξιά η Μαρία,υπέρβαρη με μαλλιά καστανά πιασμένα αλογοουρά.Κανονικό.
Στο Κολωνού 45 ευθεία στο βάθος η Μαρίνα απο Μολδαβία,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 109Β καινούρια κοπέλα η Όλγα, κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 86 στον όροφο σε ντουέτο δύο μιλφ με φουλ πρόγραμμα.Η πρώτη η Νίκη,λεπτή,με μαλλιά ξανθά πιασμένα σε δύο κοτσιδάκια και σήμερα φορούσε και γυαλιά και η δεύτερη η Στέλλα,σώμα με πιασιματάκια και μαλλιά καστανά κάτω απο τους ώμους.
Τέλος έκλεισα την βόλτα στο Διδυμου 27 όπου και δούλευαν δύο κοπέλες.Η πρώτη κλασσικά η μιλφ Ρωσόφωνη Φωτεινή,ψηλή,κανονικών κιλών με σώμα γυμνασμένο και μαλλιά καστανόμαυρα ως τους ώμους περίπου. Και η δεύτερη ήταν η καινούρια Τατιάνα που είχα δει και εχθές. Μιλφ, γεματούλα,με μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της. Αν και δεν ήταν απόλυτα του γούστου μου μιας και προτιμώ λεπτότερες κοπέλες αποφάσισα να την δοκιμάσω. Αρκετά κοινωνική, έμπειρη κοπέλα με καλές υπηρεσίες.
Καλά να περνάτε!

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Ξεκίνημα απο το Πιπίνου 118  όπου και εργαζόταν δύο κοπέλες η Βίκη και η Λάνα.Η πρώτη είναι όπως ανέφερα και στην χθεσινή μου ενημέρωση η Βίκη που εργαζόταν ξανά πριν ένα χρόνο. Όμορφο νεαρό Ρωσιδάκι λεπτό,με καλλίγραμο σώμα μαυρισμένο απο σολάριουμ και ξανθά μαλλιά σγουρά στο ύψος των ώμων της. Η δεύτερη ήταν η Λάνα σταθερή στο μαγαζί,λεπτή με λίγα πιασιματάκια,με ξανθά μακριά μαλλιά. Το ελεύθερο στοματικό δεν ανακοινωνεται ανοιχτά στο σαλόνι όπως και στο Αγκύρας 12 δεξιά της αλυσίδας.Σε ερώτηση μου η απάντηση της υπηρεσίας ήταν όπως όλες οι κοπέλες αναλόγως τον πελάτη. Διάλεξα την Βίκη μιας και μου άρεσε πέρασα και έμεινα ευχαριστημένος. Την πέτυχα ξεκούραστη, δεν έθιξε αυτήν την φορά θέμα χρόνου. Κατά τα άλλα οι υπηρεσίες της ήταν όπως ακριβώς περιγράφω στην απο 06/05/2016 κριτική μου "Με γεύση μέντα!" . Γλωσσόφιλα δεν μου έδωσε όμως αυτήν την φορά. Στα θετικά πάντα ότι ο οίκος διαθέτει ντουσιέρα και πετσέτα σφραγισμένη την οποία και τίμησα πριν και μετά τον αγώνα.
Η τσατσού ενόχλησε να βγει η Βίκυ;

• Like

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ξεχασα η αντζελινα αν δεν μου χε καρφωθει στο μυαλο, να την γαμησω θα ηταν ενα μετριο γαμησι.
συμετοχη οχι οσο θα μπορουσε ...μου αρεσε τοσο πολυ που ολα ηρθαν σε 2 μοιρα.
μου εφτιαξε την μερα ενα τυπικο γαμησι. μεσα στην ζεστη.

• Like

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Η τσατσού ενόχλησε να βγει η Βίκυ;
Όταν πέρασα απο το μαγαζί δεν είχε καθόλου κόσμο μάλλον λόγω ζέστης.Ο οίκος ήταν άδειος. Και μόλις βγήκα απο το μαγαζί και πάλι μόνος ημουν.Ούτε η τσατσά ενόχλησε ούτε η Βίκη έθιξε κάτι για τον χρόνο.Παλιότερα που είχα πάρει την Βίκη είχε θιχτεί θέμα χρόνου αλλά τότε το σαλόνι ήταν γεμάτο.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
ξεχασα η αντζελινα αν δεν μου χε καρφωθει στο μυαλο, να την γαμησω θα ηταν ενα μετριο γαμησι.
συμετοχη οχι οσο θα μπορουσε ...μου αρεσε τοσο πολυ που ολα ηρθαν σε 2 μοιρα.
μου εφτιαξε την μερα ενα τυπικο γαμησι. μεσα στην ζεστη.

Ατζελινα καραεκπεμπει φολαριουμ.. δε την εχω παρει ποτε

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
---------
TYΠΕ ΝΑΙ...
αλλα μου μπηκε σφηνα στο μυαλο οτι πρεπει να την γαμησω.
με το που την ειδα...εχω δει πολυ καλυτερες.
δεν ξερω πως βγαινει η καυλα σε καθε φαση.
εφυγα κ γυρισα αμεσως.
τυπικο γαμησι ειδικα στα 4...τραβιωνταν πολυ.
αλλα αν κλειδωσει το μυαλο...αυτο ειναι...
τσεχα δεν νομιζω να ειναι.
θα ξανατιμηθει...
ειχα γαμησει τριτη 2...οποτε δεν ειχα κ τιποτα μαζεμενα

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Ξεκίνημα απο το Πιπίνου 118  όπου και εργαζόταν δύο κοπέλες η Βίκη και η Λάνα.
Να συμπληρώσω στην άρτια όπως πάντα ενημέρωση του συναγωνιστή προφέσσορα.
Πριν από λίγο στο ίδιο σπιτάκι :
Βίκα(που συνέχιζε από το πρωί), και Νίκα(στο ίδιο στυλ με τη Βίκα, αλλά εμφανώς κατώτερη...)  :hi:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
---------
TYΠΕ ΝΑΙ...
αλλα μου μπηκε σφηνα στο μυαλο οτι πρεπει να την γαμησω.
με το που την ειδα...εχω δει πολυ καλυτερες.
δεν ξερω πως βγαινει η καυλα σε καθε φαση.
εφυγα κ γυρισα αμεσως.
τυπικο γαμησι ειδικα στα 4...τραβιωνταν πολυ.
αλλα αν κλειδωσει το μυαλο...αυτο ειναι...
τσεχα δεν νομιζω να ειναι.
θα ξανατιμηθει...
ειχα γαμησει τριτη 2...οποτε δεν ειχα κ τιποτα μαζεμενα

Οχι ρε τι Τσέχα, Ρουμάνα ειναι.. οσες εχουν γκομενο ειναι και φολες στο δωματιο

tomas3

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2016
Like
42
Πόντοι
0
Δεν έχω γράψει μέχρι τώρα.αλλά η σημερινή βόλτα στο φυλής 84 με τη Τζένη,με έκανε να γράψω η γυναίκα είναι φόλα με τα όλα της.Οι ποιο πολλοί το γνωρίζετε,για αυτό μακριά.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.166
Πόντοι
1.686

Ανάλογα τις μέρες της.

Την είχα πάρει όταν ήρθε για πρώτη φορά στη Φυλής,
πριν τέσσερα χρόνια περίπου.
Ηταν αρκετά καλή.
Τώρα κάποιες φορές έχει κέφια
και είναι αρκετά καλή, άλλες φορές όχι.

Οι μειοψηφία των κοριτσιών στα μπου. έχει σταθερή απόδοση.
Σταθερά καλή απόδοση έχει η Ρενάτα στο Φυλής 66Α !   :rockon: :rockon:

( έχει βέβαια καιρό να εργαστεί εκεί)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χθες το μεσημέρι στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 20 δεξιά: Νικόλ, το γλυκό μου  :smitten:

Η Ντιάνα λείπει και θα επιστρέψει στις 21 του μήνα, όπως μου έχει πει η ίδια. Η Κορίνα λείπει κι αυτή στη Ρουμανία, όπως με ενημέρωσε η κυρία Μαρσέλα. Μου αρέσει πολύ να γαμάω σε αυτό το σπίτι, νιώθω μεγάλη συγκίνηση κάθε φορά.

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Ανάλογα τις μέρες της.

Την είχα πάρει όταν ήρθε για πρώτη φορά στη Φυλής,
πριν τέσσερα χρόνια περίπου.
Ηταν αρκετά καλή.
Τώρα κάποιες φορές έχει κέφια
και είναι αρκετά καλή, άλλες φορές όχι.

Οι μειοψηφία των κοριτσιών στα μπου. έχει σταθερή απόδοση.
Σταθερά καλή απόδοση έχει η Ρενάτα στο Φυλής 66Α !  :rockon: :rockon:

( έχει βέβαια καιρό να εργαστεί εκεί)
ποτε επιστρεφει η ρενατα τελικα? ξερει κανεις?

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Ρε μουτρα, το πιπινου 118 ανοιγει κυριακες?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom