Bόλτα στην πρωινή βάρδια συνοδεία του καύσωνα.
Ξεκίνημα απο το Πιπίνου 118 όπου και εργαζόταν δύο κοπέλες η Βίκη και η Λάνα.Η πρώτη είναι όπως ανέφερα και στην χθεσινή μου ενημέρωση η Βίκη που εργαζόταν ξανά πριν ένα χρόνο. Όμορφο νεαρό Ρωσιδάκι λεπτό,με καλλίγραμο σώμα μαυρισμένο απο σολάριουμ και ξανθά μαλλιά σγουρά στο ύψος των ώμων της. Η δεύτερη ήταν η Λάνα σταθερή στο μαγαζί,λεπτή με λίγα πιασιματάκια,με ξανθά μακριά μαλλιά. Το ελεύθερο στοματικό δεν ανακοινωνεται ανοιχτά στο σαλόνι όπως και στο Αγκύρας 12 δεξιά της αλυσίδας.Σε ερώτηση μου η απάντηση της υπηρεσίας ήταν όπως όλες οι κοπέλες αναλόγως τον πελάτη. Διάλεξα την Βίκη μιας και μου άρεσε πέρασα και έμεινα ευχαριστημένος. Την πέτυχα ξεκούραστη, δεν έθιξε αυτήν την φορά θέμα χρόνου. Κατά τα άλλα οι υπηρεσίες της ήταν όπως ακριβώς περιγράφω στην απο 06/05/2016 κριτική μου "Με γεύση μέντα!" . Γλωσσόφιλα δεν μου έδωσε όμως αυτήν την φορά. Στα θετικά πάντα ότι ο οίκος διαθέτει ντουσιέρα και πετσέτα σφραγισμένη την οποία και τίμησα πριν και μετά τον αγώνα.
Συνεχίζοντας την βόλτα κατέβηκα και στα άλλα Ακριτικά μαγαζιά να τσεκάρω και εκεί τις κοπέλες.
Το Αχιλλέως 48 ήταν κλειστό.
Στο Μαραθώνος 59 στον ημιόροφο ήταν δύο κοπέλες με πρόγραμμα κανονικό με μασάζ και εκτόνωση.Η πρώτη ήταν η Μαρσέλα, λεπτή,με μαλλιά καστανά τα οποία είχε πιασμένα πάνω. Η γνωστή κοπέλα του μαγαζιού.Η δεύτερη ήταν μία κοπέλα καινούρια με όνομα Ίνα, λεπτή με όμορφα πιασιματάκια,λευκό δέρμα και μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της.
Στο Μαραθώνος 59 στο ισόγειο η μιλφ Γιούλια από την αλυσίδα Βέργας 3.Ψηλή κοπέλα,με μαλλιά μαύρα πάνω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Βιργινίας Μπενάκη μία ώριμη υπέρβαρη με μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της.Πρόγραμμα δεν άκουσα.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο υπόγειο η Νικολέτα απο Αλβανία,λεπτή,με ωραίο σώμα και καστανά μαλλιά στό ύψος των ώμων της.Σε πρωκτικό.Εργάζεται και στον όροφο του Χωματιανού 11 ως Νικόλ. Εργάστηκε προσφάτως και ως Σάρα στο Φυλής 65 ισόγειο.Για όσους θυμούνται πρόκειται για την πρώην Νέλυ με θητεία στα Φυλής 71 όροφος,Φυλής 61,
Φυλής 74, Φωκαίας 9 κλπ.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο ισόγειο 2 κοπέλες μεγάλων κυβικών. Η πρώτη η μιλφ Νικολέτα,υπέρβαρη με μακριά ξανθά μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό και η δεύτερη η Κατερίνα η Πολωνέζα σε φουλ,υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και μεγάλες βυζάρες τις οποίες και είχε καλυμμένες με λάδι και της έπαιζε μπροστά μου για να με πείσει να περάσω. Η Κατερίνα η Πολωνέζα είχε παλιότερα περάσει και απο Ιουλιανού 71.
Στο Ιωαννίνων 3 στο ισόγειο μπήκα να δω καμία Ρωσόφωνη αλλά πέτυχα μία καινούρια την Ειρήνη, μάλλον Ρουμάνα, αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,όμορφο λεπτό σώμα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιωαννίνων 3 στον όροφο τρεις κοπέλες. Η πρώτη σε φουλ με όνομα Ζώη,μιλφ, Ελληνίδα κατά δήλωση της, λεπτή,ξερακιανή,με μαλλιά κόκκινα πιασμένα πίσω σε κότσο,πρόσωπο τραχύ.'Εχει εργαστεί παλιότερα και σαν Ζωή στο Ιουλιανού 71. Για τελειωτικό τσιμπούκι μου ζήτησε ένα δεκάρικο εξτρά.Όταν υπάρχουν φιλότιμες κοπέλες που την ίδια υπηρεσία την προσφέρουν στο δεκάρικο και στο εικοσάρικο θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να πληρώσω παραπάνω αντίτιμο. Η δεύτερη ήταν η Αγάπη , ώριμη, Ελληνίδα, ελαφρώς γεμάτη με μαλλιά κόκκινα στο ύψος των ώμων της. Φουλ. Η τρίτη την οποία και δεν θυμάμαι όνομα κάνει τσιμπούκι με καπότα και κώλο. Ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω,λευκό δέρμα,βυζάρες.
Στο Ιωαννίνων 5 η Ίρις,Ελληνίδα κατά δήλωση της,ψηλή,με κόκκινα μαλλιά πιασμένα πάνω,σώμα κανονικό με πιασιματάκια. Ελέυθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες η Ρήτα πρώην Ρενάτα,γεματούλα με μαλλιά ξανθά προς το καρέ και η δεύτερη ήταν η Μαρία κοντή γεματούλα με μαλλιά ξανθά πιασμένα αλογοουρά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο ισόγειο αριστερά ήταν η Μαρία, υοέρβαρη με μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα σε δύο κοτσίδες και βυζάρες.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο η Βικτώρια μιλφ υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά και φουλ πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο η ώριμη Ρωσόφωνη Ελένη απο Λευκορωσία,ψηλή,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Μαζί της η Μαρία,υπέρβαρη με μαλλιά καστόμαυρα κοντά.
Στο Κολωνού 45 στο διάδρομο δεξιά η Μαρία,υπέρβαρη με μαλλιά καστανά πιασμένα αλογοουρά.Κανονικό.
Στο Κολωνού 45 ευθεία στο βάθος η Μαρίνα απο Μολδαβία,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 109Β καινούρια κοπέλα η Όλγα, κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 86 στον όροφο σε ντουέτο δύο μιλφ με φουλ πρόγραμμα.Η πρώτη η Νίκη,λεπτή,με μαλλιά ξανθά πιασμένα σε δύο κοτσιδάκια και σήμερα φορούσε και γυαλιά και η δεύτερη η Στέλλα,σώμα με πιασιματάκια και μαλλιά καστανά κάτω απο τους ώμους.
Τέλος έκλεισα την βόλτα στο
Διδυμου 27 όπου και δούλευαν δύο κοπέλες.Η πρώτη κλασσικά η μιλφ Ρωσόφωνη Φωτεινή,ψηλή,κανονικών κιλών με σώμα γυμνασμένο και μαλλιά καστανόμαυρα ως τους ώμους περίπου. Και η δεύτερη ήταν η καινούρια Τατιάνα που είχα δει και εχθές. Μιλφ, γεματούλα,με μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της. Αν και δεν ήταν απόλυτα του γούστου μου μιας και προτιμώ λεπτότερες κοπέλες αποφάσισα να την δοκιμάσω. Αρκετά κοινωνική, έμπειρη κοπέλα με καλές υπηρεσίες.
Καλά να περνάτε!