TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Δεν εδειξε σημαδια βιασυνης κ η ευγενικη τσατσα δεν ενοχλησε.Εκατσα ενα γεματο 15λεπτο περιπου.Ποση ωρα καθεται στο δωμα;
Δεν εδειξε σημαδια βιασυνης κ η ευγενικη τσατσα δεν ενοχλησε.Εκατσα ενα γεματο 15λεπτο περιπου.Ποση ωρα καθεται στο δωμα;
Μεγάλος μαλάκας ο φίλος σου...Αρραβωνιασμένος κι έτρεχε στις πουτάνες;Αν ήταν παντρεμένος καμια 10αρια χρόνια να το καταλάβω ότι μπορεί να υπήρχε κορεσμός.Αλλά αρραβωνιασμένος;Δεν την άφηνε την κοπέλα να βρει κανέναν της προκοπής;Πολύ μου τη σπάνε κάτι τέτοια άτομα.Αν δεν τη γουστάρεις την αφήνεις...Αν της μετέδιδε το παράσημο τι έφταιγε αυτή;Πάντα με την προϋπόθεση και την παραδοχή εργασίας ότι και αυτή ήταν σωστή.
Για Νικολ δεν ξερω, δεν μ' αρεσει εμφανισιακα και δεν θα δοκιμασω αλλα για την Σονια εχεις απολυτο δικιο, εχει πολυ καθαρο μουνι και ας ειναι μελαχρινη. Οι μουνοτριχες στις μελαχρινες ειναι πιο σκληρες και αγριες με αποτελεσμα το μουνι να μπιμπικιαζει πιο ευκολα απο το ξυρισμα, οχι ομως για την Σονια.Ρε φιλε εγω δεν ειδα τριχες.Μια χαρα ηταν η κοπελα.Το μουνακι το ειχε κοντρα ξυρισμενο.Της αρεσει πολυ το γλυφομουνι! Αυτη η Νικολ κ η Σονια απο Φυλης 84 εχουν πολυ ωραιο μουνακι.Ειναι σαν να τρως γλυκο!!!
Η γνωστη ΦΟΛΑ που βαζει καποτα σε πεσμενες ψωλες,καθεται τρια χιλιομετρα μακρυα να μην πιανεις τιποτα και εχει και το στυλ χαρη σας κανω που με πηδατε!!!!Δοκίμασα την άλλη Νικόλ στο Ιάσονος 19 πάνω,εντελώς αντίθετο προφίλ,μελαχρινή βυζαρού νταρντανοπιτσιρίκα με εντελώς υπεραπλό πρόγραμμα,αλλά γαμήθηκε με δύναμη και γούσταρε!Είχε δουλέψει και στα Κολωνού 48 και 53.
............Θα σου δωσω εγω την απαντηση.Γιατι καποια ναυαγια της ζωης,που αν δεν υπηρχαν τα μπουρδελα δε θα τους καθοταν ουτε κατσικα,προτιμουν να λενε ψεμματα,να χυνουν δηλητηριο,να κανουν καθε λογης πουστια,νομιζοντας οτι αυτο θα κανει την ζωη τους λιγοτερο μιζερη.Το τελικο αποτελεσμα βεβαια της ζωης αυτων των ναυαγιων γνωστο.Ζουνε και πεθαινουν μονοι,παρατημενοι απο ολους,και ανακαλυπτουν το πτωμα τους απο την μποχα μερικες μερες απο το θανατο τους.Τοσο σκεφτονται καποιοι τοσα κανουν
Ετσι ειναι εδω τα πραγματα,δεν τους ξερεις καλα θα τους μαθεις σιγα σιγα!!!!
Τι να μάθει ρε ξερόλα παπαροζούμη;
Κάνεις υποδείξεις στον amjik για το τι θα γράψει πέρνοντας εμμέσως θέση υπέρ του συκοφάντη της Σόνιας.
Το παίζεις πονηρός αμφισβητώντας "έξυπνα" την εμπειρία του Εκλεκτικού με την Χριστίνα από Αγκύρας.
Τώρα μας λες για τη Νικόλ και το παίζεις πάλι ξερόλας αμφισβητίας.
Μόνο για την Τζανίνα που πήγες και σαλιάρηζες και της είπες ότι θα της γράψεις κριτική "ξέχασες" (όλως τυχαίως) να μας πεις καμμιά κουβεντούλα.
Για να μην ανοίξω το στόμα μου για την άλλη κριτική που έχεις γράψει.
Κυκλοφόρησαν βλέπω τα νέα για την παπαροναυτούλα! ;)
Πήγε και ζητούσε από τη Μέριλυν στην Ιάσωνος διάφορα εκτός προγράμματος και όταν αυτή δεν του τα έκανε όπως την πρώτη φορά,την κατάθαψε στην κριτική του.
...........Τι να μάθει ρε ξερόλα παπαροζούμη;
Κάνεις υποδείξεις στον amjik για το τι θα γράψει πέρνοντας εμμέσως θέση υπέρ του συκοφάντη της Σόνιας.
Το παίζεις πονηρός αμφισβητώντας "έξυπνα" την εμπειρία του Εκλεκτικού με την Χριστίνα από Αγκύρας.
Μόνο για την Τζανίνα που πήγες και σαλιάρηζες και της είπες ότι θα της γράψεις κριτική "ξέχασες" (όλως τυχαίως) να μας πεις καμμιά κουβεντούλα.
Βλακα....ακου τωρα.Τι να μάθει ρε ξερόλα παπαροζούμη;
Σιγα ρε Μπουμπι εσυ....Κυκλοφόρησαν βλέπω τα νέα για την παπαροναυτούλα! ;)
Πήγε και ζητούσε από τη Μέριλυν στην Ιάσωνος διάφορα εκτός προγράμματος και όταν αυτή δεν του τα έκανε όπως την πρώτη φορά,την κατάθαψε στην κριτική του.
Εσενα δεν σου γραφω τιποτα!!!!!Εγκυρότατος!
Είχε γράψει ότι δούλευε η Μόνικα στη Φυλής 65 στις 10 η ώρα το πρωί και βγήκε η ίδια η Μόνικα και τον διέψευσε!