Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 129 άτομα (6 μέλη και 123 επισκέπτες)

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Μεγάλος μαλάκας ο φίλος σου...Αρραβωνιασμένος κι έτρεχε στις πουτάνες;Αν ήταν παντρεμένος καμια 10αρια χρόνια να το καταλάβω ότι μπορεί να υπήρχε κορεσμός.Αλλά αρραβωνιασμένος;Δεν την άφηνε την κοπέλα να βρει κανέναν της προκοπής;Πολύ μου τη σπάνε κάτι τέτοια άτομα.Αν δεν τη γουστάρεις την αφήνεις...Αν της μετέδιδε το παράσημο τι έφταιγε αυτή;Πάντα με την προϋπόθεση και την παραδοχή εργασίας ότι και αυτή ήταν σωστή.

Απλα η αρραβωνιαρα δεν εδινε κολο .......

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Live τώρα Μεταξουργείο

Ιάσωνος 37Α Αντελίνα

Κολωνού 32Γ Νίκη και Μαρίκα με κάτι τατουάζ αστεράκια στο σωμα

Κολωνού 27Β Σοφια και Φωτεινή ρωσιδες

Κολωνού 11 πάνω κλειστό

Κολωνού 11 ισόγειο ένα μπαμπατσικο μουνι ξανθό με τατουάζ στο δεξί μπούτι και μαλλί ράστα

Κολωνού 11 υπόγειο Άντζελα

Κολωνού 15Α αριστερά Ρωξανα και Άννα χοντρή και λεπτή αδιάφορες παντελώς

Κολωνού 30 δεξιά ένα γυφτομπαζο

Κολωνού 53 Πάολα

Τώρα θα πάω Φυλής επειδή στο Μεταξουργείο δεν είχε αυτό που ζητάω

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Ρε φιλε εγω δεν ειδα τριχες.Μια χαρα ηταν η κοπελα.Το μουνακι το ειχε κοντρα ξυρισμενο.Της αρεσει πολυ το γλυφομουνι! :smitten: Αυτη η Νικολ κ η Σονια :wanker: απο Φυλης 84 εχουν πολυ ωραιο μουνακι.Ειναι σαν να τρως γλυκο!!! :grin:
Για Νικολ δεν ξερω, δεν μ' αρεσει εμφανισιακα και δεν θα δοκιμασω αλλα για την Σονια εχεις απολυτο δικιο, εχει πολυ καθαρο μουνι και ας ειναι μελαχρινη. Οι μουνοτριχες στις μελαχρινες ειναι πιο σκληρες και αγριες με αποτελεσμα το μουνι να μπιμπικιαζει πιο ευκολα απο το ξυρισμα, οχι ομως για την Σονια.

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Καλησπέρα χύστες! Σύντομη κωλο-ενημέρωση από Φυλής, περί τις 15:00 (λίγο πολύ τα ίδια με τις προάλλες)...

Φυλής 71Β, Αντζελίνα, κώλος :knockinb:

Φυλής 69Β, Μαρία η μελαχροινή η όμορφη, κώλος... :smitten:

Φυλής 67, Μαρία η ξανθιά (ήταν στο δωμάτιο), κώλος... :zfuck:

Φυλής 65Β, καινούργια ψηλή μελαχροινή κοπέλα με τεράστια βυζιά με μεγάλες ρώγες αλλά χάλια κώλο, που τον δίνει όμως. Φουλ πρόγραμμα είπε η τσατσά (69, όλες οι στάσεις, ελεύθερα πιασίματα, μουνάκι, κωλαράκι, νομίζω και τελειωτικό στα βυζιά), ενώ το μωρό καβλάντιζε στο διάδρομο με έναν μουσάτο συναγωνιστή... :tits:

Φυλής 86A το ξανθό μιλφ με τα πιασίματα συστήθηκε μόνη της, φουλ πρόγραμμα, είπε... :fuck1:

Φυλλής 66Δ δύο κοπέλες, η μια λυσασμένη ανθυπομέτρια που κυριολεκτικά ζητιάνευε για πούτσα, έδινε και κώλο. Παρτούζα στα 30€. Τσατσά και λυσασμένη πουτάνα μου κλείνανε τον δρόμο και δεν μ' αφήνανε να φύγω. Τελικά τα κατάφερα και απέδρασα... :tooth:

Φωκαίας 19 η γνωστή γαλανομάτα χοντρούλα με την τεράστια κωλάρα, φουλ πρόγραμμα... :s&m_1:

Φωκαίας 25Β, Ηλέκτρα, κώλος... :erection:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Τη Νικολ κληθηκα να τη "ξεπαρθενιάσω" μετά απο σύσταση γνωστού για την έναρξη της καριέρας της..

Πρώτη βάρδια, πρώτος πελάτης και πραγματικά ήταν λες και γάμαγα παρθένα.. κραυγές πόνου και καύλας μαζί... δεν άφηνε να της το βάλεις ολο αλλα τον κράταγε και τον έβαζε δειλά δειλά.. φιλάκια και πολύ GFE φάση με τη κοπέλα να ειναι άβγαλτη εντελώς.. πιστεύω για πρώτος πελάτης της φέρθηκα πολύ κομπλέ.. Το ατού της ειναι τα βυζιά της στητά/νεανικά.. δεκτική λόγο ηλικίας που σιγά σιγά θα ξεβγαλθει και θα γίνει ποιο διεκπεραιωτική, εκτιμώ θα κάνει λαμπρή καριέρα στην αλυσίδα σαν καποιες που περάσανε..

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Χθες μεσημερακι, πολλη ζεστη αλλα και οι καυλες ειχαν βαρεσει κοκκινο, επρεπε να αδειασω. Τσαρκα στη μοντελοαλυσιδα και αφου ελειπαν Νανσυ, Αλεξανδα, Τατιανα κατεληξα στην Χριστινα την τρελοπιπινα της ιδιας αλυσιδας. Νευρα και ενταση, φωναζε στην τσατσα αλλα ηδη ειχα πει στο δωματιο. Καθως την γαμαγα,
-μην μιλας, πηγα να πω δυο κουβεντες,
-μην μιλας σου ειπα, θα φυγω απο το δωματιο και θα σου δωσω τα λεφτα πισω,
-α στο διαολο που δεν εβαζες γλωσσα μεσα και τωρα να μην μιλαμε καθολου, συνεχισαμε με πολλες τρολιες ο ενας για τον αλλον περασε και η ωρα,
-χυσε γιατι αμα φωναξει η αλλη εγω εφυγα και ας μην εχεις χυσει
-τολμα να φυγεις και θα τα πουμε καλα,
-ναι τι θα μου κανεις, δεν θα ξαναρθεις χεστηκα να χασω εναν πελατη
-το να χασεις εναν πελατη ειναι το λιγοτερο, μου βγαινει ο κωλος για να βγαλω ενα 20ευρω και εσυ το βγαζεις στο 10λεπτο,
-χα στο 10λεπτο βγαζω δυο 20ευρα
-ακομα χειροτερα λοιπον και στη τελικη δεν φταιω εγω που εχεις βαλει ενα κιλο κρεμα στο μουνι,
-εβαλα στην κουζινα γιατι δεν ηξερα οτι θα την εχεις μικρη και δεν χρειαζοταν,
-τοσες φορες σε εχω γαμησει δεν ξερεις ποσο την εχω,
-την εχεις μικρη την εχεις μικρη, συνεχισε να με τρολαρει  :grin:.
Καναμε τρεις στασεις, ειδικα στα τεσσερα η ρουφιανα πηρε τετοιο στησιμο ολα τα λεφτα  :worship:, με βαθυ σπασιμο της μεσης και τερμα τουρλωτο τον κωλο. Μαγικη εικονα να βλεπεις τον πουτσο να κλειδωνει απο τα σφιχτα μουνοχειλα και να σπρωχνει το κωλοτρυπιδι απο μεσα και προς τα πανω. Εννοειτε οτι δεν εφυγε μεχρι να χυσω με συνολικη παραμονη στο δωματιο 13λεπτα. Στο τελος τα βρηκαμε οπως παντα δηλαδη, και αποχαιρετηθηκαμε χαμογελαστοι και με εκατερωθεν κωλοσκαπιλα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Είχα μπει πολλές φορές με αυτήν αλλά μια φορά μου την έσπασε και δεν ξαναμπαίνω.Ωραία αλλά...

• Like
Αντιδράσεις: ytrytr

litle_gus

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
47
Πόντοι
0
Μολις γυρισα απο μια συντομη τσαρκα.Πηγα στοχευμενος για Φυλης 59 μπας και πετυχω την Αλισια.μπαινω πρωτα ισογιο οπου ειχε βαρδια μια μπατσολα που δεν σε αφηνει να φυγεις.Αφου καταφερα να ξεγλυστρισω ανεβηκα στον οροφο οπου οντως πετυχα το εν λογο μωρο.Ξανθο,ψυλο,με βυζαρα(σιλικονατη) και με τρελο πατουρι!!!!δοκιμαστηκε με αρκετα καλες εντυπωσεις.Θα τιμηθει ξανα....

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Δοκίμασα την άλλη Νικόλ στο Ιάσονος 19 πάνω,εντελώς αντίθετο προφίλ,μελαχρινή βυζαρού νταρντανοπιτσιρίκα με εντελώς υπεραπλό πρόγραμμα,αλλά γαμήθηκε με δύναμη και γούσταρε!Είχε δουλέψει και στα Κολωνού 48 και 53.
Η γνωστη ΦΟΛΑ που βαζει καποτα σε πεσμενες ψωλες,καθεται τρια χιλιομετρα μακρυα να μην πιανεις τιποτα και εχει και το στυλ χαρη σας κανω που με πηδατε!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Την ειχα πεταξει εξω με κλωτσες και φωναζε κιολας το ζωον!!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Θα περναω να την απαξιωνω λοιπον καθε μερα και να κλαιω το χαμενο μου δεκαρικι.... :hmm:
Και θυμαμαι οτι ειχα παει σουπερ καυλωμενος και καταφερε και μου το εβγαλε ξινο η αχρηστη!!!! :vomit:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785
Θα σου δωσω εγω την απαντηση.Γιατι καποια ναυαγια της ζωης,που αν δεν υπηρχαν τα μπουρδελα δε θα τους καθοταν ουτε κατσικα,προτιμουν να λενε ψεμματα,να χυνουν δηλητηριο,να κανουν καθε λογης πουστια,νομιζοντας οτι αυτο θα κανει την ζωη τους λιγοτερο μιζερη.Το τελικο αποτελεσμα βεβαια της ζωης αυτων των ναυαγιων γνωστο.Ζουνε και πεθαινουν μονοι,παρατημενοι απο ολους,και ανακαλυπτουν το πτωμα τους απο την μποχα μερικες μερες απο το θανατο τους.Τοσο σκεφτονται καποιοι τοσα κανουν
............

.......... Άποτίω μέγα σεβασμο στό προσωπό σας  :hi:

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
Ετσι ειναι εδω τα πραγματα,δεν τους ξερεις καλα θα τους μαθεις σιγα σιγα!!!!

Τι να μάθει ρε ξερόλα παπαροζούμη;
Κάνεις υποδείξεις στον amjik για το τι θα γράψει πέρνοντας εμμέσως θέση υπέρ του συκοφάντη της Σόνιας.

Το παίζεις πονηρός αμφισβητώντας "έξυπνα" την εμπειρία του Εκλεκτικού με την Χριστίνα από Αγκύρας.

Τώρα μας λες για τη Νικόλ και το παίζεις πάλι ξερόλας αμφισβητίας.

Μόνο για την Τζανίνα που πήγες και σαλιάρηζες και της είπες ότι θα της γράψεις κριτική "ξέχασες" (όλως τυχαίως) να μας πεις καμμιά κουβεντούλα.

Για να μην ανοίξω το στόμα μου για την άλλη κριτική που έχεις γράψει.

Makis 21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2016
Κριτικές
9
Like
151
Πόντοι
280
Κάνεις υποδείξεις στον amjik για το τι θα γράψει πέρνοντας εμμέσως θέση υπέρ του συκοφάντη της Σόνιας.

Το παίζεις πονηρός αμφισβητώντας "έξυπνα" την εμπειρία του Εκλεκτικού με την Χριστίνα από Αγκύρας.

Μόνο για την Τζανίνα που πήγες και σαλιάρηζες και της είπες ότι θα της γράψεις κριτική "ξέχασες" (όλως τυχαίως) να μας πεις καμμιά κουβεντούλα.

Κυκλοφόρησαν βλέπω τα νέα για την παπαροναυτούλα!  ;)
Πήγε και ζητούσε από τη Μέριλυν στην Ιάσωνος διάφορα εκτός προγράμματος και όταν αυτή δεν του τα έκανε όπως την πρώτη φορά,την κατάθαψε στην κριτική του.

PANOS 07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2016
Κριτικές
10
Like
403
Πόντοι
290
Πήγε και ζητούσε από τη Μέριλυν στην Ιάσωνος διάφορα εκτός προγράμματος και όταν αυτή δεν του τα έκανε όπως την πρώτη φορά,την κατάθαψε στην κριτική του.

Εγκυρότατος! :uglykiss:
Είχε γράψει ότι δούλευε η Μόνικα στη Φυλής 65 στις 10 η ώρα το πρωί και βγήκε η ίδια η Μόνικα και τον διέψευσε!  :happy:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785

...........

........ Επειδη κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε μέ έπαiωντα τού ψεύδους, έξ ου & ή σηµασία κοινοποίησης τής έρώτησης !!

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21

Βλακα....ακου τωρα.
-Για την Σονια και για καθε αλλο θεμα ειμαι υπερ της αποψης οτι ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει!!!
-Για την Χριστινα ειπα την εμπειρια μου.Αν εσυ περνας καλα πηγαινε εμενα το ιδιο μου κανει!!!
-Για την Νικολ ειπα παλι την εμπειρια μου!!! Να δεις που κατι μου λεει οτι συντομα θα πουνε και αλλοι τι ιδιο...
-Οσο για την αγαπη μου την Τζανινα :smitten: :smitten: :smitten: αμεσως μετα απο μενα ειπαν και αλλοι τα ιδια ακριβως....

Και ναι "βλακα" αν το κοριτσι αξιζει της γραφεις και μια κριτικη!!!! Δεν ειχε γραψει κανεις αχρηστος εδω μεσα.Ισως και εκ του πονηρου για να την εχουνε για παρτη τους.... :hammer: :hammer: :hammer: Εγω το μοιραστηκα!!!!
Αυτα για εσενα!!!

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Σιγα ρε Μπουμπι εσυ....
Η κοπελα ηταν ΠΙΩΜΕΝΗ!!!!! Εκανε τρελα πραγματα ειπα!!! Και ναι οταν το 69 ανακοινωνεται απαιτω και να γινεται!!!! Δεν ζητησα τιποτα παραπανω!!!
Την πρωτη φορα εκανα το υπεραπλο για να ξερεις.... :uzi: :uzi: :uzi:

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Εσκισα για τριτη φορα και την Νικολ του Νασου Ιασωνος 10 3η βαρδια!!!!
Αξιο δεκαευρο με ενα μικρο κοριτσι που δεν σου σπαει τα αρχιδια!!!
Αισθησιακο στοματικο και αχ αχ ουχ κραυγουλες στο σεξ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Στενο και αδυνατο!!!
Ευχαριστω Νασο που μου εδωσες αλλη μια καλη επιλογη!!!!! :kneel: :kneel: :kneel:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom