Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 188 άτομα (17 μέλη και 171 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
Ρεμουνδου 21 όροφο Βικτώρια λεπτή με κατσαρο μαλλί με ελεύθερο στοματικό ...
...
Την έσπρωξα το πρωί.
Σοβιετική μιλφ, καλό σωματάκι, ψόφια βυζάκια με εύκολη στύση στις ρώγες.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Ανέβηκα στο Ιάσονος 46 και είδα τη Ρωσίδα milf Όλγα,αρχικά έμεινα αναποφάσιστος και έφυγα,το ξανασκέφτηκα και πέρασα και δικαιώθηκα,πολύ θερμή και φιλική κοπέλα με το χαμόγελο και την καλή διάθεση,όλα τ'άλλα περισσεύουν...  Στις παρεχόμενες υπηρεσίες το ελεύθερο στοματικό και το "69".

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
sos - sos - sos  ALERT ALERT !!!!!!!!!
Μολις γυρισα απο τον αφροδισιολογο με διαπιστωμενη γονορροια...θεραπεια 1 ενεση και αντιβιωση για 12 ημερες.. απλα το αναφερω μηπως την πατησουν και αλλοι..στις 27/6 πηγα στην σονια στην αλκιβιαδου και παρ ολο που ποτε δεν κανω ελευθερο, μου τον αρπαξε στο λεπτο και επειδη ειχα καβλες και οι ανοχες ηταν πεσμενες την αφησα...μετα απο 10 ημερες (την περασμενη παρασκευη) ειχα στο εσωρουχο ενα κολλωδες λευκοκιτρινο υγρο και ψιλοφαγουρα στην βαλανο και κατα την ουρηση..δεν ειχα κανει ουτε ΠΡΙΝ ουτε ΜΕΤΑ απο την σονια ελευθερο με καμμια..Απλα το αναφερω γιατι οπως μου ειπε ο γιατρος δεν θα το ξερει ουτε η ιδια γιατι δεν θα εχει καταλαβει τα συμπτωματα που πρεπει να κανει ειδικες εξετασεις για να τα δει..ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον με την συγκεκριμενη...και μη νομιζει κανεις οτι την κακολογω η κατι αλλο, γιατι μεχρι το σαββατο θα παω να την ενημερωσω εγω για να μη κολλαει τον κοσμο αφου κανει συνεχως ακαποτα τελειωτικα...αυτα προς ενημερωση σας.. προσοχη για την υγεια σας
εντελως τυχαια στις 15/3/2015 εγραψες κριτικη-θαψιμο για Σονια-στην οποια μαλιστα ανεφερες οτι δε θα ξαναπηγαινες ποτε.Αλλα εγινε το θαυμα και ξαναπηγες-και μαλιστα σε κολλησε αφροδισιο.Πολλες συμπτωσεις συμβαινουν εδω.Παραμεμπω και την τοτε κριτικη σου
Σόνια αυτο-απομυθοποιήθηκες
Μέσος όρος:  

6.0
Εμφάνιση κοπέλας:

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:

2.0
Πρόσβαση/Parking:

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

6.0
από athal
15-03-2015

Στους top 500 Αξιολογητές
#421 Αξιολογητής σε Likes
Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Σόνια

Δες όλες τις κριτικές
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

Την σονια την πρωτοειδα στην Ρεμουνδου 21 τον Μαιο του 13 περιπου. Με εντυπωσιασε και απο τοτε ειχα πολλες επαφες μαζι της γνωριζοντας και αποδεχομενος τις μικρες ιδιαιτεροτητες της. Για οσους δεν γνωριζουν δεν θελει να την χαιδευεις στο κεφαλι (ειδικα στην διαρκεια του στοματικου), δεν θελει χαιδεμα και παιχνιδι με τις ρογες της, δεν θελει εντονα πιασιματα και γενικως ειναι εξαιρετικα κυκλοθυμικη και περιεργη. Ειναι αυτο που λεμε οπου την πετυχεις. Για να λεμε και τα σωστα, ειχε τυχει μια φορα που εκατσε στο δωματιο 25 λεπτα !! με φουλ κοσμο εξω, επειδη ηθελε να της κανω μασαζ !!Thinking Τις περισσοτερες φορες ομως ηταν στραβωμενη. Ο λογος επισκεψης παντα ηταν ενας, το σημειο αναφορας της : το στοματικο. εξαιρετικο, περιεργο (ηλεκτροφορο χελι το εχει χαρακτηρισει καποιος και ειναι σωστη η περιγραφη του). Στην πρωτη μου επισκεψη μετα απο την επταμηνη απουσια της, πριν απο λιγο καιρο, ηταν παλι απομακρη,σκεπτικη και λιγομιλητη. Γενικα ενω ειναι εμφανισιακα μια αριστοκρατικη και ερωτικη γυναικα, το υφος της και οι πραξεις της χαλανε την εικονα της. Την επισκεφθηκα ξανα το περασμενο σαββατο. Μολις μπηκα στον οικο ηταν στο σαλονι και ελεγε σε καποιον νευριασμενα να φυγει, και σε μενα μολις με ειδε μου ειπε "εσυ περασε εκει" γνωριζοντας φυσικα οτι για εκεινη πηγαινα στα σιγουρα. κατι σαν εντολη ηταν..το παρεκαμψα και μπηκα στο δωματιο..σε 5 λεπτα ηρθε, ειπε ενα "γεια σου μουρο μου" εβγαλε το πανω υφασμα που φορουσε και.....εφυγε !!! Jerking κατι ακουσα που ειπε σε καποιον στο σαλονι, παλι με νευρικη φωνη και ξαναμπηκε..εβγαλε το στρινγκακι της και ηρθε στο κρεββατι με τις γοβες..αρχισε βεβιασμενα τα κλασσικα προκαταρκτικα της,(ισπανικη,ψευτογλυψιμο στις ρογες κλπ) και φορωντας το προφυλακτικο αρχισε την πιπα..απολαυστικη, με αυξομειωσεις και εναλλαγη ρυθμου, με γλυψιμο στα @@ και γενικως μια πολυ καλη πιπα..ξαφνικα πεταγεται σαν να την χτυπησε ρευμα, και μου λεει "γιατι ολοι σας μου πιανετε το χερι? πως θα δουλεψω εγω?" της λεω εγω ξερω οτι εχεις προβλημα με το κεφαλι, με τις ρογες σου , με το στηθος , τωρα εχεις και με τα χερια? δεν απαντησε και συνεχισε νευριασμενα την πιπα..την αφησα να με τελειωσει ετσι, ντυθηκε με ενα "γεια" και την εκανε..
Εν κατακλειδι, η σονια εχει μπερδεψει τους-ξεκαθαρους-ρολους..δεν εχει συνειδητοποιησει οτι εκεινη πρεπει να κανει παροχη υπηρεσιων και οτι ο πελατης πληρωνει και εχει -λογικες- απαιτησεις..αντιλαμβανομαι οτι δεν ειναι ενα απλο μηχανημα παραγωγης ηδονης, ειναι ανθρωπος με τις συναισθηματικες εναλλαγες και ψυχολογικες μεταπτωσεις..αλλα εδω μιλαμε για μια κατασταση χρονιζουσα..εαν θελει να θεωρειται επαγγελματιας στο -ομολογουμενως- δυσκολα επαγγελμα που εχει επιλεξει να κανει, πρεπει να φερεται και σαν επαγγελματιας, γιατι οι καιροι εχουν αλλαξει και πλεον υπαρχουν πολλες και καλες επιλογες...κριμα..απο εμενα μαλλον ησυχασε..ουτε τα μαλλια της θα υποφερουν, ουτε οι ρογες θα δυσανασχετουν και τωρα ουτε τα χερια της θα εχουν προβλημα..το θεμα ειναι μηπως το σκεφτουν οι περισσοτεροι ετσι, και τοτε θα ειναι το προβλημα (της)...υγιαινετε..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 14-03-2015
Όνομα κοπέλας Σόνια
Προκαταρκτικά Ναι
Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
χαχαχα οχι μεινε ησυχος,απο πολυ σπανια εως ποτε δεν γλυφω σε μπουρδελα (οταν ειμαι νηφαλιος  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:).
Γιατι να σε πουνε προμοτορα αδερφε?επειδη ειπες οτι σ αρεσε η συγκεκριμενη κοπελα η οτι περασες καλα?
Ετσι ειναι εδω τα πραγματα,δεν τους ξερεις καλα θα τους μαθεις σιγα σιγα!!!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
A..χα.. Αρα έχουμε θέμα  :rolleyes: Εφ' οσον για την Σόνια -και  ως Ευα στο Φ 92, και μετα πχ στο Κ94 και στο Βεργας 6 και τώρα στο Αλκ16Γ  δεν έχει ακουστεί κατι επιληψιμο... :rolleyes:

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
...  :hi:
Άγαπητέ μου << φίλε >> μία έρώτηση μόνο... γιατί τό κάνεις αύτό ??
Ισως και να πιστευει οτι τον κολλησε αυτη,και μπορει να εχει και δικιο.Κανεις δεν ξερει...
Ας μην κανουμε λογοκρισια θα ελεγα εγω.Ολοι κρινομαστε!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
θεωρω για τετοια πραγματα οτι πρεπει να εισαι σιγουρος οτι σε κολησε μια κοπελα απο σπιτακια διοτι μπορει να  σε εχει κολησει καποια αλλη γκομενα  που πηγε καποιος  διοτι θα της κανεις  ζημια  στην δουλεια  καποια  κοπελας  θα πρεπει να  ειμαστε σιγουροι διοτι  αυτο ειναι σοβαρο ζητημα 

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Ισως και να πιστευει οτι τον κολλησε αυτη,και μπορει να εχει και δικιο.Κανεις δεν ξερει...
Ας μην κανουμε λογοκρισια θα ελεγα εγω.Ολοι κρινομαστε!!!
Το ύποπτο είναι πως μερικοί κολλάνε με το πρώτο ακάποτο ή με την πρώτη σπασμένη καπότα ενώ σε μπουρδελιάρηδες που κάνουν τα κάνουν χρόνια τα περιστατικά είναι μετρημένα.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
...  :hi:
Άγαπητέ μου << φίλε >> μία έρώτηση μόνο... γιατί τό κάνεις αύτό ??
Θα σου δωσω εγω την απαντηση.Γιατι καποια ναυαγια της ζωης,που αν δεν υπηρχαν τα μπουρδελα δε θα τους καθοταν ουτε κατσικα,προτιμουν να λενε ψεμματα,να χυνουν δηλητηριο,να κανουν καθε λογης πουστια,νομιζοντας οτι αυτο θα κανει την ζωη τους λιγοτερο μιζερη.Το τελικο αποτελεσμα βεβαια της ζωης αυτων των ναυαγιων γνωστο.Ζουνε και πεθαινουν μονοι,παρατημενοι απο ολους,και ανακαλυπτουν το πτωμα τους απο την μποχα μερικες μερες απο το θανατο τους.Τοσο σκεφτονται καποιοι τοσα κανουν

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
θεωρω για τετοια πραγματα οτι πρεπει να εισαι σιγουρος οτι σε κολησε μια κοπελα απο σπιτακια διοτι μπορει να  σε εχει κολησει καποια αλλη γκομενα  που πηγε καποιος  διοτι θα της κανεις   ζημια   στην δουλεια  καποια   κοπελας  θα πρεπει να  ειμαστε σιγουροι διοτι  αυτο ειναι σοβαρο ζητημα  
Γιωργο,και επι της ευκαιριας να σε συγχαρω και για την συνεισφορα σου,πως ειναι δυνατον μια γυναικα που εχει μανια με καθαριοτητα,σε σημειο υπερβολης,που κανει ολες τις εξετασεις παντα,να εχει παθει κατι τετοιο και να μην το ξερει?Πως ειναι δυνατον να συμβει αφου οι εξετασεις γινονται υποχρεωτικα ανα τακτα διαστηματα ωστε να εχει την αδεια εργασιας της ιεροδουλου.Σε συνδυασμο ολα αυτα με την παλαιοτερη κριτικη φανερωνουν την αληθεια

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Η γοννορεια ειναι υπουλη σαν μολυνση.. δεν ειναι υποχρεωτικο οτι κολλαει αμεσως αλλα κολλαει και τσιμπουκι ακαπελα.
Την είχε αρπαξει φιλος μου που πηγαμε στην ιδια κοπελα και δεν την ειχα αρπαξει εγω..
Και ειναι σιγουρο οτι την αρπαξε εκει γιατι ειχαν γραψει και στα σχολια για την
συγκεκριμενη (Μαρίνα Φωκαιας υπογειο πριν 2,5 χρονια) ..
Εφαγε μανικι γιατι ηταν αραββωνιασμενος και συζουσε τοτε...
Εγω πως την γλυτωσα δεν ξερω... Ο γιατρος που με εξετασε αφου μολις με ενημερωσε ο φιλος πηγα καρφι μου ειπε οτι την γλυτωσα γιατι επερνα ηδη αντιβιωση για ενα κρυωμα που ειχα..

iohanes

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
θεωρω για τετοια πραγματα οτι πρεπει να εισαι σιγουρος οτι σε κολησε μια κοπελα απο σπιτακια διοτι μπορει να  σε εχει κολησει καποια αλλη γκομενα  που πηγε καποιος  διοτι θα της κανεις   ζημια   στην δουλεια  καποια   κοπελας  θα πρεπει να  ειμαστε σιγουροι διοτι  αυτο ειναι σοβαρο ζητημα  
+1000
"Σοφον το σαφες..".

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

dark unlimited

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
Γιωργο,και επι της ευκαιριας να σε συγχαρω και για την συνεισφορα σου,πως ειναι δυνατον μια γυναικα που εχει μανια με καθαριοτητα,σε σημειο υπερβολης,που κανει ολες τις εξετασεις παντα,να εχει παθει κατι τετοιο και να μην το ξερει?Πως ειναι δυνατον να συμβει αφου οι εξετασεις γινονται υποχρεωτικα ανα τακτα διαστηματα ωστε να εχει την αδεια εργασιας της ιεροδουλου.Σε συνδυασμο ολα αυτα με την παλαιοτερη κριτικη φανερωνουν την αληθεια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλο

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Εφαγε μανικι γιατι ηταν αραββωνιασμενος και συζουσε τοτε...

Μεγάλος μαλάκας ο φίλος σου...Αρραβωνιασμένος κι έτρεχε στις πουτάνες;Αν ήταν παντρεμένος καμια 10αρια χρόνια να το καταλάβω ότι μπορεί να υπήρχε κορεσμός.Αλλά αρραβωνιασμένος;Δεν την άφηνε την κοπέλα να βρει κανέναν της προκοπής;Πολύ μου τη σπάνε κάτι τέτοια άτομα.Αν δεν τη γουστάρεις την αφήνεις...Αν της μετέδιδε το παράσημο τι έφταιγε αυτή;Πάντα με την προϋπόθεση και την παραδοχή εργασίας ότι και αυτή ήταν σωστή.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Λοιπον μετα απο τις απειρες μαλακιες που ειπωθηκαν με την ευκολη κριτικη και την μαγκια του πληκτρολογιου εγω ενα εχω να σας πω.σκεφτειτε να μη εγραφα οτι δεν θελω να την κακολογησω η να της δημιουργησω προβλημα.το πιο σωστο το ειπε ενας φιλος με γενικο νοημα οτι αυτο που φοβασαι περισσοτερο αυτο θα παθεις...επειδη ειμαι ψειρας και φοβικος παντα εγραφα ποτε μου εκαναν ακαποτο την ημερομηνια και με ποια πηγα για να ξερω τι μου γινεται...στο 2016 πηγα 4 φορες με ακα...τωρα ειχα να παω απο τον μαρτιο και φυσικα δεν θα ξαναπαω ποτε οχι με την συγκεκριμενη αλλα με καμμια...εγω απλα ηθελα να ενημερωσω γιατι ειμαι 1000% σιγουρος με ποια πηγα...και ειπα οτι θα ενημερωσω και την ιδια...με ξερει χρονια ασχετα με τα + και - της..

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Λοιπον μετα απο τις απειρες μαλακιες που ειπωθηκαν με την ευκολη κριτικη και την μαγκια του πληκτρολογιου εγω ενα εχω να σας πω.σκεφτειτε να μη εγραφα οτι δεν θελω να την κακολογησω η να της δημιουργησω προβλημα.το πιο σωστο το ειπε ενας φιλος με γενικο νοημα οτι αυτο που φοβασαι περισσοτερο αυτο θα παθεις...επειδη ειμαι ψειρας και φοβικος παντα εγραφα ποτε μου εκαναν ακαποτο την ημερομηνια και με ποια πηγα για να ξερω τι μου γινεται...στο 2016 πηγα 4 φορες με ακα...τωρα ειχα να παω απο τον μαρτιο και φυσικα δεν θα ξαναπαω ποτε οχι με την συγκεκριμενη αλλα με καμμια...εγω απλα ηθελα να ενημερωσω γιατι ειμαι 1000% σιγουρος με ποια πηγα...και ειπα οτι θα ενημερωσω και την ιδια...με ξερει χρονια ασχετα με τα + και - της..
Ρε ναυαγιο της ζωης,δε βαρεθηκες μια ζωη με τους κλωνους σου, να δημιουργεις θεματα και καταστασεις?Καλοκαιρι ειναι,τραβα εξω ρε κατακαημενε να πιεις ενα ποτο,να γνωρισεις ενα ανθρωπο,και σταματα να συκοφαντεις και να λες ψεμματα.Ουτε αυτα δε ξερεις να τα πεις σωστα,πρωτα θαβεις καποιον προ 3τιας,λες οτι δε θα ξαναπας ποτε,μια μερα ξυπνας,τον ξαναθυμασαι,πας και ανακαλυπτεις μετα 20 μερες οτι απο αυτον αρρωστησες.Ημαρτον πια ποσο μαλακες μας περνας?

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.491
Πόντοι
3.057
Με αυτα και με αυτα.....μου ηρθε παλι ορεξη να πιασω κανα βυζακι. Λεω να δοκιμασω αυτη στο Φ.66 που ολο για μουναροπιπινα διαβαζω.

Εκτος αν μεχρι το βραδακι εμφανιστει καμια ενημερωση για καμια βυζαρα,περαν της αντρεα.

• Like
Αντιδράσεις: free

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Με αυτα και με αυτα.....μου ηρθε παλι ορεξη να πιασω κανα βυζακι. Λεω να δοκιμασω αυτη στο Φ.66 που ολο για μουναροπιπινα διαβαζω.

Εκτος αν μεχρι το βραδακι εμφανιστει καμια ενημερωση για καμια βυζαρα,περαν της αντρεα.

πια απο ολες στο 66 ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom