Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (1 μέλη και 93 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
...........

........ Επειδη κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε μέ έπαiωντα τού ψεύδους, έξ ου & ή σηµασία κοινοποίησης τής έρώτησης !!

Νομίζω πως είσθε υπέρ του δέοντος επιεικής για τον συγκεκριμένο παπαροψευτοζήτουλα δείχνοντας για ακόμη μία φορά την ευσπλαχνία και την μεγαλοψυχία σας!

Τα σέβη μου.  :hi:

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Νομίζω πως είσθε υπέρ του δέοντος επιεικής για τον συγκεκριμένο παπαροψευτοζήτουλα δείχνοντας για ακόμη μία φορά την ευσπλαχνία και την μεγαλοψυχία σας!

Τα σέβη μου.  :hi:
Τοσο καιρο ησουν ησυχος μην αρχιζεις παλι σε "παρακαλω".
Δεν θα σου απαντησω ουτε σε εσενα ουτε σε κανεναν αλλο ξανα απλα τωρα με επιασε η ζεστη και δεν ξερω τι επαθα.
Ζητω και δημοσια συγγνωμη!!!
Ενημερωση κανουμε δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε!!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Είμαι στο δωμάτιο και περιμένω την Τζασμιν πρώτος της πελάτης για σημερα
Τελικα οτι μπορεις να την χυσης πανο σε μουνοτρυπα και κολοτρυπα τριβοντας το καβλι σου ειναι ονυος αληθινα?

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Παιδια αποψε κάπου η μουναροπιπινα Χριστινα? Ειμαι ετοιμος γι αυτη η την Γιασμην αποψε!

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Φυλής 65Β, καινούργια ψηλή μελαχροινή κοπέλα με τεράστια βυζιά με μεγάλες ρώγες αλλά χάλια κώλο, που τον δίνει όμως. Φουλ πρόγραμμα είπε η τσατσά (69, όλες οι στάσεις, ελεύθερα πιασίματα, μουνάκι, κωλαράκι, νομίζω και τελειωτικό στα βυζιά), ενώ το μωρό καβλάντιζε στο διάδρομο με έναν μουσάτο συναγωνιστή... :tits:
..τεράστια βυζιά*???
Ξερουμε κατι παραπανω?
Ειναι νεα, Ονομα, καποια κριτικη, αν κανει 2Β?

anastasios78

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Like
108
Πόντοι
0
κατουροκαβλα το ανεφερα και εγω στο βυζοπουλες...ελεγα να κατεβω...αλλα κατα τις γραφες...πιστευω ο συναδελφος πρεπει να ειδε την τζενη...υποθετω παντα...η γνωστη ασθενεια των false alarm...των μη βυζολαγνων

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Παρυφές των λαϊκών πορνείων των Αθηνών, 19η ώρα.

Κωνπολεως 166 υπόγειο
Άννα, αλλοδαπή μιλφ, ξανθοβαμμένη, αθλητικό σώμα, αντρίκια κωλομέρια, σλάβικη όψη.

Κωνπολεως 166 ισόγειο
Α) Κατερίνα, ξανθή αλλογενής, με σώμα αθλήτριας ρίψεων.
Πιο καλή είναι από μακριά από ότι κοντά.
Β) Αννούλα, ημεδαπή μιλφογκιλφ με βαριά επαρχιώτικη προφορά.
Ξανθοβαμμένη με μαλλί μέχρι τους ώμους, με περιττά κιλά.
Παλιά ελεεινίδα πουτάνα.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο
Άννα, Ρωσίς κατά δήλωση και κατά εμφάνιση, καλοδιατηρημένη ξανθή μιλφ, επιδειχθείσα με μπικίνι.

Ιωαννίνων 3 όροφος
Α) Λίζα, αραπίνα, χαμογελαστή και ζωηρή.
Β) Ζωή, σάπια ελλεεινίς. Αν την έχει γαμήσει κανας συναγωνιστής ας το πει, έστω με πμ.
Γ) Αγάπη, συφοριασμένη ελλεεινίς, με ευμεγέθη κώλο, για τους κωλολάτρες.
Δ) Την τσατσά τη γαμούσα πριν χρόνια όταν ήταν πουτάνα.

Ιωαννίνων 5
Α) Κάρλα, ιδιαίτερη περίπτωση πόρνης: Για εμένα είναι απωθητική γιατί μοιάζει με κακοχυμένη ξανθοβαμμένη εσκιμώα, ενώ πολλοί άλλοι συναγωνιστές την αποθεώνουν.
Β) Έρρικα, 2μετρη γυναίκα, που θα την ξεμούνιαζα αν τα βυζιά της δεν ήταν μικρότερα από τα δικά μου.

Αλκαμένους 117
Κατερίνα «Σέρβα» (είναι Ρουμάνα).
Μιλφ με ενδιαφέρον σώμα (και στόμα).
Κλασική αξιόλογη πουτάνα των περιφερειακών μπουρδέλων.

Αλκαμένους 113
Α) Αλίνα, μιλφογκιλφ, πλατινέ ξανθό κοντό, πρώην μουνάρα. Την έχω γαμήσει πολλές φορές.
Β) Τάνια, βραχύσωμη μιλφ με κώλους κα;ι βυζιά.

Περγάμου 27
Α) Εύα, στρογγυλοποιημένη μιλφογκιλφ.
Β) Άννα: Πρόκειται για μιλφ, πρώην μουνάρα.
Οι ρώγες είναι by default στραμμένες προς τα μέσα, οπότε μόλις απεκδύεται του σουτιέν, η επόμενη κίνησή της είναι να τραβήξει τις ρώγες προς τα έξω.
Την είχα γαμήσει προ μηνών στο Καλύμνου 48 όροφος, με θλιβερά αποτελέσματα… Τότε είχα υποστεί απώλεια στήριξης και ένεκα αυτού, αυτή είχε έξαλλη και ανισόρροπη συμπεριφορά.
Σήμερα όμως η κατάσταση ήταν αντιδιαμετρική: Είτε έχει πάρει αντικαταθλιπτικά χαπάκια (που κάνουν θαύματα πλέον), είτε την γοήτευσα.
Στο συγκεκριμένο μπουρδέλο εκδίδεται κάθε Πέμπτη από το πρωί μέχρι το βράδυ, και κάθε Παρασκευή από απόγευμα μέχρι το βράδυ.

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
..τεράστια βυζιά*???
Ξερουμε κατι παραπανω?
Ειναι νεα, Ονομα, καποια κριτικη, αν κανει 2Β?

Ναι, ήταν μεγάλα και με μεγάλες ρώγες. Λόγω μεγέθους κρεμάγανε κάπως. Είχε μελαμψό δέρμα, χωρίς ραγάδες. Ηλικία θα έλεγα γύρω στα 25. Όνομα δεν συγκράτησα, διότι με άφησε αδιάφορο ο πραγματικά άσχημος κώλος της. Τα μαλλιά της ήταν καστανά/μαύρα, και τα είχε τραβηγμένα-πιασμένα πίσω.

κατουροκαβλα το ανεφερα και εγω στο βυζοπουλες...ελεγα να κατεβω...αλλα κατα τις γραφες...πιστευω ο συναδελφος πρεπει να ειδε την τζενη...υποθετω παντα...η γνωστη ασθενεια των false alarm...των μη βυζολαγνων

Χύστη, η τσατσά μου την ανέφερε ως καινούργια κοπέλα. Και δεν θα έκανα καμία αναφορά αν δεν μου είχε πει ότι δίνει και κώλο. Επίσης, να σου πω ότι, εκτός από πρωκτικομανής, είμαι κι εγώ λίγο βυζολάγνος... :tooth:

Tenshi

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
272
Πόντοι
21
Παιδια η Χριστινα η ελληνοουκρανεζα δουλευει ακομη?

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Πέρασα πριν από λίγο στο Φωκ.24 η κοπέλα μου συστήθηκε σαν Αλίνα αλλά διαβάζοντας τις κριτικές νομίζω ότι πρόκειται για διαφορετική κοπέλα δεν καταλάβαινε καλά ελληνικά καστανόξανθη κοντούλα με τίποτα 1,70 και δεν έκανε πρωκτικό στο δωμάτιο παρόλο που πήγα πρώτη φορά αφιέρωσε πολύ χρόνο για να με ευχαριστήσει.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα,
Ενημέρωση από την απογευματινή βάρδιά.
Στο Διδυμου 27 καινούρια κοπέλα, η Τατιάνα,μιλφ,γεροδεμένη με πιασιματάκια και μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της.Όλα εκτός κώλου. Μαζί της η γυρολόγος μιλφ Σοφία,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαλλιά καστανόμαυρα στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Έλλης 3 η ώριμη Αλιόνα, κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά 70s σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Διδύμου 22 ήταν η Πωλίνα,κανονικών κιλών με καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.
Στο Διδύμου 20 η Νάτη, κοντή, κανονικών κιλών προς το γεμάτο λευκό δέρμα και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Πρόκειται για την πρώην Παολίνα από Φυλής 109Β.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο η γκράννυ Ελένη με φουλ.Λεπτή με κοντά ξανθά μαλλιά.
Στο Διδύμου 16 στο υπόγειο η Σοφία,ώριμη σε στυλ νοικοκυράς, ελαφρώς γεμάτη με μαλλιά κοντά καστανά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο η Χριστίνα απο Ρουμανία, κοντή,λεπτή,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μακριά μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 65 στον όροφο η Γιασμίν με ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της. Κοντή,λεπτή,με μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο η Τζένη πρώην Κωνσταντίνα η Θεσσαλονικιά σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Ψηλή λεπτή με μαλλιά καστανόμαυρα πάνω απο τους ώμους.
Στο Φυλής 86 στον όροφο ή μιλφ Βερόνικα απο Βουλγαρία,κανονικών κιλών με όμορφα πιασιματάκια,μαλλιά καστανοκόκκινα πιασμένα αλογοουρά,γυαλιά οράσεως,τατού στο μπούτι ένα πιστόλι.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό.
Στο Αλκαμένους 117 ήταν η Κατερίνα η Σέρβα απο το Διδύμου 18 ισόγειο σε φουλ.Μιλφ,κανονικών κιλών με κοντά ξανθά μαλλιά.
Στο Πιπίνου 118 ήταν δύο κοπέλες η πρώτη ήταν η Εύα, κοπέλα της διπλανής πόρτας,κοντή,κανονικών κιλών με λίγα πιασίματα και μαλλιά καστανά σγουρά. Η δεύτερη ήταν μία μουνάρα η Βίκη που είχε δουλέψει και παλιότερα, λεπτή,με ωραίο σώμα μαυρισμένο απο σολάριουμ,με ξανθά μαλλιά σγουρά στο ύψος των ώμων της.Φορούσε στριγκ. Ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Κατέβηκα και στο Μεταξουργείο μια βολτίτσα εκεί η κατάσταση απο πλευράς κοριτσιών ήταν επιεικώς απαράδεκτη.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 ήταν η ώριμη Ναταλύ,αδύνατη,με μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω και η Βίκη μιλφ,γεροδεμένη,γεματούλα με αυγουλωτά μάτια και κοντά καστανά μαλλιά.Σε ελέύθερο στοματικό αμφότερες.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο ήταν σε ντουέτο οι μιλφ Αλέξια και Λίνα.Η πρώτη ψηλή,νταρντάνα,γεροδεμένη με πιασιματάκια και κοντά ξανθά μαλλιά.Έχει εργαστεί και Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο.Η δεύτερη πιο κοντή,ελαφρώς γεματούλα,με μαλλιά ξανθά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ισόγειο η Βανέσα,κοπέλα κανονικών κιλών με λίγα πιασίματα και μαλλιά καστανά μακριά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό ήταν η Μαρία, αρκετά αδύνατη,με μελαμψό δέρμα και μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ανέβηκα μήπως πετύχω την Όλγα αλλά δυστυχώς πιάνει δουλειά στην τρίτη βάρδια. Κοπέλες ήταν δύο η Άννα,λεπτή κοντή με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της σε κανονικό πρόγραμμα και η Μαρία κοπέλα κοντή γεματούλα με μαλλιά ξανθά πιασμένα αλογοουρά.Κανονικό και αυτή.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο μία μιλφ,Άντζελα νομίζω την είπαν, γεματούλα με μαλλιά ξανθά μακριά σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό δούλευε κοπέλα Ελληνίδα σύμφωνα με την υπηρεσία η Δήμητρα. Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα και πρωκτικό στο δεκάρικο. Εδώ είμαστε λέω απο μέσα μου. Μπαστακώθηκα στο παγκάκι γιατί ήταν σε δωμάτιο. Μετά από λίγο βγαίνει μία κοπέλα κοντή,γεμάτη,με γυαλιά οράσεως και μαλλιά ξανθά πιασμένα αλογοουρά.Επιεικώς αδιάφορη.Την έκανα με ελαφρά. Ακόμα και για τα γούστα μου η συγκεκριμένη παραήταν extreme.H κοπέλα πάντως έχει εργαστεί και στα Κωλοκυνθούς 38 καθώς και Ιάσωνος 32 ισόγειο και υπόγειο και στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 ισόγειο αριστερά.
Στο Ιάσωνος 43 στο λιώμενο υπηρεσία η Μιρέλλα και κοπέλες η μιλφ Εμμανουέλα,λεπτή,με μαλλιά ξανθά πυκνά πάνω απο τους ώμους σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Μαζί της μία κοπέλα με λευκό δέρμα και μαλλιά καστανά πιασμένα σε δύο κοτσιδάκια,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Νομίζω στο ίδιο πρόγραμμα.Πρέπει να ήταν η κοπέλα με το φουλ που είχα δει πριν μία εβδομάδα στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στο ισόγειο αριστερά η Μιρέλα σε κανονικό πρόγραμμα.Ψηλή,λεπτή με μαλλιά καστανά πιασμένα αλογοουρά.Εργάζεται και στο Κολωνου 27 στο ισόγειο και εργάστηκε και Φωκαίας 25 στον όροφο καθώς και Μεγάλου Αλεξάνδρου 25.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 δεξιά στο μαγαζί αριστερά του διαδρόμου η Πατρίτσια,γεματούλα με μαλλιά κοντά καστανόξανθα σε ελεύθερο στοματικό και μία κοπέλα ελαφρώς γεματούλα με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της. Στο μαγαζί δεξιά του διαδρόμου ήταν καινούρια κοπέλα η Χριστίνα. Μιλφ κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,λευκό δέρμα,μαλλιά καστανόμαυρα στο ύψος των ώμων της, για ειδικά γούστα. Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της και σε πρωκτικό ανάλογα με το μέγεθος του μορίου.Συγκεκριμένα η υπηρεσία ανακοίνωσε στο σαλόνι αν είναι μικρό το μόριο τότε κάνει.Πέρασα να την δοκιμάσω άνευ πρωκτικού. Είναι καλή μέσα αλλά το αρνητικό είναι ότι θέλει να τελειώνεις γρήγορα. Περισσότερα στην κριτική που θα ανεβάσω την επαύριον.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο κλασσικά η πρώην Ντιάνα και νυν Ειρήνη, Ρωσόφωνο μιλφ,ψηλή,λεπτή με μαλλιά ξανθά μακριά. Σε ελεύθερο στοματικό.Το ισόγειο κλειστό.
Στο Κωλοκυνθούς 63 στο αριστερό η Αλβανέζα μιλφ Μπόνα,κοντή,κανονικών κιλών με κοντά καστανά μαλλιά.Σε κώλο κλασσικά. Στο ευθεία μέσα η Κρυσταλλία που εργάζεται και σαν Ιωάννα η Σφακιανή.Κοντή,γεματούλα με καστανά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Το πρόγραμμα της κυμαίνεται απο πρωκτικό σε ελεύθερο στοματικό,αυταρχικό κλπ.
Στο Κολωνού 45 στο δεξιά ισόγειο η Μόνικα,γεματούλα με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της. Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 45 ευθεία στο διάδρομο πέτυχα την Μικαέλα η οποία εργαζόταν εκτάκτως αναπληρώνοντας κοπέλα που έλειπε.Ψηλή,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.Πρόκειται όπως πολύ σωστά είχα υποψιαστεί και είχα γράψει στην κριτική για την Λίνα απο Μολδαβία που εργαζόταν στο Φυλής 84 στον όροφο πέρυσι τέτοια εποχή ακριβώς.Εδώ έγινε η δεύτερη συνεύρεση. Το κανονικό της ωράριο για όποιον ενδιαφέρεται είναι απο έκτη πρωινή έως δωδεκάτη μεσημβρινή.
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο η Νίκη πρώην Βικτώρια σε ελεύθερο στοματικό.Κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.
Στο Κολωνού 30 στον πρώτο όροφο η μιλφ Άννα πολύ παλιά καραβάνα του μαγαζιού η οποία επέστρεψε προσφάτως.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαλλιά μαύρα κομμώσεως εποχών Τρούμπας. Κανονικό πρόγραμμα.Στον δεύτερο όροφο η Σοφία και η Νίκη η πρώτη λίγο ψηλότερη λεπτή με μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της η δεύτερη πιο κοντή,λίγο πιο γεμάτη με ξανθά μαλλιά φλατ στο ύψος των ώμων της.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο η Λόλα,μουνάρα,λεπτή με μαλλιά μαύρα μακριά και λευκό δέρμα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στο υπόγειο η Άννα,μιλφ,κοντή,με μαλλιά ξανθά μακριά και σώμα γεμάτο τατού,χαρακτηριστική μύτη.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Παλιά καραβάνα έχει περάσει απο πολλά μαγαζιά. Ο όροφος κλειστός.
Στο Κολωνού 23 στο υπόγειο η μιλφ Γιάννα,έχει πάρει κιλά, με πιασιματάκια και μαλλιά καστανοκόκκινα στο ύψος των ώμων της. Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 23 στον ημιόροφο η Νικόλ,ψηλή,λεπτή,με καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω και μελαμψό δέρμα.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 15 στο ισόγειο αριστερά η Ρωξάνη, ελαφρώς γεματούλα με ξανθά μαλλιά περίπου στο ύψος των ώμων της. Στο ισόγειο δεξιά, κοπέλα νοστιμούλα, κοντή,πολύ αδύνατη με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στο ισόγειο κοπέλα κανονικών κιλών με όμορφα πιασιματάκια και μαλλιά ξανθά μακριά ράστα. Στα 15 ευρώ αυτή η κοπέλα και κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο γεματούλα με μελαμψό δέρμα και καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Κανονικό και αυτή.
Στο Ιάσωνος 10 στο ισόγειο η Ίνα απο τα Εξηκίου 18Β και Φυλής 61 υπόγειο.Έχει αδυνατήσει,λεπτή πλεόν με μαλλιά μαύρα μακριά και λευκό δέρμα.Σε κανονικό πρόγραμμα. Στον όροφο η Μόνικα-Αλεξάνδρα,ψηλή,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,κανονικών κιλών με όμορφο σώμα και κωλάρα και μαλλιά μαύρα πιασμένα πάνω.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Δεληγιώργη 39 η αθίγγανη Μαρί,κοντή,λεπτή,με μελαμψό δέρμα και λίγα πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά σγουρά πάνω απο τους ώμους.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Τα Ακομινάτου 2 αμφότερα κλειστά.
Στο Κολωνού 48 τέλος σε ντουέτο η γυρολόγος Τζοάνα,λεπτή,με μαλλιά καστανόξανθά στο ύψος των ώμων της και σώμα με τατού μαζί με την πιο έμπειρη και ώριμη Ελένη,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Καλό Σαββατοκύριακό!

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Η Ζάνα δουλεύει αύριο;;; και αν όχι πια κάνει το τσιμπούκι της;

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
Πέρασα μια τσαρκα στη αλλαγή δεύτερη με τριτη βάρδια και θα πω ότι η Αλινα και η Μαγια απο το 86β, η Μαίρη απο το 71α και η Ελενα απο το Φώκαιας 7(ολο μεσα στο βαθος), έχουν γίνει πολύ μουναρες, ειναι στη καλύτερη ηλικια τους.  
Με καμία δε περνάω όμως στο δωματιο πια, δε ξέρω γιατι,  δε με καυλωνουν, ίσως γιατι βαρέθηκα να τις βλέπω.

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Πέρασα μια τσαρκα στη αλλαγή δεύτερη με τριτη βάρδια και θα πω ότι η Αλινα και η Μαγια απο το 86β, η Μαίρη απο το 71α και η Ελενα απο το Φώκαιας 7(ολο μεσα στο βαθος), έχουν γίνει πολύ μουναρες, ειναι στη καλύτερη ηλικια τους. 
Με καμία δε περνάω όμως στο δωματιο πια, δε ξέρω γιατι,  δε με καυλωνουν, ίσως γιατι βαρέθηκα να τις βλέπω.

η αλινα και η μαιρη δυστυχως δεν αφηνουν γλυφοκωλι να ξερεις. με την μαγια και την ελενα δεν εχω περασει ποτε

• Like
Αντιδράσεις: obi1

tony_montana1989

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερες.. ψαχνομαι κυριως για κοπελες αλβανικης εθνικοτητας.. περα απο 2-3 που εχω παρει μετριες ξερουμε που παιζει κατι καλο?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom