Giannis_127
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.087
- Πόντοι
- 206
Καλησπερα σε ολους... Ερχομαι στην πατριδα απο εξωτερικο... Η Αγαπη ακομα παιζει στο Φωκαιας 24 (αν θυμαμαι καλα....)?
Ρε παιδια να ρωτησω η κριτική του Invisible man αναφέρεται στην κοντουλα μελαχροινη χριστινα με το πετιτ σωματάκι που παιζει τα απογευματα στο 65;;
εχει κανεις εμπειρια για αυτην στο δωμάτιο;
Επισης βρηκα καλες κριτικές και για αυτες τις 2 στο φωκαιας 27 απογευμα (τζουλια + κλαουντια).
Ολα αυτα αν δεν με ρουφηξει καμια μασατζου στο ενδιάμεσο
ναι, γι αυτήν έχω γράψει και όπως ανέφερα αξίζει. Άλλωστε έχω μάθει ότι έχει φανατικούς χύστες.
Κατ'αρχάς ευχαριστώ πολύ παίδες που βοηθάτε!
Γενικότερα προτιμώ μοντελέ πιπίνια είτε μιλφ (τούμπανο βυζιά, χείλη κώλο), κάτι που θα το θυμάμαι και δεν θα το έβρισκα εύκολα έξω (απογευματινή βάρδια).
Και πάλι thanks παίδες !
Σε στυλ Ροντικας η Σουζυ να σημειωσουμε.Στο Αγκύρας 12 αριστερά η Ήρα κλασσικά γεματούλα με μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της σε φουλ πρόγραμμα και στο δεξιό η Σούζυ λεπτή με μαλλιά ξανθά καρέ.Αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.
Αυτά για σήμερα καλά να περνάτε!
Αυτές οι κρητικές που γράφει ο σύνδεσμος δεν αναφέρονται όλες στην Χριστίνα από την Ρουμανία ..αλλά και στην Χριστίνα από το Καζακστάν ...Ρε παιδια να ρωτησω η κριτική του Invisible man αναφέρεται στην κοντουλα μελαχροινη χριστινα με το πετιτ σωματάκι που παιζει τα απογευματα στο 65;;
εχει κανεις εμπειρια για αυτην στο δωμάτιο;
Επισης βρηκα καλες κριτικές και για αυτες τις 2 στο φωκαιας 27 απογευμα (τζουλια + κλαουντια).
Ολα αυτα αν δεν με ρουφηξει καμια μασατζου στο ενδιάμεσο
Καινούρια κοπέλα η Αλιόνα; Κάνεις μία περιγραφή της εμφάνισης της;Καταθεσάρα χθες στην Αλιονα από Φιλιππίδου 11 κάτω. Αισθησιακή παρουσία στο σαλόνι που με κάβλωσε, με αντάξιες υπηρεσίες και στο δωμάτιο. Η καυτή αίσθηση του στόματος της στο ακα τσιμπούκι μου έχει μείνει ακόμα. Τώρα σε άλλον μπορεί να μην αρέσει, γιατί μεγαλοδειχνει χωρίς να τη λες και μιλφ
Προφανως την Αλίνα θα εννοεί ο συναγωνιστής, τη κοντούλα που δούλευε στη μοντελοαλυσίδα. Αλινα/Αλιονα, εύκολα μπορεί να γίνει το λάθος. ;)Καινούρια κοπέλα η Αλιόνα; Κάνεις μία περιγραφή της εμφάνισης της;
Εγω παντως οταν εφαγα τη φολα μου γιατι ειχε τα ψυχολογικα της μου ζητησε συγνωμη...αλλα τι να το κανω τα ευρουλια μου ειχαν πεταξει για Αγια Πετρουπολη!!! Τελειωτικο κανει ή το εκοψε και αυτη η πορνη;;;Επίσκεψη αργά το μεσημέρι, στη Χριστινα(Αγκυρας 12Α). Όλα καλα, κι όλα ωραία με τη κοπέλα από την Αγία Πετρούπολη, που εξελίσσεται πλεον σε στανταράκι. Για την ιστορια δούλευε μαζί με την Ελενα. ;)
Μήπως μπερδεύεις τη Σούζι με την συνένοικό της Χριστίνα;Σε στυλ Ροντικας η Σουζυ να σημειωσουμε.