Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 341 άτομα (28 μέλη και 313 επισκέπτες)

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Ξεχασα να αναφερω την συναντηση με την Φωτεινη Κολωνου 27 οροφο,την αδυνατη!!!! Με σκλαβωσε το κοριτσι!!! Γαμηθηκε διχως αυριο!!!
Ετσι εφαγα και το τελευταιο δεκαρικο μεχρι να πληρωθει τη συνταξη η θεια και να δωσει στον καλο ανηψιο να ξανατζογαρει!!!! :rockon:

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Εγω παντως οταν εφαγα τη φολα μου γιατι ειχε τα ψυχολογικα της μου ζητησε συγνωμη...αλλα τι να το κανω τα ευρουλια μου ειχαν πεταξει για Αγια Πετρουπολη!!! Τελειωτικο κανει ή το εκοψε και αυτη η πορνη;;; :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Μπορεί να τη πέτυχες σε άσχημο φεγγάρι. Τι να πώ? Τελειωτικό κάνει επιλεκτικά απ΄ότι ξέρω. Σε μένα πάντως, πάντα μου κάνει.   ;)

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Μπορεί να τη πέτυχες σε άσχημο φεγγάρι. Τι να πώ? Τελειωτικό κάνει επιλεκτικά απ΄ότι ξέρω. Σε μένα πάντως, πάντα μου κάνει.   ;)
Και εμενα μου εκανε πιο παλια,την τελευταια φορα αρνηθηκε...ισως να ηταν ασχημο φεγγαρι, αλλα εγω δεν ξανα!!! :happy:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Παπαροτέτοιε,πολύ καλά τα λέει ο Εκλεκτικός για τη Χριστίνα.

Επειδή λοιπόν σε βλέπω που σε χαλάει,προτίμησε ΤΟΝ Μόνικα που τριγυρνάει στο Μεταξουργείο και ΤΟΝ ξέρεις και σε ξέρει καλά.

(Μη μου αρχίσεις και πάλι τα παρακμιακά Κινέζικα "μα μου,ένας αητός καθόντανε,ω,κύριε Ντίγκγουιντ μας κακομαθαίνετε,συγχαρητήρια" και λοιπές παπαριές)

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Οχι δεν θα σου πω παλι τα ιδια!!! Βαρεθηκα τα Κινεζικα!!!
Παω καρφι να βρω "Τον Μονικα",που δεν τον εχω γνωρισει προσωπικα και να του πω Ποσο Του Λειπεις!!!!!! :happy:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καρφί ΣΤΟΝ Μόνικα  :rose: Παπαροτέτοιε-που δεν τον ξέρεις αλλά κατά τα άλλα θα πας καρφωτός να τον βρεις!  :effemine:

asianator

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
54
Πόντοι
0
παιδια, έχω πάει σε μια μικρούλλα 19 χρονών στην Φυλής, αν θυμάμαι καλά η τσατσά μου είπε ότι είναι καινούργια, από την Ρουμανία, στο 65 ή σε αυτό αμέσως μετά (67? ή 65Β). είχε ένα σκουλαρικάκι στα χείλη.
φιλιόμασταν στο στόμα και το ένα οδήγησε στο άλλο και κάναμε κάποια πράγματα χωρίς τις δέουσες προφυλάξεις και έχω πανικοβληθεί . την ρώτησα αν είναι καθαρή και μου είπε ναι..αλλά έχω αρχίσει να πανικοβάλλομαι και έχω χάσει τον ύπνο μου επειδή εαν δεν είναι,  έχω 3 μέρες από την μέρα της πράξης να αρχίσω θεραπεία, εαν ο κίνδυνος είναι ψηλός, και από το πρωί της Τρίτης, τώρα, είναι η 3η μέρα.

Σας παρακαλώ πάρα πολύ, με δάκρυα στα μάτια, μπορεί κάποιος να βοηθήσει? να ρωτήσει εκεί? κάτι? μήπως να το πούμε στο υγειονομικό να κάνει ένα μικρό τέστ επι τόπου στην μικρή?

Δουλεύει τα πρωινά στο κτίριο μετά το 65, 19 χρονών, απο ρουμανία, καινούργια, με σκουλαρικάκι.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
παιδια, έχω πάει σε μια μικρούλλα 19 χρονών στην Φυλής, αν θυμάμαι καλά η τσατσά μου είπε ότι είναι καινούργια, από την Ρουμανία, στο 65 ή σε αυτό αμέσως μετά (67? ή 65Β). είχε ένα σκουλαρικάκι στα χείλη.
φιλιόμασταν στο στόμα και το ένα οδήγησε στο άλλο και κάναμε κάποια πράγματα χωρίς τις δέουσες προφυλάξεις και έχω πανικοβληθεί . την ρώτησα αν είναι καθαρή και μου είπε ναι..αλλά έχω αρχίσει να πανικοβάλλομαι και έχω χάσει τον ύπνο μου επειδή εαν δεν είναι,  έχω 3 μέρες από την μέρα της πράξης να αρχίσω θεραπεία, εαν ο κίνδυνος είναι ψηλός, και από το πρωί της Τρίτης, τώρα, είναι η 3η μέρα.

Σας παρακαλώ πάρα πολύ, με δάκρυα στα μάτια, μπορεί κάποιος να βοηθήσει? να ρωτήσει εκεί? κάτι? μήπως να το πούμε στο υγειονομικό να κάνει ένα μικρό τέστ επι τόπου στην μικρή?

Δουλεύει τα πρωινά στο κτίριο μετά το 65, 19 χρονών, απο ρουμανία, καινούργια, με σκουλαρικάκι.

Ωχ τυπε αν ειναι αυτη που νομιζω.. εχει του ιο Zaire ebolavirus

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
την ειδα ωτο πρωι που πηγα ηρθε διπλα μου μου ελεγε κατι βλακιες

Την ψώνισε κιολας αφου την καναν Θεά οι πυρφοροι και αγαπουληδες..

Μου λεγε κατι i have to go, you must finished.. της λεω τσακιδια και της εριξα σκαμπιλι στο κωλομερη..

παω στη τσατσα της λεω τι ειναι αυτα στα 5 λεπτα που λεει το μαλακισμενο μη της ριξω καμια σφαλιαρα.. της λεω φερε το 20ρι πισω.. λεει μισο να παρω τηλ τα αφεντικα, της λεω ετσι και ερθει κανεις εδω να κανει φασαρια την γαμησατε ΟΛΟΙ.. μου δωσε το 20ρι και πηγα και γαμησα τη Σονια και το καταευχαριστήθηκα..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

asianator

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
54
Πόντοι
0
Ρουμάνα, 19 χρονών, με σκουλαρηκάκι, πρωινά , σε αυτό μετά το 65. δεν μιλά Ελληνικά, μόνο αγγλικά και ρουμάνικα. είναι καινούργια μου είπε η τσατσά. Μπορεί κάποιος να συνεννοηθεί με την τσατσά και να ρωτήσει αν είναι ιατρικά τσεκαρισμένη ή κάτι? ή ακόμη και την μικρή να ρωτήσει όπως μπορεί ο καθένας. σας παρακαλώ

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Ρουμάνα, 19 χρονών, με σκουλαρηκάκι, πρωινά , σε αυτό μετά το 65. δεν μιλά Ελληνικά, μόνο αγγλικά και ρουμάνικα. είναι καινούργια μου είπε η τσατσά. Μπορεί κάποιος να συνεννοηθεί με την τσατσά και να ρωτήσει αν είναι ιατρικά τσεκαρισμένη ή κάτι? ή ακόμη και την μικρή να ρωτήσει όπως μπορεί ο καθένας. σας παρακαλώ

Ναι την ιδια λέμε. εχει εμπολα. δεν ειναι κατι, τα δοντια θα σου πέσουν μονο...

ΥΓ
Ελα ρε τυπε σοβαρεψου.. και πυρφορίζεις και χέζεσαι απάνω σου μετά..

Τέσπα, μη τρελέ, δεν επαθες ΤΙΠΟΤΑ.. Γκαραντί!

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.432
Πόντοι
456
Μπορεί κάποιος να συνεννοηθεί με την τσατσά και να ρωτήσει αν είναι ιατρικά τσεκαρισμένη ή κάτι? ή ακόμη και την μικρή να ρωτήσει όπως μπορεί ο καθένας. σας παρακαλώ
Δεν γίνεται.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom