Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (3 μέλη και 97 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Δεν θα ηταν καθολου ασχημο να συνεβαινε αυτο,ετσι δεν θα χαναμε χρονο σε αναζητηση καλων κορασιδων

Θα χανόταν η μισή ουσία μεγάλε...Όσοι έζησαν τα μπουρδέλα προ ίντερνετ ξέρουν πώς είναι.Εγώ διαβάζω τις κριτικές,από κάποια άτομα ιδίως,αλλά δεν τις υιοθετώ.Ότι π.χ η "Α" γκόμενα είναι χειρότερη ή η "Β" είναι καλύτερη.Εκτός από τις περιπτώσεις κακής συμπεριφοράς.Αλλά στο θέμα του σεξ που κάνει μια κοπέλα είναι υποκειμενικό.Οι ενημερώσεις που κάνουν κάποιοι (Smyrni,Diqweed,Professor) είναι πολυ χρήσιμες και νομίζω υπεραρκετές.Βλέπεις ότι π.χ στο Φ54 δουλεύει η Μάγια.Αν την έχεις πάρει και θέλεις πάλι να την επισκεφτείς,πας στοχευμένα.Αν δεν την έχεις πάρει,πας και τη βλέπεις.Αν σου αρέσει μπαίνεις.Απλό είναι.Φωτογραφίες δε χρειάζονται.

Alex_F 73

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
0
Εμεις που δουλευουμε πολλες ωρες δεν εχουμε χρονο για τσαρκα

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
επιλεγεις που θα μπεις   διαβαζεις και ενημερωνεσαι φωτο  δεν θα θελουν και η ιδιες η κοπελες  για δικους τους  λογους  

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Αν και  :offtopic: (οπότε αν κρίνεται σκόπιμο ας μεταφερθεί) το θέμα έχει ενδιαφέρον! :afro:

Βρετανία: Αγάπησε την πόρνη που του έμαθε τα μυστικά του σεξ και την παντρεύεται

Γνωρίστηκαν σε συνεδρίες για σεξ, που πήγε για να βελτιώσει τις επιδόσεις του
- Η μνηστή του θα συνεχίσει να δουλεύει ως συνοδός και να μαθαίνει τα μυστικά του σεξ σε άλλους άντρες, τουλάχιστον μέχρι να κάνουν παιδιά

Ο Άντριου Χάμερ ήταν από τους άντρες που θεωρούσε τον εαυτό του άτυχο στην αγάπη.
Για το λόγο αυτό αποφάσισε να βελτιώσει τις σεξουαλικές του επιδόσεις. Πώς; Συμμετέχοντας σε συνεδρίες για σεξ.

Πράγματι, ο ντροπαλός Άντριου πήγε στους ειδικούς και εκεί γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του:
Μία πόρνη.
Ο Άντριου ερωτεύτηκε παράφορα την Κατ Λι, της ζήτησε να τον συνοδεύσει σ' ένα ταξίδι στο Παρίσι όπου εκεί της έκανε πρόταση γάμου.

Ο 48χρονος δημόσιος υπάλληλος ζούσε μέχρι τώρα με τη 78χρονη μαμά του, τώρα όμως αποφάσισε να να δεσμευτεί.

Κι όταν οι δύο ερωτευμένοι επέστρεψαν από το ρομαντικό ταξίδι στην γαλλική πρωτεύουσα,ο Άντριου πήγε την Κατ στη μαμά του για να την γνωρίσει.
Εκεί ο Άντριου της πρόσφερε ένα διαμαντένιο δακτυλίδι αρραβώνων.
Ήταν γραφτό εκεί να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του, τη γυναίκα που τον μύησε στα μυστικά του σεξ.
Ο 48χρονος Άντριου είναι τόσο ερωτευμένος με την Κατ που δεν λογαριάζει το γεγονός ότι η μέλλουσα σύζυγός του θα συνεχίσει να είναι «συνοδός».

Κι αφού η μαμά του, έδωσε την «ευλογία» της στο ζευγάρι, Άντριου και Κέιτ ετοιμάζονται πυρετωδώς για το γάμο που θα γίνει έως το τέλος του έτους.

Για τον Άντριου, η δουλειά είναι δουλειά:
«Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που ασκούν κριτική για το γεγονός ότι η Κατ θα συνεχίσει να εργάζεται ως "συνοδός", αλλά εγώ είμαι αντικειμενικός.
Η Κέιτ διαχωρίζει τη δουλειά από την προσωπική της ζωή.
Δεν πιστεύω ότι η δουλειά της θα μας δημιουργήσει πρόβλημα», επισημαίνει.  

Καθημερινά, η Κατ μαθαίνει τα μυστικά του έρωτα σε τουλάχιστον πέντε άνδρες κάνοντας βέβαια, όπως η ίδια επισημαίνει, ασφαλές σεξ.

«Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είχαμε "χημεία"»,δηλώνει η Κατ για την γνωριμία της με τον Άντριου και προσθέτει:
«Τώρα θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Να αποκτήσουμε πολλά παιδιά.
Όταν μείνω έγκυος θα σταματήσω τη δουλειά».

«Αυτό που έχουμε είναι ιδιαίτερο», λέει από την πλευρά του ο αγαπημένος της.
«Δεν ήξερα ποτέ ότι η αγάπη θα μπορούσε να είναι τόσο υπέροχη...
Βρήκα επιτέλους μια όμορφη κοπέλα που με φροντίζει και είναι γλυκύτατη. Ήταν το μοναδικό πράγμα που ήθελα να έχω.
Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος», δηλώνει ο Άντριου.

Η "Daily Mirror" επισημαίνει ότι στη Βρετανία η Κατ είναι ιδιαίτερα γνωστή αφού στο παρελθόν έχει παίξει καυτούς ρόλους σε ταινίες, όπως "Sugar Daddy" και "Vampyre Lovers"

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Καλησπέρα παιδιά. Θέλω λίγο την γνώμη σας για κατι. Προσπαθώ να βελτιώσω λίγο την ακρίβεια των κριτικών μου, οπότε αν ειναι εύκολο θέλω να ρωτήσω καποια πράγματα στις βαθμολογίες, που τα εχω βρεί λιγο μπαστούνια. Οταν για παράδειγμα πρέπει να μπώ στην διαδικασία να βαθμολογήσω εμφάνιση για μια κοπέλα στο μεταξουργείο στην κριτική μου  , αυτο το κάνω συγκριτικά με τι;
Διαφορετική βαθμολογία θα βάλω, αν την συγκρίνω με την Μίλα Γιόβοβιτς στα νιάτα της για παράδειγμα, διαφορετική αν την συγκρίνω με τον μέσο όρο του μεταξουργείου διαχρονικά η εκείνη την περίοδο, και διαφορετική αν την συγκρίνω με την ομορφότερη που εχω δει η γαμήσει στο μεταξουργείο. Γενικά τι θεωρείτε αποδεκτό στο συγκεκριμένο σάιτ; Δεν θέλωνα ειμαι υπερβολικά γενναιόδωρος και να παίρνω άτομα στον λαιμό μου, ουτε ομως νεκροθάφτης. Δεν μπορώ ακομα να στείλω πμ. Ελπίζω μόνο να μην το ποστάρισα αυτο σε λάθος θέμα.

ΩΑΩΑ

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα ξέρει κανένας που είναι τα κορίτσια τώρα?  Βαλεντίνα  ήταν στη Διδύμου 18 στο υπόγειο Αναστασία Διδύμου 16, και Ελένη Πετράκη στην Ιάσωνος

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
βόλτα πρίν από λίγο αρχικά στα σπιτάκια της Λιοσίων και πέριξ αυτής
Χωματιανου 11α Μαγια η ψηλή μελαχρινή, την είχα δοκιμάσει πρίν κάνα 2μηνο στο Φυλής 54β ,την δοκίμασα να δω την εξέλιξη της...θα ακολουθήσει κριτική.
στην συνέχεια βόλτα στα "ακριτικά" και στα μεγάλα νούμερα της Φυλής
Μαγνησίας 1 Σοφία μελαχρινή μαυριδερη με κανονικό σώμα 2-2.5αρια  πρόγραμμα τα πάντα εκτός κωλου ,τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική

Καλό απόγευμα

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Mία μικρή ενημέρωση από την πρωινή βάρδια.Στο Αλκιβιάδου 16Β και πάλι η μιλφ Άντζελα απο Αλβανία,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με ξανθά πλατινέ μαλλιά σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Έχει κάνει και ένα πέρασμα απο το Διδυμου 27.
Αυτή πολύ θα γούσταρα να τη χύσω. Εκτός πρωκτικού για το οποίο διάβασα οτι το αποφεύγει, στα άλλα είναι καλή;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.189
Πόντοι
1.936
Η Βαλεντινα η ψηλη ξανθια κωλαρου Ουκρανα απο Φιλλιπιδου 11 ειναι ετοιμη να πεσει κατω απο την κουραση.Συνεχη δωματια και αναμονη πελατειας με την ξινη τσατσα να αφηνει υπονοουμενα για αναχωρηση της.Εχω την εντυπωση οτι δημιουργειται φημη τεχνητης ελειψης ωστε η προσελευση να ακμαζει με κοστος βεβαια στην ταλαιπωρια των κοριτσιων με την εξουθενωση τους και στην πτωση των υπηρεσιων απο μερους τους.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
βόλτα πρίν από λίγο αρχικά στα σπιτάκια της Λιοσίων και πέριξ αυτής
Χωματιανου 11α Μαγια η ψηλή μελαχρινή, την είχα δοκιμάσει πρίν κάνα 2μηνο στο Φυλής 54β ,την δοκίμασα να δω την εξέλιξη της...θα ακολουθήσει κριτική.
στην συνέχεια βόλτα στα "ακριτικά" και στα μεγάλα νούμερα της Φυλής
Μαγνησίας 1 Σοφία μελαχρινή μαυριδερη με κανονικό σώμα 2-2.5αρια  πρόγραμμα τα πάντα εκτός κωλου ,τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική
Ρε φίλε,όλα τα σφάζεις,όλα τα μαχαιρώνεις! Ψηλές,κοντές,παχιές,λιγνές,μαυριδερές,λευκές,ξανθιές,μελαχροινές,αλλήθωρες,Αφρικανές,μικρές,μαμάδες και γιαγιάδες!
Πως αντέχεις;
Καλό απόγευμα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Αυτό το "μαγαζί" είναι παράρτημα της μοντελοαλυσίδας Φ54,56,66δεξια,Διδύμου 7;Η Μάγια είναι αυτή που δουλεύει και τώρα στη μοντελοαλυσίδα ή άλλη;Δοκίμασα μια Μάγια στο 54 πριν λίγο καιρό,είναι η ίδια;Διότι είχα σκοπό να κατέβω σήμερα αλλά με έπιασε η βροχή.

Alex_F 73

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
0
Να ζητήσεις και υπηρεσία Delivery στη δουλειά.Με 20 ευρώ φυσικά...
Ειναι ωραιο να εχεις χιουμορ.. και μονο ετσι θελω να το δω.Ενα σχολιο που εκανα και ειπα την γνωμη μου και πειραξε τοσους δεν καταλαβαινω γιατι,αν μετρουσε η γνωμη μου οπως εδω στο site θα ειχα σωσει την χωρα μας

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Ο φίλος Επιρρεπής είχε πει ότι είχε δει την Κρίνα, στο Κολωνού 30, στον πρώτο, πρώτη βάρδια. Πέρασα κάνα δυο φορές, αλλά δεν την είδα. Πρόσθεσε, βέβαια, ότι δεν ήταν η Κρίνα με την καλή διάθεση που ήξερε, αλλά καθώς οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, αν γνωρίζει κανείς κάτι ας με ενημερώσει..

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ειναι ωραιο να εχεις χιουμορ.. και μονο ετσι θελω να το δω.Ενα σχολιο που εκανα και ειπα την γνωμη μου και πειραξε τοσους δεν καταλαβαινω γιατι,αν μετρουσε η γνωμη μου οπως εδω στο site θα ειχα σωσει την χωρα μας

Κι εγώ δουλεύω πολλές ώρες.Πολλές φορές μπαίνω στο ίντερνετ από τον προσωπικό μου φορητό Η/Υ χρησιμοποιώντας 3G που πληρώνω εγώ για να μην μπαίνω από το δίκτυο της εταιρείας.Όταν θέλω να γαμήσω βρίσκω λίγο χρόνο να ψάξω.Έχω αποκλείσει κάποια μπουρδέλα που δεν είναι άξια να μπεις μέσα,κοινώς τις τρώγλες.Επίσης πάω μόνο Φυλής και όχι Μεταξουργείο.Έχω πετάξει 20ευρα πολλές φορές.Άλλες έχω περάσει καλά.Δεν είναι δύσκολο.Και το φόρουμ προσφέρει ενημέρωση.Αν δω π.χ ότι στο 66Δεξιά έχει γράψει κάποιος ότι είναι η Άννα-Ιλόνα,δε θα μπω,διότι την ξέρω και δε θέλω να περάσω.Ή τη Χριστίνα.Ή κάποιες άλλες κοπέλες.Οπότε γλυτώνω πολύ χρόνο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οσοι ψαχνετε για βαλεντινα  το απογευμα λειπει  ηταν στην θεση της στο φιλιππιδου 11 β η σαρα  στο κατω η αλινα που δουλευε  μοντελοαλυσιδα 24  η βικτωρια  φωκαιας  27 πανω  ανδριαννα   ισογειο τζουλια  και κλαουντια  φωκαιας  25  πανω μπιουτυ   φυλης  86 αλινα και μαγια  και  πανω βερωνικα φυλης  84  σονια  με τον γνωστο τσατσο τον βασιλη και πανω τζωρτζια   Φυλής 67 κλειστο 65 πανω γιασμιν  65 κατω χριστινα   

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom