Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 216
αδειασμα στο μουνι της Αλεξανδρας απο Ιασωνος 10,κατω,θα ακολουθησει κριτικη :S :S :S
Ρε τύπε μηχανάκι είσαι......!!!
αδειασμα στο μουνι της Αλεξανδρας απο Ιασωνος 10,κατω,θα ακολουθησει κριτικη :S :S :S
τυπε σκεφτομουν να γαμησω τον κωλο της Μαριας που πηρες στο Ι.44-που δεν ηταν εκει-ειμαι λιγο ντεμι,με χαλαει η μαπα της,αλλα το κουλουρι ειναι δελεαρ :S :S :SΡε τύπε μηχανάκι είσαι......!!!
Μολδαβή είναι.Τι είναι η Ντανα,αλβανιδα?
τυπε σκεφτομουν να γαμησω τον κωλο της Μαριας που πηρες στο Ι.44-που δεν ηταν εκει-ειμαι λιγο ντεμι,με χαλαει η μαπα της,αλλα το κουλουρι ειναι δελεαρ :S :S :S
τυπε μην της τον βαλω κατευθειαν κωλοτρυπιδα,χωρις μπουκι :S :S :SΦιλόξενο κουλούρι, αλλά θα ξενερώσεις με την έλλειψη οδοντοστοιχίας τύπε!!!
τυπε μην της τον βαλω κατευθειαν κωλοτρυπιδα,χωρις μπουκι :S :S :S
της λειπουν δοντια η ειναι ολα μαυρα; :S :S :SΑναλαμβάνει αυτή τύπε..... Εννοείτε ότι κάνει μπόύκι και σχετικά καλό!!!
της λειπουν δοντια η ειναι ολα μαυρα; :S :S :S
σαλοναρει πολυ αδιαφορα τυπε.θα φαει απαξιωτικο ξεκωλιασμα αν συνεχισει ετσι.ας παει να τα φτιαξει,τοσα λεφτα παιρνει :S :S :SΤις λείπουν μερικά τύπε..... Γι'αυτό σαλονάρει ανεκφραστη
σαλοναρει πολυ αδιαφορα τυπε.θα φαει απαξιωτικο ξεκωλιασμα αν συνεχισει ετσι.ας παει να τα φτιαξει,τοσα λεφτα παιρνει :S :S :S
Τύπε,θα σου αποκαλύψω κάτι που θα σε ωφελήσει.Τα λεφτά,τα βάζουμε στο πορτοφόλι.Ζητώ συγνώμη παιδιά για την δυσφήμιση της Ντάνας της νταρντάνας. Τελικά ευρέθηκε το 10ρικο αργά το βράδυ όταν πήγα να γαμήσω την Ρεβέκκα από Λιοσίων 73 για να ρεφάρω την αποτυχημένη συνεύρεση με την Ντάνα...Τα λεφτά ήταν μέσα στην κουκούλα της μπλούζας και απορώ πως δεν έπεσαν από εκεί με τόσο ποδαρόδρομο που έκανα :S
Αύριο θα γράψω την πρώτη μου κριτική για την συνεύρεση με την Ρεβέκκα
Τύπε,θα σου αποκαλύψω κάτι που θα σε ωφελήσει.Τα λεφτά,τα βάζουμε στο πορτοφόλι.
τυπε σκεφτομουν να γαμησω τον κωλο της Μαριας που πηρες στο Ι.44-που δεν ηταν εκει-ειμαι λιγο ντεμι,με χαλαει η μαπα της,αλλα το κουλουρι ειναι δελεαρ :S :S :S
τι σου ειπε; :S :S :SΤο κουλούρι της είναι αρκετά στενό, αλλά γκρινιάζει αν την ζορίσεις.