Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (37 μέλη και 258 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.088
Πόντοι
24.596
Ρε τύπε μηχανάκι είσαι......!!!  :hi:
τυπε σκεφτομουν να γαμησω τον κωλο της Μαριας που πηρες στο Ι.44-που δεν ηταν εκει-ειμαι λιγο ντεμι,με χαλαει η μαπα της,αλλα το κουλουρι ειναι δελεαρ :S :S :S

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216
τυπε σκεφτομουν να γαμησω τον κωλο της Μαριας που πηρες στο Ι.44-που δεν ηταν εκει-ειμαι λιγο ντεμι,με χαλαει η μαπα της,αλλα το κουλουρι ειναι δελεαρ :S :S :S

Φιλόξενο κουλούρι, αλλά θα ξενερώσεις με την έλλειψη οδοντοστοιχίας τύπε!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.088
Πόντοι
24.596

Trf.Sound

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
Ζητώ συγνώμη παιδιά για την δυσφήμιση της Ντάνας της νταρντάνας. Τελικά ευρέθηκε το 10ρικο αργά το βράδυ όταν πήγα να γαμήσω την Ρεβέκκα από Λιοσίων 73 για να ρεφάρω την αποτυχημένη συνεύρεση με την Ντάνα...Τα λεφτά ήταν μέσα στην κουκούλα της μπλούζας και απορώ πως δεν έπεσαν από εκεί με τόσο ποδαρόδρομο που έκανα   :S
Αύριο θα γράψω την πρώτη μου κριτική για την συνεύρεση με την Ρεβέκκα  :hi:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.088
Πόντοι
24.596
Τις λείπουν μερικά τύπε..... Γι'αυτό σαλονάρει ανεκφραστη
σαλοναρει πολυ αδιαφορα τυπε.θα φαει απαξιωτικο ξεκωλιασμα αν συνεχισει ετσι.ας παει να τα φτιαξει,τοσα λεφτα παιρνει :S :S :S

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Το είχα στο μυαλό μου καιρό... τρις μήνες τώρα από τότε που έφυγα από Κωνσταντινουπόλεως 166Α που είχα συνευρεθεί με την Κατερίνα ....  έκτοτε μετά από καιρό ξαναβρεθήκαμε πάλι στο ίδιο μέρος χάριν στην πληροφορήσει που είχα από τον Digweed , γιατί η Κατερίνα είχε φύγει από εκεί για αυτό το διάστημα..... πρέπει να ξέρετε ότι η Κατερίνα είναι ένα κορίτσι που αν κάνει κάτι λάθος ... για σένα και τις το πεις έχει την δυνατότητα να το διορθώσει αμέσως χωρίς να στη σπάσει ...κάνει φουλ πρόγραμμα και είναι ξανθό μαλλί κοντό με έκφυλο πρόσωπο 4αρια βυζιά μικρή κοιλιά και μάλλον γεματούλα......αυτό λοιπόν που είχα στο μυαλό μου ήταν να κάτσει επάνω μου και να την πάρω από τον κώλο . Και εγένετω την μεσημβρίαν επσές........ υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας γιατί η αναβάτης πρέπει να κάνει και τις ανάλογες κινήσεις για να τον παίρνει όλον μέσα τις αλλιώς δεν υπάρχει το ανάλογο σασπένς και η ευχαρίστηση αλλά τα πήγε περίφημα και όχι μόνο .....οταν έχυνα τον έπαιρνε όσο πιο βαθιά μπορούσε με διάρκεια ......παντάξια η Κατερίνα......ευχαριστώ ..καλή νύχτα

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
κατερινα? εγω θυμαμαι μια κατερινα πριν 5-6 χρονια κοντουλα με βυζαρες. επεστρεψε?

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Ζητώ συγνώμη παιδιά για την δυσφήμιση της Ντάνας της νταρντάνας. Τελικά ευρέθηκε το 10ρικο αργά το βράδυ όταν πήγα να γαμήσω την Ρεβέκκα από Λιοσίων 73 για να ρεφάρω την αποτυχημένη συνεύρεση με την Ντάνα...Τα λεφτά ήταν μέσα στην κουκούλα της μπλούζας και απορώ πως δεν έπεσαν από εκεί με τόσο ποδαρόδρομο που έκανα   :S
Αύριο θα γράψω την πρώτη μου κριτική για την συνεύρεση με την Ρεβέκκα  :hi:
Τύπε,θα σου αποκαλύψω κάτι που θα σε ωφελήσει.Τα λεφτά,τα βάζουμε στο πορτοφόλι.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Τύπε,θα σου αποκαλύψω κάτι που θα σε ωφελήσει.Τα λεφτά,τα βάζουμε στο πορτοφόλι.

Μάλλον ο μύστης φοβόταν μην του κλέψουν ολόκληρο το πορτοφόλι για αυτό καβάτζωσε το δεκάρικο στη μπλούζα.
Στη πιάτσα σουλατσάρουν πολλά ζόμπι πάνω κάτω!!

:zombie: :zombie: :zombie:

Συνημμένα

• Zombies at Jasons street.jpg
    Zombies at Jasons street.jpg
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 32

Don Aristippo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
12
Πόντοι
66

Το κουλούρι της είναι αρκετά στενό, αλλά γκρινιάζει αν την ζορίσεις.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Εχθές το απόγευμα μία στοχευμένη καταδρομική στα σπιτάκια του αγοραίου έρωτα.
Ξεκίνημα απο Διδυμου 27 όπου εργαζόταν 3 κοπέλες. Η Αλιόνα,ώριμη Ρωσόφωνη,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά κοντά σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, η Όλια μιλφ με πιασιματάκια,καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,κοιλίτσα με φουλ πρόγραμμα και η φίλη της Μαρία,με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά προς το καρέ με όλα εκτός κώλου.Δοκίμασα και την Μαρία η οποία είναι αρκετά δυνατή στο γλύψιμο πλην όμως δεν μου έκανε τελειωτικό στο στόμα και 69.Έχω ανεβάσει ήδη κριτική.
Στο Λιοσίων 73 το στουντέλο ήταν τέσσερις κοπέλες. Η πρώτη ήταν η καινούρια Ναταλία,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,ξανθά μακριά μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο κορμί της, η Κωνσταντίνα λεπτή,με καστανόξανθα μαλλιά προς το καρέ σε κανονικό πρόγραμμα, η Αλίνα καινούρια κοπέλα για την οποία δεν άκουσα πρόγραμμα. Λεπτή,με μαλλιά καστανοκόκκινα προς το καρέ και αυτή και η Ρεβέκκα γεματούλα με μακριά ξανθά μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο σε ντουέτο οι Ρωσόφωνες μιλφ Μαρίνα και Ειρήνη.Η πρώτη ψηλή,με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά σγουρά στο ύψος των ώμων της και η δεύτερη λεπτή,κοντή,με μαλλιά μαύρα κάτω απο τους ώμους (περούκα).Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότερες.Πέρασα με την Ειρήνη.Αρκετά καλή όπως και η Μαρίνα άλλωστε.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν η μιλφ Αλιόνα,ψηλή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωκυνθούς 38 στον όροφο η ώριμη Ειρήνη,λεπτή,με μαλλιά ξανθά μακριά σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η Λίλη που έιχε αναφερθεί απο τον Επιρρεπή και ήθελα να δω έλειπε και η υπηρεσία δεν γνώριζε αν ξαναδουλέψει.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο η Κρυστάλια σε κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Ελαφρώς γεματούλα με καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Εργάζεται και σαν Ιωάννα.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ευθεία μέσα σε ντουέτο η μιλφ Βερόνικα,Ρωσόφωνη με μαύρα μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών και η μιλφ Όλγα,κοντή,με λίγα πιασιματάκια,βυζάρες και ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,πρόσωπο τραχύ.Σε γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα τους αμφότερες.
Στο Κολωνού 48 ήταν η μιλφ Αθηνα με κοντά ξανθά μαλλιά και σώμα με πιασιματάκια.Σε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο η μιλφ Φωτεινή,ψηλή,νταρντάνα γεματούλα με μαλλιά καστανά προς το καρέ.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Η λεπτή Φωτεινή επιστρέφει απο 6 Απριλίου.
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο η Νίκη γνωστή σαν Βικτώρια απο Φωκαίας 27 υπόγειο κυρίως και Αλκιβιάδου 16Γ, Ρεμούνδου 21 σαν Έλενα. Σε γυμνό τσιμπούκι.
Ακομινάτου 2 κλειστά.
Τέλος ανταπόκρισης.
Καλο ΣΚ.

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Βικυ απο Ιασωνος 20 δεξια (κορινοσπιτο), την πετυχα χθες απογευματινη βαρδια. Επαιξε δυνατο eye-contact, δεν ξερω αν ειναι γενικα στρατηγικη της αλλα εγω διεκρινα κατι που μου αρεσει. Ξενερωσε ασχημα που εφυγα. Γενικα σε αυτο το σπιτι καθως και σε 2-3 αλλα εχω σουξε! Μου ειπε οτι γενικα ειναι πρωι. Εχει δοκιμασει καποιος συναγωνιστης;
Επισης η τωρινη Νικη στο Κολωνου 32 ισόγειο απογευμα είναι αυτη που ντουεταριζε πριν καποιες μερες με την Μελισσα, στυλιαρια αμφοτερες;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom