foititisgiannena
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2013
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Ψήνεται κανείς για παρτούζα σε κανένα μπουρδελάκι??
Για την Μαρία την Αλβανιάρα μιλάς τύπε ή την φυλακόβια?
...πες τουλαχιστον βαρδια και οδο
..σε συγχαίρω για το άβαταρ.....πες τουλαχιστον βαρδια και οδο
Ψαρίλα στο μουνί.Τι έκανες;Καταδρομικη στο μεταξι,αρχες της βδομαδας που περασε.Σημερα ξεμπλοκαριστικα για να μπορεσω να γραψω.
Απο ευγενεια και επειδη η κοπελα ηταν χαμογελαστη,καλοσυνατη και καλη στον ''αγωνα'',δεν θα πω το ονομα της.
Ξεκινησε με τρομπονι και ηταν πολυ καλη...αλλα οταν γυρισε για ιεραποστολικο μου ηρθε μια μποχα...μα μια μποχα...
Σαν κατι υπογεια που ειναι πρασινα στους τοιχους απο την μουχλα και την υγρασια...
και που εχεις ξεχασει και μια σακουλα με κρεατα-κρεμμυδια που εχουν σαπισει.
Δεν με εχει λυγισει η σκατιλα στις τουαλετες στον στρατο...δεν με εχει λυγισει
η βρωμα και η δυσωδια στο μεταξι απο κατουρα,εμετους κτλ αλλα ΕΛΕΟΣ!!!
Στο τσακ δεν ξερασα. :S
Φαντάζομαι δεν είναι η ίδια Τζωρτζια που δουλεύει στη Διδυμου;Απογευματινή βάρδια Φυλής 56 , μια αρκετά καινούργια
παρουσία , η Αλεξάνδρα , ρωσόφωνη λεπτή
μελαχροινή όμορφη κοπέλα
με πολύ απαλή συμπεριφορά, και ωραίο μουνάκι !
Μετάξι απογευματινή βάρδια : Πήγα στο Ιάσωνος 27 υπογ.
να βρω την όμορφη Τζώρτζια με το γυμνασμένο κορμί και
έλειπε !
Ευτυχώς , ένας συναγωνιστής με ειδοποίησε ότι
πήγε στο Κολωνού 30, ισόγειο !
( καλύτερο μαγαζί )
Το πρωί είχε στο Φυλής 54 τη Μάγια, την πληθωρική
όμορφη καινούργια ρωσόφωνη.
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι την Κυριακή το πρωι.
Φαντάζομαι δεν είναι η ίδια Τζωρτζια που δουλεύει στη Διδυμου;
Πηρα στο κολωνου 32Γ την νικη.Και τα δυο κρεβατια που ειδα ηταν χυμενα στο ιδιο σημειο. Η η κοπελα βγαζει υγρα η εχουμε αστοχους συναθλητες η παιζει κρεμπιες.
Ισως να να εχω και μεγαλη φαντασια.
Ενηλικοι ειμαστε, ο καθενας πρατει αναλογως.
Εχθές το απόγευμα μία στοχευμένη καταδρομική στα σπιτάκια του αγοραίου έρωτα.
Τέλος ανταπόκρισης.
Καλο ΣΚ.
πρόφεσορα ένα μεγάλο μπράβο απο μένα για τις ενημερώσεις σου και την ολοκληρωμένη συμμετοχή(ενημέρωση και το σημαντικότερο κριτικες) σου στο σαιτ ,επειδή διαβάσα πρόσφατα διάφορες παπαριές εδω μέσα και επειδή είναι γεγονός ότιKαλησπέρα,
Όμορφη μέρα η σημερινή,ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου που δυστυχώς για μιά μεγάλη μερίδα εργαζομένων έπεσε Σάββατο και έτσι χάσανε την αργία.Ας ευχηθούμε λοιπόν όλοι μας να ανατείλει μία τέτοια μέρα ηλιόλουστη και για την περιπαθής Ελλάδα η οποία είναι σκλαβωμένη στα δεσμά των διεθνών αρπακτικών-τοκογλύφων και να ανασάνουμε επιτέλους όπως και ολόκληρος ο κόσμος.Πραγματικά ντρέπομαι για τον εαυτό μου που είμαι Έλληνας και αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν οι πρόγονοι μας Κολοκοτρώνης,Καραισκάκης,Μπότσαρης,Διάκος,Ανδρούτσος,Παπαφλέσσας,Μιαούλης,Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα,Μαντώ Μαυρογένους και άλλες εμβληματικές φυσιογνωμίες που αγωνίστηκαν για να απελευθερώσουν την Πατρίδα μας αν ζούσαν σήμερα και έβλεπαν τα σημερινά μας χάλια, να έχουμε σκύψει υποτακτικά το κεφάλι να λέμε ΝΑΙ σε όλα και να υπομένουμε την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας απο τους ενορχηστρωτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλουν να υποδουλώσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα.Για αυτούς οι άνθρωποι είναι μόνο αριθμοί και όσο δεν παράγουν και είναι "άχρηστοι καταναλωτές" είναι ένα βάρος που θα πρέπει να απαλλαχθούν.Έχουν βρει άλλωστε πολλούς τρόπους να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό μιας και οι φυσικοί πόροι είναι περιορισμένοι όπως διατείνονται και δεν φθάνουν για όλους.Όσοι απομείνουν θα υποστούν μία άνευ όρου Οργουλιανού τύπου παγκόσμια δικτατορία. Ας υψώσουμε ψηλά το ανάστημα μας λοιπόν και ας αγωνιστούμε για τα ιδανικά μας. Σπάστε το matrix και βγείτε απο την μαζική ύπνωση.
Αυτός ο μικρός πρόλογος τροφή για σκέψη λόγω της σημερινής ημέρας για να μην μιλάμε μονάχα για αγοραίο έρωτα.
Καλά να περνάτε και σκεφτείτε λιγάκι και αυτά που είπαμε στην αρχή πέρα απο τις κρεπάλες!
Πηρα στο κολωνου 32Γ την νικη.Και τα δυο κρεβατια που ειδα ηταν χυμενα στο ιδιο σημειο. Η η κοπελα βγαζει υγρα η εχουμε αστοχους συναθλητες η παιζει κρεμπιες.
Ισως να να εχω και μεγαλη φαντασια.
Ενηλικοι ειμαστε, ο καθενας πρατει αναλογως.
Ο προφέσορας θα γίνει πορνορεπόρτερ, μόνο αν ξεκινήσει να βγάζει φωτογραφίες τα βρακιά του κρεμασμένα στις κρεμάστρες των μπουρδέλων....
...θα έπρεπε η διοίκηση από μόνη της να σε είχε κάνει ήδη πορνορεπόρτερ , ...
...
! Aπορια το εχω και εγω για την ταυτοτητα του κυριου στο δικο σου αβαταρ..σε συγχαίρω για το άβαταρ..