Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 337 άτομα (39 μέλη και 298 επισκέπτες)

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Κνίδου 18, η Κατερίνα —από Κολωνού 47 όροφο, Τροφωνίου 11 όροφο—, με ίσιο, καστανόμαυρο  μαλλί μέχρι τους ώμους, σήμερα ήταν βαμμένη και ήταν ενδιαφέρον το πρόσωπό της, μικρομεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ με ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΡΧΕΟΛΕΙΧΙΑ.
Ειναι εντελως ΑΧΡΗΣΤΗ!!!! Μακρυα μακρυα μακρυα!!!!!
Φανούρη Τζουρά και paparodiaith,ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Ακραία περίπτωση φόλας.Πρέπει να στιγματίζεται.
Ήταν προφανές.Όποια τάζει τελείωμα στο πρόσωπο,δεν το κάνει.Ούτε και τα άλλα που πρέπει να κάνει.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Όποια τάζει τελείωμα στο πρόσωπο,δεν το κάνει.Ούτε και τα άλλα που πρέπει να κάνει.
Και η Ελενα η μπασκετμπολιστρια εβαλε στο "μενου" της προσφατα το χυσιμο στο προσωπο. Το κανει όμως, η κοροιδευει?  Εχουμε καμια μαρτυρια γι αυτό? 

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Και η Ελενα η μπασκετμπολιστρια εβαλε στο "μενου" της προσφατα το χυσιμο στο προσωπο. Το κανει όμως, η κοροιδευει?  Εχουμε καμια μαρτυρια γι αυτό?
Στα πόσα ευρώ;
Δεν έχω καμμιά μαρτυρία,φίλε.Επίσης δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει η οποιαδήποτε με κάποιο αξιόλογο χρηματικό ποσό.Αλλα αυτά όπως ξέρουμε,κανονίζονται στο δωμάτιο.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Στα πόσα ευρώ;
Δεν έχω καμμιά μαρτυρία,φίλε.Επίσης δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει η οποιαδήποτε με κάποιο αξιόλογο χρηματικό ποσό.Αλλα αυτά όπως ξέρουμε,κανονίζονται στο δωμάτιο.
Στα 20 ευρω κανονικα.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Λίγο νωρίτερα στην τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο...

Στην Ιάσωνος...

Ιάσωνος 46 αριστερά:
Το όμορφο μελαχρινό πιπινοΛοουιζάκι.

Ιάσωνος 46 όροφος:
Η Αλιόνα.Ξανθιά ψηλή γκιλφ με ψιλογιαγιαδίστικο πρόσωπο και ζουμερό χαλαρωμένο κορμί με κωλάρα.

Το Ιάσωνος 46 δεξιά ήταν κλειστό.

Ιάσωνος 44 αριστερά:
Η Ελένη.Μελαχρινή κοπέλα,ψηλή,με ωραίο ζουμερό κορμί αλλά και με πολύ μέτριο πρόσωπο.
Η παλαιά Χριστίνα από Φυλής και Φωκαίας.

Ιάσωνος 44 δεξιά:
Η Σάρα η μελαχρινή γλυκοπρόσωπη γουρουνίτσα.

Ιάσωνος 27:
Η Νατάσα.Ξανθιά Μολδαβοπιτσιρίκα με περίεργο μουτράκι και με καλό σχετικά αδύνατο σώμα.
Η γνωστή Νατάσα γυρολόγος πλέον.

Ιάσωνος 30 όροφος:
Η Ζωίτσα.Καστανόξανθη κοντούλα κοπέλα με χαρακτηριστικό καρτουνίστικο προσωπάκι και με ψιλοκαλό αδύνατο σώμα.

Ιάσωνος 31 υπόγειο:
Η Μαρία.Ξανθιά ψηλή μιλφ με θηλυκό Ρωσιδοπρόσωπο και σώμα καλό ζουμερό.

Ιάσωνος 31:
Στο χόστελ,η Μόνικα/Αλεξάνδρα η σκουρόδερμη μελαχρινή Ρουμανοπιπίνα.Με θηλυκό πρόσωπο και ωραίο πιανούμενο σώμα.
Το 31 νέο την ώρα που διάβηκα  ήταν κλειστό.

Ιάσωνος 33:
Η Άντζελα.Ξανθιά κοντούλα,ας πούμε πιτσιρίκα με όμορφο πρόσωπο-αδυνατούλα με καλό κωλαράκι.

Ιάσωνος 37 όροφος:
Η Ροζαλίντα η γνωστή παλαιά μελαχρινή μιλφ με μέτριο πρόσωπο και γεμάτο κορμί.
Με πρωκτικό.
Μαζί της η Συλβάννα.Κοντό σκουρόδερμο πιπινοειδές με μουτρωμένη φάτσα και ωραίο κορμάκι.

Ιάσωνος 37 ισόγειο:
Η Βιβή το όμορφο μελαχρινό υδροκέφαλο πιπίνι.

Ιάσωνος 36:
Η Ρίτα,η γνωστή ξανθιά ζουμερή μιλφ με το θηλυκό πρόσωπο.

Ιάσωνος 20 αριστερά:
Η Τζωρτζιάννα.Καστανό κοντοπούτανο με σώμα με λίγα ωραία πιασίματα-καλός ζουμερός κώλος.Μέτρια στο πρόσωπο με μυτόγκα.

Ιάσωνος 20 όροφος:
Η Μαρία.Καστανόξανθη κοπέλα με όμορφο σκιστομάτικο πρόσωπο.
Σώμα ωραίο όσο πρέπει ζουμερό με γεμάτο στήθος.

Ιάσωνος 20 δεξιά:
Η Κορίνα.Μελαχρινή,σχετικά ψηλή,με όμορφο πρόσωπο και καλό ψιλοαδύνατο κορμί.

Ιάσωνος 19 ισόγειο:
Η Ντιάνα.Καστανόξανθη κοντή βυζοπιτσιρίκα με όμορφο προσωπάκι.
Μαζί της η Άννα.Κοντή,σκουρόδερμη τσιγγανοειδής περίπτωση με μέτριο πρόσωπο και αδύνατο σώμα.Γνωστή από Ιάσωνος 43.
Με πρωκτικό στο μενού.

Ιάσωνος 19 όροφος:
Η Τζωρτζιάννα.Ψηλή ξανθιά με όμορφο πρόσωπο.Κορμί ζουμερό ιδίως στον κώλο.
Η πρώην Χριστίνα από το Κολωνού 23 ισόγειο.

Ιάσωνος 10:
Στο ισόγειο,η Αλεξάνδρα.Μελαχρινή πιτσιρίκα,γεματούλα με γλυκό πρόσωπο.
Στον όροφο,η Μαγδαλένα.Η ξανθιά  χοντρούλα υπεργυρολόγος του Μεταξουργείου.

Ιάσωνος 1γ:
Η Αλίνα.Μελαχρινό νανοπούτανο πιτσιρίκι με γυαλάκια.Συμπαθητικό μουτράκι,ζουμερό σώμα.
Μαζί της η Άννα.Μελαχρινή κοπέλα με γλυκό πρόσωπο αλλά ατσούμπαλη σωματικά.

Ιάσωνος 1β:
Δεξιά,η καστανή Καρίνα.Χοντρούλα και βυζαρού με γλυκό πρόσωπο.
Αριστερά,η Έμιλυ το καστανό Ρωσιδοπιπινάκι με το νόστιμο μούτρο και το ωραίο αδύνατο σώμα.

Ιάσωνος 1α:
Η Μαρίνα η γνωστή καστανή πολύ αδύνατη μιλφ.

Ιάσωνος 2 όροφος:
Η Ναταλία η γνωστή ξανθιά μιλφοτουρλοκωλιάστρα που δούλευε στο Μεγ.Αλεξάνδρου 22 όροφος.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 2 ισόγειο:
Η Αλεξάνδρα η ξανθιά ζουμερή μιλφ με το μέτριο-κουρασμένο πρόσωπο.

Στροφή στην Κολωνού...

Κολωνού 11 όροφος:
Η Μαρία/Άννα μελαχρινή χοντρή ασχημόφατσα.

Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Άννα.Το καινούριο πιπινάκι.Ξανθό κοντούλικο με νόστιμο κοριτσίστικο πρόσωπο.
Σχετικά αδύνατη.

Κολωνού 11 υπόγειο:
Η Κορίνα.Η γνωστή ξανθιά σκουρόδερμη γεματούλα με το θηλυκό πρόσωπο.

Κολωνού 15 αριστερά:
Η Άννα η πολύ αδύνατη καστανόξανθη κοπέλα με το κοριτσίστικο πρόσωπο.

Κολωνού 15 δεξιά:
Η Άννα.Ξανθιά σκιστομάτα,σώμα με ωραία πιασίματα-αν και έχει αρχίσει να ξεφεύγει.
Με καλό γεμάτο στήθος.

Κολωνού 23 υπόγειο:
Κλασσικά η Γιάννα η κοκκινομάλλα μιλφ.

Κολωνού 23 ισόγειο:
Η Αντρέα.Νέα κοπέλα.Μελαχρινή πιτσιρίκα.Με όμορφο πρόσωπο και ζουμερό κορμί-με κοιλίτσα-αλλά όχι απωθητικό.

Κολωνού 27 όροφος:
Η Σοφία.Ξανθιά ζουμερή με πιασίματα,με βυζάρες και με όμορφο μιλφοπρόσωπο.

Κολωνού 27 υπόγειο:
Η Αλίνα η μελαχρινή χοντρούλα μετριότατη εμφανισιακά και η Φλώρα,μελαχρινή σκουρόδερμη χοντρή και αυτή και με μεγάλο στήθος.

Κολωνού 27 ισόγειο:
Η Άννα.Καστανόξανθη κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο.Στο σώμα έχει τα ωραία πιασιματάκια της-με χαρακτηριστικό στητό και γεμάτο στήθος.

Κολωνού 30 ισόγειο:
Η Ηλέκτρα.Όμορφη ξανθιά με καλό αδύνατο κορμί.

Κολωνού 30 όροφος:
Κάτω,η Νίκη.Μελαχρινή,ωραία μούρη,σώμα καλό ψιλοζουμερό-ιδίως στον κώλο.
Μαζί της η Αλίνα,η μελαχρινή κοπελίτσα με το νόστιμο κοριτσίστικο μουτράκι και με ωραίο αδύνατο σώμα.
Επάνω,η Ντάνα η ξανθιά μιλφονταρντάνα με το γεμάτο στήθος.
Μαζί της η Μόνικα το καστανόξανθο πιπίνι.Όμορφη φατσούλα και στυλιαράκι με προκλητικό κωλί.

Κολωνού 32β:
Η Σόνια.Μελαχρινή με περίεργη μούρη,καλό όχι εντελώς στεγνό κορμί με χαρακτηριστική κωλάρα.

Κολωνού 32 υπόγειο:
Η Νίκη,η ξανθιά  αδύνατη μιλφ-η γνωστή παλαιά Βικτώρια από Φωκαίας.

Κολωνού 32 ισόγειο:
Η Ναταλία.Μελαχρινό πιπίνι με πονηρόφατσα και με μοντελέ κορμί-με πορνοσταρικά ζαρτιεροειδή εσώρουχα.

Κολωνού 45 αριστερά:
Στην ευθεία,η Βίκυ η κοντοκουρεμένη κοκκινομάλλα μιλφ-χοντρούλα παντού.
Στο δεξί εσωτερικό μαγαζί,η Ειρήνη η ξανθιά νταρντανοχοντρή μιλφ με το άσχημο πρόσωπο.

Κολωνού 45 δεξιά:
Η Μόνικα η καστανή πιτσιρικοντρούλα με το συμπαθητικό πρόσωπο.

Κολωνού 47:
Στο ισόγειο η θρυλική Ζάνα.
Στον όροφο,η Άντζελα.Μελαχρινή μιλφ με νταρντανοκορμί και με γεμάτο στήθος.Όχι κακή στο πρόσωπο.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 48:
Η Αθηνά.Κοντή ξανθιά ζουμπουρλή μιλφ με ωραίο γεμάτο στήθος.

Κολωνού 53:
Η Άννα.Υπεργυρολόγος και αυτή.
Ξανθιά γεματούλα με γουρουνοειδές πρόσωπο και με μεγάλο στήθος.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Σε μερικα σπιτακια πρωτη πρωινη.

φυλης 54α οροφος: Ελενη κοριτσιστικο μουτρακι, σωμα με πιασηματα, μετρια εμφανιση.
φυλης 54β ισογειο: Δυο κοπελες εδω, Γιαννα η παλια καραβανα ειχα να την δω απο την τελευταια φορα που την γαμησα, σχεδον δυο χρονια σχετικα ομορφη κοπελα, και Μαγια η νεα κοπελα και ο λογος που περασα απο τα μοντελαδικα, μελαχρινη με ισιο μακρυ μαλλι, ψηλη ολιγον νταρντανα σε καμια περιπτωση γεματη ουτε καν σωμα με πιασηματακια, προσωπο ομορφο εμενα μου φανηκε και καπως εξωτικο με λιγο σχιστα ματια, μου θυμισε εκεινες τις κοπελες με καταγωγη απο Σιβηρια, ποιος ξερει μπορει και να ειναι.
φυλης 56: Ναντια με την κωλαρα.
φυλης 66α: Ναταλι η ξανθια ρωσιδα σωμα με μπολικα πιασηματα, χαμογελο στα χειλη αλλα και μετρια φατσα.
φυλης 65α οροφος: Νικολ η νεα κοπελα του οικου, vamos vamos mi amor, σπανιολα κατα δηλωση της, ξανθια με γλυκο προσωπο και ομορφο χαμογελο, κανονικο σφιχτο σωμα με  μπολικα τατου και δερμα καστανο καλοκαιρινο. Τιμηθηκε σε απολυτους gfe ρυθμους. Καλα περασα.
φυλης 65β ισογειο: Χριστινα το μελαχρινο κοντο καυλοπιπινο,μετα απο ενα μηνα που ειχα να την δω αγκαλιες, φιλια και τσαχπινιες στο σαλονι, πως μπορεσα να φυγω χωρις να την γαμησω  :headbang:, νιωθω οτι η συγκεκριμενη ειναι η βερονικα των φτωχων, πανω κατω τα ιδια χαρακτηριστικα, ομορφο προσωπο  σφιχτο δυαρι στηθος κοντοπουτανο και αυτη, μονο που αυτη δεν εχει κλεισει ακομα τα 19 ενω η βερονικα ειναι πατημενα 22. Τωρα για το σερβις, αυτο ειναι αλλο θεμα  :rolleyes:.
φυλης 84α ισογειο Δυο ξανθες ΜΟΥΝΑΡΕΣ αλλα και σουπερ φολαρες, Χριστιανα και Αντζελινα αν και σημερα μου φανηκαν πιο ευδιαθετες και με πολλα χαζοχαρουμενα γελια στο σαλονι.

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
320
Πόντοι
26
Mεγαλο μπραβο στον Digweed!!!!να σου πω...η δικια μου παλι χαθηκε???μιλαω για τη μονικα-ναταλι απο ιασωνος 19 κ.τ.λ.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ξέρει κανείς αν δουλεύει απόγευμα η Αουρόρα;

Trf.Sound

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
Η συχνότητα που πηδάω στα μπουρδέλα είναι μια φορά το δίμηνο έτσι για αλλαγή...Σήμερα είχα λίγο ελεύθερο χρόνο και πετάχτηκα Μεταξουργείο το μεσημέρι χωρίς να έχω ιδιαίτερες καύλες...
Έκανα μια βόλτα στην περιοχή και πάνω που είχα αποφασίσει να μην γαμήσω, μου έκανε το κλικ η Ντάνα η νταρντάνα στο Κωλονού 30Β στον δεύτερο όροφο...Έδωσα λοιπόν το 20ρικο και μπήκα στο μέσα δωμάτιο πίσω από την κουρτίνα που ήταν τα δυο κορίτσια και η μελαχρινή τσατσά. Μου έδωσε 10 ευρώ ρέστα η υπηρεσία και τα έβαλα πρόχειρα στην τσέπη του φούτερ και μετά άφησα το φούτερ δίπλα στο κρεβάτι μαζί με τα άλλα ρούχα που φορούσα, ενώ στην άλλη τσέπη του φούτερ είχα 200 ευρώ...Ήρθε η Ντάνα μέσα και ξεκινάει ένα τυπικό γαμήσι για τα δεδομένα της περιοχής με αρκετά καλή πίπα και με διάρκεια. Πρώτη στάση της είπα να ανέβει πάνω μου και τσίνησε γιατί φορούσε τα 12ποντα τακούνια και βαριόταν να τα βγάλει. Ήταν αρκετή ώρα σκυφτή και προσπαθούσε να βγάλει τα τακούνια μουρμουρώντας στα Ρώσικα. Μάλλον εκείνη την ώρα που έβγαζε τα παπούτσια, είδε το 10ρικο που προεξείχε από την τσέπη μου και το καβάντζωσε μέσα στα 12ποντα τακούνια ή την ώρα που έχυσα και πήγαινα να πετάξω το προφυλακτικό να το πήρε...Επειδή είχα αρκετά λεφτά μαζί μου, τσέκαρα την ώρα που έφευγα από το δωμάτιο αν είναι όλα εκεί και πριν προλάβω να βγω από την πόρτα του μπουρδέλου διαπιστώνω ότι το 10ρικο λείπει...Γυρνάω λοιπόν γρήγορα πίσω στο δωμάτιο να ψάξω αν μου έπεσε και μαζί μπαίνει και η Ντάνα δήθεν να ψάξει...Έψαξα αρκετή ώρα και δεν το βρήκα πουθενά και βγάζοντας τα 200 ευρώ να μετρήσω μπας και έκανα λάθος και ήταν εκεί το 10ρικο, βλέπει η Ντάνα τα 50ρικα και τα 20ρικα και αντιδρά σαν ξελιγωμένη λες και ήθελε να πει" γιατί να μην ψάξω και την άλλη τσέπη"...Πριν φυγω από το δωμάτιο η τσατσά μου υπενθύμισε ότι είχα βάλει το 10ρικο μέσα στο φούτερ καθώς ήταν παρούσα την ώρα που τα έβαζα εκεί και οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να έβγαλε μόνο του φτερά και να εξαφανίστηκε. Δεν έδωσα συνέχεια στο θέμα και έφυγα λέγοντας δεν πειράζει...

ach

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
86
Πόντοι
0
Φυλής 71Α απογευματινή βάρδια Αντζελίνα 19 χρονών με υπέροχο σωματάκι. Να βελτιώσει λίγο παραπάνω τη συμμετοχή της στο σεξ κ θα είναι Νο 1

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
αδειασμα στο μουνι της Αλεξανδρας απο Ιασωνος 10,κατω,θα ακολουθησει κριτικη :hi: :S :S :S

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Η συχνότητα που πηδάω στα μπουρδέλα είναι μια φορά το δίμηνο έτσι για αλλαγή...Σήμερα είχα λίγο ελεύθερο χρόνο και πετάχτηκα Μεταξουργείο το μεσημέρι χωρίς να έχω ιδιαίτερες καύλες...
Έκανα μια βόλτα στην περιοχή και πάνω που είχα αποφασίσει να μην γαμήσω, μου έκανε το κλικ η Ντάνα η νταρντάνα στο Κωλονού 30Β στον δεύτερο όροφο...Έδωσα λοιπόν το 20ρικο και μπήκα στο μέσα δωμάτιο πίσω από την κουρτίνα που ήταν τα δυο κορίτσια και η μελαχρινή τσατσά. Μου έδωσε 10 ευρώ ρέστα η υπηρεσία και τα έβαλα πρόχειρα στην τσέπη του φούτερ και μετά άφησα το φούτερ δίπλα στο κρεβάτι μαζί με τα άλλα ρούχα που φορούσα, ενώ στην άλλη τσέπη του φούτερ είχα 200 ευρώ...Ήρθε η Ντάνα μέσα και ξεκινάει ένα τυπικό γαμήσι για τα δεδομένα της περιοχής με αρκετά καλή πίπα και με διάρκεια. Πρώτη στάση της είπα να ανέβει πάνω μου και τσίνησε γιατί φορούσε τα 12ποντα τακούνια και βαριόταν να τα βγάλει. Ήταν αρκετή ώρα σκυφτή και προσπαθούσε να βγάλει τα τακούνια μουρμουρώντας στα Ρώσικα. Μάλλον εκείνη την ώρα που έβγαζε τα παπούτσια, είδε το 10ρικο που προεξείχε από την τσέπη μου και το καβάντζωσε μέσα στα 12ποντα τακούνια ή την ώρα που έχυσα και πήγαινα να πετάξω το προφυλακτικό να το πήρε...Επειδή είχα αρκετά λεφτά μαζί μου, τσέκαρα την ώρα που έφευγα από το δωμάτιο αν είναι όλα εκεί και πριν προλάβω να βγω από την πόρτα του μπουρδέλου διαπιστώνω ότι το 10ρικο λείπει...Γυρνάω λοιπόν γρήγορα πίσω στο δωμάτιο να ψάξω αν μου έπεσε και μαζί μπαίνει και η Ντάνα δήθεν να ψάξει...Έψαξα αρκετή ώρα και δεν το βρήκα πουθενά και βγάζοντας τα 200 ευρώ να μετρήσω μπας και έκανα λάθος και ήταν εκεί το 10ρικο, βλέπει η Ντάνα τα 50ρικα και τα 20ρικα και αντιδρά σαν ξελιγωμένη λες και ήθελε να πει" γιατί να μην ψάξω και την άλλη τσέπη"...Πριν φυγω από το δωμάτιο η τσατσά μου υπενθύμισε ότι είχα βάλει το 10ρικο μέσα στο φούτερ καθώς ήταν παρούσα την ώρα που τα έβαζα εκεί και οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να έβγαλε μόνο του φτερά και να εξαφανίστηκε. Δεν έδωσα συνέχεια στο θέμα και έφυγα λέγοντας δεν πειράζει...
Να τις σπάσουν τα τακούνια τις καριόλας και να δώσει 10 ευρώ στο τσαγκάρη ......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom