Έχεις πάει με την Πωλίνα του Καλύμνου 48;καλτιλα ! δεν εχασες τιποτα!
Αν ναι,πες μου κάπως αναλυτικά τις εντυπώσεις σου για να ξέρω με ποιαν έχω να κάνω.
Έχεις πάει με την Πωλίνα του Καλύμνου 48;καλτιλα ! δεν εχασες τιποτα!
;) ;)Να τα λεμε αυτα για να "Μαυριζουμε" και καποιες κουτοπονηρες....!!!Με αυτα τα λεφτα φοιτητριουλα θα μου φιλησει και τα ποδια!!!!Μιλαμε για 200 ευρω την ωρα ετσι....
Ελα ρε Διαγορα πηγαινε γαμησε την να μην σου μεινει και απωθημενο!!!! Εγω μια φορα την πηρα, πολυ καλη αλλα οχι και να την θυμασαι για παντα.Στον καθενα παντως τα πραγματα λειτουργουν διαφορετικα.Σιγουρα παντως το κοριτσι τα δινει ολα,δεν κλεβει και τα σχετικα!Αντε περιμενουμε ενημερωση!Ενα εικοσαρικι ειναι!!!Έχεις πάει με την Πωλίνα του Καλύμνου 48;
Αν ναι,πες μου κάπως αναλυτικά τις εντυπώσεις σου για να ξέρω με ποιαν έχω να κάνω.
μήπως Σήλια?[size=11pt]Κυψέλη, Πλατεία Αττικής, Λιοσίων[/size]
Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος), η νεαρή ελληνίδα Σίλβια· με ίσιο,
Πριν από λίγο μετά από βόλτα στα σπιτακια της Λιοσίων και περιξ αυτής,
Λιοσίων 73α 3 κοπέλες, Μαγδα δηλαδή η Μαντα/Μαρία από Φυλής 74,Πιπινου 65,Λουσι μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζι και Ναταλι ξανθοκαστανη κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι τατου αστεράκια στα πλευρά πιρσινγκ στον αφαλο, πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε...Μαγδα φουλ πρόγραμμα, Λουσι τα πάντα με προφυλακτικό και Ναταλι ακα τελειωτικο στο σώμα, επίσης παρτουζα 2 κοπέλες 30 ευρώ, παρτουζα με 3 κοπέλες 40 ευρώ, τιμήθηκε η πολύ γλυκιά πιτσιρικά Ναταλι με καλές εντυπώσεις, για τους λάτρεις του gfe είναι ταμαμ...θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.
Επειδή κι εγώ γνωρίζω πως παίζει αυτό τ' όνομα στο συγκεκριμένο μπουρδέλο, όταν άκουσα Σίλβια, από την τσατσά, ρώτησα επανειλημμένα και μάλιστα ανέφερα και τ' όνομα Σήλια, αλλά αυτή επαναλάμβανε Σίλβια. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως μιλούσε πολύ σπαστά. Γι' αυτό περιέγραψα και τα τατουάζ της για να βοηθήσω περισσότερο.μήπως Σήλια?
[...]
Σ' ευχαριστώ φίλτατε[...]
φίλε ένα μεγάλο μπράβο για την ολοκληρωμένη ενημέρωση , και περιγραφές κοπέλας αλλά το ακόμα πιο σημαντικό τα προγράμματα που κάνουν , να σαι καλά και εσύ και ο προφέσορας να γράφεται να χαιρόμαστε να σας διαβάζουμε
Αφού θα πήγαινα ρε,ήταν κλειστό.Ελα ρε Διαγορα πηγαινε γαμησε την να μην σου μεινει και απωθημενο!!!! Εγω μια φορα την πηρα, πολυ καλη αλλα οχι και να την θυμασαι για παντα.Στον καθενα παντως τα πραγματα λειτουργουν διαφορετικα.Σιγουρα παντως το κοριτσι τα δινει ολα,δεν κλεβει και τα σχετικα!Αντε περιμενουμε ενημερωση!Ενα εικοσαρικι ειναι!!!
Ανακοινώθηκε "ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ" η το ξέρεις εσύ και το λες;Κνίδου 18, η Κατερίνα —από Κολωνού 47 όροφο, Τροφωνίου 11 όροφο—, με ίσιο, καστανόμαυρο μαλλί μέχρι τους ώμους, σήμερα ήταν βαμμένη και ήταν ενδιαφέρον το πρόσωπό της, μικρομεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ με ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΡΧΕΟΛΕΙΧΙΑ.
Φανουρη αφου σε συγχαρω
[...]
Κρίμα...[...]
να σε ενημερωσω οτι το Δροσοπουλου 97 εχει κλεισει οριστικα εδω και μηνες.
[...]
Πράγματι...[...]
Επισης μια νεα απωλεια ειναι το Φυλης 61 υπογειο,στο οποιο ειδα ενοικιαστηριο
[...]
[...]
Ετσι μετα το Φυλης 40,το Ελλης,και το Ιουλιανου 71 ειναι η τεταρτη απωλεια τους τελευταιους μηνες
Μπράβο,τύπε Φανούρη,είσαι άρτιος.
[...]
Μου το είπε η ίδια χθες.[...]
Ανακοινώθηκε "ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ" η το ξέρεις εσύ και το λες;
..........Φανουρη αφου σε συγχαρω,να σε ενημερωσω οτι το Δροσοπουλου 97 εχει κλεισει οριστικα εδω και μηνες.Επισης μια νεα απωλεια ειναι το Φυλης 61 υπογειο,στο οποιο ειδα ενοικιαστηριο
Ετσι μετα το Φυλης 40,το Ελλης,και το Ιουλιανου 71 ειναι η τεταρτη απωλεια τους τελευταιους μηνες
Ειναι εντελως ΑΧΡΗΣΤΗ!!!! Μακρυα μακρυα μακρυα!!!!!Μπράβο,τύπε Φανούρη,είσαι άρτιος.Ανακοινώθηκε "ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ" η το ξέρεις εσύ και το λες;
Ευχαριστώ. Ξέρεις τι ώρες είναι συνήθως;κοιταξε και στο 65 α για την τζενη