assworship
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σε ποιό νούμερο είναι το πορνίδιο τύπε?
Κολωνού 30Β στον 2ο όροφο.
Τώρα λάιβ λίγα από Μετάξι
Ιάσωνος 19 κάτω : Η γλυκιά Ντιάνα με ολοστρόγγυλο λείο κώλο.
Δεχετε χυσιμο στη ΜΑΠΑ?Πριν μερικά λεπτά μετά από βόλτα
Κολωνού 27β Σοφία ξανθιά μιλφ παχουλη με 3-3.5αρια βυζια ,φορουσε και ροζ γκετες, με ακα τελειωτικό, σκυλί του πολέμου,(δούλευε μαζι της και η Λυδια )τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.
Υ.Γ προφεσορα μπράβο για μια ακόμη ανακάλυψη σου.
Υ.Γ 2 επιρρεπή πιστεύω ότι πρέπει να την δοκιμάσεις, απ ότι έχω καταλάβει ανταποκρίνεται στα Θέλω σου.
Απ'ότι έχω διαβάσει,ο κ.Προφέσορας πήδαγε την οστέινη με εμφάνιση πρεζούς Μαρίνα που δούλευε παλιά Ιάσωνος 1 και αλλού.Οπότε έχε υπόψη σου οτι τα γούστα του αποκλίνουν ολίγον τι από τον μέσο όρο.
Άλτη,για την Ντανιελα συμφωνώ μαζί σου.Δεν την πήδαγα ούτε εγώ.Η Σκάρλετ,μου φάνηκε πολύ καλύτερη εμφανισιακά.
Δεν τον κρέμασε κανένας στα μανταλάκια τον professorx.Δε φτάνει που μας κάνει τη χάρη και ενημερώνει και κριτικάρει, και με τη λεπτομέρεια και τη συχνότητα που το κάνει, θα τον κρεμάσουμε στα μανταλάκια έπειδή δεν συνέπεσαν τα γούστα μας σε 2 γκόμενες;;Όχι δα!!!!
πριν από λίγο βόλτα στα σπιτάκια της Λιοσίων και πέριξ αυτής με σκοπό να δω την Λουσι στο Λιοσίων 73α, η Λουσι δεν εμφανίστηκε για δουλειά,οπότε πήγα στην 2η επιλογή
Χωματιανου 11β Σηλια μελαχρινό στιλιαρι με γυαλάκια μακρύ ισιο μαλλί μικρό βυζι και 8 στο σύνολο τατου ,δηλώνει 21 ετών από Καβάλα. ..τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.
Πριν μερικά λεπτά μετά από βόλτα
Κολωνού 27β Σοφία ξανθιά μιλφ παχουλη με 3-3.5αρια βυζια ,φορουσε και ροζ γκετες, με ακα τελειωτικό, σκυλί του πολέμου,(δούλευε μαζι της και η Λυδια )τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.
Υ.Γ προφεσορα μπράβο για μια ακόμη ανακάλυψη σου.
Υ.Γ 2 επιρρεπή πιστεύω ότι πρέπει να την δοκιμάσεις, απ ότι έχω καταλάβει ανταποκρίνεται στα Θέλω σου.