Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 298 άτομα (31 μέλη και 267 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Πριν μερικά λεπτά μετά από βόλτα
Κολωνού 27β Σοφία ξανθιά μιλφ παχουλη με 3-3.5αρια βυζια ,φορουσε και ροζ  γκετες, με ακα τελειωτικό, σκυλί του πολέμου,(δούλευε μαζι της και η Λυδια )τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.

Υ.Γ προφεσορα μπράβο για μια ακόμη ανακάλυψη σου.

Υ.Γ 2 επιρρεπή πιστεύω ότι πρέπει να την δοκιμάσεις, απ ότι έχω καταλάβει ανταποκρίνεται στα Θέλω σου.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Κολωνού 27β Σοφία ξανθιά μιλφ παχουλη με 3-3.5αρια βυζια ,φορουσε και ροζ  γκετες, με ακα τελειωτικό, σκυλί του πολέμου,(δούλευε μαζι της και η Λυδια )τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.

Υ.Γ 2 επιρρεπή πιστεύω ότι πρέπει να την δοκιμάσεις, απ ότι έχω καταλάβει ανταποκρίνεται στα Θέλω σου.
Δεχετε χυσιμο στη ΜΑΠΑ? :2on1:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936
Απ'ότι έχω διαβάσει,ο κ.Προφέσορας πήδαγε την οστέινη με εμφάνιση πρεζούς Μαρίνα που δούλευε παλιά Ιάσωνος 1 και αλλού.Οπότε έχε υπόψη σου οτι τα γούστα του αποκλίνουν ολίγον τι από τον μέσο όρο.
Άλτη,για την Ντανιελα συμφωνώ μαζί σου.Δεν την πήδαγα ούτε εγώ.Η Σκάρλετ,μου φάνηκε πολύ καλύτερη εμφανισιακά.

....κυριοι...η Ντανιελα μππρει να μοιαζει φυλακοβια και πρεζου αλλα την δουλεια της την κανει μια χαρα.
Χωρις μα μου και λοιπες μαλακιες.Την βαζεις κατω την κοκκαλιαρα και την πηδας οπως θελεις καο σου κανει και τα γουστα.Για ξεφορτωμα ειναι ταμαμ η κοκαλιαρα.Εγω την συστηνω ανεπιφυλακτα!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρωινές Κυριακάτικες καύλες, είχε και καλό καιρό με ήλιο (όχι όπως τώρα).
Ότι πρέπει για μια δόση Φυλής.
Ήθελα να δοκιμάσω την Άντζελα στο Φ.66δ, αλλά έλειπε.
Οπότε . . .  .

Φωκ. 25 ισ.: Κάποιον είχαν στριμώξει στην πόρτα τσα2 & κοπέλα. Για αποφυγή να τις διαολοστείλω, δεν μπήκα καν.
Φωκ. 25 1ος: ένα όμορφο γλυκό πορνίδιο με κοντό μαλλάκι & ελαφρώς ζουμερό κώλο. Έμοιαζε στην Wilma των Flintstones (χωρίς τον κότσο.)
747ce0138f137e92e211fc0a7af866a1.jpg

Φωκ. 19: το υποσχόμενο μιλφάκι Άννα με φουλ σερβις και διαφήμιση για 20' παραμονή στο δωμάτιο.
Φωκ. 17 1ος: η Νικολ
Φωκ. 17 ισ.: η ολοτσίτσιδη καλλίγραμμη Αλεξάνδρα. Πανικός στο σαλόνι και τα δωμάτια.
Φωκ. 9αρ: Ο πουστρότσατσος μας έδειξε μια μελαμψή γεματούλα μετα φουλ.

Φυλ. 66δ: η Σύλβια (από Φωκ.9)
Φυλ. 72: ένα ξανθό νεανικό αχλαδοκόλικο ζυμαράκι
Φυλ. 69 ισ.: η Τζούλια
Φυλ. 69 1ος: η Εύα
Φυλ. 109 ισ.: Ντανιέλα & Σκάρλετ.

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
Αυτή η Βικτώρια από Φώκαιας 27 υπόγειο τελικα ξερουμε σε ποιο οικο και βαρδια ειναι;;;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Μάγκες νομίζω ότι κακώς μπουκώνουμε την ενημέρωση.Καλύτερα να μεταφέρουν τα σχόλια οι admins στο σχολιασμό.

Και καταληκτικό σχόλιο γιατί δεν έχει και νόημα να το συζητάμε.

Για το θέμα Σκάρλετ Ντανιέλα νομίζω ότι ο Προφέσορας έκανε την πιο σωστή τοποθέτηση.Άλλωστε οι γνωμες για τις γυναίκες είναι υποκειμενικές.Εγώ είπα πως μου φαίνονται ΕΜΕΝΑ...

Από 'κει και πέρα ο καθένας έχει μάτια περνάει και βλέπει.Δε σημαίνει ότι ο Προφέσορας είναι σαβουρογάμης κι εγώ μοντελοπνίχτης.Και προφανώς δε θα απαξιώσω ΕΓΩ τον Προφέσορα που έχει ΧΤΙΣΕΙ  την ενημέρωση και έχει αποδείξει την αξιοπιστία του στις κριτικές που γράφει επανειλλημένα.

Δε φτάνει που μας κάνει τη χάρη και ενημερώνει και κριτικάρει, και με τη λεπτομέρεια και τη συχνότητα που το κάνει, θα τον κρεμάσουμε στα μανταλάκια έπειδή δεν συνέπεσαν τα γούστα μας σε 2 γκόμενες;;Όχι δα!!!!

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Δε φτάνει που μας κάνει τη χάρη και ενημερώνει και κριτικάρει, και με τη λεπτομέρεια και τη συχνότητα που το κάνει, θα τον κρεμάσουμε στα μανταλάκια έπειδή δεν συνέπεσαν τα γούστα μας σε 2 γκόμενες;;Όχι δα!!!!
Δεν τον κρέμασε κανένας στα μανταλάκια τον professorx.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
"Η καλή μέρα από το πρωί (σαλόνι) φαίνεται",στο Κολωνού 30 2ος όροφος η Ντάνα η νταρντάνα με υποδέχτηκε μ'ένα πλατύ χαμόγελο,τα ευοίωνα σημάδια δεν διαψεύστηκαν μέσα,ευτυχώς που άλλαξε βάρδια και δεν μπαίνω στο δίλημμα με τη Νατάσα στην πρωινή βάρδια...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Κυριακή 29.01.2017 απόγευμα ( απογευματινή βάρδια)

Στο Φυλ 54 η ρωσόφωνη 22 χρονη ( περίπου) Τατιάνα με τα ωραία καπούλια
ωραιότερη από ποτέ , τιμήθηκε ενώ υπήρχε και
μεγάλη προσέλευση συναγωνιστών.
Περίμενα 25 λεπτά, αλλά άξιζε.
Στο Διδύμου 22 , η ρωσόφωνη Γιάννα με μαλλί πλέον με ανταύγειες
και αυτή πιο εμφανίσιμη από ποτέ ! Τα δωμάτια στο ανακαινισμένο
Διδύμου 22, είναι εφάμιλλα με δωμάτια στούντιο ! Δωματιάρες.Και
οι 2 ρωσόφωνες Γιάννα και Πωλίνα με καλή συνεργασία.
Μέχρι τις 11 μμ θα εργάζονται σήμερα οι πιο πάνω ρωσόφωνες
τρυφερές υπάρξεις.

Στην πρωϊνή βάρδια πήρα την ρουμούνα Αντζελίνα στο Φυλ. 84
πιο όμορφη δεν την έχω δει, πήρε κάποια κιλά και
έχει ωραία πιασίματα ( για μοντελέ σώμα ) .
Τυπική στο δωμάτιο, αλλά ευγενική.

johnfru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
282
Πόντοι
280
Εχουμε τιποτα για βραδινη βαρδια φυλης συναγωνιστες;

johnfru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
282
Πόντοι
280
Βραδινη βαρδια Φωκαιας 17 (νομιζω) η Μπιανκα, ξανθουλα με φοβερο βυζι, τιμηθηκε δεοντως.

edge61090

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
21
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει η Χριστίνα Κου απο Φυλής 65 τι ώρες δουλεύει; Ήξερα ότι έφυγε για 1-2 μηνες και ξαναγύρισε αλλά πήγε την προηγούμενη εβδομάδα και η τσατσά μου είπε ότι λειπει/θα λείπει για καμία εβδομάδα. Εδώ διαβάζω ότι δουλεύει. Μήπως είναι μόνο 1η βάρδια?

cooper981

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
20
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους.Θα ήθελα τα φώτα σας σε αναζήτηση πρόσφατα χαμένης ιεροδουλης. Ξέρει κάποιος αν γύρισε η Βίκυ από Φυλής 109Β? Η αν έχει γυρίσει και δουλεύει κάπου αλλού? Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί έχω βρει τον μάστορα μου στην πίπα. :erection: παλιά δούλευε Διδυμου 27  πάντα πρωινή βάρδια και ακόμα ποιο παλιά Μεταξουργείο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
πριν από λίγο βόλτα στα σπιτάκια της Λιοσίων και πέριξ αυτής με σκοπό να δω την Λουσι στο Λιοσίων 73α, η Λουσι δεν εμφανίστηκε για δουλειά,οπότε πήγα στην 2η επιλογή
Χωματιανου 11β Σηλια μελαχρινό στιλιαρι με γυαλάκια μακρύ ισιο μαλλί μικρό βυζι και 8 στο σύνολο τατου ,δηλώνει 21 ετών από Καβάλα. ..τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.
_11β_(5).jpg
_11β.jpg

_11β_(2).jpg
_11β_(6).jpg

_11β_(4).jpg
_11β_(3).jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

_27β_(2).jpg
_27β.jpg

_27β_(3).jpg
_27β_(5).jpg

_27β_(4).jpg

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
kalhspera. γνωριζει καποιος που παιζει μπαλα η βκτωρια που δουλεθε καποτε στην υπογα φωκαιας και μετα σαν ελενα ρεμουνδου;;;;;;

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Δουλεύει στο Κολωνού 32 στο υπόγειο 5με11 το βραδυ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom