You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ghost7
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2014
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
ωραιος ο παιχτης. θενκςΔουλεύει στο Κολωνού 32 στο υπόγειο 5με11 το βραδυ
Dikoume
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2016
- Like
- 122
- Πόντοι
- 6
Κυριακή 29.01.2017 απόγευμα ( απογευματινή βάρδια)
Στο Φυλ 54 η ρωσόφωνη 22 χρονη ( περίπου) Τατιάνα με τα ωραία καπούλια
ωραιότερη από ποτέ , τιμήθηκε ενώ υπήρχε και
μεγάλη προσέλευση συναγωνιστών.
Περίμενα 25 λεπτά, αλλά άξιζε.
Τιμήθηκε το Σάββατο η μικρή. Εντάξει από φάτσα είναι σαν να έχει τρακάρει με νταλίκα,αλλά όταν έχεις το κωλί αυτό μπροστά σου τα ξεχνάς όλα.
Επίσης το Σάββατο τιμήθηκε και η μικρή-υδροκέφαλη Βιβή,για τελευταία φορά μάλλον.
Η κριτική αυτή είναι πολύ σωστή .
Δεν ξέρω τι παίζει ,αλλά ο πουστρο/υπηρεσίας με τη γυναικεία μάπα δεν μας τα λέει καλά "η παλιοκακίστρω".
Στο 5λεπτο άκουσα : -"Κοπέλα μου"
Φυσικά τονε έγραψα στα παπάρΓια μου και συνέχισα. Η μικρή είναι φευγάτη όμως. Κανονικά έπρεπε να τον καραμουζιάσω,αλλά χέστηκα απλά το γράφω εδώ.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.613
- Πόντοι
- 46.232
μπορείς
ή να γράψεις το επόμενο μου ποστ να το στείλεις να το κάνω copy paste και να το ποσταρω
ή να κάνεις την ίδια παράθεση και σε άλλους
ή απλά να μην διαβάζεις τα ποστ μου και να μην ασχολείσαι
δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα ,χαιρετίσματα σε σένα και σε όλους σου τους λογαριασμούς
ή να γράψεις το επόμενο μου ποστ να το στείλεις να το κάνω copy paste και να το ποσταρω
δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα ,χαιρετίσματα σε σένα και σε όλους σου τους λογαριασμούς
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
...
Στο Λεωνίδου 6 δεν έχει γίνει καμία μεταβολή εδώ και χρόνια....
Οδός Λεωνίδου - Μεταξουργείο (1935)
Τοποθέτηση αποχετευτικού αγωγού, μάλλον παντορροϊκού.
Λεωνίδου 5, γωνία με Καλλέργη.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
καλα ολα αυτα αλλα πειτε κανα καλο πιπινακι για βραδυ
τιποτα φρεσκο ετσι
τιποτα φρεσκο ετσι
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Πρέπει να ήταν η Κατερίνα αυτή. Όντως μοιάζει πολύ στην ΒίλμαΦωκ. 25 1ος: ένα όμορφο γλυκό πορνίδιο με κοντό μαλλάκι & ελαφρώς ζουμερό κώλο. Έμοιαζε στην Wilma των Flintstones (χωρίς τον κότσο.)
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 9.450
μπορείς
Μη μασάς...γουστάρουμε φώτοενημέρωση....πόσταρε ελεύθερα....
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.106
- Πόντοι
- 14.615
Βέργας 6 υπόγειο πρωίΠαιδιά καλησπέρα, ξέρει κάποιος αν δουλεύει η Μπάρμπορα αυτόν τον καιρό και αν ναι σε ποιο μπουρδέλο και ποιες βάρδιες?
Μάγκες έχει περάσει κανείς με Μπέττυ από Λιοσίων 73;
Πριν από δυο βδομάδες, πρωινή βάρδια. Είναι δεκτική και στήνεται καλά.
Eυχαριστώ!!Βέργας 6 υπόγειο πρωί
protogon4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 661
- Πόντοι
- 371
εκατσε 20αρικο και σκεφτομαι να το κανω 2 10 ρικα στο μεταξυ ή 1 γαλαζιο στα μοντελακια της φυλης.
και μετα σκεφτομαι να γαμησω τη ρενατα να χω δουλεια και για το σπιτι? ήήή να δοκιμασω την λαρισα απο ιωαννινων 5 για πρωτη φορα?? μηπως να δωσω ενα τσιμουκι στην αννυ να μου τον εξαφανισει?
π ωρε πουστη μου εχω χασει τον υπνο μου...
και μετα σκεφτομαι να γαμησω τη ρενατα να χω δουλεια και για το σπιτι? ήήή να δοκιμασω την λαρισα απο ιωαννινων 5 για πρωτη φορα?? μηπως να δωσω ενα τσιμουκι στην αννυ να μου τον εξαφανισει?
Επισκέπτης
ριξε ενα δεκαρικο μεταξι και παρε και μια πενταδα λαϊκά λαχεία. Αύριο κληρώνει.εκατσε 20αρικο και σκεφτομαι να το κανω 2 10 ρικα στο μεταξυ ή 1 γαλαζιο στα μοντελακια της φυλης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 7.786
κανε τυπε την σωστοτερη επιλογη
Πριν από λίγο στο Κολωνού 27 όροφος δύο Ρωσίδες μιλφ,η καστανόξανθη Λυδία και η μελαχρινή Φωτεινή,αμφότερες με παχάκια της ηλικίας,σε κερδίζουν όμως μέσα δείχνοντας ότι σε γουστάρουν σαν πελάτη!Έτερος συναγωνιστής διάλεξε τη Λυδία,πέρασα με τη Φωτεινή και ξαλαφρώσαμε κι οι δύο...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.820
- Πόντοι
- 22.785
...........Χθεσινή πρωινή επίσκεψη στη Διδύμου για την Φωτεινή, η οποία απουσίαζε προσωρινά. Η απογοήτευση της απουσίας του στόχου μου, αντιλογίστηκε εν μέρει από τη στιγμιαία οπτική απόλαυση της πρωινής και αγουροξυπνημένης Λίνας
Συνέχισα γυρνώντας σαν την άδικη κατάρα στα χαμηλά της Φυλής και ύστερα Φωκαίας. Στο Φωκαίας 17, νομίζω, το πάνω, είδα ένα ενδιαφέρον καστανό πιπίνι (Νικόλ;), με ελεύθερο στοματικό και 69. Επίσης, στο 27 (ισόγειο) είδα μια ενδιαφέρουσα ξανθιά με βυζάρες, η οποία δεν πέρασε καν από το σαλόνι, επιλέγοντας να με χαιρετήσει μακρόθεν, βγαίνοντας από το δωμάτιο. Η υπηρεσία είπε βαρετά, μέσα από τα δόντια της το πρόγραμμα, το οποίο δεν άκουσα διόλου.
Τελικά κατέληξα στο Μεταξουργείο, Κολωνού, εκεί όπου το ηχογραφημένο μήνυμα αντηχεί επαναληπτικά: "Ελάτε και πάνω, πολύ καλό σεξ...". Έλιωσα από τα αυστηρό και συνάμα ερωτικό βλέμμα της νεαρής Νατάσσας. Αυτό το πουτανάκι δεν συνιστάται για αβρότητες και αγάπες. Αρέσκεται και η ίδια, όπως οι πελάτες της, στο αγνό, ρομαντικό βάναυσο σεξ. Εξεπλάγην όμως από τις χαμογελαστές αρνήσεις της για ρομαντικά γλωσσόφιλα.
-Είμαι ο μπαμπάς σου, της λέω.
-Εεεεε;
-Είμαι μεγάλος σε ηλικία άνδρας, όπως ο μπαμπάς σου. Γι' αυτό δεν με φιλάς!
Οι αντιστάσεις γρήγορα εκάμφθησαν.
............ Η πεολειχία της ήταν ύπέροχη & έαν δέν λιγουρευόμουν την άπίστευτη όρμέμφυτη άνάγκη το πέος να είσχωρήσει βίαια στο αίδοίον της, θα τελείωνα μέσα στήν όλόγλυκη & θερμή στοματική της κοιλότητα.
psikakos1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Like
- 109
- Πόντοι
- 1
Αννυ?οδός και ώρες ???εκατσε 20αρικο και σκεφτομαι να το κανω 2 10 ρικα στο μεταξυ ή 1 γαλαζιο στα μοντελακια της φυλης.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις