Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 286 άτομα (30 μέλη και 256 επισκέπτες)

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Μάγκες έχει περάσει κανείς με Μπέττυ από Λιοσίων 73;

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
Κυριακή 29.01.2017 απόγευμα ( απογευματινή βάρδια)

Στο Φυλ 54 η ρωσόφωνη 22 χρονη ( περίπου) Τατιάνα με τα ωραία καπούλια
ωραιότερη από ποτέ , τιμήθηκε ενώ υπήρχε και
μεγάλη προσέλευση συναγωνιστών.
Περίμενα 25 λεπτά, αλλά άξιζε.

Τιμήθηκε το Σάββατο η μικρή. Εντάξει από φάτσα είναι σαν να έχει τρακάρει με νταλίκα,αλλά όταν έχεις το κωλί αυτό μπροστά σου τα ξεχνάς όλα.

Επίσης το Σάββατο τιμήθηκε και η μικρή-υδροκέφαλη Βιβή,για τελευταία φορά μάλλον.
Η κριτική αυτή είναι πολύ σωστή .

Δεν ξέρω τι παίζει ,αλλά ο πουστρο/υπηρεσίας με τη γυναικεία μάπα δεν μας τα λέει καλά "η παλιοκακίστρω".  :2funny: :effemine:

Στο 5λεπτο άκουσα : -"Κοπέλα μου"  :headbang:
Φυσικά τονε έγραψα στα παπάρΓια μου και συνέχισα. Η μικρή είναι φευγάτη όμως. Κανονικά έπρεπε να τον καραμουζιάσω,αλλά χέστηκα απλά το γράφω εδώ.

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Νέα Σμύρνη,το ξέρουμε οτι γαμάς στα μπουρδέλα και σε πιστεύουμε.Δεν χρειάζεται να μας το αποδεικνύεις κάθε φορά με φωτογραφίες.

Iasonas81

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα, ξέρει κάποιος αν δουλεύει η Μπάρμπορα αυτόν τον καιρό και αν ναι σε ποιο μπουρδέλο και ποιες βάρδιες?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.613
Πόντοι
46.232
μπορείς

ή να γράψεις το επόμενο μου ποστ  να το στείλεις να το κάνω copy paste και να το ποσταρω
ή να κάνεις την ίδια παράθεση και σε άλλους
ή απλά να μην διαβάζεις τα ποστ μου και να μην ασχολείσαι

δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα ,χαιρετίσματα σε σένα και σε όλους σου τους λογαριασμούς  :orchestra: :effemine: :gay:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καλα ολα αυτα αλλα πειτε κανα καλο πιπινακι για βραδυ

τιποτα φρεσκο ετσι  :hi:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Φωκ. 25 1ος: ένα όμορφο γλυκό πορνίδιο με κοντό μαλλάκι & ελαφρώς ζουμερό κώλο. Έμοιαζε στην Wilma των Flintstones (χωρίς τον κότσο.)
747ce0138f137e92e211fc0a7af866a1.jpg
Πρέπει να ήταν η Κατερίνα αυτή. Όντως μοιάζει πολύ στην Βίλμα

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
μπορείς

ή να γράψεις το επόμενο μου ποστ  να το στείλεις να το κάνω copy paste και να το ποσταρω
ή να κάνεις την ίδια παράθεση και σε άλλους
ή απλά να μην διαβάζεις τα ποστ μου και να μην ασχολείσαι

δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα ,χαιρετίσματα σε σένα και σε όλους σου τους λογαριασμούς  :orchestra: :effemine: :gay:

Μη μασάς...γουστάρουμε φώτοενημέρωση....πόσταρε ελεύθερα....

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
661
Πόντοι
371
εκατσε 20αρικο και σκεφτομαι να το κανω 2 10 ρικα στο μεταξυ ή 1 γαλαζιο στα μοντελακια της φυλης.
και μετα σκεφτομαι να γαμησω τη ρενατα να χω δουλεια και για το σπιτι? ήήή να δοκιμασω την λαρισα απο ιωαννινων 5 για πρωτη φορα?? μηπως να δωσω ενα τσιμουκι στην αννυ να μου τον εξαφανισει?
π ωρε πουστη μου εχω χασει τον υπνο μου...

Επισκέπτης
εκατσε 20αρικο και σκεφτομαι να το κανω 2 10 ρικα στο μεταξυ ή 1 γαλαζιο στα μοντελακια της φυλης.
και μετα σκεφτομαι να γαμησω τη ρενατα να χω δουλεια και για το σπιτι? ήήή να δοκιμασω την λαρισα απο ιωαννινων 5 για πρωτη φορα?? μηπως να δωσω ενα τσιμουκι στην αννυ να μου τον εξαφανισει?
ριξε ενα δεκαρικο μεταξι και παρε και μια πενταδα λαϊκά λαχεία. Αύριο κληρώνει.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.962
Πόντοι
10.686
Πριν από λίγο στο Κολωνού 27 όροφος δύο Ρωσίδες μιλφ,η καστανόξανθη Λυδία και η μελαχρινή Φωτεινή,αμφότερες με παχάκια της ηλικίας,σε κερδίζουν όμως μέσα δείχνοντας ότι σε γουστάρουν σαν πελάτη!Έτερος συναγωνιστής διάλεξε τη Λυδία,πέρασα με τη Φωτεινή και ξαλαφρώσαμε κι οι δύο...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Χθεσινή πρωινή επίσκεψη στη Διδύμου για την Φωτεινή, η οποία απουσίαζε προσωρινά. Η απογοήτευση της απουσίας του στόχου μου, αντιλογίστηκε εν μέρει από τη στιγμιαία οπτική απόλαυση της πρωινής και αγουροξυπνημένης Λίνας :)

Συνέχισα γυρνώντας σαν την άδικη κατάρα στα χαμηλά της Φυλής και ύστερα Φωκαίας. Στο Φωκαίας 17, νομίζω, το πάνω, είδα ένα ενδιαφέρον καστανό πιπίνι (Νικόλ;), με ελεύθερο στοματικό και 69. Επίσης, στο 27 (ισόγειο) είδα μια ενδιαφέρουσα ξανθιά με βυζάρες, η οποία δεν πέρασε καν από το σαλόνι, επιλέγοντας να με χαιρετήσει μακρόθεν, βγαίνοντας από το δωμάτιο. Η υπηρεσία είπε βαρετά, μέσα από τα δόντια της το πρόγραμμα, το οποίο δεν άκουσα διόλου.
Τελικά κατέληξα στο Μεταξουργείο, Κολωνού, εκεί όπου το ηχογραφημένο μήνυμα αντηχεί επαναληπτικά: "Ελάτε και πάνω, πολύ καλό σεξ...". Έλιωσα από τα αυστηρό και συνάμα ερωτικό βλέμμα της νεαρής Νατάσσας. Αυτό το πουτανάκι δεν συνιστάται για αβρότητες και αγάπες. Αρέσκεται και η ίδια, όπως οι πελάτες της, στο αγνό, ρομαντικό βάναυσο σεξ. Εξεπλάγην όμως από τις χαμογελαστές αρνήσεις της για ρομαντικά γλωσσόφιλα.
-Είμαι ο μπαμπάς σου, της λέω.
-Εεεεε;
-Είμαι μεγάλος σε ηλικία άνδρας, όπως ο μπαμπάς σου. Γι' αυτό δεν με φιλάς!
Οι αντιστάσεις γρήγορα εκάμφθησαν.
...........

............  Η πεολειχία της ήταν ύπέροχη & έαν δέν λιγουρευόμουν την άπίστευτη όρμέμφυτη άνάγκη  το πέος να είσχωρήσει βίαια στο αίδοίον της, θα τελείωνα μέσα στήν όλόγλυκη & θερμή στοματική της κοιλότητα.

psikakos1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
109
Πόντοι
1
Αννυ?οδός και ώρες ???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom