Χθεσινή πρωινή επίσκεψη στη Διδύμου για την Φωτεινή, η οποία απουσίαζε προσωρινά. Η απογοήτευση της απουσίας του στόχου μου, αντιλογίστηκε εν μέρει από τη στιγμιαία οπτική απόλαυση της πρωινής και αγουροξυπνημένης Λίνας
Συνέχισα γυρνώντας σαν την άδικη κατάρα στα χαμηλά της Φυλής και ύστερα Φωκαίας. Στο Φωκαίας 17, νομίζω, το πάνω, είδα ένα ενδιαφέρον καστανό πιπίνι (Νικόλ;), με ελεύθερο στοματικό και 69. Επίσης, στο 27 (ισόγειο) είδα μια ενδιαφέρουσα ξανθιά με βυζάρες, η οποία δεν πέρασε καν από το σαλόνι, επιλέγοντας να με χαιρετήσει μακρόθεν, βγαίνοντας από το δωμάτιο. Η υπηρεσία είπε βαρετά, μέσα από τα δόντια της το πρόγραμμα, το οποίο δεν άκουσα διόλου.
Τελικά κατέληξα στο
Μεταξουργείο, Κολωνού, εκεί όπου το ηχογραφημένο μήνυμα αντηχεί επαναληπτικά: "Ελάτε και πάνω, πολύ καλό σεξ...". Έλιωσα από τα αυστηρό και συνάμα ερωτικό βλέμμα της νεαρής Νατάσσας. Αυτό το πουτανάκι δεν συνιστάται για αβρότητες και αγάπες. Αρέσκεται και η ίδια, όπως οι πελάτες της, στο αγνό, ρομαντικό βάναυσο σεξ. Εξεπλάγην όμως από τις χαμογελαστές αρνήσεις της για ρομαντικά γλωσσόφιλα.
-Είμαι ο μπαμπάς σου, της λέω.
-Εεεεε;
-Είμαι μεγάλος σε ηλικία άνδρας, όπως ο μπαμπάς σου. Γι' αυτό δεν με φιλάς!
Οι αντιστάσεις γρήγορα εκάμφθησαν.