Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (24 μέλη και 267 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Νωρίτερα στην τρέχουσα βάρδια της κεντρικής αγοράς (επιγραμματικά) είχαμε τα εξής...

Φυλής 54 όροφος:
Ναταλί,η ξανθιά ζουμερή με το γλυκό πρόσωπο.

Φυλής 54 ισόγειο:
Τατιάνα,η ψηλή μελαχροινή μουτσούνα με το ωραίο κορμί.

Φυλής 56:
Χριστίνα,ο καστανός Ρωσιδοπιπίναρος,καλό κορμί και ωραίο κοριτσίστικο προσωπάκι.

Φυλής 66 δεξιά:
Ρενάτα,η γνωστή με το θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο σώμα.

Φυλής 66 αριστερά:
Λίζα,η ψηλή μελαχροινή καμπουριασμένη,άχρωμη φάτσα,περίεργο ψιλοακανόνιστο κορμί.

Φυλής 59 ισόγειο:
Άννα στο ισόγειο,η κοντή γεματούλα κοκκινομάλλα με το μέτριο πρόσωπο.
Ο όροφος την ώρα που διάβηκα κλειστός.

Το Φυλής 61 για δεύτερο απόγευμα κλειστό.

Φυλής 65 όροφος:
Χριστίνα,το μελαχροινό πιπινομουνάκι-με βυζάκια έξω και Νικόλ,καστανόξανθη μπουκλομάλλα,όμορφο πρόσωπο,κορμί σανίδα.

Φυλής 65 ισόγειο:
Έλενα,η καστανή νταρντάνα με μπούκλα μαλλί Λίντα Έβανς στυλ.

Φυλής 67:
ΒυζοΛάουρα,"βαριέμαι που ζω'...

Φυλής 69 όροφος:
Εύα,η ξανθιά μιλφ,θηλυκή φάτσα,σώμα με ωραία πιασίματα.
Και Μαρία,όμορφο μελαχροινό στυλιάρι.

Φυλής 69 ισόγειο:
Βίκυ,καστανή χοντρούλα,γλυκιά μετριότητα.

Φυλής 86 ισόγειο:
Έλλη,μελαχροινή ψηλή,όμορφο πρόσωπο,τελικά όχι και τόσο αδύνατη αλλά όχι ατσούμπαλη,ωραίος κώλος.

Φυλής 86 όροφος:
Άντζελα,η ξανθιά μιλφ με το ίδιο μαύρο ολόσωμο εσώρουχο-κορμάκι.

Φυλής 84 όροφος:
Λάουρα,καστανό αδύνατο κοντοπουτανάκι και Μαριάννα,η ξανθιά όμορφη-ωραίο δροσερό πρόσωπο και καλό κορμί.

Φυλής 84 ισόγειο:
Σόνια,η μελαχροινή αλογοπιπίνα.

Την ώρα που διάβηκα κλειστά τα Φυλής 71 ισόγειο και όροφος.

Στη Φωκαίας...

Φωκαίας 7:
Δεξιά,η Άννα η ξανθιά γλυκοπρόσωπη χοντρούλα.
Ευθεία,κλειστόν-Έλενα απούσα.

Φωκαίας 9 αριστερά:
Σύλβια,το μελαχροινό στυλιάρι και Αλεξάνδρα,η πρώην Ιωάννα από τα μοντελάδικα με το ωραίο αδύνατο κορμί.

Φωκαίας 9 δεξιά:
Ναταλί,καστανόξανθη,όμορφη πιτσιρίκα με καλό σώμα.

Φωκαίας 17 ισόγειο:
Μαρία/Μάρη,η μελαχροινή κοπέλα με το ωραίο γεμάτο στήθος.

Φωκαίας 17 όροφος:
Ξένια,η γνωστή μελαχροινή με το θηλυκό πρόσωπο και σώμα με λίγα κιλά παραπάνω πλέον.

Φωκαίας 19:
Άννα,η κοντή μελαχροινή μιλφ με την ταλαιπωρημένη φάτσα και το σχετικά αδύνατο κορμί.

Φωκαίας 25 ισόγειο:
Ελένη/Αντριάννα,ξανθιά πολύ μετριόφατσα,αδύνατο κορμί.
Τζώρτζια,ωραία πιτσιρίκα-σε όλα της,πρόσωπο και σε σώμα.

Ο όροφος τού 25 ήταν κλειστός.

Φωκ.27 υπόγειο: Χριστίνα.
Φωκ.27 ισόγειο: Τζούλια.
Φωκ.27 όροφος: Τζανίνα και Ελένη.
Φωκ.24: Καρολίνα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η Καρολινα απο Φωκαιας εχει χασει κιλα;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
γτ ρε μλκ θα παλεψετε?  :P

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.315
Πόντοι
2.420

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τύπε μου,για να μην χαλάς τη... ζαχαρένια σου,μην τις ξεσυνερίζεσαι,πουτάνες είναι,δες τις για πλάκα όπως θα έβλεπες τις χαζομάρες που κάνει η γάτα σου,ας πούμε!Και στα λέει αυτά ένας που ξέρεις γι'αυτόν πάνω-κάτω δυο πραγματάκια...
Παντα δινο βαση στα λεγομενα σου μεγιστε επιρρεπη!! δεν χαλιεμε πλεον....Απλα εχω επενδηση σε 2 στανταρ και προσδοκο καθε φορα το ιδιο σκηνηκο!!και οταν λεω γιαωεπενδηση ενοω 2 φορες την βδομαδα

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που προσφέρουν στην ενημέρωση του Νο 1 πορνοιστότοπου!  :rockon:

ΥΓ: Σκατά στον τάφο της κυρα-Γιώργαινας και του (κλωνο)γιου της μπάρμπα (κλωνο)Γιώργου (93+1) που αντιγράφει ενημερώσεις.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εγώ σε είχα ενημερώσει δημόσια  αλλά και κατόπιν pm που μου είχες αποστείλει. Παραθέτω τα αποσπάσματα απο το forum.
=> Ναι προφεσορα μου και δεν σακουσα!! Γιατι την επαιρνα συχνα...το χρονικο που μου τοπες ηταν που ειχα να την δωκανα 2 βδομαδες...εκει κατι εχασα Παντος ειχες δικιο αντιληφθικες αμεσα της αλαγες της εισαι αρχοντας!!
=>
.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
....γεγονος!Η συγκεκριμενη ή θα κοιταει το ρολοϊ με τον εναν και θα ειναι τυπικοτατη ή θα ξεσκιζεται με τον αλλο.Και στο σαλονι ειναι ολο χαμογελα και ματιες.Μια φορα την πηρα και το μετανιωσα.Κοιταγε το ρολοϊ.Ισως φταιει που ειμαι σαν αναποδο γαμωτο αλλα εκεινη χανει.Οποτε παω Αγκυρας μονο Μαρια παιρνω.
Τυπε  σκαλοσα πο απεφυγε τα γλοσοφιλα τοχει κανει παλια αλλη μια φορα..... επησης οταν καρφονα δεν ουρλιαξε δυνατα τοχη ξανακανει και αυτο!!αλλη μια φορα!! Κατα τα αλλα ειναι οκ!!ποτε δεν εχει κοιταξη ρολοι σε μενα τουλαχιστον!! Απλα οταν γλοσοφιλιεσε και κανεις πολλα με μια τανα και στο αλαξη εστο και λιγο το σκηνηκο εκει τρελενεσε!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Και γκόμενά σου να ήταν,δύο φορές την εβδομάδα να το κάνατε αποκλείεται να σας έβγαινε το ίδιο πάθος κάθε φορά!Για αρχή "κόψε" σε δύο-τρεις φορές τον μήνα,βλέποντας και κάνοντας...

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Νωρίτερα στην τρέχουσα βάρδια της κεντρικής αγοράς (επιγραμματικά) είχαμε τα εξής...
Να βαλω κι εγω μια πινελιά στο καλλιτέχνημα του μοναδικου Digweed  ;) :

Φιλιππίδου 11Α : Η Μαρια, η καστανοξανθη κοντη Αλβανιδα.
Φιλιππίδου 11Β : Η Σιμονα.
Αγκυρας 12Α : Η Ελενα, και η Μαρια.
Αγκυρας 12Β : Η Ναντια, η αλληθωρη από Διδυμου 22.
Διδυμου 7Α : Η Αννα-Ιλονα.
Διδυμου 8Β : Η Λιλιαν.
Διδυμου 27 : Η Αλιονα, και η Αντζελα, το νέο αλβανικο μιλφ.
Αλκιβιαδου 16Α : Η τετραγωνη Πατριτσια.
Αλκιβιαδου 16Β : Η Αλεξια, η τσιγγανα από Φωκαιας 7 αριστερα.
Τα Διδυμου 7Β, 8Α, και το Αλκιβιαδου 16Γ, ηταν κλειστα.
:hi:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
Η υπηρεσία της δεν με διαφώτισε για το αν πρόκειται για μόνιμη ή έκτακτη μεταγραφή,οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω.
Κατέληξα στο Κολωνού 27 πάνω στη ζουμερή μελαχρινή milf Φωτεινή,το'χουν οι Ρωσίδες της παλιάς σχολής να σε σκλαβώνουν με τη συμπεριφορά τους,πέρα από τις υπηρεσίες τους!
Τα ίδια έλεγε χθες και ο Πούτιν

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.259
Πόντοι
1.936
Τυπε  σκαλοσα πο απεφυγε τα γλοσοφιλα τοχει κανει παλια αλλη μια φορα..... επησης οταν καρφονα δεν ουρλιαξε δυνατα τοχη ξανακανει και αυτο!!αλλη μια φορα!! Κατα τα αλλα ειναι οκ!!ποτε δεν εχει κοιταξη ρολοι σε μενα τουλαχιστον!! Απλα οταν γλοσοφιλιεσε και κανεις πολλα με μια τανα και στο αλαξη εστο και λιγο το σκηνηκο εκει τρελενεσε!!

Οπως και να εχει το θεμα,τανα που σου χαλαει τα γουστα θα χανει το εικοσαρικο σου!Εγω ετσι τιμωρω.Απο εμενα ποτε ξανα λεφτα.Θα τα παρει το κορασιο που θα μου κανει αυτα που γουσταρω.Αλλιως ας πανε να πλυνουν σκαλες.

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6

Φυλής 54 ισόγειο:
Τατιάνα,η ψηλή μελαχροινή μουτσούνα με το ωραίο κορμί.
Ωραίος ο Ντιγκγουιντάκιας.  :hi: Να σημειώσω ότι η κορασίδα έχει το καλύτερο πίσω σύστημα αυτή την στιγμή στην Φυλής.
Και τίμια στα ενδότερα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom