Panos Athanasiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα, θα κάνω μια χάζη ερώτηση αλλα δεν ξέρω, τι ώρα τελειώνει η πρώτη βάρδια;
5 το ΑπογευμαΚαλημέρα, θα κάνω μια χάζη ερώτηση αλλα δεν ξέρω τι ώρα τελειώνει η πρώτη βάρδια;
5 το Απογευμα
Ωραίος ο Ντιγκγουιντάκιας. Να σημειώσω ότι η κορασίδα έχει το καλύτερο πίσω σύστημα αυτή την στιγμή στην Φυλής.
Και τίμια στα ενδότερα.
Εχεις πολύ καλο γουστο my friend. "Ξερεις να φας"......Σημερα τριτη μεταμεσονυχτια βαρδια φυλης, τσαρκα στη συγκεκριμενη βαρδια μετα απο πολυ καιρο.
φωκαιας 17 οροφος: Μπιανκα τι να πεις για αυτην την κοπελα η βασιλισσα της τριτης βαρδιας στη φυλης, μουναρα σωματαρα με απιστευτους βυζους και πανω απο ολα ενα ευδιαθετο γλυκο πιπινι.
Μην γράφεις τέτοια μαν,θα στραβώσει ο ΓΑΣΠΑΡΗΣ.Σημερα τριτη μεταμεσονυχτια βαρδια φυλης, τσαρκα στη συγκεκριμενη βαρδια μετα απο πολυ καιρο.
φιλιππιδου 11β οροφος: Σαρα αδυνατη ομορφουλα με μακρια μαλλια αλλα δεν ξερω κατι με χαλαει σ'αυτην, δεν εχω καταλαβει ακομα τι.
Ξέρει κανείς πού υπάρχει κανένα καλό BBW, πλην Μεταξουργείου?
περασμα προχτες αρκετα αργα γυρο στις 12 ειμουν κ ο τελευταιος παροτι αναφερθηκε φουλ προγραμα στο σαλονι απο τσατσα για αντζελα η κοπελα στο δοματιο εκανε πως δεν καταλαβενει παρολο οτι τ εληνηκα τ γνωριζε καλα ......τ νου σαςΠρωινή στοχευμένη καταδρομική σήμερον.
Διδυμου 27 παρούσες:
1. Άντζελα. Ενδιαφέρουσα ξανθούλα περίπτωση με καλό κορμί και πρόσωπο. Παρελασε όπως τη γεννησε η μανούλα της και έβγαλε τσαχπινιά και κάβλα.
2. Φωτεινή. Το ουκρανικό άτι στο οποίο έχω μια αδυναμία. Τιμήθηκε δίνοντάς τα όλα στο στίβο μάχης.
Η Αντζελα μπαίνει στα υπόψιν.
φυλης 54β ισογειο: Αουρορα καστανο κοντο ζυμαρακι μετριο μουτρακι τεραστια βυζια και σωμα πιο σοκολατα δεν γινετε. Φοραγε και τα μεγαλα σεξι γυαλια της.
Αν δεν κάνω λάθος νομίζω οτι είναι μόνο βράδυ .... ( με κάθε επιφύλαξη )Αν πεταχτω τετοια ωρα ξερει κανεις αν παιζει να την δω; ή να περιμενω να περασει η ωρα καλυτερα...
Αν δεν κάνω λάθος νομίζω οτι είναι μόνο βράδυ .... ( με κάθε επιφύλαξη )
Σωστός.
Μόνο Παρασκευή και Σαββατοκύριακο δουλεύει και απόγευμα.
Αν πεταχτω τετοια ωρα ξερει κανεις αν παιζει να την δω; ή να περιμενω να περασει η ωρα καλυτερα...