Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (15 μέλη και 228 επισκέπτες)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Η υπηρεσία της δεν με διαφώτισε για το αν πρόκειται για μόνιμη ή έκτακτη μεταγραφή,οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω.
Κατέληξα στο Κολωνού 27 πάνω στη ζουμερή μελαχρινή milf Φωτεινή,το'χουν οι Ρωσίδες της παλιάς σχολής να σε σκλαβώνουν με τη συμπεριφορά τους,πέρα από τις υπηρεσίες τους!
  ;)

Metal P

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
28
Πόντοι
0
ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΠΡΟΜΟΤΟΡΑ:

Επιβιβαστειτε σε αμαξια, μηχανες, παπακια. Προορισμος Φυλης 65 ισογειο. Πιτσιρικα, ανοιχτοχρωμη, προσωπο μοντελου, κωλαρα βραζιλιανικη φωτοσοπ!

Ειμαι βεβαιος οτι σε λιγες θα κανει θραυση σε στουντιο.
Χθές (00:40) την πέτυχα εκεί στο Φ65. Την λένε Μόνικα, είναι ΕλληνοΠολωνέζα, έχει δουλέψει μαζί με την τσατσά γιά λίγο σε κάποιο studio Κασσάνδρας στο Βοτανικό, και κάνει απλό πρόγραμμα. Την δοκίμασα με καλές εντυπώσεις, ειδικά η deep throat πίπα της. Έχει ωραίο τουρλοτό κώλο, βυζιά ολίγον κρεμασμένα, και πολύ ωραίο πρόσωπο! Θυμίζει αρκετά την ηθοποιό Betsy Lynn, που έχει παίξει και σε πολλά παλιά rock video clips, σαν αυτό των Deep Purple "King of Dreams" κτλ..

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
:offtopic: Αν και καθένας θεωρεί ότι η εποχή της νεότητάς του ήταν ανεπανάληπτη,θεωρώ πως ό,τι είχε να μας πει η ροκ σκηνή σε όλες τις τις παραλλαγές (classic,hard,heavy) τελείωσε τότε,οι επόμενες δεκαετίες ήταν κακέκτυπα...

Metal P

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
28
Πόντοι
0
:offtopic: Αν και καθένας θεωρεί ότι η εποχή της νεότητάς του ήταν ανεπανάληπτη,θεωρώ πως ό,τι είχε να μας πει η ροκ σκηνή σε όλες τις τις παραλλαγές (classic,hard,heavy) τελείωσε τότε,οι επόμενες δεκαετίες ήταν κακέκτυπα...
Έτσι ακριβώς!!!  :hi:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν από λίγο στην κεντρική αγορά με καλή κίνηση από πλευράς κόσμου και με αρκετές κοπέλες να βρίσκονται σε δωμάτιο...

Νέες παρουσίες...

Φωκαίας 17 ισόγειο:
Η Αλέσια/Αλίσια...Μελαχροινό κοντοπούτανο πιπινοειδές.
Με νόστιμο μουτράκι και με καλό αδύνατο σώμα-με μικρό στήθος και εξίσου μικρό κώλο.
Γελαστή,ναζιάρα και παιχνιδιάρα στο (γεμάτο από κόσμο) σαλόνι!
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 65 όροφος:
Η Νικόλ...Καστανόξανθη κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο.Σχετικά κοντή και πολύ αδύνατη-όσοι έχουν προτίμηση στα ψιλοσκελετωμένα ας ρίξουν μια ματιά.
Φορούσε ένα μαύρο ολόσωμο δικτυωτό αλλά τί να δείξει;
Βυζί πιο μικρό κι απ'το δικό μου!
Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Μαζί της ήταν η Χριστίνα,το όμορφο μελαχροινό νανοπίπινο-με 69 στο μενού της.

Φυλής 86 ισόγειο:
Η Έλλη...Μελαχροινή κοπέλα.Σχετικά ψηλή.Πρόσωπο συμπαθητικό,κορμί ωραίο,αδύνατο αλλά όχι σκελετωμένο.
Λίγο άχαρη στις κινήσεις της αλλά γενικά όχι άσχημη εμφανισιακά.
Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Στα υπόλοιπα...

Φυλής 71 ισόγειο:
Η Μπιάνκα...Καστανόξανθη κοντή πιτσιρίκα,με πονηρό μουτράκι και με ψιλοζουμερό αλλά πεσμένο στήθος.
Πρόκειται για την μικρή Αλίνα από Φωκαίας 17.
Και εδώ ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό αλλά όχι και τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 όροφος:
Η Χρύσα/Χριστίνα,η γνωστή καστανή κοπέλα,με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο σωματάκι.Με απλό.

Φυλής 69 ισόγειο:
Η Τζουλιάννα,η γνωστή ξανθιά γενικά συμπαθητική γεματούλα με το φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 69 όροφος:
Η Μαρία...Ψηλή,μελαχροινή πιτσιρίκα,ομορφούλα στη φάτσα,καλό και αδύνατο κορμί.
Με ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 67:
Κλασσικά η βυζοΛάουρα-αραχτή στην καρέκλα της!

Φυλής 65 ισόγειο:
Η Έλενα...Καστανή ψηλή και νταρντάνα.Δίχως να είναι κάτι το ιδιαίτερο δεν τη λες και χάλια.
Δίχως κώλο πλέον στο μενού της.

Φυλής 86 όροφος:
Στο σαλόνι σεμεδάκι με "κόντρα" στον τοίχο την πορνοαφίσα! :orchestra:

Η ξανθιά Άντζελα τελικά είναι ωραίο μιλφάκι,θηλυκή,με κορμί ζουμερό όσο πρέπει-ξεφεύγει λίγο στον κώλο.Βγήκε από δωμάτιο ύστερα από σχεδόν 15 λεπτά παρακαλώ-πρωτοφανής χρόνος για τα κεντρικά της Φυλής.
Μαζί της η Πάολα,ξανθιά και αυτή,δίχως κάτι το αξιομνημόνευτο.
Ανακοινώνεται φουλ πρόγραμμα και για τις δυο.

Φυλής 84 όροφος:
Η Λάουρα,η καστανή κοντή και αρκετά αδύνατη πιτσιρίκα.

Φυλής 84 ισόγειο:
Κλασσικά η Σόνια,η γνωστή μελαχροινή με το ωραίο κορμί.

Φυλής 59:
Στο ισόγειο,η Ναταλί.Μελαχροινό κοντό και πολύ αδύνατο τσιγγανοπιπινάκι...
Γνωστή παρουσία-η αδύνατη Μόνικα από Κολωνού 27 ισόγειο και μέχρι τις προάλλες Ιάσωνος 19 ισόγειο.
Από το 10άρικο στο 20άρικο αλλά με το ίδιο απλό πρόγραμμα.
Στον όροφο,η Άννα η καστανή κοντή γεματούλα με το φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 66 αριστερά:
Η Λίζα,μελαχροινή πιτσιρίκα.
Μέτρια στο πρόσωπο,σχετικά ψηλή-περίεργα καμπουριασμένη,σώμα ψιλοζουμερό.
Με ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 66 δεξιά:
Το Ρενατάκι με πιο κοντό μαλλί παραμένει εντυπωσιακό αν και ελάχιστα πιο γεμάτη σε κάποια σημεία της.

Φυλής 56:
Η Ναταλί,η ξανθιά πιτσιρίκα,συμπαθητική στο πρόσωπο,ωραία ζουμερή και με καλό γεμάτο στήθος-κλασσικά ξώβυζη και απόψε.

Φυλής 54 ισόγειο:
Η Τατιάνα...Ψηλή,μελαχροινή,ωραίο κορμί με προκλητικό οπίσθιο σύστημα-μόνο μείον το πρόσωπό της.

Φυλής 54 όροφος:
Η όμορφη πιπινοΧριστίνα.

Στη Φωκαίας....

Φωκαίας 19:
Η Άννα,η κοντή μελαχροινή μιλφ με το σπασμένο πρόσωπο και με σχετικά αδύνατο σώμα-με κάποια τοπικά πιασίματα.Με φουλ πρόγραμμα.

Φωκαίας 25 ισόγειο:
Η Τζώρζια,η όμορφη πιτσιρίκα με το πλατινέ μαλλί-ωραίο πρόσωπο η μικρή και καλό κορμί με ολοστρόγγυλο κώλο τον οποίο και δίνει.
Μαζί της η Ελένη/Αντριάννα,ξανθιά,πολύ μέτρια φάτσα και με αδύνατο σώμα-με πρωκτικό και αυτή.

Το Φωκαίας 25 όροφος ήταν κλειστό.

Φωκ.27 υπόγειο: Χριστίνα.
Φωκ.27 ισόγειο: Τζανίνα και Σιμόνα.
Φωκ.27 όροφος: Καρολίνα.
Φωκ.24: Ελένη.

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
Πριν από λίγο στην κεντρική αγορά με καλή κίνηση από πλευράς κόσμου και με αρκετές κοπέλες να βρίσκονται σε δωμάτιο...

Φυλής 84 όροφος:
Η Λάουρα,η καστανή κοντή και αρκετά αδύνατη πιτσιρίκα.
Ωραίος.  :hi: Προσοχή η παραπάνω,είναι εντελώς φόλα.

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
η λαουρα η φραουλιτσα που εχει χαθει? γνωριζει κανεις?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Χθές (00:40) την πέτυχα εκεί στο Φ65. Την λένε Μόνικα, είναι ΕλληνοΠολωνέζα, έχει δουλέψει μαζί με την τσατσά γιά λίγο σε κάποιο studio Κασσάνδρας στο Βοτανικό, και κάνει απλό πρόγραμμα. Την δοκίμασα με καλές εντυπώσεις, ειδικά η deep throat πίπα της. Έχει ωραίο τουρλοτό κώλο, βυζιά ολίγον κρεμασμένα, και πολύ ωραίο πρόσωπο! Θυμίζει αρκετά την ηθοποιό Betsy Lynn, που έχει παίξει και σε πολλά παλιά rock video clips, σαν αυτό των Deep Purple "King of Dreams" κτλ..

Το βυζι δεν το ειδα γιατι φοραγε στηθοδεσμο.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Απλα ηθελα να το μοιραστο μαζι σας τυποι μου , πληροφοριακα για σουζη μου ειχε πει ενας συναγωνηστης δεν θυμαμε το νικ του...οτι εχει μειοση υπηρεσιες....και ειχε δικιο...μου θυμησε παλια την νικολεττα...πουν ενο στην αρχη τακανε σχεδον ολα.....μολης ξεψαροσε...τακανε μονο με ρουμανους της φυλης της ενοο....Ετσι λοιπον και η σουζη ερχομε να επιβεβαιωσο πως σταματησε ακα τσιμπουκι...σεμενα τουλαχιστον....επισης γλοσοφιλα τα απεφυγε διακριτικα...στα υπολοιπα φιλια στο σωμα γλυφομουνι εχουν οπως ηταν....Κοντεψα να πα8ο εγκεφαλικο δεν το πιστευα...Εντομεταξυ μεχρι να βγει απο το δωματιο τα ουρλιαχτα και τα βογγητα εδιναν και επερναν...οταν βγηκε απο το δωματιο ο τυπος που ειχε...μαντεψτε ηταν μεσηλικας ροσος...μετα ειχε εναν δικο μας ελληνα....που δεν ακουστηκε τιποτα....και μετα με μενα...που λιγο φωναξε στο γλυφομουνι...τα συμπερ;σματα δικα σας///

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Η Τζούλια η μαυρούλα είναι στο πόστο της η όντως σταμάτησε όπως γράφτηκε;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Απλα ηθελα να το μοιραστο μαζι σας τυποι μου , πληροφοριακα για σουζη μου ειχε πει ενας συναγωνηστης δεν θυμαμε το νικ του...οτι εχει μειοση υπηρεσιες....και ειχε δικιο...μου θυμησε παλια την νικολεττα...πουν ενο στην αρχη τακανε σχεδον ολα.....μολης ξεψαροσε...τακανε μονο με ρουμανους της φυλης της ενοο....Ετσι λοιπον και η σουζη ερχομε να επιβεβαιωσο πως σταματησε ακα τσιμπουκι...σεμενα τουλαχιστον....επισης γλοσοφιλα τα απεφυγε διακριτικα...στα υπολοιπα φιλια στο σωμα γλυφομουνι εχουν οπως ηταν....Κοντεψα να πα8ο εγκεφαλικο δεν το πιστευα...Εντομεταξυ μεχρι να βγει απο το δωματιο τα ουρλιαχτα και τα βογγητα εδιναν και επερναν...οταν βγηκε απο το δωματιο ο τυπος που ειχε...μαντεψτε ηταν μεσηλικας ροσος...μετα ειχε εναν δικο μας ελληνα....που δεν ακουστηκε τιποτα....και μετα με μενα...που λιγο φωναξε στο γλυφομουνι...τα συμπερ;σματα δικα σας///
Για ποιά Σούζι μιλάμε;δεν μας διευκρίνησες.Από την άλλη τύπε μου,λογικό δεν είναι οι κοπέλες να δίνονται περισσότερο σε κάποιους πελάτες τους κατ'επιλογή και ανάλογα με τις καύλες τους ή τις συγκυρίες;Σκέψου ότι αυτό που ένοιωσες εσύ με τη Σούζι (και κάθε Σούζι) το ένοιωθαν οι άλλοι όταν δίνονταν σε σένα με τον ίδιον τρόπο...  ;)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Για ποιά Σούζι μιλάμε;δεν μας διευκρίνησες.Από την άλλη τύπε μου,λογικό δεν είναι οι κοπέλες να δίνονται περισσότερο σε κάποιους πελάτες τους κατ'επιλογή και ανάλογα με τις καύλες τους ή τις συγκυρίες;Σκέψου ότι αυτό που ένοιωσες εσύ με τη Σούζι (και κάθε Σούζι) το ένοιωθαν οι άλλοι όταν δίνονταν σε σένα με τον ίδιον τρόπο...  ;)
Για την Σουζη απο Αγκυρας 12α μιλαει

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Για ποιά Σούζι μιλάμε;δεν μας διευκρίνησες.Από την άλλη τύπε μου,λογικό δεν είναι οι κοπέλες να δίνονται περισσότερο σε κάποιους πελάτες τους κατ'επιλογή και ανάλογα με τις καύλες τους ή τις συγκυρίες;Σκέψου ότι αυτό που ένοιωσες εσύ με τη Σούζι (και κάθε Σούζι) το ένοιωθαν οι άλλοι όταν δίνονταν σε σένα με τον ίδιον τρόπο...  ;)
Δηλαδη καθε φορα απο τους ειδη καλους πελατες της....επιλεγη σε πιον θα κανει πιο πολλα κολπα κατα την διαρκεια της βαρδιας της....Τι να πω αβυσος.....Μου τοχει ξανακανει αλλη μια φορα.....οσο αναφορα με τα φιλια στο στομα...οπου ειναι κατι το τρομερο για μενα....Τοτε ειχα να παω 1 μηνα....Τωρα που θα κανο 2μηνο θα σου πω εγω αν συμορφοθη....Για καλη μου τυθχη εχω και αλλο 1 στανταρ οποτε δεν θα πεσο χαμηλα να σκασο 100 σε μια βδομαδα για να παρη παλυ μπροστα η μηχανη της....Το αλλο στανταρ παρολο που ποτε δεν της εχω δοση μπουρμπουαρ. ηταν κυρια .και μονον μια φορα εκανα την μαλακια να την ζουληξο αρκετα δυνατα εκει στραβοσε αλλα το ξεπερασε μετα απο 2 βδομαδες.... και προσεξε λεπτομερια στραβοσε γιατι θελει καθε φορα γλοσοφιλα και απαλο καρφομα στην κανονηκι σταση κια τα στοματα μας συνεχος ενομενα με σαλια κτλ.....ενο εγω τραβηχτηκα τοτε της ζουλαγα δυνατα τα μπουτια και καρφονα με ποολυ δυναμη.....γιαυτο ειχε χαλαστη και με το δικιο της.....και αναροτηθηκα τοτε ενο αυτα ποου κανει παντα εψαχνα και χωρις να ξεπαραδιαζομε ...τι μαλακια εκανα και φερθηκα σαν καφρος....εκλει ξενεροσα με τον εαυτο μου και ειχα κια πολλες τυψης.....απο τοτε....τελος κανουμε μονο ζουζουνιες :rockon:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Το αλλο στανταρ παρολο που ποτε δεν της εχω δοση μπουρμπουαρ. ηταν κυρια .και μονον μια φορα εκανα την μαλακια να την ζουληξο αρκετα δυνατα εκει στραβοσε αλλα το ξεπερασε μετα απο 2 βδομαδες.... και προσεξε λεπτομερια στραβοσε γιατι θελει καθε φορα γλοσοφιλα και απαλο καρφομα στην κανονηκι σταση κια τα στοματα μας συνεχος ενομενα με σαλια κτλ.....ενο εγω τραβηχτηκα τοτε της ζουλαγα δυνατα τα μπουτια και καρφονα με ποολυ δυναμη.....γιαυτο ειχε χαλαστη και με το δικιο της.....και αναροτηθηκα τοτε ενο αυτα ποου κανει παντα εψαχνα και χωρις να ξεπαραδιαζομε ...τι μαλακια εκανα και φερθηκα σαν καφρος....εκλει ξενεροσα με τον εαυτο μου και ειχα κια πολλες τυψης.....απο τοτε....τελος κανουμε μονο ζουζουνιες :rockon:
Για ποια τανα γραφεις :rolleyes:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Δηλαδη καθε φορα απο τους ειδη καλους πελατες της....επιλεγη σε πιον θα κανει πιο πολλα κολπα κατα την διαρκεια της βαρδιας της....Τι να πω αβυσος.....Μου τοχει ξανακανει αλλη μια φορα.....οσο αναφορα με τα φιλια στο στομα...οπου ειναι κατι το τρομερο για μενα....Τοτε ειχα να παω 1 μηνα....Τωρα που θα κανο 2μηνο θα σου πω εγω αν συμορφοθη....Για καλη μου τυθχη εχω και αλλο 1 στανταρ οποτε δεν θα πεσο χαμηλα να σκασο 100 σε μια βδομαδα για να παρη παλυ μπροστα η μηχανη της....Το αλλο στανταρ παρολο που ποτε δεν της εχω δοση μπουρμπουαρ. ηταν κυρια .και μονον μια φορα εκανα την μαλακια να την ζουληξο αρκετα δυνατα εκει στραβοσε αλλα το ξεπερασε μετα απο 2 βδομαδες.... και προσεξε λεπτομερια στραβοσε γιατι θελει καθε φορα γλοσοφιλα και απαλο καρφομα στην κανονηκι σταση κια τα στοματα μας συνεχος ενομενα με σαλια κτλ.....ενο εγω τραβηχτηκα τοτε της ζουλαγα δυνατα τα μπουτια και καρφονα με ποολυ δυναμη.....γιαυτο ειχε χαλαστη και με το δικιο της.....και αναροτηθηκα τοτε ενο αυτα ποου κανει παντα εψαχνα και χωρις να ξεπαραδιαζομε ...τι μαλακια εκανα και φερθηκα σαν καφρος....εκλει ξενεροσα με τον εαυτο μου και ειχα κια πολλες τυψης.....απο τοτε....τελος κανουμε μονο ζουζουνιες :rockon:
Τύπε μου,για να μην χαλάς τη... ζαχαρένια σου,μην τις ξεσυνερίζεσαι,πουτάνες είναι,δες τις για πλάκα όπως θα έβλεπες τις χαζομάρες που κάνει η γάτα σου,ας πούμε!Και στα λέει αυτά ένας που ξέρεις γι'αυτόν πάνω-κάτω δυο πραγματάκια...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Με τους συμπατριωτες τους κανουν πιο παθιασμενο σεξ.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.169
Πόντοι
1.936

....γεγονος!Η συγκεκριμενη ή θα κοιταει το ρολοϊ με τον εναν και θα ειναι τυπικοτατη ή θα ξεσκιζεται με τον αλλο.Και στο σαλονι ειναι ολο χαμογελα και ματιες.Μια φορα την πηρα και το μετανιωσα.Κοιταγε το ρολοϊ.Ισως φταιει που ειμαι σαν αναποδο γαμωτο αλλα εκεινη χανει.Οποτε παω Αγκυρας μονο Μαρια παιρνω.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Εγώ σε είχα ενημερώσει δημόσια  αλλά και κατόπιν pm που μου είχες αποστείλει. Παραθέτω τα αποσπάσματα απο το forum.

Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό ήταν σε ντουέτο η Χριστίνα απο το Πιπίνου 118,λεπτή με μακριά ξανθά μαλλιά και η Σούζυ κοντή,λεπτή,με ξανθά μαλλιά καρέ.Κανονικό πρόγραμμα πλέον ανακοινώνεται αλλά κάνουν και ελεύθερο στοματικό κατόπιν συνεννόησης.
=>

Ωραια κριτικην τυπε μου το σουζανακι οσο παει και ομορφενη  :kissass:
=>

Ευχαριστώ! Αν λες για Ζάνα συμφωνώ είναι όμορφη κοπέλα.Αν λες για Σούζυ Αγκύρας πράγματι έχει αρχίσει και καλυτερεύει σε εμφάνιση αλλά αφαιρεί υπηρεσίες.
.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom