ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
μια κοπελα που δουλευε και πριν λιγους μηνες φιλιππιδου κατω και πανω αδυνατησε ξανθια ειναι στο μαλλι
η ρωξάννη εχει καλό κορμάκι και γενικά ευδιαθετη ως νέα παρουσία αν και λιγο μηχανικη και κάπως βιάστικη μέσα,η χοντρούλα ισως ειναι λίγο πιο χαλαρή,μπραβο στον οικο για τις αξιολογες συχνές ανανεώσειςΦωκ.24:
Η Ρωξάννη.Μελαχροινό πιπίνι.
Όμορφο μουτράκι.Αδύνατο κορμί με μικρό στήθος και ολοστρόγγυλο προκλητικό κωλί.
Μαζί της η Ξένια.Καστανόξανθη χοντρούλα κοπέλα με γλυκό προσωπάκι.Συμπαθητικά αμήχανη στο σαλόνι!
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69 και για τις δυο.
τύπε πορνογλεντζε εισαι σκληρος και αμειλικτος κριτης με τα κοράσια,στα χερια μας θα μαθουν τα μικρά,μη περιμενεις βεβαια τη πιπα με μεράκι και τσαγανό που θα σε κεράσει μια Ραφαέλλα,μη τρελλάθουμε κιόλαςφιλαρακι ποποπ η ρωξανη ρουφαει το τρομπονι μηχανικα κι οχι σε ολο το μηκος. δεν το μαγκωνει κσλα να υπαρχει καλη επαφη κι επιπλεον βιαζεται να προχωρησει στο κοκο με αποτελεσμα να οδηγουμαστε ξανα στην πιπα με ξινιλα απο την πκευρα της. :S Κανει τοξα στα 4 ειναι αμαθη και κυριως νομιζει οτι μας κανει χαρη. αυτα τα στανταρ εχει. γραψτα οπως ειναι.
τύπε πορνογλεντζε εισαι σκληρος και αμειλικτος κριτης με τα κοράσια,στα χερια μας θα μαθουν τα μικρά,μη περιμενεις βεβαια τη πιπα με μεράκι και τσαγανό που θα σε κεράσει μια Ραφαέλλα,μη τρελλάθουμε κιόλας
η πιο καινουργιεσ κορασιδες χρειαζονται να μαθουν λιγο και οταν στρωθουν βλεπεις ποιες ειναι καλες εγω δοκιμασα δυο φορες την νταρια και δεν εχασα απο φωκαιας 27 οροφος
δε πειραζει τύπε,καλυτερα στραβαδια,να ψηθουν στα εμπειρα χερια των μπουρδελιάρηδων,και επειδη η παρατηρηση σου ορθη για το στησιμο της μικρης ρωξάννης θα τους δειχνουμε και φωτο αν δε νογάνετωρα για τα κορασια σαν πολυ μαλθακες εχουν γινει στις νεες φουρνιες. οφειλουν να μαθουν την σπουδαια τεχνη.
Φωκ.25 όροφος:
Η Ελένη,η γνωστή ξανθιά αδύνατη,πολύ μέτρια εμφανισιακά κοπέλα.
Άχρωμη και αδιάφορη παρουσία.Και αυτή ολόγυμνη στο σαλόνι.Με πρωκτικό.
Φωκ.25 ισόγειο:
Η Τζώρζια,με πλατινέ μαλλί,όμορφο πρόσωπο,ωραίο σώμα-με προκλητικό τιγρέ πολύ κολλητό κορμάκι απόψε.
Και η Βανέσα,η μελαχροινή κατσαρομάλλα μιλφ,με το τραχύ πρόσωπο,σχετικά αδύνατη.
Με πρωκτικό και οι δυο τους.
αυτος για τη τζουλια απο φωκαιας 27 λεει καλα λογια τωρα.και ας μην την εχει δοκιμασει.οταν ηταν πριν λιγο καιρο στο φυλης 59 η κοπελα και την προτεινα εγω σε ενημερωση για δοκιμη αυτος εγραφε οτι δεν αξιζει και ξερει πολυ καλυτερες...και φυσικα μιλουσε για μπαζα απο τη φωκαιαςεσυ φιλαρακι ολες κσλες τις βρισκεις. περιεργος εισαι.
γιωργο αν νμελετας για να γαμησειε στα μπουρδελα για να ρίξεις γκομενα τ πρέπει να κάνεις?τυπε δεν εχω ζητηματα διοτι προσπαθω να μην χαλαω την διαθεση μου μελεταω παντα της ενημερωσεις των συναγωνιστων και κανω τα κουμαντα μου ειμαι παντα ευγενικος και καθαρος γνωριζω και καλα αγγλικα και προσπαθω παντα να δω την καταλληλη τανα να γαμησω εγω γαμαω τα παντα εκτος απο μεγαλες και χοντρες τανες ξερω οτι πρεπει να γαμαω καλα και προσεχτικα εμενα με ενδιαφερει παντα το σαλοναρισμα και παρακολουθο κινησεις κοπελας και τσατσας αν δω ακτι που δεν μου αρεσει φευγω