Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (20 μέλη και 244 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Σεπ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Κύριοι ξέρουμε αν έχει επιστρέψει από την πατρίδα της, η ρωσιδούλα Νάταλι στο Φυλής 109Β? Είχα περάσει προ 2-3 εβδομάδων και μου είχε πει η τσα^2 ότι θα ερχόταν τέλος του μήνα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Περασμα χθες με τη Βιβη στο Ιασωνος 37 ισογειο κατα τις 8 το απογευμα

Ηταν καπως ιδιαιτερη συναντηση καθως ειχε νευρα καθως του προηγουμενου συναγωνιστη επειτα απο δυνατο σφυροκοπημα οπως ειπε η Βιβη, του εσπασε η καποτα και την εχυσε μεσα. Κατα δηλωση της ειχε ριξει μπολικο νερο μεσα για να φυγει ολο το σπερμα.

Στα της συνευρεσης ηταν φοβισμενη για να μην ξανασυμβει, και κατα τα διαστηματα με σταματουσε για να σκουπισει τα νερα που εβγαιναν απο το μουνακι της. Παρ'ολη την τρομαρα που ειχε παρει, ηταν προθυμη ωστε να περασω καλα.

Σε ερωτηση μου για το πως τη λενε, πηρα τη μοναδικη απαντηση: "Χριστινα και Βιβη"

Respect στις ομορφες τρυπιτες ρογιτσες της, δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο.

Ελπιζω αν την εγλυψε χθες καποιος συναγωνιστης να μη διαβαζει αυτη τη στιγμη το μηνυμα μου.

Τιμιο κοριτσακι παντως και ομορφο για το μεσο ορο της περιοχης. Θα ξαναδοκιμαστει.
:priest: :priest: :zombie: :zombie: :priest:

Εγγρ.
16 Σεπ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Δεν ήρθε ακόμα το τέλος του μήνα.
Τέλος του μήνα είναι 30 Νοεμβρίου.

Τεχνικά έχεις δίκιο, αλλά το λέμε και για τις τελευταίες μέρες του μήνα, μετά της 25..

Τέσπα, ρωτάω γιατί είναι ένα μικρό ταξίδι να πάω μέχρι εκεί..Αν πάω και την βρω θα ενημερώσω φυσικά. :)

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
γαμησα δυο φορες την  νταρια  απο φωκαιας  27    οροφο  στην πρωινη βαρδια  μαζι τηης ηταν η βανεσα  και πριν παω εκι ειδα  φιλιππιδου 11  α  την  μαρια  την αλβανεζα  και στον  οροφο  η  μαρια  η αλλη η ξανθια με τα  βυζια 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εκανα μια καλη τσαρκα απογευματινη  ξεκινησα απο φυλης 136    ειδα την ιωαννα    φυλης 109 β η σαντρα η γνωστη  ροντικα  μαζι με την  ντιαννα    φυλης  71  ισωγειο  η αντζελα  πανω η χρυσα η χριστινα  69    ισογειο η στελλα    η ξανθια    φυλης    67 λαουρα    φυλης 65 α  η μαγια και 65  β τζουλια ξανθια κοπελα με  κολο    84 α η  σονια    φυλης 59  ισογειο  η κατερινα και  η αννα    φυλης 66 α η χριστινα 56    η αννα ιλονα 54  α νταλυ και 54 β ελενα  φωκαιας 9 μεσαιο  νικη      δεξιο η ειρηνη με κωλο φωκαιας 17 α μαρυ στο πανω μιχαελλα και ξενια φωκαιας 25 τζωρτζια    φωκαιας 27 υπογειο η γνωστη χριστινα ισογειο η τζουλια πανω η γνωστη ξανθια κατερινα η μολδαβεζα    και 24  φωκαιας  βανεσα    και φιλιππιδου 11 β  η σαρα μαζι με την μαρια την ξανθια με τις  βυζαρες 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ηταν τελευταιο διοτ  με  συμφερε διοτι πηγα μετα ηλεκτρικο  για  να  φυγω    

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ποια Λάουρα είναι στο Φυλής 67; Η φραουλίτσα; Τη συνάντησα τυχαία έξω από το Λιοσίων 73α, με θυμήθηκε και και με χαιρέτισε, και κατόπιν μου είπε ότι έχει σταματήσει.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μαρουλια  αυτη η λαουρα  ειναι με τα  βυζια αλλη λαουρα  ειναι  αυτη 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Εχθές στην απογευματινή βάρδια επίσκεψη σε λίγα σπιτάκια λόγω βροχής.
Ξεκίνημα απο Αλκαμένους 117 όπου και εργαζόταν σε ντουέτο η Όλγα με την Χριστίνα. Η πρώτη η γνωστή μιλφ υπέρβαρη γυρολόγος,ψηλή,με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και ωραίο πρόσωπο.Η δεύτερη μιλφ ψηλή,γεματούλα και αυτή με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότερες.
Στο Ρεμούνδου 21 ισόγειο η Μαργαρίτα κοπέλα με πιασιματάκια και καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω.Ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Φυλής 109 ισόγειο η μιλφ Ντιάνα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,βυζάρες φλεβώδεις τέσσερα νουμερο. Μεγάλο τατού στην κοιλιακή της χώρα.Στα αρνητικά η κοιλιά της. Σε ελεύθερο στοματικό.Δοκιμάστηκε με σχετικά καλές εντυπώσεις. Μαζί της η Σάντρα πρώην Ροδίκα απο το Κολωνού 11 όροφος και Ιάσωνος 19 σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 71 στον όροφο ήταν η Χρύσα απο το ισόγειο.Κοπέλα πολύ όμορφη,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 86 στον όροφο η Ειρήνη σε πρωκτικό.Κοπέλα με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και κωλάρα.
Στο Φυλής 84 στον όροφο η Σάρα απο Μολδαβία, κανονικών κιλών με πιασιματάκια,μακριά καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα.Παλαιότερα ανακοίνωνε και ελεύθερο στοματικό.
Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό μαγαζί ήταν σε ντουέτο η Ήρα και η Εύα.Η πρώτη η γνωστή μιλφ υπέρβαρη με ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Έχει εργαστεί στα Διδύμου 20, Αγκύρας 12, Ακομινάτου 2 στον όροφο και για πολύ λίγο στο Κολωνού 23 στον ημιόροφο.Σε ελεύθερο στοματικό.Η Εύα πιο ώριμη,ψηλή,γεματούλα,με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Ημεδαπή. Έχει εργαστεί στο Ιουλιανού 71.Σε ελεύθερο στοματικό και αυτή.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό σε ντουέτο η Σούζυ και η Χριστίνα γνωστή απο το Πιπίνου 118. Η πρώτη πιο κοντή,λεπτή,με ξανθά καρέ μαλλιά και η δεύτερη ψηλότερη με ξανθά καρέ μαλλιά,κανονικών κιλών.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα. Μου κάνει εντύπωση γιατί παλιότερα ανακοινωνόταν κανονικά γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Τέλος στο Φωκαίας 19 η μιλφ Άννα,κοντή,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και τραχύ πρόσωπο.Σε ελεύθερο στοματικό και κώλο. Δευτερη συνεύρεση σε αυτήν την κοπέλα.Πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο.
Καλή Εβδομάδα!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δεν το χρειαζομαι εχω τις μητερας μου  η οδηγηση δεν μου αρεσει  λεφτα εχω για  πεταμα 

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
:dancing:
δεν το χρειαζομαι εχω τις μητερας μου  η οδηγηση δεν μου αρεσει  λεφτα εχω για  πεταμα   
Όταν πάρεις δικό σου, έλα να σου περάσω ήχο δυνατό στο εργαλείο και να ξεσηκώσεις τα μπουρδέλα στον αέρα! Οι πουτάνες θα σε ερωτευθούν Γιώργο  :-*

kolanteros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Χθες το βραδυ επισκεφθηκα για πρωτη φορα την Αουρορα στο Φυλης 54 εχω γραψει κριτικη πληρης απογοητευση και ξεπετα για μενα. Απορω πως εχει γινει τοσος ντορος με την συγκεκριμενη μιας και ουτε εμφανισιακα ειναι καμμια θεα.

ιδιο στυλ με εβελινες αννες πορνοσταρ μπιανκες και σονιες. ολο λογια και μεσα πατατες. :vomit: στεριμενος να σαι φιλε μου παλι σκατα θα περασεις. ιδανικες για οφθαλμολουτρο και μονο.  :S

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Επειδή τα γκιλφ δεν τα σκοτώνουν όταν γεράσουν,τίμησα την Ειρήνη στο Κολοκυνθούς 38 πάνω,τα πάντα πλην πρωκτικού.Στα συν οι πάντα καλές υπηρεσίες της,στα μείον οι αφρόντιστοι και απεριποίητοι χώροι.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.787
Πόντοι
201
εκανα μια καλη τσαρκα απογευματινη   ξεκινησα απο φυλης 136    ειδα την ιωαννα    φυλης 109 β η σαντρα η γνωστη   ροντικα   μαζι με την  ντιαννα     φυλης   71  ισωγειο  η αντζελα   πανω η χρυσα η χριστινα   69    ισογειο η στελλα    η ξανθια    φυλης    67 λαουρα    φυλης 65 α  η μαγια και 65   β τζουλια ξανθια κοπελα με   κολο     84 α η   σονια     φυλης 59   ισογειο   η κατερινα και   η αννα    φυλης 66 α η χριστινα 56     η αννα ιλονα 54   α νταλυ και 54 β ελενα   φωκαιας 9 μεσαιο  νικη       δεξιο η ειρηνη με κωλο φωκαιας 17 α μαρυ στο πανω μιχαελλα και ξενια φωκαιας 25 τζωρτζια    φωκαιας 27 υπογειο η γνωστη χριστινα ισογειο η τζουλια πανω η γνωστη ξανθια κατερινα η μολδαβεζα    και 24  φωκαιας   βανεσα     και φιλιππιδου 11 β   η σαρα μαζι με την μαρια την ξανθια με τις   βυζαρες   
Χμ...
Ποα ειναι αυτη η μαρια με τις βυζαρες ;
Μια μικρη αθιγγανη λεπτη με μαυρες ρογες ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom