Paris paparis 128
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Black Friday και στην Φυλής φέρανε μαύρες...
Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Σιμόνα η μελαχροινή Ρουμανοπιτσιρίκα.Όμορφο πρόσωπο,καλό σώμα με ζουμερό κώλο.
Ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα αλλά και το στόμα της...πρόθυμο!
Μαζί της η Σόφι,καστανόξανθη,αδύνατη και με χαρακτηριστική εκφυλόφατσα.Με κώλο στο μενού της.
Η Τζώρτζια από διδύμου 7Β γνωρίζει κανείς την τύχη της;
Κάνει η σιμόνα ελευθερο τελειωτικό στο στομα?? Δε μου το χουν ανακοινωσει ποτε!
Δεν ανακοινώνεται στο πρόγραμμα αλλά το κάνει.
παντα υπαρχει ρισκο με κοπελες σε προγραμα διοτι αλλα λενε εξω και αλλα γινονται μεσα ειναι και αναλογα την κοπελα
τιμια κοπελα.δεν κανει προκαταρκτικα και οχι ιδιεταιρη συμμετοχη αλλα το κωλο τον δινει αδιαμαρτυρητα και το λαρυγγι επισης.πηγαινα πολυ συχνα και της ξεσκιζα το κωλο.αλλα της εδω ριξει μαυρο οριστικο γιατι το επαιζε ναζιαρα με το λαρυγγι της.βασικα τη τελευταια φορα το επαιξε μονο και της ειπα δεν θα ξαναρθω.η απαντηση της ηταν θα ξαναρθεις σιγουρα και ετσι πηρε ταρχιδια μου.περναω καμια φορα και φευγω μολις τη βλεπω ετσι για το χαβαλε.αλλα αν πας με αυτα που σου ειπα στο μυαλο σου θα περασεις πολυ καλα.δεν λεει οχι σε τιποτα και στο πατωμα να τη γαμησεις.ελενη οχι... δεν με τραβηξε, Κατερινα εχω περασει ομορφα στο παρελθον 4-5 φορές...
μου κεντρησε το ενδιαφερον η Αννα Φωκαιας 7 κατω στην υπογα, πανεμορφη για τα γουστα μου!! αυτη την εχεις δοκιμασει?
Κάνει η σιμόνα ελευθερο τελειωτικό στο στομα?? Δε μου το χουν ανακοινωσει ποτε!
Εγω την ειχα γαμησει περυσι το καλοκαιρι και ειχε ανακοινωθει στο σαλονι απο την τσατσα με τα γυαλια ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.Στο δωματιο την εχυσα κανονικα στο στομαΚάνει η σιμόνα ελευθερο τελειωτικό στο στομα?? Δε μου το χουν ανακοινωσει ποτε!
Η σοφή ψωλή λύνει κάθε απορία.Μ.Αλεξάνδρου 22Α, απόγευμα, Μεταξουργείο(περίπου 5-11).
μητσο η χριστινα απο 56 ειναι στο φυλης 66
Περασμα χθες με τη Βιβη στο Ιασωνος 37 ισογειο κατα τις 8 το απογευμα
Ηταν καπως ιδιαιτερη συναντηση καθως ειχε νευρα καθως του προηγουμενου συναγωνιστη επειτα απο δυνατο σφυροκοπημα οπως ειπε η Βιβη, του εσπασε η καποτα και την εχυσε μεσα. Κατα δηλωση της ειχε ριξει μπολικο νερο μεσα για να φυγει ολο το σπερμα.
Στα της συνευρεσης ηταν φοβισμενη για να μην ξανασυμβει, και κατα τα διαστηματα με σταματουσε για να σκουπισει τα νερα που εβγαιναν απο το μουνακι της. Παρ'ολη την τρομαρα που ειχε παρει, ηταν προθυμη ωστε να περασω καλα.
Σε ερωτηση μου για το πως τη λενε, πηρα τη μοναδικη απαντηση: "Χριστινα και Βιβη"
Respect στις ομορφες τρυπιτες ρογιτσες της, δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο.
Ελπιζω αν την εγλυψε χθες καποιος συναγωνιστης να μη διαβαζει αυτη τη στιγμη το μηνυμα μου.
Τιμιο κοριτσακι παντως και ομορφο για το μεσο ορο της περιοχης. Θα ξαναδοκιμαστει.
αυτο το κοριτσι(Σιμονα) εχω να το γαμησω πάνω απο χρόνο, τι να πω αλλοπρόσαλλο,ξεκινησε καλά παθιασμένο μεσα στο δωμάτιο τρελλα γλωσσοφιλα δυνατή συμμετοχή ωσπου το πηρε πανω της και άρχισε της ξεπετες,και να πουλάει τρελλα, εαν έστρωσε επειδή ειναι αξιαγαμητο ισως ξανατιμηθει.Εγω την ειχα γαμησει περυσι το καλοκαιρι και ειχε ανακοινωθει στο σαλονι απο την τσατσα με τα γυαλια ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.Στο δωματιο την εχυσα κανονικα στο στομα