Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 289 άτομα (19 μέλη και 270 επισκέπτες)

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Σιμόνα η μελαχροινή Ρουμανοπιτσιρίκα.Όμορφο πρόσωπο,καλό σώμα με ζουμερό κώλο.
Ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα αλλά και το στόμα της...πρόθυμο!
Μαζί της η Σόφι,καστανόξανθη,αδύνατη και με χαρακτηριστική εκφυλόφατσα.Με κώλο στο μενού της.

Κάνει η σιμόνα ελευθερο τελειωτικό στο στομα?? Δε μου το  χουν ανακοινωσει ποτε!

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Δεν ανακοινώνεται στο πρόγραμμα αλλά το κάνει.

Οποτε αν θελει το κανει αν οχι δε το κανει? Ρισκο! Εχω μπει 3 φορες και τη μια φορα που το ειχα αναφέρει εφαγα ακυρο!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
παντα υπαρχει  ρισκο με κοπελες σε  προγραμα  διοτι αλλα  λενε εξω και αλλα γινονται μεσα ειναι και αναλογα  την κοπελα   

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
παντα υπαρχει   ρισκο με κοπελες σε  προγραμα  διοτι αλλα  λενε εξω και αλλα γινονται μεσα ειναι και αναλογα   την κοπελα   

Καλα ναι παντα! Αλλα αν δεν εχει ανακοινωθει κιολας στο σαλοναρισμα... Μηπως ξέρει κανεις ρε παιδια που ειναι η χριστινα η πιτσιρικα απο φ56?

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
ελενη οχι... δεν με τραβηξε, Κατερινα εχω περασει ομορφα στο παρελθον 4-5 φορές...
μου κεντρησε το ενδιαφερον η Αννα Φωκαιας 7 κατω στην υπογα, πανεμορφη για τα γουστα μου!! αυτη την εχεις δοκιμασει?
τιμια κοπελα.δεν κανει προκαταρκτικα και οχι ιδιεταιρη συμμετοχη αλλα το κωλο τον δινει αδιαμαρτυρητα και το λαρυγγι επισης.πηγαινα πολυ συχνα και της ξεσκιζα το κωλο.αλλα της εδω ριξει μαυρο οριστικο γιατι το επαιζε ναζιαρα με το λαρυγγι της.βασικα τη τελευταια φορα το επαιξε μονο και της ειπα δεν θα ξαναρθω.η απαντηση της ηταν θα ξαναρθεις σιγουρα και ετσι πηρε ταρχιδια μου.περναω καμια φορα και φευγω μολις τη βλεπω ετσι για το χαβαλε.αλλα αν πας με αυτα που σου ειπα στο μυαλο σου θα περασεις πολυ καλα.δεν λεει οχι σε τιποτα και στο πατωμα να τη γαμησεις.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Κάνει η σιμόνα ελευθερο τελειωτικό στο στομα?? Δε μου το  χουν ανακοινωσει ποτε!

Μια από τα ίδια. Αν και τώρα που το μαθα ψιλοξενέρωσα γιατί σε πεθαίνει στο γλωσσόφιλο.... :vomit:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Εγω την ειχα γαμησει περυσι το καλοκαιρι και ειχε ανακοινωθει στο σαλονι απο την τσατσα με τα γυαλια ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.Στο δωματιο την εχυσα κανονικα στο στομα :pipa2: :pipa3: :pipa1: :2on1:

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Πριν από λιγα λεπτα στη Φωκαιας.....

Φωκαιας 7 υπογειο-δεξια : Η Εμυ, η "ρουφηχτρα". Το "ευθεια" υπογειο ηταν κλειστο.
Φωκαιας 9 δεξια : Η Ειρηνη. Το αριστερο 9αρι, κλειστο.
Φωκαιας 17 ισογειο : Ελενα(πρωην Εμμανουελα),και Αλινα(το λαγουδακι).
Φωκαιας 17 οροφος : Η Ιονελλα, και η Μπιανκα :kissass:  :smitten:
Φωκαιας 19, 25 ισογειο, και 25 οροφος, κλειστα.
Φωκαιας 27 υπογειο : Η Κατερινα, και η Ελενη.
Φωκαιας 27 αριστερα : Η Τζουλια, και η Σοφη με "καραφουλ".
Φωκαιας 27 οροφος : Η Χριστινα με τα γυαλακια, και η νταρντανα Καρλα.
Φωκαιας 24 λαβυρινθος : Η Αγαπη.

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
Περασμα χθες με τη Βιβη στο Ιασωνος 37 ισογειο κατα τις 8 το απογευμα

Ηταν καπως ιδιαιτερη συναντηση καθως ειχε νευρα καθως του προηγουμενου συναγωνιστη επειτα απο δυνατο σφυροκοπημα οπως ειπε η Βιβη, του εσπασε η καποτα και την εχυσε μεσα. Κατα δηλωση της ειχε ριξει μπολικο νερο μεσα για να φυγει ολο το σπερμα.

Στα της συνευρεσης ηταν φοβισμενη για να μην ξανασυμβει, και κατα τα διαστηματα με σταματουσε για να σκουπισει τα νερα που εβγαιναν απο το μουνακι της. Παρ'ολη την τρομαρα που ειχε παρει, ηταν προθυμη ωστε να περασω καλα.

Σε ερωτηση μου για το πως τη λενε, πηρα τη μοναδικη απαντηση: "Χριστινα και Βιβη"

Respect στις ομορφες τρυπιτες ρογιτσες της, δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο.

Ελπιζω αν την εγλυψε χθες καποιος συναγωνιστης να μη διαβαζει αυτη τη στιγμη το μηνυμα μου.

Τιμιο κοριτσακι παντως και ομορφο για το μεσο ορο της περιοχης. Θα ξαναδοκιμαστει.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Περασμα χθες με τη Βιβη στο Ιασωνος 37 ισογειο κατα τις 8 το απογευμα

Ηταν καπως ιδιαιτερη συναντηση καθως ειχε νευρα καθως του προηγουμενου συναγωνιστη επειτα απο δυνατο σφυροκοπημα οπως ειπε η Βιβη, του εσπασε η καποτα και την εχυσε μεσα. Κατα δηλωση της ειχε ριξει μπολικο νερο μεσα για να φυγει ολο το σπερμα.

Στα της συνευρεσης ηταν φοβισμενη για να μην ξανασυμβει, και κατα τα διαστηματα με σταματουσε για να σκουπισει τα νερα που εβγαιναν απο το μουνακι της. Παρ'ολη την τρομαρα που ειχε παρει, ηταν προθυμη ωστε να περασω καλα.

Σε ερωτηση μου για το πως τη λενε, πηρα τη μοναδικη απαντηση: "Χριστινα και Βιβη"

Respect στις ομορφες τρυπιτες ρογιτσες της, δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο.

Ελπιζω αν την εγλυψε χθες καποιος συναγωνιστης να μη διαβαζει αυτη τη στιγμη το μηνυμα μου.

Τιμιο κοριτσακι παντως και ομορφο για το μεσο ορο της περιοχης. Θα ξαναδοκιμαστει.

Γι αυτό αρκετοί έμπειροι Πορνοι, για ν αποφύγουν να χυσουν μέσα, γαμάνε ακα
Και μολις τους έρχεται την βγάζουν έξω και χυνουν στην κοιλίτσα της κάθε μπεμπας,
αυτό είναι ένας από τους τρόπους προστασίας από σπάσιμο καποτας... Χεχεχε

haris69

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
1
Εγω την ειχα γαμησει περυσι το καλοκαιρι και ειχε ανακοινωθει στο σαλονι απο την τσατσα με τα γυαλια ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.Στο δωματιο την εχυσα κανονικα στο στομα :pipa2: :pipa3: :pipa1: :2on1:
αυτο το κοριτσι(Σιμονα) εχω να το γαμησω πάνω απο χρόνο, τι να πω αλλοπρόσαλλο,ξεκινησε καλά παθιασμένο μεσα στο δωμάτιο τρελλα γλωσσοφιλα δυνατή συμμετοχή ωσπου το πηρε πανω της και άρχισε της ξεπετες,και να πουλάει τρελλα, εαν έστρωσε επειδή ειναι αξιαγαμητο ισως ξανατιμηθει.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Στο Ιάσονος 10 κάτω η Νικόλ ανακοίνωσε ότι δεν κάνει "69",δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για μόνιμη ή προσωρινή αποχή,οπότε προς το παρόν στον... πάγο!
Στο Δεληγιώργη 39 η Μαρία η "ξεματιάστρα",με υπηρεσία μια πολύ νέα μελαχρινή, στρουμπουλή  αλλά γαμεύσιμη γκόμενα!

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Απογευματινη βαρδια...παιζει τιποτα σε τσιγγανο-γυφτο-σκουρο δερμα? Για το τιμημενο Μεταξι μιλαω.
Οχι εγχρωμες σαν την κοπελα στο υπογειο στον πεζοδρομο.

:huh:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom