Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (13 μέλη και 156 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Αχαρνών..ήταν μια Ζάνα...όχι ο θρύλος του τσιμπουκιού..μια άλλη κονόχοντρη μίλφ με φαρδύ κώλο...πολύ νωχελκο σαλονάρισμα...σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...έφυγε η θεία η Μαρίνα..και χάλασε ο οίκος..
απιστευτο μπαζο την ειδα προχθες, κριμα για τον οικο
Διδύμου 22 ήταν η Άννα...ξανθιά πλέον ρωσσίδα γύρω σα 45 όμορφη με φοβερά λευκά εσώρουχα με ζαρτιέρες..αδύνατη πολύ ωραίο σώμα..σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.....να δω πότε επιτέλους θα το τιμήσω αυτό το κορίτσι....
μεγιστε παρτην και θα με θυμηθεις....  ;)
Διδυμου 27 ήταν η Φωτεινή και η Αλέσια...η πρώτη ψηλή με πάντα μαύρα εσώρουχα αυστηρό σαλονάρισμα σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικο..και η δεύτερη καινούρια εκέι εδώ και λίγες μέρες ΄ήταν λίγο βιαστική στη παρουσίαση πρόλαβα να δω έναν ενδιαφέρον πωπό..και ενα χαμογελαστό πρόσωπο...σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό..είχε συνέχεια δωμάτια..καθώς και η Φωτεινή....η τσατσά  πολύ όμορφη νεαρά...που αν αποφασίσει και δουλέψει ως ιερόδουλη θα κάψει καρδιές...αν και όσο όμορφη είναι..τόσο καταθληπτικά προυσιάζει τις κοπέλες,,,κραταει αποστάσεις από τους πελάτες.....θα έχει φάει πολύ πέσιμο...

:erection:
Ιουλιανού 71..ήταν η Σάσα...ρωσσίδα αδύνατη δε την έχω ξαναδεί..ήρθε με αγκάλιασε σφιχτά λες και γύρισα από το μέτωπο.....σε ελεύθερο στοματικό και αυτή

δουλεψε ενα φεγγαρι Φ109 κατω αν θυμαμαι καλα, υποστηριζει οτι κανει την καλυτερη πιπα της πιατσας.... :grin:

ΑΨΟΓΟΣ!!!!  :rockon:

giphy.gif

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
απιστευτο μπαζο την ειδα προχθες, κριμα για τον οικομεγιστε παρτην και θα με θυμηθεις....  ;)
:erection:
δουλεψε ενα φεγγαρι Φ109 κατω αν θυμαμαι καλα, υποστηριζει οτι κανει την καλυτερη πιπα της πιατσας.... :grin:

ΑΨΟΓΟΣ!!!!  :rockon:

giphy.gif

Τα σέβη μου  :hi:...όσο για την Άννα θα τιμηθεί συντόμως...

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Ξέρουμε κάτι σχετικά (ώρες-πρόγραμμα-κριτική) για την επανεμφάνηση της Μαργαρίτας στο Ιάσωνος 2Β?

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Πρωινή...

Διδύμου 18 η Κατερίνα η Σέρβα...ξανθό μίλφ με κωλάρα βυζάρες λίγο χαλασμένα δόντια..πάντα ευδιάθετη να περάσεις καλά...σε φούλ πρόγραμμα και αυταρχικό....Η Κατερίνα είχε δουλέψει πριν κάποια χρόνια στο Μονής προδρόμου...λίγο πιο πάνω Φυλής απέναντι από το σούπερ μάρκετ...εκεί ήταν και ως τσατσά με μια χαρακτηριστική κοντή τζιν φούστα..που όποτε πήγαινα τη γαμούσα πάντα χωρίς να τη βγάλει...το συγκεκριμένο πορνείο σφραγίστηκε....δούλεψε επίσης και στην Αλκιβιάδου..και έχει στάνταρ πελατεία..
Κλεόβουλε, με πηγες τουλάχιστον μια δεκαετια πισω. H Κατερινα ειχε δουλεψει σωστα όπως ειπες τοτε ως τσατσα, στο σπιτακι, που ηταν επι της οδου Μύρων 5, κοντα στη Φυλης, καθως και σ΄αλλα δυο, ακριβως απέναντι από το σουπερ μαρκετ, που ειχανε μια εισοδο.
Θα πω επισης ότι σιγουρα ειχε σαφεστατα πιο μεγαλη ζητηση από τις κοπελες που "παρουσιαζε", γιατι τοτε "δε πιανανε μια" μπροστα της. Αυτή βεβαια εκανε τη δυσκολη στην αρχη, αλλα μετα ενεδινε κανονικα...... ;)  

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Κλεόβουλε, με πηγες τουλάχιστον μια δεκαετια πισω. H Κατερινα ειχε δουλεψει σωστα όπως ειπες τοτε ως τσατσα, στο σπιτακι, που ηταν επι της οδου Μύρων 5, κοντα στη Φυλης, καθως και σ΄αλλα δυο, ακριβως απέναντι από το σουπερ μαρκετ, που ειχανε μια εισοδο.
Θα πω επισης ότι σιγουρα ειχε σαφεστατα πιο μεγαλη ζητηση από τις κοπελες που "παρουσιαζε", γιατι τοτε "δε πιανανε μια" μπροστα της. Αυτή βεβαια εκανε τη δυσκολη στην αρχη, αλλα μετα ενεδινε κανονικα...... ;)  

Από τότε που αποχωρίστηκε τη τζίν φούστα....δε γούσταρα και πολύ να τη γαμάω........οικογενειάρχισα...την έχω δεί πολλές φορές στην Αχαρνών μαζί με τα παιδιά της στα καροτσάκια.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Ξέρουμε κάτι σχετικά (ώρες-πρόγραμμα-κριτική) για την επανεμφάνηση της Μαργαρίτας στο Ιάσωνος 2Β?
Στην εορταστική τσάρκα την Παρασκευή με τον Digweed εθεάθη στο Μ.Αλεξάνδρου 15 πάνω,με υπηρεσία την αδύνατη ξανθιά που έβρισκα μαζί της και στο Ιάσονος 2 πάνω,άρα σ'αυτά τα δύο "παίζει".Πολύ δυνατή στην κατηγορία της,τα πάντα όλα εκτός πρωκτικό,συν αυταρχικό,(μακριά από μας,φτου φτου!),εγγύηση!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μία μίνι τσάρκα στη Φυλής με ένα φίλο σήμερα το απόγευμα:

Φυλής 134 υπόγειο:Μαρία ο Δρακουμέλ...Μια μέτρια κοπελίτσα με δόντια δράκουλα
Φυλής 134 ισόγειο:Όνομα δεν άκουσα αλλά μέτρια κοπέλα επίσης
Φυλής 134 όροφος:Μια κοπέλα με μαύρα μαλλιά και μοντελέ σώμα.Θύμιζε αθλήτρια της ρυθμικής.
Φυλής 71 ισόγειο:Η...κρίση!!!Κρίση την είπε η νταλικέρισα τσατσά.Καλό γκομενάκι
Φυλής 71 όροφος:Μία βυζαρού και κωλαρού.Άσχημη δεν είναι...
Φυλής 69 ισόγειο:Μια θείτσα με γυαλιά
Φυλής 69 όροφος.2 γκόμενες.Η ξανθιά δε θυμάμαι όνομα,δίνει και κώλο.Ωραία κοπέλα.Η μελαχροινή ωραιότερη.Αλλα όνομα δεν είπε.
Φυλής 67 :Μια ξεβράκωτη με πλαστικά βυζιά.Είχε και άλλη κοπέλα αλλά φυγαμε.
Φυλής 54 ισόγειο:Η Έλενα.Δοκιμασμένη συνταγή και ξαναμπήκαμε.
Πιο πάνω,απέναντι από το 65 και 67 στα δύο ισόγεια,νούμερα δε θυμάμαι,είχε ενδιαφέρουσες κοπέλες,ιδίως αυτό που είναι απέναντι από το 67 αλλά το γεγονός ότι κάνουν ακάποτα και τελειωτικά στα βυζιά μας αποθάρυνε.

Η μελαχρινή στο 69 όροφος έχει δοκιμαστεί από άλλον να μας πει την άποψη του;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
επιρρεπη εισαι φιλος μου τα αυταρχικα απαγορευονται μονο γαμαμε 

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Στην εορταστική τσάρκα την Παρασκευή με τον Digweed εθεάθη στο Μ.Αλεξάνδρου 15 πάνω,με υπηρεσία την αδύνατη ξανθιά που έβρισκα μαζί της και στο Ιάσονος 2 πάνω,άρα σ'αυτά τα δύο "παίζει".Πολύ δυνατή στην κατηγορία της,τα πάντα όλα εκτός πρωκτικό,συν αυταρχικό,(μακριά από μας,φτου φτου!),εγγύηση!

Ευχαριστώ συναγωνιστή!!

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Σημερα στα τελειωματα της πρωινης και αφου δεν ξαναβρηκα τη χριστινα την πιπινα απο τα 65αρια κατεληξα σε αλλο μουναρο τη χριστινα την τσαχπινα απο τη μοντελοαλυσιδα. Μαχη του Σταλινγκραντ μεσα στο δωματιο και επικοι διαλογοι για ακομα μια φορα μαζι της. Αυτη,
-πλυνε τα χερια σου με ζεστο νερο τα εχεις παγωμενα να ζεσταθουν, αλλιως θα σε σκοτωσω,
-τα επλυνα τα ζεστανα, τωρα ερχομαι δες ειμαι ηδη καυλωμενος θα σου δειξω εγω, θα δεις τι θα παθεις, θα στο κανω το μουνι,
-οχι μη, φοβαμαι οχι, κρατωντας το μαξιλαρι μπροστα της σαν ασπιδα και πηγαινοντας στη γωνια του κρεβατιου δηθεν και καλα να ξεφυγει και με ενα βλεμμα, γαματε με κι ας κλαιω.
Κουνα που με κουναγε, που πας βρε καημενε, στη πουτανα πουτανιες. Αφου και καλα την πιανω, αρχιζει την επιθεση της, και να πρωτη δαγκωνια στο στηθος. Ρουφηχτα φιλια απο 'δω, γλειψιματα απο 'κει και δευτερη πολυ δυνατη δαγκωνια στο αφτι.
-Ηρεμα ρε συ τι κανεις, πιο χαλαρα.
Αυτο ηταν λες και της εβγαλα τον παιδικο διαβολο απο μεσα της, γιατι ενα παιδι ειναι και το χριστινακι( σε δυο εβδομαδες κλεινει τα 20). Ρουφηχτα φιλια στο λαιμο, τραβηγματα, πιασηματα, δαγκωνιες στο προσωπο, μαχη κανονικη και εγω να προσπαθω να ξεφυγω.
- Σε παρακαλω γιατι το κανεις αυτο ρε συ  :'( ? και αυτη,
-γιατι μ' αρεσει να σε βλεπω να γελας  :cheesy:, οντως γελαγα απο τα νευρα μου και απο την ηδονη του πονου(μαζοχας). Γελαγε και αυτη με το ολο σκηνικο.
-Κανονισε μωρη να μου αφησεις σημαδια απο το λαιμο και πανω, θα σε γαμησω και με τον πουτσο μου να ηταν ηδη χωμενος βαθεια μεσα στο μουνι.
-Ναι, ναι  να με γαμησεις δε με νοιαζει.
-Ενα κιλο κρεμα εχεις βαλει στη τρυπα σου,
-δεν εχω τρυπα, βαζω κρεμα για να μην ποναω  :S, τρελλα πραγματα.
-Δεν αισθανομαι και πολλα ετσι, σφιξε λιγο το μουνι σου να το νιωσω καλυτερα, οντως η καυλιαρα το εσφιγγε και ενιωθα τους μυοσφιγκτηρες του κολπου της να δενουν μεσα βαθια τον πουτσο μου :rockon:. Και δωστου πιπιλιες και δωστου δαγκωνιες.
Επιτελους μετα απο κανα 15λεπτο τελειωσα και ετρεξα γρηγορα και μακρια απο την αλλη μερια του κρεβατιου, γιατι ηθελε να μου δωσει ενα τελευταιο φιλι πριν φυγει.
-Ελα φυγε περιμενουν οι πελατες στο σαλονι, προσπαθωντας να την αποφυγω.
-Ακουω, δεν εχει μπει κανεις μεσα και αν δεν σε φιλησω, δε φευγω.
Ηξερα οτι δεν θα ηταν σκετο φιλι, αν και μου το υποσχεθηκε, και ειχα δικιο, με εστειλε με μια ακομα τελευταια δυνατη δαγκωνια.
Η μαχη του Σταλινγκραντ, και εγω γερμανος να εχω ηττηθει κατα κρατος  :s&m_1:.
Μυστες, συναγωνιστες  και ιδιαιατερα εσεις που εχετε κοπελες και γυναικες, μεγαλη προσοχη μπορει και να καυλωσατε με ολα τα παραπανω, αλλα ελαχιστα απεχει μαζι της απο το να παθετε ζημια με τα σημαδια που θα σας αφησει. Και ειδικα με τους πιο νεαρους η κοπελα γουσταρει, κανει του κεφαλιου της και οποιον παρει ο χαρος  :uzi:.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Την πουτσα μη μας δαγκωσει ειναι το βασικο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΤΑ ΤΕΣΤ ΜΑΖΙ ΤΗς ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΔΑΓΚΩΜΑΤΙΕς ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΚΑΗΚΑ 

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Αν και με πληροφόρησε η υπηρεσία το πρωί στο Μεγάλου αλεξάνδρου 22 ότι το απόγευμα θα ήταν εκεί η Μάρινα...σε επίσκεψή μου πρίν από λίγο μου είπαν ότι έχει ρεπό...οπότε αύριο πάλι....αν την αναζητεί κάποιος ...σήμερα δε θα τη βρεί.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Τελικα η Ντορινα συναγωνιστες μου δεν εχει γυρισει ε;; Αναφερομαι στη Ντορινα απο Κολωνου 11

Το ειχα πει μια εβδομαδα πριν φυγει, οτι μπορει και να μην ξαναγυρισει. Απο το να πιστεψω τα λογια του καθε τσατσου(και καλα οτι γυρναει στις 25 Οκτωβριου) προτιμω να εμπιστευτω τα λογια τα δικα της τα μελαγχολικα, που η ιδια μου ειχε πει. Προβληματα πισω στην πατριδα της. Μακαρι ομως να ξαναγυρισει το Ντορινακι.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Μπραβο ρε φιλε. Ωραιο το γουστο σου. Συμφωνω κι' επαυξάνω.  :thumbsup:

Thx  :thumbsup:. Δεν το εχω κρυψει φιλε εκλεκτικε οτι πανω απο ολα για μενα η ομορφια, και μετα ολα τα αλλα. Αμα ειναι και πιπινι, ακομα καλυτερα  :-*.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Sorry για το λάθος,Μ.Αλεξάνδρου 22β είναι το σωστό. :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom