Σημερα λοιπον φυλης στη μεταμεσονυχτια βαρδια ωρα 00:30 με 02:30, καιρο ειχα να τσαρκαρω στη συγκεκριμενη βαρδια.
φυλης 69β ισογειο: Στελλα το ξανθο μετριο μιλφακι με τα γυαλια, βογγαγε μεσα απο το δωματιο.
Φυλής 67: Ελενη ξανθια με τις πλαστικες βυζαρες, προσωπο με σκληρα χαρακτηριστικα κανονικο σωμα.
φυλης 65β ισογειο: Ελενα το βουνο, η πιο νταρντανα κοπελα της φυλης, ψηλη θηριο.
φυλης 65α οροφος: Εμμανουελα με το ωραιο σωμα αλλα και με το πολυ μετριο προσωπο.
φυλης 59: Τρεις κοπελες εδω, η κοντοχοντρη Ιωαννα, η νταρντανοχοντρη Χριστινα και η ξανθια μουναρα Αλισια.
φυλης 66α: Αννα Ιλονα σταθερα, η ξανθια καυλα με το μοντελε κορμι. Θελει να με δειρει αυτη, το βλεπω στα ματια της και ας μην της εχω κανει κατι
.
φιλιππιδου 11 ισογειο: Δυο κοπελες εδω, Λιζα μεσα στο δωματιο και αλλη μια που φοραγε ενα ολοσωμο διχτυωτο που διεγραφε την ομορφη κωλαρα της, ονομα δε θυμαμαι ισως Σοφια.
φιλιππιδου 11 οροφος: Σαρα και 21 ατομα να την περιμενουμε να βγει. Γενικα ολα ωραια πανω της αλλα κατι με χαλαει στη γενικη εικονα, τι να 'ναι αυτο αραγε
.
φωκαιας 7 υπογειο: Δεξια καθως μπαινεις, Εμυ αδυνατη λεπτη, πεταχτα δοντακια, καλοσχηματισμενοι βυζοι.
φωκαιας 9 αριστερα: Αντζυ και τις δυο φορες που περασα ηταν στο δωματιο.
φωκαιας 19: Μια αδυνατη μελαχρινη, μετριο προσωπο τιποτα το ιδιαιτερο, νομιζω Αννα ή Μαρια τη λεγανε.
φωκαιας 24 λαβυρινθος: Αγαπη το ξανθο μιλφονι, σταθερα στο συγκεκριμενο οικο και βαρδια.
φωκαιας 27α υπογειο: Καρλα ενας μελαχρινος τοφαλος και Κατερινα μια ξανθια με πιασηματα που το επιθετικο της σαλοναρισμα μου εδωσε την ευκαιρια να αγγιξω και να χαιδεψω το βελουδινο της δερμα και τι δερμα απαλο και λευκο σαν τις νιφαδες του χιονιου.
Φωκαίας 27Β υπερυψωμενο ισογειο Δυο κοπελες και εδω, Κειτ νεα κοπελα, καστανη με σκουρο δερμα εντυπωσιακη μου φανηκε αλλα καμια φορα τα ματια μεσα στην νυχτα ξεγελουν, και αλλη μια που δε θυμαμαι ουτε εμφανιση ουτε ονομα.
φωκαιας 17 οροφος: Δυο ομορφες ξανθες μουναρες. Ιονελλα ξανθια τσιγγανορουμανα με τατουαζ στα μπουτια
και Μπιανκα ομορφη καστανοξανθη ρωσιδα με λαχταριστους βυζους, ομορφο προσωπο, κανονικο καλοσχηματισμενο σωμα, οπου και εδω εγινε η καταθεση μου. Ευγενια, χαμογελο, ομορφια, γλυκιες υπηρεσιες. Τι αλλο να ζητησει κανεις απο μια κοπελα
.