Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (5 μέλη και 121 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
βροχή ενημερώσεων

:headbang2: :headbang2: :headbang2:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ειχαμε καυλες και θα συνεχιστουν σιγουρα  απο ολους τους συναγωνιστες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
_23β_(2).jpg

_23β_(7).jpg

_23β_(5).jpg

_23β_(3).jpg
_23β_(4).jpg

_23β_(6).jpg
_23β_(8).jpg

_23β_(9).jpg
_23β.jpg
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :wanker:

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
Τελικα η Ντορινα συναγωνιστες μου δεν εχει γυρισει ε;; Αναφερομαι στη Ντορινα απο Κολωνου 11

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Νομίζω ότι δικαιούται επάξια τον τίτλο του "Mr Γαμιάς 2016"!

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Σημερα λοιπον φυλης στη μεταμεσονυχτια βαρδια ωρα 00:30 με 02:30, καιρο ειχα να τσαρκαρω στη συγκεκριμενη βαρδια.

φωκαιας 17 οροφος: Δυο ομορφες ξανθες μουναρες. Ιονελλα ξανθια τσιγγανορουμανα με τατουαζ στα μπουτια
και Μπιανκα ομορφη καστανοξανθη ρωσιδα με λαχταριστους βυζους, ομορφο προσωπο, κανονικο καλοσχηματισμενο σωμα, οπου και εδω εγινε η καταθεση μου. Ευγενια, χαμογελο, ομορφια, γλυκιες υπηρεσιες. Τι αλλο να ζητησει κανεις απο μια κοπελα  :hi:.
Μπραβο ρε φιλε. Ωραιο το γουστο σου. Συμφωνω κι' επαυξάνω.  :thumbsup:

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Η Ιονέλα νομίζω είναι Βουλγάρα.Όσοι είστε πελάτες της να της ζητάτε να αρχίσει πάλι το πρωκτικό που ήταν η σπεσιαλιτέ της.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Χθεσινη επισκεψη στη λιζα απο φιλιππιδου ισογειο.πολυ αγριο το μωρο.αν και δεν ανακοινωνεται πρωκτικο με εξτρα χρηματα το κανει.δεν της εδωσα βεβαια αλλα της ειχα βαλει 4δαχτυλα στο κωλοτρυπιδι και ταυτοχρονα της γαμουσα με βια το στομα και αυτη εβγαζε κλανιες και σαλια απο το στομα.πολυ καυλωτικη φαση.απο τις πιο τιμιες κοπελες στη φυλης και περιξ.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
πολυ αγρια φιλε και  ειναι σκορπινα φιλε στο ζωδιο η λιζα απο τις τιμιες επιλογες για το βραδυ    εχει πλακα λεει και γειασου πουτσα    καυλωνει αγρια η τυπισα χουφτωματα τα παντα δεχεται    

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Χθεσινη επισκεψη στη λιζα απο φιλιππιδου ισογειο.πολυ αγριο το μωρο.αν και δεν ανακοινωνεται πρωκτικο με εξτρα χρηματα το κανει.δεν της εδωσα βεβαια αλλα της ειχα βαλει 4δαχτυλα στο κωλοτρυπιδι και ταυτοχρονα της γαμουσα με βια το στομα και αυτη εβγαζε κλανιες και σαλια απο το στομα.πολυ καυλωτικη φαση.απο τις πιο τιμιες κοπελες στη φυλης και περιξ.
Μπορείς να μας το δείξεις σε σχεδιάγραμμα πώς γίνεται αυτό;Υπάρχει προηγούμενο από τον Picker με σκίτσα που επεξηγούσαν ακριβώς πώς γαμούσε μια κορασίδα!

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Μπορείς να μας το δείξεις σε σχεδιάγραμμα πώς γίνεται αυτό;Υπάρχει προηγούμενο από τον Picker με σκίτσα που επεξηγούσαν ακριβώς πώς γαμούσε μια κορασίδα!
ο πικερ ειναι ζωο τυπε και καθυστερημενος και σπαταλαει το χρονο του ετσι.οντως τωρα χρειαζεσαι σχεδιαγραμμα για να καταλαβεις τι ενοοω?

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Προ ολίγου

Παρασίου 36
Η ενδεικτική λυχνία σβηστή.
Οι γνωστές εταίρες, εδώ και πολλούς μήνες...
α) Μόνικα, καλοδιατηρημένη μιλφ, μαυρομαλλούσα, πλαστικό 2ρι βυζί, 7/10
β) Μπέτι, βραχύσωμη μιλφ, κιλά, μαυριδερή ξανθοβαμμένη, 2ρι βυζί, 5/10
Αύριο, Μαρία (κοτσίδες κτλ) αντί της Μπέτι.

Φ86 κάτω
Τζόι, νεαρή, ξανθή, μέτριο ύψος, ξανθή, ευειδής, βυζί 2ρι, 7,5/10

Φ84 κάτω
Αντζελίνα, νεαρή, ξανθή, ψηλή, ευειδής, βυζί πλαστικό 2ρι, 7,5/10

Φ84 άνω
Νατάσα, μιλφ, μαυρομαλλούσα, λευκή επιδερμίδα, βυζί 1,5ρι, 5.5/10

Φ86 άνω
Ειρήνη, νεαρή, ξανθοβαμμένη, βραχύσωμη, τρελή (μίλαγε στο κινητό, το υστερικό γέλιο της ακουγόταν στο δρόμο), επεδείχθη χωρίς να βγάλει το μπουρνούζι  :jerking: 0/10

Φ65 άνω
Σόνια, απαστράπτουσα εντυπωσιακή νεαρή, εκπάγλου καλλονής, ψηλή, λεπτή, ίσιο μακρύ μαύρο μαλλί σε πάλλευκη επιδερμίδα, φυσικό 2ρι βυζί, 9/10

Φ65 κάτω
Χριστιάνα (η κουνιάδα του Ορέστη Κου), εκρηκτικά φυσικά βυζιά 3,5ρια, ξανθοβαμμένο μαλλί, σταρένια επιδερμίδα, 8.5/10

Φ67
Λάνα και Μαρία.
Δυο ωραία νεαρά θήλεα, με παρόμοιους σωματότυπους: Μαυρομαλλούσες, αστραφτερές επιδερμίδες, λεπτές, 2ρια φυσικά βυζιά, 8.5/10

Φ69 άνω
Τζουλιάνα, μιλφ, Αλβανίς, 2.5ρια φυσικά βυζιά, ξανθοκάστανη, δυναμική στην κλινοπάλη.
Παλαιότερα, όταν την καταγαμούσα στην Αλκιβιάδου, μια νύχτα τη συνάντησα τυχαία στο δρόμο. Φορούσε φαρδιά τζιν. Προς στιγμήν νόμισα ότι ήταν κάποια συγγενής  :S

Φ69 κάτω
Άντζελα, συστήνεται ως ημεδαπή, νεαρή, ωραίο πρόσωπο, μαυρομαλλούσα, κιλά σε επικίνδυνο επίπεδο, εκρηκτικά βυζιά 4ρια.
Εντυπωσιάζει ο συνδυασμός του επίσης εκρηκτικού τουρλωτού κώλου με τη λεπτή μέση.
Σωματότυπος - πρότυπο για τους ισλαμοαραπάδες.
Με θυμήθηκε www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:78935/#jr_review_52731]από εδώ[/url] και με χαιρέτησε με εγκαρδιότητα, οπότε την ξαναγάμησα.

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.491
Πόντοι
3.057
Δοκιμαστηκε χθες βραδυ Φ.84 η Σονυα....

Λεπτο κοριτσι με ωραιο σωμα.Δυαρακι βυζι φυσικο...ολα τα λεφτα η κοπελα.

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.491
Πόντοι
3.057
Φ65 κάτω
Χριστιάνα (η κουνιάδα του Ορέστη Κου), εκρηκτικά φυσικά βυζιά 3,5ρια, ξανθοβαμμένο μαλλί, σταρένια επιδερμίδα, 8.5/10

Ξερουμε αν δουλευει απογευμα σε καποιο αλλο σπιτακι;;Με ξαναψες με τα στηθια...
Γιατι παρατηρησα οτι η σονυα δουλευει φ.65 το πρωι και   φ,84 το βραδυ...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πρωινή...
Φωκαίας 24 ήταν η Άννυ..γνωστή από τις πορνοταινίες του Σειρηνάκη....ξανθιά με κωλάρα ασχημούτσικο πρόσωπο,πολλές καμπύλες,μου την έπεσε στο σαλόνι....να σημείωσω...πολύ απαλή επιδερμίδα....έχει τιμηθεί στο παρελθόν με μέτριες εντυπώσεις..σε ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 27...ήταν η Καμέλια-Ντάνα-Λώρη-Νικολέττα...ωραίο σωματάκι...καστανά μακριά μαλλία...ασχημούλα...σε φούλ πρόγραμμα...κάνει τα πάντα είπε κώλους χυσίματα παντού ελεύθερο στοματικό τελειωτικό....το πρόσωπό της μου θυμίζει κάποιο ξωτικό πτηνό.
Φυλής 69 ισόγειο...ήταν η Ελληνίδα Αντζελα...όμορφη κοπελίτσα 20-22 χρονών με μαύρα μακριά ίσια μαλλιά...κωλάρα φοβερή βγαλμένη απο ASSPARADE παραγωγή...σε ελεύθερο στοματικό...έχι τιμηθεί παλαιότερα στα Φωκαίας που εκδιδόταν με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις...προσωπικό μου στανταράκι...γίνεται κόλαση μέσα στο δωμάτιο.....αν μπείς δυναμικά θα περάσεις καλά...
Φυλής 72 η Κρυσταλία- Ιωάννα....νομίζω σε ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό...κοντούλα καστανή ατσούμπαλο σώμα με πιασηματάκια...γουρλωτά μάτια...έχει εργαστεί και Φιλλιπίδου και στο Μεταξουργείο....
Αχαρνών..ήταν μια Ζάνα...όχι ο θρύλος του τσιμπουκιού..μια άλλη κονόχοντρη μίλφ με φαρδύ κώλο...πολύ νωχελκο σαλονάρισμα...σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...έφυγε η θεία η Μαρίνα..και χάλασε ο οίκος..
Διδύμου 18 η Κατερίνα η Σέρβα...ξανθό μίλφ με κωλάρα βυζάρες λίγο χαλασμένα δόντια..πάντα ευδιάθετη να περάσεις καλά...σε φούλ πρόγραμμα και αυταρχικό....Η Κατερίνα είχε δουλέψει πριν κάποια χρόνια στο Μονής προδρόμου...λίγο πιο πάνω Φυλής απέναντι από το σούπερ μάρκετ...εκεί ήταν και ως τσατσά με μια χαρακτηριστική κοντή τζιν φούστα..που όποτε πήγαινα τη γαμούσα πάντα χωρίς να τη βγάλει...το συγκεκριμένο πορνείο σφραγίστηκε....δούλεψε επίσης και στην Αλκιβιάδου..και έχει στάνταρ πελατεία..
Διδύμου 18 υπόγειο..ήταν η Μιράντα..δεν την έχω ξαναδεί...ξανθιά μιλφ..με πιασήματα...σε φούλ πρόγραμμα...αν θυμάμαι καλά...διαφήμιζε το τσιμπούκι της.....στο δωμάτιο πριν βγεί τη γαμούσε συναγωνιστής και ούρλιαζε...καλό σαλονάρισμα....δε με έπεισε.
Δίδύμου 20...ήταν η Νάντια..με ωραία ροζ εσώρουχα...μακριά μαύρα μαλλιά σώμα με πιασήματα αρμονικά μοιρασμένα....αλλά μεγάλη φολάρα στο δωμάτιο.....με τίποτα δεύτερη ευκαιρία.....ελεύθερο στοματικό τελειωτικό..
Διδύμου 22 ήταν η Άννα...ξανθιά πλέον ρωσσίδα γύρω σα 45 όμορφη με φοβερά λευκά εσώρουχα με ζαρτιέρες..αδύνατη πολύ ωραίο σώμα..σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.....να δω πότε επιτέλους θα το τιμήσω αυτό το κορίτσι....
Διδυμου 27 ήταν η Φωτεινή και η Αλέσια...η πρώτη ψηλή με πάντα μαύρα εσώρουχα αυστηρό σαλονάρισμα σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικο..και η δεύτερη καινούρια εκέι εδώ και λίγες μέρες ΄ήταν λίγο βιαστική στη παρουσίαση πρόλαβα να δω έναν ενδιαφέρον πωπό..και ενα χαμογελαστό πρόσωπο...σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό..είχε συνέχεια δωμάτια..καθώς και η Φωτεινή....η τσατσά  πολύ όμορφη νεαρά...που αν αποφασίσει και δουλέψει ως ιερόδουλη θα κάψει καρδιές...αν και όσο όμορφη είναι..τόσο καταθληπτικά προυσιάζει τις κοπέλες,,,κραταει αποστάσεις από τους πελάτες.....θα έχει φάει πολύ πέσιμο...
Διδύμου 8 ισόγειο..ήταν η Βερόνικα...γυρολόγος μίλφ από Διδύμου Αγκύρας Αλκαμένους κλπ.σε ελεύθερο στοματικό..έχει τιμηθεί με μέτριες εντυπώσεις...ξεπέτα...
Διδύμου 8 όροφος ήταν δυο κοπέλες...θυμάμαι μόνο τη Νατάσα...σγουρό μαλλί δεκαετίας 90 πολύ όμορφη και σώμα με πιασήματα....χαμογελαστή...σε ελεύθερο στοματικό
Μ.Αλεξάνδρου 22 ισόγειο..πήγα να δω αν ήταν η Μαρίνα από Αχαρνων 85...αλλά τελικά θα είνα μετά τις 6 το απόγευμα...εκεί ήταν η Φωτεινή με τη παρατεταμένη κάτω γνάθο...φέρνει σε γνωστό προπονητή ποδοσφαίρου...και η ρωξάννη τζίλφ με ατσούμπαλο σώμα...σε ελεύιερο στοματικό τελειωτικό και οι δυο...η φωτεινή αν και σούπερ άσχημη..παρέχει πολύ καλές υπηρεσίες μέσα..
Ιουλιανού 71..ήταν η Σάσα...ρωσσίδα αδύνατη δε την έχω ξαναδεί..ήρθε με αγκάλιασε σφιχτά λες και γύρισα από το μέτωπο.....σε ελεύθερο στοματικό και αυτή
Βέργας 2..ήταν η Αλεξάνδρα από εξηκίου όροφος..ξανθιά μιλφάρα πάντα περιποιημένη με καμπύλες κωλάρα καθαρό κορίτσι..ευδιάθετο πάντα...έχει τιμηθεί με πολύ καλές εντυπώσεις..αν είσαι καθαρός σου κάνει και ελεύθερο στοματικό.
Βέργας 6 ήταν η Μπάρμπορα...χοντρούλα πλέον καμία σχέση με τότε στο Φυλής 71...σε φούλ πρόγραμμα...μάλιστα με ρώτησε να της πω τι ακριβώς μου αρέσει για να μου το κάνει στο δωμάτιο...έχει κρεμάσει εντελώς όπως την έβλεπα να φεύγει.
Επίσης ξέχασα...στο Φιλλιπίδου ισόγειο ήταν η Χριστίνα...μια κοπέλα με καρέ μαλλάκι καυλωτικά μεγάλα γυαλιά...με καυλάντισε στο σαλόνι ανεβαίνοντας πάνω μου ξεκουμπώνοντάς μου το παντελόνι...σάλιωσε τη παλάμη της και άρχισε να μου τη παίζει αργά και υγρά...το απολάμβανα...έλα μου λέει..θες να το κάνουμε εδώ στο σαλόνι?...με υπερκαύλωσε αυτό που είπε.....ίσως έκανα μαλακία που δε το έκανα...η στο ότι δε πέρασα μαζί της...αν με ενημερώσουν συναγωνιστές αν ξέρουν τι γίνεται στα ενδώτερα...πρόγραμμα ελευθερο στοματικό....
Καλή συνέχεια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom