amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ρε παίδες στο αδελφάκι του bourdela γράφτηκε μια που την λένε " RENATA " τώρα τα έβλεπα . ;) ;) ;)
Οντως Αντωνη αλλα δεν εχει γραψει τιποτα....μαλλον παρακολουθει τις κινησειςρε παίδες στο αδελφάκι του bourdela γράφτηκε μια που την λένε " RENATA " τώρα τα έβλεπα . ;) ;) ;)
λες να είναι τόσο καψούρα για τον Scorpio ?Οντως Αντωνη αλλα δεν εχει γραψει τιποτα....μαλλον παρακολουθει τις κινησεις
του Scorpiou της
Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣλες να είναι τόσο καψούρα για τον Scorpio ?
την πήρα μπρούμητα πισωκολλητά (της αρέσει πολύ αυτή η στάση αρκεί να είσθε 'Ευαισθητοκάβλης'
και να σπρώχνετε γλυκά γλυκά κι όχι να σφυροκοπάτε)
μου εξηγεις που τα βρισκεις και τα γραφεις???
υ.γ.καθε φορα που σε διαβαζω πεθαινω στα γελια..
O hotscorpios ανηκει στην κατηγορια των Αιρετικων συγγραφεων οι οποιοι ασχολουνταιμου εξηγεις που τα βρισκεις και τα γραφεις???
υ.γ.καθε φορα που σε διαβαζω πεθαινω στα γελια..
όποιος θέλει να μιλήσει στην Ρενάτα είναι τώρα στο Αδελφάκι του bourdela . ;) ;) ;)
που είσαι ρε Scorpios μπήκε το μωρό σου .
Καποιος θα ειναι μεσ'τη χαρα σημερα!!!!!!!!!!!!!
Μαλλον θα ειναι μαζι τωρα και θα τις δειχνει τα κατατοπια του site!που είσαι ρε Scorpios μπήκε το μωρό σου .
O hotscorpios ανηκει στην κατηγορια των Αιρετικων συγγραφεων οι οποιοι ασχολουνται
Με τα Αποκρυφα του αγοραιου ερωτα.Η καταγωγη του στα βαθη των αιωνων εντοπιζεται στην αρχαια κρητη και προερχεται από την οικογενεια των κουλουρακηδων…καποια στιγμη περασαν στην αρχαια αιγυπτο οπου εκει οφειλεται και η γνωση του σκορπιου στ αρχαια ιερο-γλυφικα
Και αυριο μερα ειναι!Υ.Γ. Όσο για τις πιθανολογούμενες διαδυκτιακές μου συναντήσεις με κάποια επονόματι
'RENATA' πρέπει να ομολογήσω οτι δεν επιβεβαιώνονται μια και σήμερα είχα 'Οικιακά'
και όταν ξεμπέρδεψα από αυτά έλοιωσα στο PC Gaming...χεχεχε. εν ολίγοις σήμερα είμουν
παρθένος άσπιλος και αμόλντος από τα αμαρτωλά ερωτικά μου πάθη.
κατά της 3 το μεσημεράκι θα την βρεις . ;) ;) ;)Και αυριο μερα ειναι!