Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 248 άτομα (22 μέλη και 226 επισκέπτες)

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Σήμερα είχα την ύψιστη τιμή να γνωρίζω αυτό το ιερό τέρας της μπουρδελότσαρκας που ακούει στο όνομα PIATSAS!!.. ένας μαύρος καβαλάρης που με το αφηνιασμένο του άλογο σοφρωνίζει κάθε ανυπάκοη θυληκή ύπαρξη.Γνωριμία και με τον ggxxx ..ειδικό του "θεραπευτικού" πάντα μασάζ.

Δεν έλειπαν βέβαια ο.. Βασιλιάς της Πορνοαθήνας Πίτσι.. ο άρχοντας του πριγκηπάτου της Φυλής Chevalier Fidele.. ένας παλιός γνώριμος ο bourdeliaris1984 και τέλος ο "Πάθος για τη γυναίκα" ο εραστής της αναρχίας!

Η καταδρομή ξεκίνησε από στούντιο στην Περιοχή του Γκάζι και του Βοτανικού.. και συνεχίστηκε στη [glow=red,2,300]Φυλής[/glow] για την οποία θα γραφτεί σύντομη ενημέρωση..

Φυλής 67
Η Ρένα.. πορνίδιο τρίτης κατηγορίας .. μη σας πω και Β'ΕΠΣΑΝΑ

Φυλής 69Α
Το όνομα της ήταν κάτι σε Μαρί,μωρή κάτι τέτοιο .. η βάπτιση της έγινε μέσα σε 5-6 δευτερόλεπτα διστακτηκότητας της τσατσάς αλλά το μυστήριο πήρε τέλος όταν βγήκε στο σαλόνι μια κοντούλα μαυρομάλλα με ένα σεμιναριακό κώλο!

Φύλης 71Β
Μαρία ..όχι με τα κίτρινα.. αλλά με ένα τατού πάνω απ'την κωλάρα της.Μακριά μαύρα κυματιστά μαλλιά και αδύνατο σφιχτό σώμα που θα κανε και τον Κωστέτσο να ξεροχύσει το στριγκάκι του!

Φυλής 80
Θα την αναγνωρίσετε από τα μαύρα ίσια μαλλιά της και από το ύψος που είναι ίδιο με του Ξενοφώντα Γήττα.. Δεν ξέρω αν δικαιώνει τη ρήση περί μικρού και θαυματουργού.

Φυλής 86Β
Η γνωστή Τζούλια που έχει ένα κώλο πεταχτό λες και είναι οφσάιντ με το υπόλοιπο σώμα!Θα ήθελα όμως και τη γνώμη του κυρίου Βαρούχα γι'αυτό..

Φυλής 92
Άλλη μία κορασίδα με πεταχτούλη κώλο ονόματι Μαρίνα σύμφωνα με τον τσάτσο .. Ο piatsas όμως.. ένας ρεπόρτερ με ενσωματωμένο σκληρό,σαν το πέος του,δίσκο.. αποκάλυψε την αληθινή ταυτότητα αυτού του μυστικοπαθούς πορνιδίου.. η οποία λεγόταν angelina.Αν κάνω λάθος διόρθωσε με.

Φυλής και Μονής Προδρόμου
Είχε μια πόρνη που λεγόταν Shakira.Να διορθώσω.. είχε ΑΛΛΗ ΜΙΑ πόρνη που λεγόταν Shakira(καλή πουτανάρα είναι και η άλλη η τραγουδιάρα).. αυτή δεν ξέρω αν έκανε φωνητικά πάντως κάτι μου λέει οτι το "μικρόφωνο" το χειριζόταν καλά.. 20€ η είσοδος στην "συναυλία"..

Φωκαίας 27
Η Σάντρα εκ Γερμανίας..

Φώκαιας κ' Αχαρνών
Στο γνωστό λαβύρινθο ο μίτος μας οδήγησε στην πορνο-αριάδνη που λεγόταν Αμάντα.. Ξανθιά και ναζιάρα.Αν βρείτε ποτέ την είσοδο αξίζει τον κόπο!.. όχι εντάξει.. ευτυχώς είχε κάτι κόκκινα βέλη που ήταν δυο φορές σαν το κεφάλι μου και καθοδηγούν τον χαμένο στα σκοτεινά σοκάκια μπουρδελιάρη!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
αυτο το θεραπευτικου που ειπες με σκοτωσες

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
ευχαριστώ Aythor για τα καλά σου λόγια...
Λοιπόν,
Η Χριστίνα μας, έχει σχετικά μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα και ωραίο στήσιμο "εις οποιαδήποτε στάση, ιδιαίτερα και ειδικότερα της στασης τεσσάρων ποδών (...για τους γνώστες).

Έχει στο πρόσωπο χαρακτηριστές μαύρες ελιές (δυο-τρεις? ...δεν την μέτρησα), διακριτές έστω και στο ημίφως του οίκου ανοχής.

Πρόσθετα, έχει καλή συμπεριφορά, μέσα και έξω του δωματίου

[size=10pt]με την ευκαιρία ας πούμε και τους χρόνους του ρήματος έχω (...άσχετο)[/size]

έχω
είχον
έξω και σχήσω
έσχον
έσχηκα
εσχήκειν

Αλλη μία πρωτοτυπία ...

Μπουρδελοενημέρωση μαζί με μάθημα αρχαίων!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Σαββατο βραδακι,κατηφορισα Φυλης για κατι φθηνο.Πηγα σε ενα που ανεβαινεις σκαλες δυο σπιτια πριν το Φ71,εκει που δουλευε η Χριστινα,τωρα σε στουντιο σαν Κασσανδρα.Η κοπελα μια νεαρη μελαχροινη Ισπανιδα απο οτι μου ειπε η τσατσα.ΑΙΣΧΟΣ....πιπα απλο πιπιλισμα του πουτσοκεφαλου και στο σεξ αγγουρι.Σε καποια φαση εκει που την πηδουσα απο πανω μου την λεει στα ισπανικα σε εντονο υφος(μηπως αυτο ηταν το ισπανικο που και καλα θα μου εκανε οπως ειχε πει η τσατσα η ψευτρα?).καλη απο εμφανιση σχετικα αλλα στο σεξ μηδεν και αναγωγη για την ηλικια της.ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΡΑ ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΣ.

Η Φλώρα με το πολύ ωραίο στήθος να υποθέσω ...

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά καλώς σας ξαναβρήκα και εγώ μετά από ένα κουραστικό ταξίδι έπρεπε οπωσδήποτε να περάσω για μια απογευματινή τσάρκα έτσι για το γαμώτο .

Φωκαίας 17 κάτω Στέλλα
Φωκαίας 17 πάνω μια μέτρια μελαχρινή κοπέλα
Φωκαίας 19 μια με καστανά μαλλιά λεπτή και μικρό στήθος
Φωκαίας 25 κάτω ένα μελαχρινό
Φωκαίας 25 πάνω μια ξανθιά κοντή Ρωσίδα
Φωκαίας 22 πάνω Αλεξάνδρα η Μαρία απο Λετονία
Φωκαίας 22 κάτω μια νταρντάνα μέτρια καστανή
Φωκαίας 27 μια μελαχρινή μέτρια
Φωκαίας και Αχαρνών στην αποθήκη μια μάλλον καλή μελαχρινή
Φυλής 59 κάτω Βανέσα
Φυλής 59 πάνω Έλενα
Φυλής 65 πάνω μια μελαχρινή νταρντάνα όπου όταν έφευγα ένα παιδί μου είπε δεν λέει η κοπέλα
Φυλής 67 Μόνικα
Φυλής 69 πάνω η μελαχρινή από το Φωκαίας 17 πάνω με το ωραίο στήθος
Φυλής 71 κάτω η Μιλένα
Φυλής 86 κάτω η Άννα η Πολωνέζα
Φυλής 86 επάνω μια όμορφη κοπέλα καστανή
Στο 59 ειναι η γνωστη βανεσα που δουλευε και στην ιασονος?ξαναπηγε φυλης?
η χριστινα η κινεζα εφυγε απο φυλης?

Kinky K

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ποιο προτεινεται για μια καλη εκτονωση? :) :)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Στο 59 ειναι η γνωστη βανεσα που δουλευε και στην ιασονος?ξαναπηγε φυλης?
η χριστινα η κινεζα εφυγε απο φυλης?
Ξαναγυρισε στα παλια της λημερια το Βανεσσακι  :rockon: :rockon:
Η Χριστινα δουλευει ως Κασσανδρα πλεον σε διαφορα στουντιο!

Επισκέπτης
Βανεσσακι παιρνει και την δικια μου ψηφο ευκολα !!!  :rockon: :rockon:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
δηλαδη τερμα απο φυλης 69 ?
η βανεσα απογευματα ειναι?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σήμερα είχα την ύψιστη τιμή να γνωρίζω αυτό το ιερό τέρας της μπουρδελότσαρκας που ακούει στο όνομα PIATSAS!!.. ένας μαύρος καβαλάρης που με το αφηνιασμένο του άλογο σοφρωνίζει κάθε ανυπάκοη θυληκή ύπαρξη.Γνωριμία και με τον ggxxx ..ειδικό του "θεραπευτικού" πάντα μασάζ.

Δεν έλειπαν βέβαια ο.. Βασιλιάς της Πορνοαθήνας Πίτσι.. ο άρχοντας του πριγκηπάτου της Φυλής Chevalier Fidele.. ένας παλιός γνώριμος ο bourdeliaris1984 και τέλος ο "Πάθος για τη γυναίκα" ο εραστής της αναρχίας!

Η καταδρομή ξεκίνησε από στούντιο στην Περιοχή του Γκάζι και του Βοτανικού.. και συνεχίστηκε στη [glow=red,2,300]Φυλής[/glow] για την οποία θα γραφτεί σύντομη ενημέρωση..

Φυλής 67
Η Ρένα.. πορνίδιο τρίτης κατηγορίας .. μη σας πω και Β'ΕΠΣΑΝΑ

Φυλής 69Α
Το όνομα της ήταν κάτι σε Μαρί,μωρή κάτι τέτοιο .. η βάπτιση της έγινε μέσα σε 5-6 δευτερόλεπτα διστακτηκότητας της τσατσάς αλλά το μυστήριο πήρε τέλος όταν βγήκε στο σαλόνι μια κοντούλα μαυρομάλλα με ένα σεμιναριακό κώλο!

Φύλης 71Β
Μαρία ..όχι με τα κίτρινα.. αλλά με ένα τατού πάνω απ'την κωλάρα της.Μακριά μαύρα κυματιστά μαλλιά και αδύνατο σφιχτό σώμα που θα κανε και τον Κωστέτσο να ξεροχύσει το στριγκάκι του!

Φυλής 80
Θα την αναγνωρίσετε από τα μαύρα ίσια μαλλιά της και από το ύψος που είναι ίδιο με του Ξενοφώντα Γήττα.. Δεν ξέρω αν δικαιώνει τη ρήση περί μικρού και θαυματουργού.

Φυλής 86Β
Η γνωστή Τζούλια που έχει ένα κώλο πεταχτό λες και είναι οφσάιντ με το υπόλοιπο σώμα!Θα ήθελα όμως και τη γνώμη του κυρίου Βαρούχα γι'αυτό..

Φυλής 92
Άλλη μία κορασίδα με πεταχτούλη κώλο ονόματι Μαρίνα σύμφωνα με τον τσάτσο .. Ο piatsas όμως.. ένας ρεπόρτερ με ενσωματωμένο σκληρό,σαν το πέος του,δίσκο.. αποκάλυψε την αληθινή ταυτότητα αυτού του μυστικοπαθούς πορνιδίου.. η οποία λεγόταν angelina.Αν κάνω λάθος διόρθωσε με.

Φυλής και Μονής Προδρόμου
Είχε μια πόρνη που λεγόταν Shakira.Να διορθώσω.. είχε ΑΛΛΗ ΜΙΑ πόρνη που λεγόταν Shakira(καλή πουτανάρα είναι και η άλλη η τραγουδιάρα).. αυτή δεν ξέρω αν έκανε φωνητικά πάντως κάτι μου λέει οτι το "μικρόφωνο" το χειριζόταν καλά.. 20€ η είσοδος στην "συναυλία"..

Φωκαίας 27
Η Σάντρα εκ Γερμανίας..

Φώκαιας κ' Αχαρνών
Στο γνωστό λαβύρινθο ο μίτος μας οδήγησε στην πορνο-αριάδνη που λεγόταν Αμάντα.. Ξανθιά και ναζιάρα.Αν βρείτε ποτέ την είσοδο αξίζει τον κόπο!.. όχι εντάξει.. ευτυχώς είχε κάτι κόκκινα βέλη που ήταν δυο φορές σαν το κεφάλι μου και καθοδηγούν τον χαμένο στα σκοτεινά σοκάκια μπουρδελιάρη!
RESPECT ΜΕΓΙΣΤΟ GanG13  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δικη μου η τιμη......
Φυλης92 οντως λεγεται Αντζελινα και δουλευει Φ69πανω πρωινη βαρδια
Φυλης71 ειναι η γνωστη Μαρια απο Φ67 πρωινη βαρδια
Η Σακιρα σιγουρα θα αρεσει στον Xilnik αν δεν την ξερει ηδη  :boobies:

Επισκέπτης
Εγω την Σακιρα δεν την ξερω αλλα η μουσικη της μου αρεσει  πολυ !!! :2funny: :2funny: :2funny:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ευχαριστω piatsas.ξερει κανενας αν η νανα απο καλυμνου 36 σταματησε ?
τι ωρες δουλευει αν δουλευει ?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Χαιρετώ καταρχάς την τεράστια μορφή που ακούει στο όνομα amc_anthony13!! :rockon:

Piatsa άσε την Βανέσσα την παλιοασπρουλιάρα και πιάσε καμιά αφρικανή "συνυφάδα".. Στο κάτω κάτω ρε, οι άσπρες είναι μαύρες που έχουν ξεβάψει.

Η Σακίρα είναι λίγο ψηλή και πολύ αδύνατη σαν στέκα αλλά με όμορφο πρόσωπο.. ξέχασα να το αναφέρω χθες.Xilnik πήγαινε δες τη και πες μας γνώμη.

Επισκέπτης
ευχαριστώ Aythor για τα καλά σου λόγια...

Λοιπόν,

Η Χριστίνα μας, έχει σχετικά μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα και ωραίο στήσιμο "εις οποιαδήποτε στάση, ιδιαίτερα και ειδικότερα της στασης τεσσάρων ποδών (...για τους γνώστες).

Έχει στο πρόσωπο χαρακτηριστές μαύρες ελιές (δυο-τρεις? ...δεν την μέτρησα), διακριτές έστω και στο ημίφως του οίκου ανοχής.

Πρόσθετα, έχει καλή συμπεριφορά, μέσα και έξω του δωματίου

[size=10pt]με την ευκαιρία ας πούμε και τους χρόνους του ρήματος έχω (...άσχετο)[/size]

έχω
είχον
έξω και σχήσω
έσχον
έσχηκα
εσχήκειν
Θέλω ΤΩΡΑ εγκλιτική πλάγιων ,  στο β΄ Πληθυντικού !  :2funny:
Τα ειλικρινή μου σέβη ! 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σήμερα .. Ξανθιά και ναζιάρα.Αν βρείτε ποτέ την είσοδο αξίζει τον κόπο!.. όχι εντάξει.. ευτυχώς είχε κάτι κόκκινα βέλη που ήταν δυο φορές σαν το κεφάλι μου και καθοδηγούν τον χαμένο στα σκοτεινά σοκάκια μπουρδελιάρη!

Η ενημέρωση του αγαπητού συναγωνιστή GangstaXZ είναι υπέρμετρα άψογη !!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom