poytsoskampilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
στο πιπινου 118 ξερουμε ποιες κορασιδες εργαζονται?????
αν επαιζε διδυμο λανα+βικυ θα πηγαινα και εγω τωρα
στο πιπινου 118 ξερουμε ποιες κορασιδες εργαζονται?????
αν επαιζε διδυμο λανα+βικυ θα πηγαινα και εγω τωρα
Ευχαριστώ συναγωνιστά!!!Ναι.Από αυτή την εβδομάδα σταματάει τα νυχτερινά και θα δουλεύει πρωί.
Το μεσημέρι ήταν η ναταλι και η λανα,ξανθιές με παρόμοιο σωματοτυπο,δηλαδή κορμι θηλυκό με τις καμπύλες στα σωστά σημείαστο πιπινου 118 ξερουμε ποιες κορασιδες εργαζονται?????
Το μεσημέρι ήταν η ναταλι και η λανα,ξανθιές με παρόμοιο σωματοτυπο,δηλαδή κορμι θηλυκό με τις καμπύλες στα σωστά σημεία
ναταλι ; ουτε εγω την εχω πετυχει ποτε αυτη ...
Καλησπέρα.Το Λιοσίων 73α έχει κλείσει ή είναι τα κορίτσια σε άδεια;
αφου το πρωι ηταν η βιολετα λογικα τωρα ειναι αυτη που λες.δοκιμασε και την αντζυ τη ξανθια απο φωκαιας 7 αριστερο.το δινει στο πιατο το κουλουριΈλεγα να πάω μια βόλτα για κάνα καλό κωλοκούλουρο και σκέφτηκα εκείνη την ξανθιά ψευδούλα που είδα τις προάλλες και μου γυάλισε στη Φωκαίας στο γωνιακό με την Αχαρνών υπόγειο.Βραδάκι την είχα πετύχει αλλά για σιγούρεμα γνωρίζει κάποιος αν και ποιες είναι οι στάνταρ ώρες που δουλεύει;
Έλεγα να πάω μια βόλτα για κάνα καλό κωλοκούλουρο και σκέφτηκα εκείνη την ξανθιά ψευδούλα που είδα τις προάλλες και μου γυάλισε στη Φωκαίας στο γωνιακό με την Αχαρνών υπόγειο.Βραδάκι την είχα πετύχει αλλά για σιγούρεμα γνωρίζει κάποιος αν και ποιες είναι οι στάνταρ ώρες που δουλεύει;
Έλεγα να πάω μια βόλτα για κάνα καλό κωλοκούλουρο και σκέφτηκα εκείνη την ξανθιά ψευδούλα που είδα τις προάλλες και μου γυάλισε στη Φωκαίας στο γωνιακό με την Αχαρνών υπόγειο.Βραδάκι την είχα πετύχει αλλά για σιγούρεμα γνωρίζει κάποιος αν και ποιες είναι οι στάνταρ ώρες που δουλεύει;
Περασα σημερα 22.00 η ωρα απο το Εξηκιου 20 και ηταν κλειστο με λουκετο οπως ειναι κλειστο τα τελευταια χρονια.Για μια ημερα προλαβε ν ανοιξει;Εκτος και εννοεις καποιο άλλο σπιτι.Επισης περασα κι από το Διδυμου 27 για να τσεκαρω τη νεαρη τσατσα που λενε ολοι,αλλα ηταν κλειστο.Συναγωνιστές περίπου στις 9 το βράδυ στο σπιτάκι της Εξηκίου 20 ήταν μια παχουλή ονόματι Άννα. Ξέρουμε το βάρδιες δουλεύει και αν τιμαει το 20αρι? Χοντρή αλλά καυλα!
ΥΓ. Κριτικές έχει από πολύ παλιά!