Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (4 μέλη και 96 επισκέπτες)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
αν επαιζε διδυμο λανα+βικυ θα πηγαινα και εγω τωρα

η βικυ απ'οσο ξερω δεν εργαζεται πλεον και εχει παει προς ρωσσια μερια

η λανα να πω την αληθεια δεν με εχει εντυπωσιασει στο σαλονι  (χωρις να την εχω δοκιμασει)

για την χριστινα εχω ακουσει ασχημες κριτικες παρ'ολο που είναι μουνακι δυνατο και καυλωτικο

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Τεστ ντράϊβ με Κατερίνα από Φιλιππίδου όροφο. Μέτρια εμφανισιακά, ανθεκτική και πρόσχαρη μέσα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.897
Πόντοι
13.165
στο πιπινου 118 ξερουμε ποιες κορασιδες εργαζονται????? :helpplea: :helpplea:
Το μεσημέρι ήταν η ναταλι και η λανα,ξανθιές με παρόμοιο σωματοτυπο,δηλαδή κορμι θηλυκό με τις καμπύλες στα σωστά σημεία

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Το μεσημέρι ήταν η ναταλι και η λανα,ξανθιές με παρόμοιο σωματοτυπο,δηλαδή κορμι θηλυκό με τις καμπύλες στα σωστά σημεία

η ναταλι νομιζω είναι πιο ωραιο κομματι σε σχεση με λανα μαλλον θα πρεπει να τη τεσταρω καποια στιγμη  :fuck2: :fuck2:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα.Το Λιοσίων 73α έχει κλείσει ή είναι τα κορίτσια σε άδεια;

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
επειδή δεν εχω δει κριτικες για την ναταλι από πιπινου 118 εχει καποιος συναγωνιστης εμπειρια από το κοριτσι να μας πει???

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
ναταλι ; ουτε εγω την εχω πετυχει ποτε αυτη ...

Πυξ Λαξ

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Έλεγα να πάω μια βόλτα για κάνα καλό κωλοκούλουρο και σκέφτηκα εκείνη την ξανθιά ψευδούλα που είδα τις προάλλες και μου γυάλισε στη Φωκαίας στο γωνιακό με την Αχαρνών υπόγειο.Βραδάκι την είχα πετύχει αλλά για σιγούρεμα γνωρίζει κάποιος αν και ποιες είναι οι στάνταρ ώρες που δουλεύει;

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Έλεγα να πάω μια βόλτα για κάνα καλό κωλοκούλουρο και σκέφτηκα εκείνη την ξανθιά ψευδούλα που είδα τις προάλλες και μου γυάλισε στη Φωκαίας στο γωνιακό με την Αχαρνών υπόγειο.Βραδάκι την είχα πετύχει αλλά για σιγούρεμα γνωρίζει κάποιος αν και ποιες είναι οι στάνταρ ώρες που δουλεύει;
αφου το πρωι ηταν η βιολετα λογικα τωρα ειναι αυτη που λες.δοκιμασε και την αντζυ τη ξανθια απο φωκαιας 7 αριστερο.το δινει στο πιατο το κουλουρι

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Αυτές τις ημέρες λείπει.

Απόψε στη θέση της είναι η Άννυ η πορνοστάρ και η ξανθιά κοντή Ελένη - με πρωκτικό κι αυτή.

Η Χριστίνα επιστρέφει την Παρασκευή οπότε θα δουλεύει κανονικά στη γνωστή ώρα της,δηλαδή 5 το απόγευμα με 12 το βράδυ.

Αν τελικά περάσεις μαζί της (και αν θες βέβαια) πες μας τις εντυπώσεις σου.

Πυξ Λαξ

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ και τους δυο συναγωνιστές! :hi: :hi:
Με όποια κι αν περάσω και δοκιμάσω θα ενημερώσω.

Disilverdi

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0

Την Χριθτίνα λες την Ελληνοουκρανέζα (όπως δηλώνει).Καλό είναι.Εχω πάει μαζί της 2 φορές.Αν σε γνωρίσει και σε συμπαθήσει περνάς καλά.Είναι στανταράκι μου όταν την πετυχαίνω.Επίσης κοίτα και για την Καμέλια.Δεν την έχω πάρει γιατί δεν έχει τύχει.Είναι στους στόχους μου όμως όταν μπορέσω να την πετύχω.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
με εφτιαξες συναγωνιστη  Digweed    φτανω σε λιγο στο μπουρδελακι που δουλευει η αννυ η πορνοσταρ  θα την γαμησω για αλλη μια φορα  διοτι επιασα στοιχημα  πολυ   καλο   και εχω αγριες καυλες

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η καμελια καποιος συναγωνιστης ειπε οτι  θα φυγει για την πατριδα της για διακοπες

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Συναγωνιστές περίπου στις 9 το βράδυ στο σπιτάκι της Εξηκίου 20 ήταν μια παχουλή ονόματι Άννα. Ξέρουμε το βάρδιες δουλεύει και αν τιμαει το 20αρι? Χοντρή αλλά καυλα!
ΥΓ. Κριτικές έχει από πολύ παλιά!
Περασα σημερα 22.00 η ωρα απο το Εξηκιου 20 και ηταν κλειστο με λουκετο οπως ειναι κλειστο τα τελευταια χρονια.Για μια ημερα προλαβε ν ανοιξει;Εκτος και εννοεις καποιο άλλο σπιτι.Επισης περασα κι από το Διδυμου 27 για να τσεκαρω τη νεαρη τσατσα που λενε ολοι,αλλα ηταν κλειστο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εκανα αλλο ενα  γαμησι με την  αννυ την  πορνοσταρ  περασα για αλλη  μια  φορα  υπεροχα   και γαμησα  και  κερδισα στο  στοιχημα τι  αλλο  να  κανω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom