Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (4 μέλη και 165 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Πριν από λίγο στην τρίτη βάρδια.

Φωκαίας 17 ισόγειο: Η Εμμανουέλα η μελαχροινή σκουρόδερμη νταρντανούλα.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαίας 17 όροφος: Η Ιονέλα η γνωστή με το πλατινέ μαλλί και με το ωραίο αδυνατισμένο κορμί-σκούρα μεν αλλά με καυλωτικά σημάδια από μαύρισμα.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στήθος και 69.

Τα Φωκαίας 19 και 25α και β είναι κλειστά.

Φωκαίας 24: Η ξανθιά μιλφ Αγάπη με το ωραίο σώμα και με μαλλί κομμωτηρίου!
Ωραία αντίθεση:κόμμωση καθώς πρέπει κυρίας και ντύσιμο με ξεκωλοειδές εσώρουχο-κορμάκι.
Ανακοινώθηκε 69 και τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27 υπόγειο: Η Καρολίνα η ξανθιά γεματούλα με το συμπαθητικό πρόσωπο,το πεσμένο στήθος και τον κυτταριδοκώλο.
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Φωκαίας 27 ισόγειο: Η Σάρα η μελαχροινή πολύ αδύνατη (αλλά καλίκορμη πιτσιρίκα.
Ανακοινώθηκε τελειωτικό στο σώμα και 69.

Φωκαίας 27 όροφος: Η Γκάμπυ η ακεντράριστη.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα/σώμα και 69.

Φιλιππίδου 11 ισόγειο: Η Λίζα η μελαχροινή μιλφ με  σχετικά καλό σώμα και με περίεργη μύτη.
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Φιλιππίδου 11 όροφος: Η Αλεξία το όμορφο σκελετωμένο μελανούρι με το απίθανο κωλί.
Με τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 ισόγειο: Η Χρύσα η μελαχροινή γλυκιά  μινιόν φολίτσα με το ωραίο αδύνατο κορμί.
Με απλό.

Τα Φωκαίας 71 πάνω και 69Α και β είναι κλειστά.

Φωκαίας 67: Η Αντίνα η ξανθιά αδύνατη πλαστικοποιημένη.
Με απλό.

Φυλής 65 ισόγειο: Η Έλενα η ψηλή νταρντανοφόλα.
Με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο πωπουδάκι όπως (ξανα) ανακοίνωσε και απόψε η ίδια.

Φυλής 65 όροφος: Η Εμμανουέλα ολόγυμνη σε πουτσοχειραψίες σε όλους τους παριστάμενους σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 61: Η ξανθιά ωραία για τα γούστα μου Τζούλια αν και σαν (ελαφρώς) ξεπλυμένη με αυτό το χρώμα.Με απλό.

Φυλής 59:Η εντυπωσιακή ξανθιά Αλίσια με κουρεμένο σχεδόν κοντό μαλλί και με κορμάρα-ολόγυμνη στο σαλόνι,ψιλοαλβανόφατσα βέβαια αλλά...οκ.Με απλό.
Και η Άννα η κοντούλα γεμάτη μετριοπούλα με την κωλάρα την οποία και δίνει.

Φυλής 66α: Η ξανθιά Άννα Ιλόνα,από τις πιο ωραίες που είδα απόψε με ένα λευκό πολύ κολλητό σαν φορεματάκι!Με 69.

Τα Φυλής 56 και 54 όροφος είναι κλειστά.

Φυλής 54 ισόγειο: Η μικρή καρβουνιασμένη από το μαύρισμα Ορόρα με τις βυζάρες της με 69.

Φωκαίας 9: Δεξιά,η Έμυ η μελαχροινή αδύνατη με το σαχλοκουδουνίστικο σαλονάρισμα.Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στόμα.

Αριστερά η μικρή Άντζυ την οποία δεν είδα μια και ήταν κλεισμένη για 20 λεπτά.

Φωκαίας 7: Η Ειρήνη η μελαχροινή με ωραίο αδύνατο κορμί-πάει εκείνη η παλιά προκλητική κωλάρα της!
Με πρωκτικό.

Τα Φυλής 86 ισόγειο και όροφος κλειστά όπως και το υπό ανακαίνιση 84 ισόγειο.

Φυλής 84 όροφος: Η Χριστίνα η πολύ μέτρια καστανή κοπέλα,με κανονικό σώμα που δούλευε παλιά για μεγάλο διάστημα στο Φυλής 66α.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ωραιος  φιλε  ωραια ενημερωση ειδη ειμαι  στο  δρομο και παω  καρφωτος  σε συγκεκριμενο σπιτακι

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
το στοιχημα με βοηθαει να γαμαω  τανες  οσες  φορες  θελω  και με ανεση χρονου

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Αρης Μαρτελης  σημερα θα ειναι αφιερωμενα σε   εσενα τα  γαμησια   μου

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
γαμησα  την ελενα απο φυλης 65  ισογειο την  ψηλη  θα γραψω κριτικη αυριο  συνεχιζω για το δευτερο μου γαμησι 

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Φιλε Γιωργο , επαιζες μπασκετ Πανιωνιο Αρη κλπ ? Εχουμε παιξει αντιπαλοι  :grin:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μολις  εκανα και το δευτερο γαμησι μου με την σαρα  απο φωκαιας 27 ισογειο  πολυ ομορφο μωρο  περασα πολυ  ωραια  την γαμησα  με    πολυ παθος και  αυτη γουσταρε πολυ πεσανε και γλωσσοφιλα    ηταν πολυ γαματο γαμησι  εχω πολλες  δυναμεις  και για τριτο γαμησακι

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Καλημέρα στους περισσότερους.
Αν και ο Άρης Μαρτελης σας έχει ενημερώσει ήδη για τα περισσότερα σπιτάκια παμε και μια δικιά μου ενημέρωση αφου πήγα που πήγα σε όσα ηταν ανοιχτά από τις 12:30 μέχρι τις δύο.
Άρτι αφιχθείς λοιπόν σε μια Φυλής όπου γινόταν ο κακός χαμός με τις περισσότερες κοπέλες να είναι στο δωμάτιο!
Φυλής 54 πάνω-Πρώτη στάση εδώ ευελπιστώντας να πετύχω την Ντενίσα που μου είχε πει ότι θα δούλευε τρίτη βάρδια όταν γυρνούσε.Όντως έκανα καλό ποδαρικό και η γυναικάρα ήταν στο δωμάτιο με τα άλλα δωμάτια πιασμένα και 9 συναγωνιστές μαζί με μένα να περιμένουμε!Περίμενα λοιπόν καρτερικά την σειρά μου και κατά τη μία κατάφερα να γαμήσω και γω.Το καλό μ αυτήν την κοπέλα είναι ότι δεν βιάζεται όσος κόσμος και να περιμένει απ έξω.Το κακό είναι ότι ξαναξάνθηνε τα μαλλιά της ενώ της πήγαινε το μελαχρινό πολύ.
Φυλής 54 κάτω-Η Αρόρα που έβγαινε από το ένα δωμάτιο και έμπαινε στο άλλο.Εφτά συναγωνιστές εδώ πάντα μαζί με μένα.
Φυλής 66 δεξί-Η Ευτέρπη που παραδόξως δεν ήταν στο δωμάτιο αλλά έπαιζε με το κινητό της βαριεστημένη.
Φυλής 72-Μια ξανθιά με σχήμα μαλλιού όπως εκείνης της κοκκινομάλλας από τους φλινστόουνς.Δεν την θυμάμαι από κάπου και δεν είπε και όνομα.Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά-Η Τίνα.Ξανθιά με πιασίματα από Φ72.Ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 74 αριστερά-Η ώριμη Ελένη από το Φ9 σε ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 59 κάτω-Η Αλίσια που πήγαινε την κορμάρα της από δωμάτιο σε δωμάτιο και η Ιωάννα η κοντή και στρουμπουλή του οίκου.69 η πρώτη φουλ η δεύτερη.Τι τις βάζουν αυτές τις δυο κοπέλες μαζί ήθελα να ξερα;Μιλάμε για ανόμοια μεγέθη.
Φυλής 61-Η Τζούλια η όμορφη με το ίσιο μακρύ μαλλί.Δεν ήταν η Νίκη που δίνει κώλο.Στο δωμάτιο.
Φυλής 65 πάνω-Η ποντικομούρα Εμμανουέλα σε απλό.
Φυλής 65 κάτω-Η Ελένη η ψηλή και υποκριτικά ευγενική στο δωμάτιο.Ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 67-Η Αντίνα με τα κακοφτιαγμένα βυζιά και τον ωραίο κώλο σε απλό.
Φυλής 71 κάτω-Η Χριστίνα η ψηλή η όμορφη σε απλό.Στο δωμάτιο και τούτη.
Φυλής 84 όροφος-Η Ελένη από Φ66 Φ136 Πιπίνου 65 και άλλα πολλά.Φουλ ανακοίνωσε.
Φυλής 109 πάνω-Η Μαρίνα η σχιστομάτα σε τα πάντα εκτός κώλου.
Φυλής 109 κάτω-Η Νατάσα από Φ65.Ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 13x μόνο το υπόγειο ανοιχτό με μία Μαρία μετριούλα αδύνατη σε απλό πρόγραμμα.Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι μου θυμίζει.
Πιπίνου 65-Η Τζούλια η πάπια σε τα πάντα όλα.Στο δωμάτιο και αυτή.
Φιλιππίδου 11 ισόγειο-Η Λίζα η ασχημούλα στο δωμάτιο.Τα πάντα εκτός κώλου.
Φιλιππίδου 11 όροφος-Η μουνίτσα η Αλεξία από το Φ27 σε 69.Στο δωμάτιο και αυτή.
Φωκαίας 7 υπόγειο δεξιά-Η γνωστή Ειρήνη με το πρωκτικό.Στο δωμάτιο.
Φωκαίας 9 αριστερά-Η Άντζυ με πρωκτικό επίσης στο δωμάτιο.
Φωκαίας 9 δεξιά-Η Έμμυ η Τσέχα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο δωμάτιο και 6 συναγωνιστές στην αναμονή…
Φωκαίας 17 κάτω-Η όμορφη μπαμπάτσικη Εμμανουέλα σε ελεύθερο στοματικό.Στο δωμάτιο.
Φωκαίας 17 πάνω-Η μπλαζέ όμορφη Ιονέλα σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στα βυζιά και 69.Στο δωμάτιο.
Φωκαίας 27 υπόγειο-Η Καρολίνα με τις βυζάρες στο δωμάτιο.Τα πάντα εκτός κώλου.
Φωκαίας 27 ισόγειο-Η Σάρα της αλυσίδας σε απλό πρόγραμμα.Στο δωμάτιο επίσης!Ίσως με τον Γασπαρη :grin:
Φωκαίας 27 πάνω-Η Γκάμπυ η ακεντράριστη σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και η Άννυ η πορνοστάρ σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα.Καλά πως έχει φαρδύνει έτσι αυτή;Το καλοκαιράκι φαίνεται να της έχει ανοίξει την όρεξη…
Φωκαίας 24-Και τέλος εδώ η Αγάπη με απλό στο δωμάτιο.
28 σπιτάκια από τα οποία στα 17 οι κοπέλες ήταν στο δωμάτιο και κάποιες απ αυτές είχαν και πελάτες στην αναμονή.
Τι διάολο γύρισε ο κόσμος από τις διακοπές με λεφτά ή μηπως δεν πήγε καθόλου και τα σκορπάει τώρα στα μπουρδέλα;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ασε και εγω ειχα θεμα στα  περισσοτερα   σπιτακια βαριομουνα  σου απανταω και ειμαι ακομα στο δρομο εχω τοσες   δυναμεις που θελω   να ξαναγαμησω και  τριτη  φορα πολυ φιλε δεν πηγαν διακοπες και   κρατησανε τα λεφτα για   να τα  φανε  στα  μπουρδελλα  οπως εγω επιτηδες δεν πηγα διακοπες διοτι θελω να γαμαω  η αθηνα τον αυγουστο ειναι γαματη να  γαμας  

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η λιζα μπορει να μην ειναι τοσο  ωραια αλλα  γαμιεται  πολυ  καλα  Jeune  premier  και η αννυ εχει παχυνει λογω καλοκαιριου πιστευω οτι το χειμωνα θα  αδυνατησει  το  μωρο

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εσπασα και το ρεκορ   μου με  την αννυ  την   γαμησα σε  ολα  τα   σπιτια  της αλυσιδας  με το  γαμησι  που  της  εκανα στο  υπογειο του   27   φωκαιας

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Καλημέρα στους περισσότερους.
Αν και ο Άρης Μαρτελης σας έχει ενημερώσει ήδη για τα περισσότερα σπιτάκια παμε και μια δικιά μου ενημέρωση αφου πήγα που πήγα σε όσα ηταν ανοιχτά από τις 12:30 μέχρι τις δύο.
Άρτι αφιχθείς λοιπόν σε μια Φυλής όπου γινόταν ο κακός χαμός με τις περισσότερες κοπέλες να είναι στο δωμάτιο!

28 σπιτάκια από τα οποία στα 17 οι κοπέλες ήταν στο δωμάτιο και κάποιες απ αυτές είχαν και πελάτες στην αναμονή.
Τι διάολο γύρισε ο κόσμος από τις διακοπές με λεφτά ή μηπως δεν πήγε καθόλου και τα σκορπάει τώρα στα μπουρδέλα;
Μάλλον τους καύλωσαν οι Ελλεεινίδες που έβλεπαν στις παραλίες και τα πλήρωσαν (με το αζημίωτο φυσικά) οι τσούρκες στα τσαρδιά! :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
Μετά από παρότρυνση φίλου πήγαμε τις προάλλες στα Χωματιανου 11
Υποτίθεται εργαζόμενη θα ήταν κάποια Πολινα. Στην βαρδια είδαμε μια αλαβανομούρα Αντριανα και μετά μια Πάολα ψιλομπουχέσα.  Για τον όροφο μιλάμε.
Πολινα δεν υπάρχει ούτε η φωτογραφία με το κωλο που έχει κυκλοφορήσει είναι αληθινή.   :vomit:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χθες το βράδυ κατά τις 10 στο Μετάξι:

- Κολωνού 27 ισόγειο: Λάουρα. Έχει βάλει λίγα κιλά, μου είπε ότι τελευταία τρώει πολύ. Και πάλι κούκλα είναι.  :-*

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Περσι τετοια εποχη ηταν ερημος τοπος η Φυλης. Μονο αραβικο χυσι ραντιζε στα στηθια των ιεροδουλων.

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
170
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Η Ειρήνη από Φωκαιας 7 τι λέει μέσα ρε παιδιά.Ήταν πολύ φιλική και πολλά υποσχόμενη(τα πάντα όλα και πρωκτικο). Δεν πέρασα γιατί δεν είδα καμία αναφορά.  Έκανα καλά τελικά. ..??

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Η Ειρήνη από Φωκαιας 7 τι λέει μέσα ρε παιδιά.Ήταν πολύ φιλική και πολλά υποσχόμενη(τα πάντα όλα και πρωκτικο). Δεν πέρασα γιατί δεν είδα καμία αναφορά.  Έκανα καλά τελικά. ..??

Κριτικες για την ειρηνη εχει στο φωκαιας 17 .για μενα εινα στανταρακι.αν και αποφευγει τα πολλα πολλα και εχει τυπικες τασεις μεσα απο εμφανιση σκιζει και στηνεται γενικα καλα για  της σκισεις την κωλοτρυπιδα.

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
170
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για την πληροφορία. ....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom