You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 137
- Πόντοι
- 396
Προς το παρόν έχει σταματήσει να δουλεύει.
Κριμα :-
Ευχαριστω παντως
iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.230
- Πόντοι
- 206
Παιδες εχει τιποτα στην πιατσα κατω τωρα φυλης η κλειστα ολα?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
φιλιππιδου φωκαιας ηταν ανοικτα
high voltage
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.954
- Πόντοι
- 2.591
Τωρα δευτερη απογευματινη βαρδια με λιγοστη κινηση και τα περισσοτερα τσαρδια κλειστα.
φυλης 71α ισογειο: Λαουρα στο δωματιο, η βυζαρου ή η φραουλιτσα δεν ξερω, δεν περιμενα να δω.
φυλης 65β ισογειο: Σονια το μελαχρινο αλογο. Τι και αν η κινηση ηταν ελαχιστη, φουλ και τα τρια δωματια του οικου.
φυλης 61 Τζουλια η ξανθια και καλα σερβα. Ωραιο μουνι αυτο, αλλα οσες φορες την εχω παρει, νωχελικη μεσα στο δωματιο.
φυλης 66δ: Η κλασικη γνωστη ρωσιδα με το εκφυλο προσωπο. Νομιζω Ελενη τη λενε.
φυλης 54β ισογειο: Ναταλι η ξανθια ρωσιδα και να σφαλιαριζει στον κωλο σκουροδερμο μπαγκλαντεσιανο καθως περναγε στο δωματιο. Σαν να του ελεγε ενα πραγμα 'αντε μαυρουλη μπαγασακο, το φανταζοσουν εκει περα στη χωρα σου, οτι θα γαμησεις ξανθο λευκο ευρωπαικο μουνι'. Εζησα να το δω και αυτο στα μοντελαδικα .
φωκαιας 7 υπογειο: Εμυ στο δωματιο.
φιλιππιδου 11β οροφος: Κατερινα η νεα μινιον μελαχρινη κεφαλονιτισσα λεμε τωρα , τρεις μερες στη δουλεια συμφωνα με τα λεγομενα του τσατσοαντυ. Κοντουλα, αδυνατο στεγνο σωμα και με καπως τραχυ προσωπο. Εδω εκανα και τη δικη μου καταθεση. Σχετικα καλα θα ελεγα .
Αντε καλες διακοπες να εχουμε, δευτερος γυρος.
φυλης 71α ισογειο: Λαουρα στο δωματιο, η βυζαρου ή η φραουλιτσα δεν ξερω, δεν περιμενα να δω.
φυλης 65β ισογειο: Σονια το μελαχρινο αλογο. Τι και αν η κινηση ηταν ελαχιστη, φουλ και τα τρια δωματια του οικου.
φυλης 61 Τζουλια η ξανθια και καλα σερβα. Ωραιο μουνι αυτο, αλλα οσες φορες την εχω παρει, νωχελικη μεσα στο δωματιο.
φυλης 66δ: Η κλασικη γνωστη ρωσιδα με το εκφυλο προσωπο. Νομιζω Ελενη τη λενε.
φυλης 54β ισογειο: Ναταλι η ξανθια ρωσιδα και να σφαλιαριζει στον κωλο σκουροδερμο μπαγκλαντεσιανο καθως περναγε στο δωματιο. Σαν να του ελεγε ενα πραγμα 'αντε μαυρουλη μπαγασακο, το φανταζοσουν εκει περα στη χωρα σου, οτι θα γαμησεις ξανθο λευκο ευρωπαικο μουνι'. Εζησα να το δω και αυτο στα μοντελαδικα .
φωκαιας 7 υπογειο: Εμυ στο δωματιο.
φιλιππιδου 11β οροφος: Κατερινα η νεα μινιον μελαχρινη κεφαλονιτισσα λεμε τωρα , τρεις μερες στη δουλεια συμφωνα με τα λεγομενα του τσατσοαντυ. Κοντουλα, αδυνατο στεγνο σωμα και με καπως τραχυ προσωπο. Εδω εκανα και τη δικη μου καταθεση. Σχετικα καλα θα ελεγα .
Αντε καλες διακοπες να εχουμε, δευτερος γυρος.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
σιγουρα καλες διακοπες και χρονια πολλα σε οσους γιορταζανε σημερα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
στην σημερινή μου μεταμεσονύχτια βόλτα μου(πάρα πολλα σπιτακια κλειστα) πριν από λίγο τίμησα την Τζούλια στο Πιπινου 65 θα ακολουθήσει κριτική και φωτος του δωματίου
kurt russel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
Δεκαπενταύγουστο στην Αθήνα...Διακοπές στη φυλής...Πιο παρακμή πεθαίνεις...
Υπαρχουν χειροτερα...εμενα η δικια μου εφαρμοσε διαβολικο σχεδιο...εφυγε για τριτη μεχρι τεταρτη βραδυ στους δικους της.
χθες τραπεζωσα κατι φιλους κ πεταξε πανω στα καρβουνα κρεατικα. Μετα απο καιρο μου εψησε κ 2 σουτζουκια καυτερα ''ναααα'' που ξερει οτι γουσταρω τρελα. Οχι να κατεβω στο μεταξι ντρεπομαι αλλα κ να βγω εξω.
Σκυλοβρωμαω σουτζουκι μετα απο 3 μπανια,2χεσιματα κ δεν ξερω ποσα κατουρηματα.
κ εχω κατι καβλες...
kurt russel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
*για αυριο(η μεθαυριο,αναλογα την σουτζουκομποχα) πρωι εχει καποιος να μου συστησει καποια στην πρωινη βαρδια που να ξερει καλο κλαρινο? γιατι απο δεν βλεπω μεγαλες διαφορες.
taliouris77
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.Δεν δουλεύει.
peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
συναγωνιστές ψάχνω μαύρες σε σπιτια ξέρετε τίτοτα;;;
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.150
- Πόντοι
- 7.865
Τελικά αληθεύει,αγαπητοί συναγωνιστές,ότι απο αυτή την εβδομάδα θα μπορούμε να πηδάμε την Τζουλιάννα στο Φ69 το πρωί;;;
peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
Ιωαννίνων 3 (στον όροφο)... Στο συγκεκριμένο μαγαζί ότι ώρα και να πάς θα βρείς σίγουρα μία μαυρούλα!!!
σε ευχαριστω, θα κανω μια καταδρομη για λιγη μαυρη σαρκα
dagger rough
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 11
Τωρα live
Φωκαιας 24 μια ξανθια 30αρα μπαμπατσικη με ελευθερο στοματικο τελειωτικο.αδιαφορη δεν θυμαμαι ονομα
Φωκαιας 27 υπογειο βιολετα η γνωστη με φουλ
Φωκαιας 27 ισογειο Σιμονα με ελευθερο στοματικο τελειωτικο.αξιζει το μωρο
Φωκαιας 27 οροφος η τσιγκανα Σαμπρινα με το φουλ προγραμμα.γαμηθηκε με μετριες ως κακες εντυπωσεις.για τσιγκανα απο καρυστο την εκοψα εγω και οχι τσιγκανορουμανα.μετριο τσιμπουκι και πρωκτικο που μου εβγαλε τη πιστη για να γαμησω.
Φυλης 65 οροφος Κριστυ κοντουλα μελαχροινη ομορφουλα με κανονικο
Φυλης 65 ισογειο η καυλιαρα Σονια
Στα υπολοιπα ανοιχτα της φυλης κατι πατσαβουρες με κυτταριτιδα ειχε.
Φιλλιπιδου ισογειο μια πολυ μετρια εως πρεζου ταχα μου πορνοσταρ Μαργαριτα νομιζω τη συστησε η τσατσα μαζι με την Ελενη με φουλ και η πρωτη με ελευθερο στοματικο μονο
Διδυμου 27 κρυσταλια μπαμπατσικη πολυ μετρια.η συνομιληκη τσατσα υπηρεσια προσπαθουσε να με πεισει να μπω χωρις αποτελεσμα.
Διδυμου 18 ισογειο μια ελενη γκιλφ με φουλ
Διδυμου 18 υπογειο 2 πατσαβουρες
Φιλλιπιδου οροφος Ηλεκτρα με φουλ οπου γαμηθηκε με αριστες εντυπωσεις παρα το χαμενο βλεμα που εχει.στανταρακι μου πλεον και πολυ σφιχτη σουφρα οπου καβλωνει οταν τη σκιζεις
Φωκαιας 24 μια ξανθια 30αρα μπαμπατσικη με ελευθερο στοματικο τελειωτικο.αδιαφορη δεν θυμαμαι ονομα
Φωκαιας 27 υπογειο βιολετα η γνωστη με φουλ
Φωκαιας 27 ισογειο Σιμονα με ελευθερο στοματικο τελειωτικο.αξιζει το μωρο
Φωκαιας 27 οροφος η τσιγκανα Σαμπρινα με το φουλ προγραμμα.γαμηθηκε με μετριες ως κακες εντυπωσεις.για τσιγκανα απο καρυστο την εκοψα εγω και οχι τσιγκανορουμανα.μετριο τσιμπουκι και πρωκτικο που μου εβγαλε τη πιστη για να γαμησω.
Φυλης 65 οροφος Κριστυ κοντουλα μελαχροινη ομορφουλα με κανονικο
Φυλης 65 ισογειο η καυλιαρα Σονια
Στα υπολοιπα ανοιχτα της φυλης κατι πατσαβουρες με κυτταριτιδα ειχε.
Φιλλιπιδου ισογειο μια πολυ μετρια εως πρεζου ταχα μου πορνοσταρ Μαργαριτα νομιζω τη συστησε η τσατσα μαζι με την Ελενη με φουλ και η πρωτη με ελευθερο στοματικο μονο
Διδυμου 27 κρυσταλια μπαμπατσικη πολυ μετρια.η συνομιληκη τσατσα υπηρεσια προσπαθουσε να με πεισει να μπω χωρις αποτελεσμα.
Διδυμου 18 ισογειο μια ελενη γκιλφ με φουλ
Διδυμου 18 υπογειο 2 πατσαβουρες
Φιλλιπιδου οροφος Ηλεκτρα με φουλ οπου γαμηθηκε με αριστες εντυπωσεις παρα το χαμενο βλεμα που εχει.στανταρακι μου πλεον και πολυ σφιχτη σουφρα οπου καβλωνει οταν τη σκιζεις
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Τελικά αληθεύει,αγαπητοί συναγωνιστές,ότι απο αυτή την εβδομάδα θα μπορούμε να πηδάμε την Τζουλιάννα στο Φ69 το πρωί;;;
Ναι.Από αυτή την εβδομάδα σταματάει τα νυχτερινά και θα δουλεύει πρωί.
kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
στο πιπινου 118 ξερουμε ποιες κορασιδες εργαζονται?????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις