Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Σου έβαλε τελικά;
Δεν περασα δωματιο!
Μου εκανε εντυπωση οτι παρα τα σπαστα ελληνικα ηξερε τη λεξη προστατης. Προφανως θα το ζητανε πολλοι.
Σου έβαλε τελικά;
Δεν περασα δωματιο!
Μου εκανε εντυπωση οτι παρα τα σπαστα ελληνικα ηξερε τη λεξη προστατης. Προφανως θα το ζητανε πολλοι.
Σιγά μην ήξερε και τον νωτιαίο μυελό.Την λέξη δάχτυλο έπιασε.Δεν περασα δωματιο!
Αυτό που κόβουν πρώτο πρώτο μόλις βρουν γκόμενο είναι τα γλωσσόφιλα.
Σωστή παρατήρηση,ιδιαίτερα αν είναι ρωσοπόντιος.
Σήμερα στο Διδύμου 22 , ήταν το απόγευμα η Μπιάνκα !
Πολύ καλοί αναστεναγμοί !
Κάποιο συναγωνιστής να τους μαγνητοφωνήσει και να τους ανεβάσει
να φτιάχνεται ο κόσμος !
Ωραιο μουνετο η Μπιανκα.. με τους αναστεναγμους το παρακανει παντως.. χτυπησε και το τατοο της.. μια χαρα
[size=11pt]Φημολογείται ότι σε μισή ώρα θα επανέλθει η Ολγάρα από το Κολωνού 30 στον πορνικό στίβο...
Αναμένουμε την επιστροφή της με την ψωλή ανά χείρας...
[/size]
[size=11pt]Εννοείται ρέκτη μου! Γι αυτή μιλάω!Την "τρελό-φόλα" λες ? :S
Εκτιμώ πως οι περισσότεροι θα την περιμένουν με καμιά μούτζα ανά χείρας !
Eπειδη βαριεμαι τις θεωρητικες συζητησεις για μπουρδελα,ας βαλω ενα ωραιο ηχητικο ντοκουμεντο του αγαπημενου φιλου μου zidane απο οικο στην φυλης που σαφως ειναι πιο ευχαριστο απο το 5 λεπτο και μετα
Φιλλιπίδου? Εκει πηγε τωρα? Μηπως εννοεις Χωματιανου οροφος?Φιλλιπίδου όροφος...ένας μουναρομούναρος..η Άρτεμις όπως είπε ο τσάτσος..που ήρθε από στούντιο...καστανή μακρυά μαλλιά...σούπερ καυλωτικές καμπύλες μέσα σε ένα fishnet..βυζάρες 3-4 κωλάρα από παραγωγή assparade..και κουκλάρα....σε απλό πρόγραμμα...δε την έχω ξαναδεί κάπου..αν κάποιος έχει εμπειρία ας ενημερώσει...γιατί ειναι ότι καλυτερο έχω δει τελευταίο καιρό...αν όχι σήμερα ..αύριο θα τη τιμήσω........
επιτέλους μετά από δέκα σελίδες μαλακιες /παπαριες /και παντελος άσχετα ποστ με το παρον νήμα που φυσικά δεν μεταφέρθηκαν σε άλλο νήμα ήρθε μετά από πολύ καιρό αυτός ο φερελπις 20χρόνος νεανιας ο φίλος xilnik και επίσης μετά από πάρα πολύ καιρό ο κλεοβουλος και έκαναν ποστ με ενημέρωση στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδελα, μπράβο παιδιά
Φιλλιπίδου? Εκει πηγε τωρα? Μηπως εννοεις Χωματιανου οροφος?
επιτέλους μετά από δέκα σελίδες μαλακιες /παπαριες /και παντελος άσχετα ποστ με το παρον νήμα που φυσικά δεν μεταφέρθηκαν σε άλλο νήμα ήρθε μετά από πολύ καιρό αυτός ο φερελπις 20χρόνος νεανιας ο φίλος xilnik και επίσης μετά από πάρα πολύ καιρό ο κλεοβουλος και έκαναν ποστ με ενημέρωση στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδελα, μπράβο παιδιά