Πρίν από λίγο...
Φωκαίας 27 ιμυπόγειο..η Αντριάννα και η Γκάμπυ...η πρώτη ζουμερή νταρντάνα με τσιμπουκόχειλα και βυζάρες μέτριο πρόσωπο σε ελεύθερο στοματικό όχι τελειωτικό...φόλα μου μυρίζει...και η δεύτερη κοπέλα με διαφορά φάσης στα μάτια της..πολύ γλυκιά αδύνατη σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικο.
Φωκαίας 27 όροφος..η Καμέλια -Λώρη-Ντάνα-Νικόλ..σε φούλ πρόγραμμα...πρόσωπο....κάποιο πτηνό μου θυμίζει...ωραίο λυγερό κορμί βυζιά πλαστικά...γνωστή στο χώρο με πολλούς πελάτες...έχει τιμηθεί 2-3 φορές με μέτριες εντυπώσεις...
Φωκαίας 19 η Εμμανουέλα απο το Φ65 και η Ασημί....η πρώτη αδύνατη με κορμί λαμπάδα σκουρόχρωμη επιθετικό σαλονάρισμα.κα η δεύτερη με πιασηματάκια αδιάφορο πρόσωπο....φαινόταν πολύ άπειρη..δεν άκουσα πρόγραμμα.
Φιλλιπίδου όροφος...ένας μουναρομούναρος..η Άρτεμις όπως είπε ο τσάτσος..που ήρθε από στούντιο...καστανή μακρυά μαλλιά...σούπερ καυλωτικές καμπύλες μέσα σε ένα fishnet..βυζάρες 3-4 κωλάρα από παραγωγή assparade..και κουκλάρα....σε απλό πρόγραμμα...δε την έχω ξαναδεί κάπου..αν κάποιος έχει εμπειρία ας ενημερώσει...γιατί ειναι ότι καλυτερο έχω δει τελευταίο καιρό...αν όχι σήμερα ..αύριο θα τη τιμήσω........μαζί της η Σιμόνα...γνωστή γυρολόγος στην αλυσίδα φωκαίας φιλλιπίδου...κορμάρα μελαχροινή με πάντα φοβερά εσώρουχα..λεία επιδερμίδα πάααρααα πολύ σεξυ παρουσία..αλλά το πορνοένστικτό μου ακόμα δε μου έχει επιτρέψει να τη τιμήσω.....σε απλό πρόγραμμα η πρώτη σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό η δεύτερη.
Φιλλιπίδου ισόγειο...η Μαρία κοντούλα ξανθιά μέτριο πρόσωπο κάπως ατσούμπαλο σώμα σ επιθετικό σαλονάρισμα...σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,και η Ροζαλίντα ξανθιά μιλφάρα αδύνατη με πιασμένο κότσο μαλλί σαλονάρισε χοροπηδηχτά....σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...
Φυλής 61 ήταν η Νίκη...σώμα κανονικό όμορφη πολύ ντροπαλή χαμηλών τόνων.....ουτε που άκουσα πρόγραμμα τόσο σιγά που μιλούσε..
Αχαρνών 85..η Κυρία Ελένη...γνωστή και αυτή γυρολόγος απο διδύμου αλκιβιάδου έλλης...και σε πολλά άλλα τσαρδιά....διανύει την έκτη μάλλον δεκαετία της ζωής της...πολύ καλό σώμα καυλωτικά εσωρουχα..πρέπει νέα να ήταν πολύ όμορφη γυναίκα..σε καραφούλ πρόγραμμα...κάνεις ότι θέλεις.....χωρίς όρια...
Διδύμου 22 ήταν η Μπιάνκα...ξανθιά πετιτ κοπέλα όμορφη με κύριο χαρακτηριστικό τα μάτια της κωλαράκι μικρό ποίημα..βυζάκι μικρό στητό...έχει τιμήθεί με άριστες εντυπώσεις....πολύ καλή διάθεση και όρεξη για σέξ....σε ελεύθερο στοματικό.....
Διδύμου 18 υπόγα η γυρολόγος ναταλί που τουρλώνει τον κώλο της συνεχώς...ξανθιά ρωσσίδα με καμπύλες όντως ωραίο κωλο..σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...αξίζει για τη πίπα της.....
Διδυμου 27 το θωρηκτό η Τζούλια...ψηλή χοντρή με κωλάρα και λάγνο πρόσωπο..σε φούλ πρόγραμμα...
Αλκιβιάδου 16β η Σόνια...μελαμψή έμοιαζε με βραζιλιάνα...με κωλάρα χαμογελαστή σε φουλ πρόγραμμα και αυτή
Αλκιβιάδου 16γ.η Γκάμπυ..Μολδαβή με σώμα κάπως μονοκόματο...μικρό στήθος μυστήριο βλέμμα...φούλ πρόγραμμα και αυταρχικό.....
Μεγάλου αλεξάνδρου 15 ήταν η Βίκυ και η Ειρήνη....ηπαχουλή ατσούμπαλη σαλονάρει συνήθως γυμνή με το ξυρισμένο μουνάκι της αδιάφορο πρόσωπο....και η Ειρήνη από αλκιβιάδου 16 β που ξεκίνησε...κοντό μαλλι...ζουμερή ώς χοντρή παλία ήταν πολύ καλύτερη...σε ελευθερο στοματικό τελειωτικό. τσιμπουκόχειλα για γλωσσοφιλα..νομίζω και κώλο..δε θυμάμαι καλά..παλαιότερα έδινε........έχω χρόνια να τη τιμήσω.
Κολωνού 53...η Όλγα και η Ναταλία....η δεύτερη με θητεία εκεί...έχει γίνει μελχροινή..δεν είδα καλά εάν ήταν περούκα...με κωλάρα ζουμερή σε ελευθερο στοματικό τελειωτικό..έχει τιμηθεί όμως με μετριες εντυπώσεις παλαιότερα...η πρώτη δε την έχω ξαναδέι κάπου τετράγωνο σώμα ήταν και σκοτεινά δεν είδα καλά..
Ιάσωνος 36 η γνωστή Νίκα...από αλκιβιαδου 16β.....πάντα εύχαρη ευγενική..ζουμερή κωλάρα στρογγυλό πρόσωπο από τη Σιβηρία...απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται..αλλά μέσα κάνει και ελευθερο στοματικό.....εξαιρετικό τσιμπούκι υγρό....θεσπέσιο...κάνει και αυταρχικό.
Αλκαμένους 117 η Νίκη έχει δουλέψει και παλαιότερα εκέι ξανθιά ρωσσίδα από ότι λέει η αντιπαθητική τσατσά...με μεγάλη κωλάρα μικρό στήθος με πολύ καλή διαθεση....σε ελευθερο στοματικό τελειωτικό...και αυταρχικό..παλαιότερα εχει τιμηθεί 2 φορές με καλές εντυπώσεις..ειδικότητά της το rimjob....
Καλό βράδυ...