ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
προγραμμα ακουσες τιποτα αλλο ειδες
πηγα και εγω με εξωθεσμικο φιλο μια μικρη βολτουλα φυλης στα κεντρικα 71 ισογειο αλινα η γνωστη. μετα πηγα φυλης 71 οροφος ελενη με φουλ προγραμα 67 η γνωστη λαουρα φυλης 65 ισογειο η γνωστη ντιαννα. 84 ισογειο η γνωστη ξανθια μαριαννα. 66 στο δεξια πηγα ηταν η ρενατα η γνωστη Φυλής 72 αλεξανδρα με φουλ προγραμμα και τελος πηγα στην μοντελοαλυσιδα ειδα στον οροφο του 54 την βαλερια ισογειο ηταν η ναταλι και στο 56 εμφανιστηκε μια καινουργια κοπελα ονομα δεν συγκρατησα θα ξεχναγα φυλης 69 οροφος η τζουλιαννα και ισογειο η μαρια
η φιλη της η μαγια ποτε θα ρθει να μαθουμεΤην Αλίνα την έχω γαμήσει δύο φορές.Καλά πέρασα με φουλ γλωσσόφιλα και δυνατό γαμήσι.Ιδίως στα τέσσερα η κωλάρα της είναι όνειρο.Το μόνο πρόβλημα ο χρόνος που σ αυτά τα κωλομάγαζα μετράνε και το δευτερόλεπτο.
Αυτή είναι ψόφια ρε φίλε.
οχι την αλινα δεν την εχω γαμησει διοτι ενας γνωστος απο το σαιτ δεν μου ειπε καλα λογια παρακμιακε
Την Αλίνα την έχω γαμήσει δύο φορές.Καλά πέρασα με φουλ γλωσσόφιλα και δυνατό γαμήσι.Ιδίως στα τέσσερα η κωλάρα της είναι όνειρο.Το μόνο πρόβλημα ο χρόνος που σ αυτά τα κωλομάγαζα μετράνε και το δευτερόλεπτο.
Κι ακόμα να ξυπνήσει;Την πηδάω απτο '11 ...
Δεν κάνει τίποτα.Το θεωρούσα υποχρέωση μου μετά τις πουτσες που έφαγες.Μην μας φύγεις πάλιΣε ευχαριστώ συναγωνιστή !![]()