Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 240 άτομα (20 μέλη και 220 επισκέπτες)

g82m

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Η κορασις στο φωκαιας 27 υπερυψωμενο με τα λιγο αλληθωφα ματια ποια ειναι αξιζει να περασεις μαζι της η θα τα κλαψεις τα λεφτα σου??

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Η κορασις στο φωκαιας 27 υπερυψωμενο με τα λιγο αλληθωφα ματια ποια ειναι αξιζει να περασεις μαζι της η θα τα κλαψεις τα λεφτα σου??

Καλή είναι τύπε δε τα κλαις  ;)

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206

αμα ειναι να πας και στα μπουρδελα για να πηδηξεις τετοια περιπτωση,γαμα το..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω βρηκα τον επομενο  στοχο τον εχω  σταμπαρει απο φωκαιας πλευρα 

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
εγω βρηκα τον επομενο  στοχο τον εχω  σταμπαρει απο φωκαιας πλευρα 

Το περίεργο θα ήταν να μάς έλεγες ότι έχεις βρει στόχο εκτός Φωκαίας και Φιλιππίδου!
Δηλαδή καταντάει αηδία το προμοτάρισμα αυτών των μαγαζιών.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οχι φιλε δεν ειναι απο εκει τελειως ειναι στα 7  μια ωραια κοπελιτσα  μου την ειπε γνωστος στο σαιτ

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Το περίεργο θα ήταν να μάς έλεγες ότι έχεις βρει στόχο εκτός Φωκαίας και Φιλιππίδου!
δεν είδα προμοτσρισμα πουθενα

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Αυτα τα ρδελα συνηθως εχουν και τα καλυτερα νιαμου.Καρατσεκαρισμενο.Γενικως ομως το επιπεδο στη φυλης εχει πεσει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ και δεν το βλεπω να ξανανεβαινει

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ναι φοντα το επιπεδο φυλης ειναι πεσμενο λιγες κοπελες  ειναι καλες και εχουν ολο το πακετο

silverhawk1

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά! Καμία ασιατισα που μπορούμε ν βρούμε ν πηδήξουμε;;;;

Ironhead

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Το καλύτερο χυσιμο στη μάπα ποια  κορασιδα το κάνει?

Από μετάξι μεριά με ενδιαφέρει

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Εγω την εψαχνα αλλα μολις διαβασα κριτικη οτι η τσατσα χτυπαει πορτες και ορμαει στο δωματιο στα 23 λεπτα για να μην το παιζει εξυπνος ο πελατης.

χαχαχχααχ αστα να πανε ....

σε εμενα τις προαλλες σε ενα αλλο μαγαζι η τσατσα οργιασε πρεπει να φωναξε την κοπελα πανω απο 10 φορες μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα ... η κοπελα εκατσε αλλα με κινησεις για να τελειωνουμε ...

οργιασε κανονικοτατα ... δεν μπορω να καταλαβω γιατι τις αφηνουν και συμπεριφερονται ετσι ειλικρινα ... δεν καταλαβαινουν οτι δεν προκειται να ξαναπερασει καποιος σε δικια τους βαρδια ? και αν οχι ολοι αρκετος κοσμος !

το ειπα και στην κοπελα οτι αυτο ειναι παρα πολυ ενοχλητικο .....  αντι να υπαρχει ενας αλληλοσεβασμος αντ'αυτου ... να συμβαινουν τετοιες συμπεριφορες οι οποιες ειναι  ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ! ακραν επιεικως η εκφραση!

υ.γ. δεν γραφω προς στιγμην που εγινε ολο αυτο .... αλλα απο εμενα μαυρο οταν δουλευει αυτη η τσατσα ... αλλα εχει μερος ευθυνης και η κοπελα γιατι η τσατσα ειναι υπηρετρια της ... και δεν γινετε να λειτουργει απο μονη της ετσι .... οποιος καταλαβε καταλαβε .....

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
υ.γ. δεν γραφω προς στιγμην που εγινε ολο αυτο ....
Καλά κάνεις αν δεν θες να δώσεις στόχο. Θυμίσου όμως να το γράψεις σε μερικές μέρες να την έχουμε κατά νου την τσατσόγρια.
Τις περισσότερες φορές βέβαια οι πουτάνες κάνουν τις καλές αλλά εκείνες είναι που ξεκαθαρίζουν στην τσατσά να φωνάζει νωρίς.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Αυτα τα ρδελα συνηθως εχουν και τα καλυτερα νιαμου.Καρατσεκαρισμενο.Γενικως ομως το επιπεδο στη φυλης εχει πεσει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ και δεν το βλεπω να ξανανεβαινει
Γιατί έχει πέσει κατακόρυφα ρε παιδιά; Μουνάρες δεν υπάρχουν;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom