καβλαμπιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αντριανα απο διδυμου παικτεςξερει κανεις που θα τν βρω?????σ.ο.σ.
Η κορασις στο φωκαιας 27 υπερυψωμενο με τα λιγο αλληθωφα ματια ποια ειναι αξιζει να περασεις μαζι της η θα τα κλαψεις τα λεφτα σου??
Η κορασις στο φωκαιας 27 υπερυψωμενο με τα λιγο αλληθωφα ματια ποια ειναι αξιζει να περασεις μαζι της η θα τα κλαψεις τα λεφτα σου??
εγω βρηκα τον επομενο στοχο τον εχω σταμπαρει απο φωκαιας πλευρα
Είναι παράδοξο, το ότι το κοσμοβριθές μουνί της κας Κατερίνας παραμένει σφριγηλό (Διδ18)
Φυλής 109 όροφος η μιλφ ξανθια Άντζελα βγήκε από το δωμάτιο με το βαλιτσάκι του αυταρχικού.
δεν είδα προμοτσρισμα πουθεναΤο περίεργο θα ήταν να μάς έλεγες ότι έχεις βρει στόχο εκτός Φωκαίας και Φιλιππίδου!
Δηλαδή καταντάει αηδία το προμοτάρισμα αυτών των μαγαζιών.
Αυτα τα ρδελα συνηθως εχουν και τα καλυτερα νιαμου.Καρατσεκαρισμενο.Γενικως ομως το επιπεδο στη φυλης εχει πεσει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ και δεν το βλεπω να ξανανεβαινειΤο περίεργο θα ήταν να μάς έλεγες ότι έχεις βρει στόχο εκτός Φωκαίας και Φιλιππίδου!
Δηλαδή καταντάει αηδία το προμοτάρισμα αυτών των μαγαζιών.
ΝαιΜια μαύρη μουναρα τζουλι στο Ιάσωνος 30 δουλεύει ακόμα απόγευμα?
Εγω την εψαχνα αλλα μολις διαβασα κριτικη οτι η τσατσα χτυπαει πορτες και ορμαει στο δωματιο στα 23 λεπτα για να μην το παιζει εξυπνος ο πελατης.
Καλά κάνεις αν δεν θες να δώσεις στόχο. Θυμίσου όμως να το γράψεις σε μερικές μέρες να την έχουμε κατά νου την τσατσόγρια.υ.γ. δεν γραφω προς στιγμην που εγινε ολο αυτο ....
Γιατί έχει πέσει κατακόρυφα ρε παιδιά; Μουνάρες δεν υπάρχουν;Αυτα τα ρδελα συνηθως εχουν και τα καλυτερα νιαμου.Καρατσεκαρισμενο.Γενικως ομως το επιπεδο στη φυλης εχει πεσει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ και δεν το βλεπω να ξανανεβαινει