Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 288 άτομα (29 μέλη και 259 επισκέπτες)

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
αυτη η τσατσα της εβελινας(αγπετρου τωρα,διδυμου πριν) τι παιζεται κ ειναι σαν νταβατζης της?ειναι παντου κ παντα μαζι της..

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Μέσα σ'όλην αυτήν τη θλιβερή εικόνα των κομπλεξικών τσατσάδων,των κορασίδων μικρών και μεγάλων που στην καλύτερη των περιπτώσεων κάνουν ''αρπαχτές'' και τρώμε φόλα και ξεπέτα,στη χειρότερη δουλεύουν καταναγκαστικά,(και είναι αυτό εμφανές στις κινήσεις τους και στη συμπεριφορά τους),ευτυχώς υπάρχουν κάποιες κοπέλες,έστω μειοψηφία,συνήθως milf,(και κάποιες λιγότερες πιο νεαρές),που κρατάνε ψηλά τη σημαία του επαγγέλματος και νοιώθεις πολλές φορές ότι... κλέβεις εκκλησία αξιολογώντας τη σχέση αντίτιμου-υπηρεσίες!Κατά καιρούς έχω αναφέρει τέτοιες περιπτώσεις,και δεν θα τις επαναλάβω για να μην κουράσω ή θεωρηθεί ότι προμοτάρω,συνήθης εικασία και κατηγορία στους καιρούς της καχυποψίας που ζούμε... Η πιο πρόσφατη εμπειρία μου ήταν χθες βράδυ στην τρίτη βάρδια με τη Φωτεινή στο Κολωνού 27 πάνω.Η κοπέλα υστερεί μεν σε εμφάνιση,''τα σπάει'' όμως μέσα,βλέπει πούτσα και τρελαίνεται!Η τριάδα αυτή με τη Λυδία και την Αλίσια που κρατάνε το μαγαζί,(την τελευταία δεν την έχω δοκιμάσει),φαίνεται ότι έχουν καταλάβει τι ανεκτίμητο δώρο είναι να σε γαμάνε καλά και να σε πληρώνουν...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Καλά κάνεις αν δεν θες να δώσεις στόχο. Θυμίσου όμως να το γράψεις σε μερικές μέρες να την έχουμε κατά νου την τσατσόγρια.
Τις περισσότερες φορές βέβαια οι πουτάνες κάνουν τις καλές αλλά εκείνες είναι που ξεκαθαρίζουν στην τσατσά να φωνάζει νωρίς.
...κι αυτές πολλές φορές γράφουν την τσατσά στο μουνί τους και σε γραπώνουν μην χάσουν ένα χιλιοστό απόλαυσης...  ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αυτό μου πέφτει βαρύ Zero
Αμα θελει 50 heel,δεν χρειαζεται να μετακινηθεις ιδιαιτερα
Μαζι με την πιπινα που σ αρεσει θα γνωρισεις και τη μαμα της,λιγο πιο οικογενειακα θα κινηθεις δηλαδη
Μια φορα που ειμαστε για καφε με τον zero,κοιταω στο απεναντι τραπεζι και του λεω ,τι ωραιο μωρο αυτο
Και μου λεει,ναι,ωραια κυρια
Ποια κυρια του λεω,αυτο ειναι πιπινι
Οχι μου λεει,στη μαμα της αναφερομαι  :cheesy:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Από τις κλασικές φαντασιώσεις και τα απωθημένα των αντρών,εκτός από τις δίδυμες,να γαμήσουν μάνα και κόρη μαζί!Η πορνοβιομηχανία το'χει πιάσει εδώ και πολύν καιρό το νόημα...

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
αν  ειχατε να προτεινετε καμια skinny θα το εκτιμούσα γιατι σε λίγο λεω να πάω προς μετακξι....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Από τις κλασικές φαντασιώσεις και τα απωθημένα των αντρών,εκτός από τις δίδυμες,να γαμήσουν μάνα και κόρη μαζί!Η πορνοβιομηχανία το'χει πιάσει εδώ και πολύν καιρό το νόημα...
[redtube]
]

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Η πιο πρόσφατη εμπειρία μου ήταν χθες βράδυ στην τρίτη βάρδια με τη Φωτεινή στο Κολωνού 27 πάνω.Η κοπέλα υστερεί μεν σε εμφάνιση,''τα σπάει'' όμως μέσα,βλέπει πούτσα και τρελαίνεται!Η τριάδα αυτή με τη Λυδία και την Αλίσια που κρατάνε το μαγαζί,(την τελευταία δεν την έχω δοκιμάσει),φαίνεται ότι έχουν καταλάβει τι ανεκτίμητο δώρο είναι να σε γαμάνε καλά και να σε πληρώνουν...
Ή απλά φίλε μου παίζουν τόσο δυνατά το ρόλο τους που θα 'πρεπε να πάρουν όσκαρ.
Το θέμα όμως είναι ότι τις περισσότερες απ' αυτές (και λέω τις περισσότερες επειδή απλά δεν τις έχω δει όλες) δεν θα τις γαμούσα προσωπικά ούτε τσάμπα.
Εγώ θέλω μικρές, κάτω των 30 κατά προτίμηση. Όχι πιο άσχημες από την γυναίκα μου.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
αυτη η τσατσα της εβελινας(αγπετρου τωρα,διδυμου πριν) τι παιζεται κ ειναι σαν νταβατζης της?ειναι παντου κ παντα μαζι της..

Έχουν δεθεί μαζί χρόνια τώρα...!Απ΄τις πρώτες εμφανίσεις της Εβελίνας είναι κοντά της...Διδύμου,Αγκύρας ξανά Διδύμου και τώρα στο Αγ.Πέτρου το οποίο περιποιήθηκε-καθάρισε η ίδια...! :orchestra:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Στο Ιάσονος 10 κάτω η πιπίνα Άννα του ορόφου  και η άλλη μελαχρινή γεματούλα Νικόλ,το είχα εντοπίσει ότι κουβαλάει μια τρέλα με την καλή έννοια,στο σαλόνι άκουγα  κακαρίσματα,μπήκα στον πειρασμό να μπω μέσα ν'ακούσω τι πετυχημένα αστεία της έλεγε ο συναγωνιστής!Με μένα πάντως είχε το σεξ που γουστάρουν οι περισσότερες,γλείψιμο και δυνατό σφυροκόπημα... Ο χρόνος τυπικός,με ενόχλησε η ψηλή αδύνατη τσατσά που χτύπησε πόρτα και στο ντύσιμο να βιαστώ λόγω πολυκοσμίας.Έχουν ξεφύγει τελείως με τη... φραγγοφονίτιδα που τις δέρνει!  :jerking:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936

.....μαλλον θα προστατευει την επενδυση της....

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Ή απλά φίλε μου παίζουν τόσο δυνατά το ρόλο τους που θα 'πρεπε να πάρουν όσκαρ.
Το θέμα όμως είναι ότι τις περισσότερες απ' αυτές (και λέω τις περισσότερες επειδή απλά δεν τις έχω δει όλες) δεν θα τις γαμούσα προσωπικά ούτε τσάμπα.
Εγώ θέλω μικρές, κάτω των 30 κατά προτίμηση. Όχι πιο άσχημες από την γυναίκα μου.
Έχεις δίκιο σε μεγάλο βαθμό σ'αυτό,απλά στο budget που κινούμαι είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις συνδυασμό εμφάνισης και υπηρεσιών.(Αν δεν μ'απατά η μνήμη μου,είχαμε πρόσφατα στους σχολιασμούς των κριτικών μια τέτοια συζήτηση,στην οποία όντως ήμουν εκτός θέματος  :hi:).Κάνω μια σχετική έκπτωση στην εμφάνιση και ικανοποιούμαι όταν η άλλη (καρα)γουστάρει να γαμηθεί μαζί μου,κι αν θεατρινίζει τόσο πειστικά,με γειά της με χαρά της,και γι'αυτό αξίζει να πληρωθεί!

hellas666

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
84
Πόντοι
0
29/6/16, Μετάξι, 12.20-13.00

Κολωνού 11, ισόγειο. Μέγγι, αδύνατο πιπίνι. 15 ευρώ, κανονικό πρόγραμμα.

Κολωνού 15α: μελαχρινή, καλά βυζιά. Ανακοινώθηκε 69.

Κολωνού 15β: Άννα, αδύνατο πιπίνι. Μαλλιά ως τον ώμο. Αν είναι αυτή που νομίζω, Αλβανίδα. Κανονικό.

Κολωνού 32Α και Λεωνίδου. Νίκη (δουλεύει 12 με 6μμ). Αδύνατη, κοντή μελαχρινή. Κάνει 69. Η Βίκη σήμερα βρίσκεται Κεραμεικού 15.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α αριστερή είσοδος. Βερόνικα, ευτραφής. Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά είσοδος. Πατρίσια, ευτραφής με κοντό μαλλί.
Λώρη, αδύνατη με κοντό οξυζενέ μαλλί. Κανονικό πρόγραμμα και οι δύο, κάνουν παρτούζα.

Ιάσωνος 43. Ευτραφής μελαχρινή, που σε κάθε πελάτη ανακοίνωνε νέο πρόγραμμα. Από τελειωτικό στα βυζιά μέχρι "ό τι θες εσύ".
Η συνάδελφός της, Άννα, αδύνατη, κοντή μελαχρινή ανακοίνωσε κώλο.

ΥΓ Συναγωνιστής μου έστειλε μήνυμα με ερωτήσεις. Το σύστημα δε μου επιτρέπει να απαντήσω (εικάζω γιατί έχω λίγες αναρτήσεις).

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Έχεις δίκιο σε μεγάλο βαθμό σ'αυτό,απλά στο budget που κινούμαι είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις συνδυασμό εμφάνισης και υπηρεσιών.(Αν δεν μ'απατά η μνήμη μου,είχαμε πρόσφατα στους σχολιασμούς των κριτικών μια τέτοια συζήτηση,στην οποία όντως ήμουν εκτός θέματος  :hi:).Κάνω μια σχετική έκπτωση στην εμφάνιση και ικανοποιούμαι όταν η άλλη (καρα)γουστάρει να γαμηθεί μαζί μου,κι αν θεατρινίζει τόσο πειστικά,με γειά της με χαρά της,και γι'αυτό αξίζει να πληρωθεί!
Καταλαβαίνω πως το λες και το δέχομαι. Απλά εμένα δεν με νοιάζει να είναι και ψόφια αρκεί να είναι νέα και δροσερή. Να νιώθω ότι κλέβω χρόνια ρε παιδί μου. Αν τον τρώει και δυνατά τότε είναι όλα τα λεφτά. Γλειφομούνια κλπ δεν με ενδιαφέρουν.

Δεν θυμάμαι την συζήτηση που λες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Συνηθως υπαρχουν προβληματα υγιεινης με αυτες τις περιπτωσεις. Απο πανω ως κατω χυσια και οχι μονο στο σωμα τους που σκουπιζουν με χαρτακι. Πολυ επικινδυνο να τις ακουμπησεις.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Το δέχομαι ότι ρισκάρω,και δεν προτρέπω κανέναν να το κάνει,ακόμα κι αν ανακοινώνεται έξω,αλλά δεν μου σηκώνεται καλά άμα δεν γλείψω!Θέλω να πασαλειφτώ για να το φχαριστηθώ,σεξ χωρίς γλείψιμο μου φαίνεται ότι είναι σαν να τρώω παϊδάκια με μαχαιροπήρουνα...

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Το δέχομαι ότι ρισκάρω,και δεν προτρέπω κανέναν να το κάνει,ακόμα κι αν ανακοινώνεται έξω,αλλά δεν μου σηκώνεται καλά άμα δεν γλείψω!Θέλω να πασαλειφτώ για να το φχαριστηθώ,σεξ χωρίς γλείψιμο μου φαίνεται ότι είναι σαν να τρώω παϊδάκια με μαχαιροπήρουνα...
ποσο με νιωθεις..... :rockon: :rockon: :rockon:

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Μετά από 2-3μηνη αποχή από ο σπορ, έκανα σήμερα το απόγευμα,πεντε κ κάτι με έξι παρά, μία διερευνητική, για το αυριανο χτύπημα:

-Διδυμου 7β: Εμιλη, δηλωνη ρωσίδα, συμπαθητικό σώμα, μαύρα μαλλιά μακριά,μπλε μάτια,λιγο αυθαδικο κ προκλητικό  λεπτό σώμα, μικρομεσαίο βυζι.

Φ.71 όροφος: μία Ειρήνη, ψηλουλα,μελαχρινη, γεμάτη (είχε λίγο κυτταριτιδα) γελαστη, αλλά όχι το στυλ μου.

Φ.67: αυτή με τα κρεμαστά βυζια, που τώρα πια ομως μου φαίνεται ότι έχει ψιλομπαταλεψει...

Φ.84 ισόγειο: κλειστό ή αλλαγή βαρδιας
Φ.84 όροφος: κλειστό ή αλλαγή βαρδιας
Φ.86 όροφος: κλειστό ή αλλαγή βαρδιας
Φ.86 ισόγειο: κλειστό ή αλλαγή βαρδιας

Φωκαιας 19: ή καινούργια Κριστι, κοντή,μελαμψη, μικρό βυζι κ κωλος όχι κάτι σπουδαίο, πρόσωπο γελαστό, συμπαθητική εκ πρώτης όψεως,αν κ όχι το στυλ μου. Επίσης μαζί της μία Ασημιν(α) ή Γιασιμιν, με μαλλί α λα  γκαρσόν, αδιάφορο μάλλον άσχημο πρόσωπο.

Φωκαιας 17 ισόγειο: ή Ρωξανη. Μου πολύ ! Το βλέμμα της εξαιρετικά καυλιαρικο κ κορμί πολύ ωραίο με πιασιματα (ίσως λίγα κιλά παραπάνω από όσο έπρεπε,αλλα ΟΚ). Έκανε σαλοναρισμα ολόγυμνη.

Τη Σονια εψαχνα αλλά δεν την βρήκα.
Σε ορόφους δεν ανέβηκε γιατί βαριομουν

Μάλλον Εμιλυ ή Ρωξανη θα το ρίξω αύριο ....

ΥΓ: εκείνη τη Τζωρτζια από -Διδυμου 7β, την έχει δει τελικά κανείς πουθενά ή εξαφανίστηκε ?

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Φιλίππιδου 11β νέα κοπέλα κατά τη δήλωση του ευγενικου τσατσου ονόματι Δάφνη αν θυμάμαι καλά. Όμορφο πρόσωπο μπαμπατσικο σώμα με ωραιοκωλαρακι και φυσικές βυζαρες. Για Σιμονα πήγα που δεν ήταν οπότε δεν ενεδωσα στο πειρασμό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom