You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μέσα σ'όλην αυτήν τη θλιβερή εικόνα των κομπλεξικών τσατσάδων,των κορασίδων μικρών και μεγάλων που στην καλύτερη των περιπτώσεων κάνουν ''αρπαχτές'' και τρώμε φόλα και ξεπέτα,στη χειρότερη δουλεύουν καταναγκαστικά,(και είναι αυτό εμφανές στις κινήσεις τους και στη συμπεριφορά τους),ευτυχώς υπάρχουν κάποιες κοπέλες,έστω μειοψηφία,συνήθως milf,(και κάποιες λιγότερες πιο νεαρές),που κρατάνε ψηλά τη σημαία του επαγγέλματος και νοιώθεις πολλές φορές ότι... κλέβεις εκκλησία αξιολογώντας τη σχέση αντίτιμου-υπηρεσίες!Κατά καιρούς έχω αναφέρει τέτοιες περιπτώσεις,και δεν θα τις επαναλάβω για να μην κουράσω ή θεωρηθεί ότι προμοτάρω,συνήθης εικασία και κατηγορία στους καιρούς της καχυποψίας που ζούμε... Η πιο πρόσφατη εμπειρία μου ήταν χθες βράδυ στην τρίτη βάρδια με τη Φωτεινή στο Κολωνού 27 πάνω.Η κοπέλα υστερεί μεν σε εμφάνιση,''τα σπάει'' όμως μέσα,βλέπει πούτσα και τρελαίνεται!Η τριάδα αυτή με τη Λυδία και την Αλίσια που κρατάνε το μαγαζί,(την τελευταία δεν την έχω δοκιμάσει),φαίνεται ότι έχουν καταλάβει τι ανεκτίμητο δώρο είναι να σε γαμάνε καλά και να σε πληρώνουν...
...κι αυτές πολλές φορές γράφουν την τσατσά στο μουνί τους και σε γραπώνουν μην χάσουν ένα χιλιοστό απόλαυσης... ;)Καλά κάνεις αν δεν θες να δώσεις στόχο. Θυμίσου όμως να το γράψεις σε μερικές μέρες να την έχουμε κατά νου την τσατσόγρια.
Τις περισσότερες φορές βέβαια οι πουτάνες κάνουν τις καλές αλλά εκείνες είναι που ξεκαθαρίζουν στην τσατσά να φωνάζει νωρίς.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Αμα θελει 50 heel,δεν χρειαζεται να μετακινηθεις ιδιαιτερααυτό μου πέφτει βαρύ Zero
Μαζι με την πιπινα που σ αρεσει θα γνωρισεις και τη μαμα της,λιγο πιο οικογενειακα θα κινηθεις δηλαδη
Μια φορα που ειμαστε για καφε με τον zero,κοιταω στο απεναντι τραπεζι και του λεω ,τι ωραιο μωρο αυτο
Και μου λεει,ναι,ωραια κυρια
Ποια κυρια του λεω,αυτο ειναι πιπινι
Οχι μου λεει,στη μαμα της αναφερομαι
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
[redtube]Από τις κλασικές φαντασιώσεις και τα απωθημένα των αντρών,εκτός από τις δίδυμες,να γαμήσουν μάνα και κόρη μαζί!Η πορνοβιομηχανία το'χει πιάσει εδώ και πολύν καιρό το νόημα...
Μακελάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Ή απλά φίλε μου παίζουν τόσο δυνατά το ρόλο τους που θα 'πρεπε να πάρουν όσκαρ.Η πιο πρόσφατη εμπειρία μου ήταν χθες βράδυ στην τρίτη βάρδια με τη Φωτεινή στο Κολωνού 27 πάνω.Η κοπέλα υστερεί μεν σε εμφάνιση,''τα σπάει'' όμως μέσα,βλέπει πούτσα και τρελαίνεται!Η τριάδα αυτή με τη Λυδία και την Αλίσια που κρατάνε το μαγαζί,(την τελευταία δεν την έχω δοκιμάσει),φαίνεται ότι έχουν καταλάβει τι ανεκτίμητο δώρο είναι να σε γαμάνε καλά και να σε πληρώνουν...
Το θέμα όμως είναι ότι τις περισσότερες απ' αυτές (και λέω τις περισσότερες επειδή απλά δεν τις έχω δει όλες) δεν θα τις γαμούσα προσωπικά ούτε τσάμπα.
Εγώ θέλω μικρές, κάτω των 30 κατά προτίμηση. Όχι πιο άσχημες από την γυναίκα μου.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Φωτεινη απο Κολωνου 27 οροφος.Νομιζω βραδυ δουλευει.Της ειχα λουσει ολη την μαπα με χυσια και αυτη γελουσε!!!Το καλύτερο χυσιμο στη μάπα ποια κορασιδα το κάνει?
Από μετάξι μεριά με ενδιαφέρει
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
αυτη η τσατσα της εβελινας(αγπετρου τωρα,διδυμου πριν) τι παιζεται κ ειναι σαν νταβατζης της?ειναι παντου κ παντα μαζι της..
Έχουν δεθεί μαζί χρόνια τώρα...!Απ΄τις πρώτες εμφανίσεις της Εβελίνας είναι κοντά της...Διδύμου,Αγκύρας ξανά Διδύμου και τώρα στο Αγ.Πέτρου το οποίο περιποιήθηκε-καθάρισε η ίδια...!
Στο Ιάσονος 10 κάτω η πιπίνα Άννα του ορόφου και η άλλη μελαχρινή γεματούλα Νικόλ,το είχα εντοπίσει ότι κουβαλάει μια τρέλα με την καλή έννοια,στο σαλόνι άκουγα κακαρίσματα,μπήκα στον πειρασμό να μπω μέσα ν'ακούσω τι πετυχημένα αστεία της έλεγε ο συναγωνιστής!Με μένα πάντως είχε το σεξ που γουστάρουν οι περισσότερες,γλείψιμο και δυνατό σφυροκόπημα... Ο χρόνος τυπικός,με ενόχλησε η ψηλή αδύνατη τσατσά που χτύπησε πόρτα και στο ντύσιμο να βιαστώ λόγω πολυκοσμίας.Έχουν ξεφύγει τελείως με τη... φραγγοφονίτιδα που τις δέρνει!
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.175
- Πόντοι
- 1.936
αυτη η τσατσα της εβελινας(αγπετρου τωρα,διδυμου πριν) τι παιζεται κ ειναι σαν νταβατζης της?ειναι παντου κ παντα μαζι της..
.....μαλλον θα προστατευει την επενδυση της....
Έχεις δίκιο σε μεγάλο βαθμό σ'αυτό,απλά στο budget που κινούμαι είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις συνδυασμό εμφάνισης και υπηρεσιών.(Αν δεν μ'απατά η μνήμη μου,είχαμε πρόσφατα στους σχολιασμούς των κριτικών μια τέτοια συζήτηση,στην οποία όντως ήμουν εκτός θέματος ).Κάνω μια σχετική έκπτωση στην εμφάνιση και ικανοποιούμαι όταν η άλλη (καρα)γουστάρει να γαμηθεί μαζί μου,κι αν θεατρινίζει τόσο πειστικά,με γειά της με χαρά της,και γι'αυτό αξίζει να πληρωθεί!Ή απλά φίλε μου παίζουν τόσο δυνατά το ρόλο τους που θα 'πρεπε να πάρουν όσκαρ.
Το θέμα όμως είναι ότι τις περισσότερες απ' αυτές (και λέω τις περισσότερες επειδή απλά δεν τις έχω δει όλες) δεν θα τις γαμούσα προσωπικά ούτε τσάμπα.
Εγώ θέλω μικρές, κάτω των 30 κατά προτίμηση. Όχι πιο άσχημες από την γυναίκα μου.
hellas666
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
29/6/16, Μετάξι, 12.20-13.00
Κολωνού 11, ισόγειο. Μέγγι, αδύνατο πιπίνι. 15 ευρώ, κανονικό πρόγραμμα.
Κολωνού 15α: μελαχρινή, καλά βυζιά. Ανακοινώθηκε 69.
Κολωνού 15β: Άννα, αδύνατο πιπίνι. Μαλλιά ως τον ώμο. Αν είναι αυτή που νομίζω, Αλβανίδα. Κανονικό.
Κολωνού 32Α και Λεωνίδου. Νίκη (δουλεύει 12 με 6μμ). Αδύνατη, κοντή μελαχρινή. Κάνει 69. Η Βίκη σήμερα βρίσκεται Κεραμεικού 15.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α αριστερή είσοδος. Βερόνικα, ευτραφής. Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά είσοδος. Πατρίσια, ευτραφής με κοντό μαλλί.
Λώρη, αδύνατη με κοντό οξυζενέ μαλλί. Κανονικό πρόγραμμα και οι δύο, κάνουν παρτούζα.
Ιάσωνος 43. Ευτραφής μελαχρινή, που σε κάθε πελάτη ανακοίνωνε νέο πρόγραμμα. Από τελειωτικό στα βυζιά μέχρι "ό τι θες εσύ".
Η συνάδελφός της, Άννα, αδύνατη, κοντή μελαχρινή ανακοίνωσε κώλο.
ΥΓ Συναγωνιστής μου έστειλε μήνυμα με ερωτήσεις. Το σύστημα δε μου επιτρέπει να απαντήσω (εικάζω γιατί έχω λίγες αναρτήσεις).
Κολωνού 11, ισόγειο. Μέγγι, αδύνατο πιπίνι. 15 ευρώ, κανονικό πρόγραμμα.
Κολωνού 15α: μελαχρινή, καλά βυζιά. Ανακοινώθηκε 69.
Κολωνού 15β: Άννα, αδύνατο πιπίνι. Μαλλιά ως τον ώμο. Αν είναι αυτή που νομίζω, Αλβανίδα. Κανονικό.
Κολωνού 32Α και Λεωνίδου. Νίκη (δουλεύει 12 με 6μμ). Αδύνατη, κοντή μελαχρινή. Κάνει 69. Η Βίκη σήμερα βρίσκεται Κεραμεικού 15.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α αριστερή είσοδος. Βερόνικα, ευτραφής. Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά είσοδος. Πατρίσια, ευτραφής με κοντό μαλλί.
Λώρη, αδύνατη με κοντό οξυζενέ μαλλί. Κανονικό πρόγραμμα και οι δύο, κάνουν παρτούζα.
Ιάσωνος 43. Ευτραφής μελαχρινή, που σε κάθε πελάτη ανακοίνωνε νέο πρόγραμμα. Από τελειωτικό στα βυζιά μέχρι "ό τι θες εσύ".
Η συνάδελφός της, Άννα, αδύνατη, κοντή μελαχρινή ανακοίνωσε κώλο.
ΥΓ Συναγωνιστής μου έστειλε μήνυμα με ερωτήσεις. Το σύστημα δε μου επιτρέπει να απαντήσω (εικάζω γιατί έχω λίγες αναρτήσεις).
Μακελάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Καταλαβαίνω πως το λες και το δέχομαι. Απλά εμένα δεν με νοιάζει να είναι και ψόφια αρκεί να είναι νέα και δροσερή. Να νιώθω ότι κλέβω χρόνια ρε παιδί μου. Αν τον τρώει και δυνατά τότε είναι όλα τα λεφτά. Γλειφομούνια κλπ δεν με ενδιαφέρουν.Έχεις δίκιο σε μεγάλο βαθμό σ'αυτό,απλά στο budget που κινούμαι είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις συνδυασμό εμφάνισης και υπηρεσιών.(Αν δεν μ'απατά η μνήμη μου,είχαμε πρόσφατα στους σχολιασμούς των κριτικών μια τέτοια συζήτηση,στην οποία όντως ήμουν εκτός θέματος ).Κάνω μια σχετική έκπτωση στην εμφάνιση και ικανοποιούμαι όταν η άλλη (καρα)γουστάρει να γαμηθεί μαζί μου,κι αν θεατρινίζει τόσο πειστικά,με γειά της με χαρά της,και γι'αυτό αξίζει να πληρωθεί!
Δεν θυμάμαι την συζήτηση που λες.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Έχεις δίκιο σε μεγάλο βαθμό σ'αυτό,απλά στο budget που κινούμαι είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις συνδυασμό εμφάνισης και υπηρεσιών.(Αν δεν μ'απατά η μνήμη μου,είχαμε πρόσφατα στους σχολιασμούς των κριτικών μια τέτοια συζήτηση,στην οποία όντως ήμουν εκτός θέματος ).Κάνω μια σχετική έκπτωση στην εμφάνιση και ικανοποιούμαι όταν η άλλη (καρα)γουστάρει να γαμηθεί μαζί μου,κι αν θεατρινίζει τόσο πειστικά,με γειά της με χαρά της,και γι'αυτό αξίζει να πληρωθεί!
Συνηθως υπαρχουν προβληματα υγιεινης με αυτες τις περιπτωσεις. Απο πανω ως κατω χυσια και οχι μονο στο σωμα τους που σκουπιζουν με χαρτακι. Πολυ επικινδυνο να τις ακουμπησεις.
Το δέχομαι ότι ρισκάρω,και δεν προτρέπω κανέναν να το κάνει,ακόμα κι αν ανακοινώνεται έξω,αλλά δεν μου σηκώνεται καλά άμα δεν γλείψω!Θέλω να πασαλειφτώ για να το φχαριστηθώ,σεξ χωρίς γλείψιμο μου φαίνεται ότι είναι σαν να τρώω παϊδάκια με μαχαιροπήρουνα...
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
ποσο με νιωθεις.....Το δέχομαι ότι ρισκάρω,και δεν προτρέπω κανέναν να το κάνει,ακόμα κι αν ανακοινώνεται έξω,αλλά δεν μου σηκώνεται καλά άμα δεν γλείψω!Θέλω να πασαλειφτώ για να το φχαριστηθώ,σεξ χωρίς γλείψιμο μου φαίνεται ότι είναι σαν να τρώω παϊδάκια με μαχαιροπήρουνα...
blackRaven
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Μετά από 2-3μηνη αποχή από ο σπορ, έκανα σήμερα το απόγευμα,πεντε κ κάτι με έξι παρά, μία διερευνητική, για το αυριανο χτύπημα:
-Διδυμου 7β: Εμιλη, δηλωνη ρωσίδα, συμπαθητικό σώμα, μαύρα μαλλιά μακριά,μπλε μάτια,λιγο αυθαδικο κ προκλητικό λεπτό σώμα, μικρομεσαίο βυζι.
Φ.71 όροφος: μία Ειρήνη, ψηλουλα,μελαχρινη, γεμάτη (είχε λίγο κυτταριτιδα) γελαστη, αλλά όχι το στυλ μου.
Φ.67: αυτή με τα κρεμαστά βυζια, που τώρα πια ομως μου φαίνεται ότι έχει ψιλομπαταλεψει...
Φ.84 ισόγειο: κλειστό ή αλλαγή βαρδιας
Φ.84 όροφος: κλειστό ή αλλαγή βαρδιας
Φ.86 όροφος: κλειστό ή αλλαγή βαρδιας
Φ.86 ισόγειο: κλειστό ή αλλαγή βαρδιας
Φωκαιας 19: ή καινούργια Κριστι, κοντή,μελαμψη, μικρό βυζι κ κωλος όχι κάτι σπουδαίο, πρόσωπο γελαστό, συμπαθητική εκ πρώτης όψεως,αν κ όχι το στυλ μου. Επίσης μαζί της μία Ασημιν(α) ή Γιασιμιν, με μαλλί α λα γκαρσόν, αδιάφορο μάλλον άσχημο πρόσωπο.
Φωκαιας 17 ισόγειο: ή Ρωξανη. Μου πολύ ! Το βλέμμα της εξαιρετικά καυλιαρικο κ κορμί πολύ ωραίο με πιασιματα (ίσως λίγα κιλά παραπάνω από όσο έπρεπε,αλλα ΟΚ). Έκανε σαλοναρισμα ολόγυμνη.
Τη Σονια εψαχνα αλλά δεν την βρήκα.
Σε ορόφους δεν ανέβηκε γιατί βαριομουν
Μάλλον Εμιλυ ή Ρωξανη θα το ρίξω αύριο ....
ΥΓ: εκείνη τη Τζωρτζια από -Διδυμου 7β, την έχει δει τελικά κανείς πουθενά ή εξαφανίστηκε ?
-Διδυμου 7β: Εμιλη, δηλωνη ρωσίδα, συμπαθητικό σώμα, μαύρα μαλλιά μακριά,μπλε μάτια,λιγο αυθαδικο κ προκλητικό λεπτό σώμα, μικρομεσαίο βυζι.
Φ.71 όροφος: μία Ειρήνη, ψηλουλα,μελαχρινη, γεμάτη (είχε λίγο κυτταριτιδα) γελαστη, αλλά όχι το στυλ μου.
Φ.67: αυτή με τα κρεμαστά βυζια, που τώρα πια ομως μου φαίνεται ότι έχει ψιλομπαταλεψει...
Φ.84 ισόγειο: κλειστό ή αλλαγή βαρδιας
Φ.84 όροφος: κλειστό ή αλλαγή βαρδιας
Φ.86 όροφος: κλειστό ή αλλαγή βαρδιας
Φ.86 ισόγειο: κλειστό ή αλλαγή βαρδιας
Φωκαιας 19: ή καινούργια Κριστι, κοντή,μελαμψη, μικρό βυζι κ κωλος όχι κάτι σπουδαίο, πρόσωπο γελαστό, συμπαθητική εκ πρώτης όψεως,αν κ όχι το στυλ μου. Επίσης μαζί της μία Ασημιν(α) ή Γιασιμιν, με μαλλί α λα γκαρσόν, αδιάφορο μάλλον άσχημο πρόσωπο.
Φωκαιας 17 ισόγειο: ή Ρωξανη. Μου πολύ ! Το βλέμμα της εξαιρετικά καυλιαρικο κ κορμί πολύ ωραίο με πιασιματα (ίσως λίγα κιλά παραπάνω από όσο έπρεπε,αλλα ΟΚ). Έκανε σαλοναρισμα ολόγυμνη.
Τη Σονια εψαχνα αλλά δεν την βρήκα.
Σε ορόφους δεν ανέβηκε γιατί βαριομουν
Μάλλον Εμιλυ ή Ρωξανη θα το ρίξω αύριο ....
ΥΓ: εκείνη τη Τζωρτζια από -Διδυμου 7β, την έχει δει τελικά κανείς πουθενά ή εξαφανίστηκε ?
Φιλίππιδου 11β νέα κοπέλα κατά τη δήλωση του ευγενικου τσατσου ονόματι Δάφνη αν θυμάμαι καλά. Όμορφο πρόσωπο μπαμπατσικο σώμα με ωραιοκωλαρακι και φυσικές βυζαρες. Για Σιμονα πήγα που δεν ήταν οπότε δεν ενεδωσα στο πειρασμό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις