Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 367 άτομα (55 μέλη και 312 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα. Ενημέρωση από την χθεσινή 3η βάρδια. Θα την έγραφα χθες,
αλλά μετά από γαμήσι και Sailor Jerry το κρεβάτι είναι μονόδρομος  :grin:

Καλλέργη 33: Σουζάνα, καστανόξανθη με κώλο γεμάτο κυτταρίτιδα.

Μ. Αλεξάνδρου 15: Ναταλί, κοκκινομάλλα αδύνατη γκιλφ. Ακα στοματικό τελειωτικό.

Μ. Αλεξάνδρου 22: Στο ισόγειο ήταν η Ντάνα. Μαυρομάλλα προγκιλφ με κανονικό σώμα.
Ακα στοματικό τελειωτικό στα βυζιά. Στον όροφο ήταν η Καρολίνα, καστανή γκιλφ με
παχουλό ταλαίπωρο σώμα. Ακα στοματικό, για τελειωτικό στο στόμα η τσατσά είπε ότι πάει έξτρα.

Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Στο δεξί κατάστημα ήταν η Ελένη, μαυρομάλλα, ζυμαράκι στο σώμα με κυτταρίτιδα στον κώλο.
Μαζί δούλευε μια Μπιάνκα ξανθιά με πολύ έντονους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, κανονικό σώμα.

Ιάσωνος 31: Αναμπελ, αδύνατη ξανθιά κοπέλα, με μικρό κώλο και βυζιά, μαζί της δούλευε η Τζέσικα η νταρντάνα.
Αν δεν ήταν έπιπλο στο δωμάτιο θα είχα καταθέσει πολύ μαρούλι μαζί της. Φόραγε ωραίες ζαρτιέρες.
Στο υπόγειο ήταν η Άννα η Μαρία δεν θυμάμαι καλά, τσιγγάνα ψηλή αδύνατη με σπυράκια στο κούτελο και look μαστούρας.

Ιάσωνος 27: Ανέλια, ξανθιά Αλβανίδα με κανονικό με παραπάνω κιλά σώμα, γεμάτο βυζί και όρεξη για chat. Συμπαθητική μου φάνηκε.

Ιάσωνος 1Α: Κατερίνα, μαυρομάλλα μιλφ με ωραία μάτια, ψηλή, με κοιλιά και μεγάλο πλαστικό βυζί. Στο δωμάτιο είναι ανάλατη.
Θα ανεβάσω τώρα κριτική γιατί δε θυμόμουν το όνομα της. Μαζί της δούλευε μια που ανακοινώθηκε ως Ξένια. Είναι καινούργια
δε μιλάει ελληνικά καθόλου και είναι απίστευτο μπάζο. Καστανή ήταν και είχε εμφάνιση τελειωμένης κωλομπαρούς.

Ιάσωνος 1Β: Ρίτα, η γνωστή -ΦΟΛΑ-.

Ιάσωνος 1Γ: Κατερίνα η συγκαμμένη, ξανθιά παχουλή κοπέλα με ακα στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 23: Φωτεινή η γνωστή -ΦΟΛΑ-.
Στο υπόγειο ήταν η Αντριάννα, γκιλφ με απελπιστικά σπασμένο πρόσωπο. Ακα στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 27: Στο ισόγειο δούλευε η Μαρία η παχουλή τσιγγάνα με το τατοο πάνω από τον κώλο και τα έξαλλα ντυσίματα
για να κρύψει κιλά. Στο υπόγειο ήταν η Λόλα, η γνωστή -ΦΟΛΑ-.

Κολωνού 32: Στο υπόγειο ήταν η Μαρία, μια λατινοκώλα που δούλευε στο Ιάσωνος 33 όροφος. Καστανή με ωραίο σωματάκι.

Κολωνού 48: Ελένη η γνωστή ξανθιά γκιλφ με ακα στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 53: Ελένη καστανή ταλαιπωρημένη μπαζογκιλφ ακα στοματικό τελειωτικό. Μαζί της ήταν η Όλγα προγκιλφ αυτή,
μαυρομάλλα με μεγαλούτσικα βυζιά ακα στοματικό όχι τελειωτικό.

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1

Ιάσωνος 1Α: Κατερίνα, μαυρομάλλα μιλφ με ωραία μάτια, ψηλή, με κοιλιά και μεγάλο πλαστικό βυζί. Στο δωμάτιο είναι ανάλατη.
Θα ανεβάσω τώρα κριτική γιατί δε θυμόμουν το όνομα της. Μαζί της δούλευε μια που ανακοινώθηκε ως Ξένια. Είναι καινούργια
δε μιλάει ελληνικά καθόλου και είναι απίστευτο μπάζο. Καστανή ήταν και είχε εμφάνιση τελειωμένης κωλομπαρούς.

στην αισθηση λεει το στηθος ή ειναι πετρα?
και ποσο μεγαλο ειναι φιλε? :P

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
στην αισθηση λεει το στηθος ή ειναι πετρα?
και ποσο μεγαλο ειναι φιλε? :P

Τύπε είναι προς το σκληρό. Τώρα για το μέγεθος δεν θέλω να πω
κάτι που δεν ξέρω. Καλό είναι  :P

liontari123456

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
54
Πόντοι
1
Μεγάλη Παρασκευή πρωί ημέρα κατάνυξης
Ιουλιανού 71 η Φωτεινή, άλογο αλλά όποτε τη βλέπω κάτι τρώει και είναι στραβωμένη
Φωκαίας 19 η Αντρέα, πιπίνι στυλιάρι, γυφτάκι μάλλον, με ωραίο χαμόγελο. Σχεδόν με έπεισε. Βγήκα να συνεχίσω με σκοπό να ξαναγυρίσω.
Φυλής 84Α η Μόνικα
Φυλής 84Β η Τατιάνα, κοκκινομάλλα Μολδαβή
Φωκαίας 24 η Ηλέκτρα, μακρύ μαλλί, ωραίο σώμα, ψιλομαστουρωμένη φάτσα
Φωκαίας 27Β ημιόροφος η Σιμόνα
Φωκαίας 25Β η Άννα η Πολωνέζα
Φιλιππιδου στο κατω η ομορφη Σαρα
Φωκαίας 27Α μια ψηλή ξανθιά και μια κοντή μελαχρινή. Φουλ η κοντή.
Φυλής 86Β νέα κοπέλα μελαχρινή, η Αντελίνα.
Επέστρεψα για Αντρέα και για καλή μου τύχη λίγο πριν μπω διάβασα το κείμενο του emmanuil123456789 και σώθηκα...

Οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ενημερώνουν, καλές γιορτές...
Καλές γιορτές κ σε σένα φίλε μου

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
και περασα κατα τις 2 το βραδυ χθες αλλα δεν μπηκα xD

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Επειδή θα κάτσω να φάω, πάρτε τα, χύμα, λιτά και...τσεκουράτα :grin:
Μεσημέρι, σήμερα.
Φυλής
109 κάτω.Νικόλ.Δύο-τρεις μέρες στην δουλειά,πριν ήταν στη Θεσσαλονικη,είπε η τσατσά.Ξανθό λεπτό μουνέτο.Ελευθ.στοματικό-τελειωτικό,69.Την ξέρει κανείς;

Ιωαννίνων 3 κατω.Κατερίνα,Ξανθιά, ψηλή, γλυκιά Ρωσσίδα.Στα 10 λεπτά η τσατσα κτυπά.
Στο 5, Λάουρα και Κάθριν :think:
Φιλιππίδου 11 κατω Σάρα
Πάνω Μαρία
Φώκαιας 27 οροφος.Χριστίνα,Σιμόνα
Μέση,κλειστό
Υπόγειο.Δύο.Ξανθιά,λεπτή,μπλα-μπλα,δεξιά-αριστερά.Και μια καστανη,κοντη,στρουμπουλουλα.
Φώκαιας 19.Αντρέα
17κατω κλειστο.Πάνω βαρεθηκα.
Φωκαιας 24.Λίζα σαν να ειπε.Πολύ ώρα στο δωματιο χωρις να ενοχλει η τσατσα.
Διδύμου 22 Εβελιναι
27.Βαλεντινα.Τζούλι
Αλκιβιαδη 16Γ.Η φόλα Ευα-Σόνια από Βέργας 6.
16Β.Σύλβια.Πρεπει να ειναι η γνωστη απο Διδύμου 18 υπόγειο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
διαγορα μπραβο για την ενημερωση σου ευχομαι καλες γιορτες στο φωκαιας 24 η λιζα που ειδες ειναι τιμια περιπτωση την εχω παρει τρεις φορες

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Αλκιβιαδου 16Γ.Η φόλα Ευα-Σόνια από Βέργας 6.
--
Mαιτρ, είστε ..αυστηρός με την ... ιστορία :cheesy:  Νομιζω οτι  η συγκεριμένη είχε συνηθίσει στο Φ 92 με τα  εξτρα  δηλ  πχ  +10= 30e για ελεύθερο/ +20=40 ή 50e για πρωκτικο  και κατι τέτοια, συν  μετά στο στουντιο κλπ- και τώρα τα 20 e της φαινονται προφανως  λίγα ..Αλλά.. φευ/ σήμερον …αυτα ισχύουν δι  ολους  :)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Πριν από δύο ώρες στο Μετάξι,Κολωνού 30 1ος όροφος η μελαχρινή μουνάρα Νίκη,παλιά στον χώρο με σύντομο πέρασμα πριν από λίγους μήνες στο Ιάσονος 10 κάτω,δεν με έπεισε την πρώτη φορά εκεί,λίγο απόμακρη μού είχε φανεί και δεν ρίσκαρα σήμερα να ξαναδοκιμάσω,ίσως το επιχειρήσω σε δεύτερο χρόνο.Στον 2ο όροφο η μοντελοπιπίνα Αλίνα,όχι η γουρλομάτα που δουλεύει στην τρίτη βάρδια,και η Ντάνα η νταρντάνα που τίμησα,είναι ζεστή και φιλότιμη κοπέλα.
Καλή Ανάσταση!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πριν από δύο ώρες στο Μετάξι ,Κολωνού 30 1ος όροφος η μελαχρινή μουνάρα Νίκη,παλιά στον χώρο με σύντομο πέρασμα στο Ιάσονος 10 κάτω,δεν με έπεισε την πρώτη φορά εκεί,λίγο απόμακρη μού είχε φανεί και δεν ρίσκαρα σήμερα  να ξαναδοκιμάσω,ίσως το επιχειρήσω σε δεύτερο χρόνο.Στον 2ο όροφο η μοντελοπιπίνα Αλίνα,όχι η γουρλομάτα που δουλεύει στην τρίτη βάρδια,και η Ντάνα η νταρντάνα που τίμησα,είναι ζεστή και φιλότιμη κοπέλα.
Καλή Ανάσταση!

Που να είναι το Ντιανάκι μύστη μου ??? Έχω τεράστια ανάγκη μια ρομαντική κρουαζιέρα μαζί της  :smitten:

Καλές γιορτές συναγωνιστή Επιρρεπή !  :sunglasses:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Που να είναι το Ντιανάκι μύστη μου ??? Έχω τεράστια ανάγκη μια ρομαντική κρουαζιέρα μαζί της  :smitten:

Καλές γιορτές συναγωνιστή Επιρρεπή !  :sunglasses:
Ψάξε,κι άμα τη βρεις,πες το και σε μας,αν κι εγώ την έχω απαξιώσει οριστικά γιατί είναι στόκος...  :idiot:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
διαγορα μπραβο για την ενημερωση σου ευχομαι καλες γιορτες στο φωκαιας 24 η λιζα που ειδες ειναι τιμια περιπτωση την εχω παρει τρεις φορες
Καλή Λαμπρή, Γιώργο.
Η Λίζα, μου άρεσε.Αλλά δεν ήξερα τίποτα γι΄αυτήν.Αυτή είναι;

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ψάξε,κι άμα τη βρεις,πες το και σε μας,αν κι εγώ την έχω απαξιώσει οριστικά γιατί είναι στόκος...  :idiot:

Δεν γράφει και ο Dude007 ρε γαμώτο  :headbang:
Θα είχε πάει στα κουζινάκια, θα ρωτούσε τις τσατσάδες
και τις θειάδες και τώρα θα ξέραμε που είναι η Ντιάνα !  :tickedoff:
Λευτεριά στον κουζινάκια!  :helpplea:
Αιτούμαι στον Antistheni και στους υπόλοιπους moderators να μπορεί
να γράφει ενημερώσεις ο Dude007! Δείτε το σαν δώρο Πάσχα  :coffee:

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Αλκιβιαδου 16Γ.Η φόλα Ευα-Σόνια από Βέργας 6.
--
Mαιτρ, είστε ..αυστηρός με την ... ιστορία :cheesy:  Νομιζω οτι  η συγκεριμένη είχε συνηθίσει στο Φ 92 με τα  εξτρα  δηλ  πχ  +10= 30e για ελεύθερο/ +20=40 ή 50e για πρωκτικο  και κατι τέτοια, συν  μετά στο στουντιο κλπ- και τώρα τα 20 e της φαινονται προφανως  λίγα ..Αλλά.. φευ/ σήμερον …αυτα ισχύουν δι  ολους  :)
Μακάρι να ήμουν μαιτρ!
Έστειλα τη γυναίκα στο χωριό αλλά θά΄φτιαχνα κανά φαί της προκοπής.Με αυγά και σαλάτα-ντομάτα, την έβγαλα.Αύριο θα πάω και γω,χωριό...
Αλλά τώρα φτιάχνω το καφεδάκι μου και επιστρέφω κάτω από Αχαρνών για συγκεκριμένο στόχο.
Η Σόνια-Εύα είναι θύμα και άξια της μνημονιακής Ιστορίας.

Ξέχασα να πω οτι Φυλής 84 όροφος το πρωί, ήταν μια που τη βάπτισαν Τατιάννα Ρωσομολδαβέζα κι αυτή.Ελεύθ.στοματικό,κ.τ.λ..Δεν ήτο η Τατιάννα που ξέρουμε με τα χουφτώματα και τα κουνηματα στο σαλόνι.Στεκόταν στρατιωτάκι ακούνητο.Έμοιαζε στη Τζένη Ζαχαροπούλου στα νιάτα της.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom