Ώστε δουλεύει και Φώκαιας 24 και Φιλιππιδου 11α...ναι διαγορα αυτη ειναι η λιζα φιλιππιδου 11 α
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
κάτω από Αχαρνών για συγκεκριμένο στόχο.
Η Σόνια-Εύα είναι θύμα και άξια της μνημονιακής Ιστορίας.
Εννοείς Βέργας-Σόνια?
Επέστρεψε?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
φιλιππιδου 11 σιγουρα για φωκαιας 24 την εβαλαν για λιγες μερες διοτι ελειπαν κοπελες που δουλευουν κανονικα στο 24
Νομίζω ότι τουλάχιστον τα μέλη του bou έτσι οφείλουν πλέον να την ονομάζουν!φιλιππιδουΓΑΣΠΑΡΗ ΓΙΩΡΓΟΥ 11 σιγουρα για φωκαιας 24 την εβαλαν για λιγες μερες διοτι ελειπαν κοπελες που δουλευουν κανονικα στο 24
Τον νου σου μη σε πετύχει ο Picker πουθενά με τη γυναίκα σου,σ'έδωσε στεγνά! ;)Μακάρι να ήμουν μαιτρ!
Έστειλα τη γυναίκα στο χωριό αλλά θά΄φτιαχνα κανά φαί της προκοπής.Με αυγά και σαλάτα-ντομάτα, την έβγαλα.Αύριο θα πάω και γω,χωριό...
Αλλά τώρα φτιάχνω το καφεδάκι μου και επιστρέφω κάτω από Αχαρνών για συγκεκριμένο στόχο.
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα. Ενημέρωση από την χθεσινή 3η βάρδια.
[size=11pt]Ρέκτη μου, στην ίδια βάρδια στο Φιλιππίδη 11 ιερουργούσε η Αννυ η πορνοστάρ...
Από το Μετάξι ήταν να πάρεις τη μια και να χτυπάς την άλλη στην εν λόγω βάρδια.
Δεν αξίζει καν να γράψεις ενημέρωση... [/size]
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
αυτη η αννυ η πορνοσταρ πολυ καυλα ειναι
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
αυτη η αννυ η πορνοσταρ πολυ καυλα ειναι
Γιώργο, μήπως την έχεις ερωτευτεί ?
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
[size=20pt]ΦΟΛΑ ALERT!!![/size]
ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσοι παρασυρθήκατε από το γενναιόδωρο προμόσιον του chris33 και είχατε την περιέργεια να δοκιμάσετε τη Χριστίνα από Κολωνού 53 πρωινή βάρδια, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ! Ο άνθρωπος δεν έχει καθόλου γούστο. Δε λέω, ψηλό και καλοστεκούμενο μιλφ, αλλά από υπηρεσίες στο δωμάτιο ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Ξινισμένη φάτσα, δε σε αφήνει να αγγίξεις καν το μουνί της, πόσο μάλλον να βάλεις τη γλώσσα σου, και έχει μια αηδιαστική ουλή ανάμεσα στα βυζιά. Φουλ ξενέρωτο γαμήσι! Θυμάμαι χαρακτηριστικά που πήγα να τη φιλήσω στο λαιμό για να καυλώσω και τραβιέται λέγοντας "φτάνει, καλά είναι" Πραγματικά δεν ξέρω τι σκ@τά της έχει βρει ο συναγωνιστής και την ερωτεύτηκε, αλλά νομίζω το έχουμε καταλάβει όλοι ότι πάσχει από κάτι. Πάντως καιρός ήταν να αποκατασταθεί η αλήθεια και να σωθούν μερικά χαμένα 10ρικα. Εκτός κι αν θέλετε να τα πετάξετε στα σκουπίδια.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσοι παρασυρθήκατε από το γενναιόδωρο προμόσιον του chris33 και είχατε την περιέργεια να δοκιμάσετε τη Χριστίνα από Κολωνού 53 πρωινή βάρδια, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ! Ο άνθρωπος δεν έχει καθόλου γούστο. Δε λέω, ψηλό και καλοστεκούμενο μιλφ, αλλά από υπηρεσίες στο δωμάτιο ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Ξινισμένη φάτσα, δε σε αφήνει να αγγίξεις καν το μουνί της, πόσο μάλλον να βάλεις τη γλώσσα σου, και έχει μια αηδιαστική ουλή ανάμεσα στα βυζιά. Φουλ ξενέρωτο γαμήσι! Θυμάμαι χαρακτηριστικά που πήγα να τη φιλήσω στο λαιμό για να καυλώσω και τραβιέται λέγοντας "φτάνει, καλά είναι" Πραγματικά δεν ξέρω τι σκ@τά της έχει βρει ο συναγωνιστής και την ερωτεύτηκε, αλλά νομίζω το έχουμε καταλάβει όλοι ότι πάσχει από κάτι. Πάντως καιρός ήταν να αποκατασταθεί η αλήθεια και να σωθούν μερικά χαμένα 10ρικα. Εκτός κι αν θέλετε να τα πετάξετε στα σκουπίδια.
καβλαμπιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κολωνού 23 Β στην 3η βάρδια θα την βρεις.Τουλάχιστον εκεί ήταν μέχρι προ 10ημέρου.
η τριτη βαρδια τι ωρα ειναι φιλε???
dagger rough
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 11
μηπως καποιες πουτανες κανουν κουμαντο στις ενημερωσεις του bou?Γιώργο, μήπως την έχεις ερωτευτεί ?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
εγω φιλε παρακμιακε δεν ερωτευομαι ειμαι σκληρος μυστης
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
εγω φιλε παρακμιακε δεν ερωτευομαι ειμαι σκληρος μυστης
Να αναφέρω επίσης ότι η Λεϊλά (φόλα για τους περισσότερους)
αναχώρησε για το εξωτερικό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
μεγακη φολα η λειλα μου τα επρηζε για να μπω δωματιο
ενα καρο ψέματα.ας την δοκιμασουν και μετά μου λένε.οσοι φίλοι και γνωστοί την πήραν ήταν τελεια.για ποιο λόγο λες ψέματα δεν το ξέρω ούτε και θέλω να το μάθω.ειναι μια πραγματικα σεμνή ντίβα του Μεταξουργείου.ένας άγγελος μεσα σε μια κόλαση μπάζων.ενα μανεκέν απο τα λιγα[size=20pt]ΦΟΛΑ ALERT!!![/size]
Για να βάλουμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση,έχοντας προσωπικά σχετική άποψη επειδή μέχρι πέρυσι την έπαιρνα συχνά αλλά το ξέκοψα λόγω αμετανόητης με τον χρόνο υπηρεσίας,κάνει καλά προκαταρκτικά με ορχεολειχία,δέχεται χάδια και φιλιά στο λαιμό και στο σώμα,για στόμα και μουνί μάλλον δεν,τουλάχιστον σε μένα.Δεν διαμαρτύρεται στο σφυροκόπημα, ούτε αρνείται αλλαγή στάσης.Έχει ευχάριστη διάθεση,αν της φερθείς ευγενικά θα έχεις ένα ικανοποιητικό υπεραπλό σεξ,όχι κάτι παραπάνω.ενα καρο ψέματα.ας την δοκιμασουν και μετά μου λένε.οσοι φίλοι και γνωστοί την πήραν ήταν τελεια.για ποιο λόγο λες ψέματα δεν το ξέρω ούτε και θέλω να το μάθω.ειναι μια πραγματικα σεμνή ντίβα του Μεταξουργείου.ένας άγγελος μεσα σε μια κόλαση μπάζων.ενα μανεκέν απο τα λιγα
εσυ πας και γλωσσοφιλιαζεις .γλωσσομουνιαζεις τις πορνες .. τά έχει όλα δικέ μου.χυστην μύστη μου.τα αλλά είναι περιττά.Χυστε την μύστες μουΓια να βάλουμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση,έχοντας προσωπικά σχετική άποψη επειδή μέχρι πέρυσι την έπαιρνα συχνά,αλλά το ξέκοψα λόγω αμετανόητης με τον χρόνο υπηρεσίας,κάνει καλά προκαταρκτικά με ορχεολειχία,δέχεται χάδια και φιλιά στο λαιμό και στο σώμα,για στόμα και μουνί μάλλον δεν,τουλάχιστον σε μένα.Δεν διαμαρτύρεται στο σφυροκόπημα, ούτε αρνείται αλλαγή στάσης.Έχει ευχάριστη διάθεση,αν της φερθείς ευγενικά θα έχεις ένα ικανοποιητικό υπεραπλό σεξ,όχι κάτι παραπάνω.
Η Χριστίνα έχει όντως μια μεγάλη ουλή ανάμεσα στα στήθια αλλά την έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλεί. Προφανώς έχει κάνει κάποια εγχείρηση η κοπέλα. Κατά τ' άλλα κάνει απλό πρόγραμμα αλλά είναι πολύ θερμή, της αρέσει να υποτάσσεται στον άντρα.
Προσωπικα θα τον προσεχα πολυ αυτον τον CHRIS33 μοιαζει να ειναι προμοτορας.Η ακόμα και νταβατζής .ύποπτος Ο CHRIS33.πολυ ύποπτος ..Εγώ θα του έκοβα τον αερα και θα τον μπαναρα οσο ειναι νωρίς.πριν ανέβει Πολύ ψηλα...και κάνει δικιά του όλη την ενημέρωση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις