Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (9 μέλη και 91 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
λογικα καποιος θα την δοκιμασει αφου ειναι καινουργιο κοματι και ειναι ωραια εμφανισιακα

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την αντρεα  την καινούργια στη Φωκαίας ;;
Εχω δοκιμάσει μια Αντρέα με τατού σιλικόνη στήθος 3άρι και χείλη.  Μαλλι ίσιο στη μεση μελαχρινή με ανταυγειες. Στα 25 ευρά.
Φιλής όροφο με τσάτσο τραβέλι χοντρό
Ψοφια απο υπηρεσία σε όλα. Τσάμπα λεφτά.
Αν λες αυτή

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Κατάλαβα τον πάνω λες. Εντάξει μωρέ εγώ δε τους δίνω σημασία και σε συμβουλεύω αυτό να κάνεις και εσύ.
Η δουλειά τους είναι να μαζεύουν καπότες και να στρώνουν χυσοκρέβατα  :grin:
Αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους ? Άσχετα που κάποιοι πάνε και για καφέ μαζί τους στο La Grande Piatsa.  :grin:
Τον Άντυ λες. Εμενα με κερασε και ουισκακι στον όροφο, οταν πήγα για την Ηλέκτρα. Άλλη αποτυχία αυτή. Δεν με πάει, τελευταία...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
και εγω με τον αντυ δεν εχω θεμα εχω γαμησει την ηλεκτρα και την αντζυ  και την καμελια  εχω γαμησει με τσατσο τον αντυ

liontari123456

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
54
Πόντοι
1
Εχω δοκιμάσει μια Αντρέα με τατού σιλικόνη στήθος 3άρι και χείλη.  Μαλλι ίσιο στη μεση μελαχρινή με ανταυγειες. Στα 25 ευρά.
Φιλής όροφο με τσάτσο τραβέλι χοντρό
Ψοφια απο υπηρεσία σε όλα. Τσάμπα λεφτά.
Αν λες αυτή
Όχι είναι μια skinny μαυριδερή στο Φωκαίας 19 με φουλ πρόγραμα υποτίθεται που τελικά μόλις δοκίμασα ΜΑΚΡΙΑ μεγάλη φόλα...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Μάλλον έχουν δίκιο οι μύστες που διατείνονται ότι τα καλύτερα γαμήσια σε μπουρδέλα γίνονται τη Μ.Εβδομάδα,εφόσον βέβαια οι τσούρκες δεν την έχουν… κάνει για τις πατρίδες τους.(Από την άλλη είναι ευκαιρία για αναζήτηση νέων επιλογών,μπορεί κι ο πάγκος να αναδείξει εκπλήξεις)!Υπάρχει μεγαλύτερη άνεση χρόνου λόγω μειωμένης προσέλευσης κόσμου,και οι κοπέλες προσπαθούν περισσότερο για να κρατήσουν τους λιγοστούς πελάτες.Στο δια ταύτα,για σήμερα προτίμησα την Άναμπελ στο Ιάσονος 31 το ''Πετρακόσπιτο'', όπως είναι γνωστό.Υστερεί μεν σε ομορφιά και φυσικά προσόντα,δηλαδή κώλο και βύζους,την επιλέγω όμως γιατί έχει καθαρό και περιποιημένο μουνάκι για γλείψιμο,υγραίνεται εύκολα,ενώ παράλληλα κάνει προσεκτικό και πετυχημένο footjob.Επίσης λόγω μικρού βάρους με βολεύει στις αλλαγές στάσεων και δεν κινδυνεύω για κανά πουτσοστραμπούληγμα!Τέλος τον τρώει αδιαμαρτύρητα και δείχνει να γουστάρει!
Κατά τις 7μ.μ. που μπήκα ήταν με τη Σάρα,(τις άκουσα που μιλούσαν Ιταλικά,εξάσκηση κάνουν και ετοιμάζονται να φύγουν για ''άλλη γη και άλλα μέρη''; ), όταν έφευγα η δεύτερη είχε αλλάξει με την Τζέσικα.

kb45

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Όχι είναι μια skinny μαυριδερή στο Φωκαίας 19 με φουλ πρόγραμα υποτίθεται που τελικά μόλις δοκίμασα ΜΑΚΡΙΑ μεγάλη φόλα...
Φιλε, τη δοκιμασα σημερα. Σε εμενα μπηκε μεσα, γδυθηκε, ανεβηκε κρεβατι με κατι προκαταρκτικα τυπου φιλια στηθος και επιφανειακα στα χειλη. Περασε καποτα (χωρις να ρωτησει αν θελω γυμνο), εκανε μια μετρια προς καλη πιπα και μετα τη πηγα ιεραποστολικο για κανα 7'. Σημερα δεν ειχα ορεξη να παρω κωλο. Εμενα παντως μου φανηκε τιμια περιπτωση. Βεβαια το να λεει φουλ εξω και να μη το κανει ειναι μαλακια για οποιον μπαινει μονο για αυτο.
''Apolonas'' αν το διαβαζεις αυτο ειναι skinny κοριτσακι. Πηγαινε ριξε μια ματια.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
επιρρεπη προχθες παραλιγο να κοψω την νυστεια στα γαμησια αλλα αντεξα

liontari123456

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
54
Πόντοι
1
Φιλε, τη δοκιμασα σημερα. Σε εμενα μπηκε μεσα, γδυθηκε, ανεβηκε κρεβατι με κατι προκαταρκτικα τυπου φιλια στηθος και επιφανειακα στα χειλη. Περασε καποτα (χωρις να ρωτησει αν θελω γυμνο), εκανε μια μετρια προς καλη πιπα και μετα τη πηγα ιεραποστολικο για κανα 7'. Σημερα δεν ειχα ορεξη να παρω κωλο. Εμενα παντως μου φανηκε τιμια περιπτωση. Βεβαια το να λεει φουλ εξω και να μη το κανει ειναι μαλακια για οποιον μπαινει μονο για αυτο.
''Apolonas'' αν το διαβαζεις αυτο ειναι skinny κοριτσακι. Πηγαινε ριξε μια ματια.
Καλα για κωλο δεν το συζητάμε εμένα δεν μ άφηνε ούτε πισωκολητο απ το μουνι όποτε τσακώθηκα πήρα τα λεφτά μου πίσω κ έφυγα για τέτοια φάση μιλάμε..
Δεν ξέρω μπορεί να μην την πέτυχα  εγώ στα καλά της να προσθέσω ότι στο σαλόνι ήταν μια χαρά χαμογελαστή κ στο δωμάτιο ήρθε με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
χθες το βραδυ μεταμεσονυχτια βαρδια ηθελα να παρω την αννυ την πορνοσταρ

μπηκα στο οχημα μου και εκανα χιλιομετρα για να παω

δυστηχως ομως στο φιλιππιδου 11 ισογειο ηταν μια ξανθια αντζυ και στον οροφο με τον τσατσο που δεν χονευω καθολου γιατι εχει ενα πολυ περιεργο στυλακι ηταν η ηλεκτρα

που θα βρω την αννυ την πορνοσταρ χυστες μου ;
προχτες παντως ηταν στο φωκαιας 27 υπογειο 3η βαρδια

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
το ξερουμε αυτο και παραλιγο να σπασω την νηστεια μου για την αννυ πορνοσταρ

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.895
Πόντοι
19.505
Μεγάλη Παρασκευή πρωί ημέρα κατάνυξης
Ιουλιανού 71 η Φωτεινή, άλογο αλλά όποτε τη βλέπω κάτι τρώει και είναι στραβωμένη
Φωκαίας 19 η Αντρέα, πιπίνι στυλιάρι, γυφτάκι μάλλον, με ωραίο χαμόγελο. Σχεδόν με έπεισε. Βγήκα να συνεχίσω με σκοπό να ξαναγυρίσω.
Φυλής 84Α η Μόνικα
Φυλής 84Β η Τατιάνα, κοκκινομάλλα Μολδαβή
Φωκαίας 24 η Ηλέκτρα, μακρύ μαλλί, ωραίο σώμα, ψιλομαστουρωμένη φάτσα
Φωκαίας 27Β ημιόροφος η Σιμόνα
Φωκαίας 25Β η Άννα η Πολωνέζα
Φιλιππιδου στο κατω η ομορφη Σαρα
Φωκαίας 27Α μια ψηλή ξανθιά και μια κοντή μελαχρινή. Φουλ η κοντή.
Φυλής 86Β νέα κοπέλα μελαχρινή, η Αντελίνα.
Επέστρεψα για Αντρέα και για καλή μου τύχη λίγο πριν μπω διάβασα το κείμενο του emmanuil123456789 και σώθηκα...

Οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ενημερώνουν, καλές γιορτές...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η γνωστη μονικα στο 84Α?η αδυνατη με ελαφρα λορδοση που δεν θελει αγκιγματα στο στηθος? Επισης αν γνωριζη καποιος η Νταρια απο ιασονος που εχει εργαστη εκει που εργαζοταν η μαρια η φυλακοβια ξερουμε που αλλου εργαζετε και πια βαρδια?ευχαρηστο!!

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
8.998
Πόντοι
1.936
και εγω με τον αντυ δεν εχω θεμα εχω γαμησει την ηλεκτρα και την αντζυ  και την καμελια  εχω γαμησει με τσατσο τον αντυ
..μονο με την Καμελια την κιμαδομηχανη εχω φχαριστηθει γαμησι.Τα αλλα ειναι παρε το ενα 
και χτυπα το αλλο.Δεν κανουν για αυτη την δουλεια!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom