ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
λογικα καποιος θα την δοκιμασει αφου ειναι καινουργιο κοματι και ειναι ωραια εμφανισιακα
Εχω δοκιμάσει μια Αντρέα με τατού σιλικόνη στήθος 3άρι και χείλη. Μαλλι ίσιο στη μεση μελαχρινή με ανταυγειες. Στα 25 ευρά.Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την αντρεα την καινούργια στη Φωκαίας ;;
Τον Άντυ λες. Εμενα με κερασε και ουισκακι στον όροφο, οταν πήγα για την Ηλέκτρα. Άλλη αποτυχία αυτή. Δεν με πάει, τελευταία...Κατάλαβα τον πάνω λες. Εντάξει μωρέ εγώ δε τους δίνω σημασία και σε συμβουλεύω αυτό να κάνεις και εσύ.
Η δουλειά τους είναι να μαζεύουν καπότες και να στρώνουν χυσοκρέβατα
Αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους ? Άσχετα που κάποιοι πάνε και για καφέ μαζί τους στο La Grande Piatsa.
Όχι είναι μια skinny μαυριδερή στο Φωκαίας 19 με φουλ πρόγραμα υποτίθεται που τελικά μόλις δοκίμασα ΜΑΚΡΙΑ μεγάλη φόλα...Εχω δοκιμάσει μια Αντρέα με τατού σιλικόνη στήθος 3άρι και χείλη. Μαλλι ίσιο στη μεση μελαχρινή με ανταυγειες. Στα 25 ευρά.
Φιλής όροφο με τσάτσο τραβέλι χοντρό
Ψοφια απο υπηρεσία σε όλα. Τσάμπα λεφτά.
Αν λες αυτή
Φιλε, τη δοκιμασα σημερα. Σε εμενα μπηκε μεσα, γδυθηκε, ανεβηκε κρεβατι με κατι προκαταρκτικα τυπου φιλια στηθος και επιφανειακα στα χειλη. Περασε καποτα (χωρις να ρωτησει αν θελω γυμνο), εκανε μια μετρια προς καλη πιπα και μετα τη πηγα ιεραποστολικο για κανα 7'. Σημερα δεν ειχα ορεξη να παρω κωλο. Εμενα παντως μου φανηκε τιμια περιπτωση. Βεβαια το να λεει φουλ εξω και να μη το κανει ειναι μαλακια για οποιον μπαινει μονο για αυτο.Όχι είναι μια skinny μαυριδερή στο Φωκαίας 19 με φουλ πρόγραμα υποτίθεται που τελικά μόλις δοκίμασα ΜΑΚΡΙΑ μεγάλη φόλα...
Καλα για κωλο δεν το συζητάμε εμένα δεν μ άφηνε ούτε πισωκολητο απ το μουνι όποτε τσακώθηκα πήρα τα λεφτά μου πίσω κ έφυγα για τέτοια φάση μιλάμε..Φιλε, τη δοκιμασα σημερα. Σε εμενα μπηκε μεσα, γδυθηκε, ανεβηκε κρεβατι με κατι προκαταρκτικα τυπου φιλια στηθος και επιφανειακα στα χειλη. Περασε καποτα (χωρις να ρωτησει αν θελω γυμνο), εκανε μια μετρια προς καλη πιπα και μετα τη πηγα ιεραποστολικο για κανα 7'. Σημερα δεν ειχα ορεξη να παρω κωλο. Εμενα παντως μου φανηκε τιμια περιπτωση. Βεβαια το να λεει φουλ εξω και να μη το κανει ειναι μαλακια για οποιον μπαινει μονο για αυτο.
''Apolonas'' αν το διαβαζεις αυτο ειναι skinny κοριτσακι. Πηγαινε ριξε μια ματια.
προχτες παντως ηταν στο φωκαιας 27 υπογειο 3η βαρδιαχθες το βραδυ μεταμεσονυχτια βαρδια ηθελα να παρω την αννυ την πορνοσταρ
μπηκα στο οχημα μου και εκανα χιλιομετρα για να παω
δυστηχως ομως στο φιλιππιδου 11 ισογειο ηταν μια ξανθια αντζυ και στον οροφο με τον τσατσο που δεν χονευω καθολου γιατι εχει ενα πολυ περιεργο στυλακι ηταν η ηλεκτρα
που θα βρω την αννυ την πορνοσταρ χυστες μου ;
Μεγάλη Παρασκευή πρωί ημέρα κατάνυξης
καλησπερα η αντριαννα απο διδυμου 18 τι εγινε?
Κολωνού 23 Β στην 3η βάρδια θα την βρεις.Τουλάχιστον εκεί ήταν μέχρι προ 10ημέρου.καλησπερα η αντριαννα απο διδυμου 18 τι εγινε?
..μονο με την Καμελια την κιμαδομηχανη εχω φχαριστηθει γαμησι.Τα αλλα ειναι παρε το ενακαι εγω με τον αντυ δεν εχω θεμα εχω γαμησει την ηλεκτρα και την αντζυ και την καμελια εχω γαμησει με τσατσο τον αντυ