Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 195 άτομα (18 μέλη και 177 επισκέπτες)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
909
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Επιστροφη της μιλφ Ντιανας στο Δροσοπουλου 97(10 πρωι με 11 βραδυ)
 

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Μηνύματα
102
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Πηγα πάλι σημερα την καθιερωμενη βολτα για διπλη κατάθεση. Ανέβηκα για πολοστη φορα τα σκαλακια που οδηγουν γιατην Κατερινα η οποία φοραγε κλασικα γυαλακια. Πολυ καβλα αυτη η φατσα της αλλαααα φαινοτανε να βαριεται απιστευτα και ηταν ετοιμη να κοιμηθει! Μια φορα μονο την εχω πετυχει σε κεφια με μεγαλη παρεα αλλα ειχαμε παει μονο για βολτα. Παλι δε μπηκα γιατι ειχα πολυ ορεξη και δεν ηθελα να μου το χαλάσει!  Ηταν να μπεί σε πελάτη εκείνη την ωρα... Την επόμενη φορά οτι και να γίνει οπως και να ναι θα μπώ. Τελος!

Τελικα μπήκα στα 2 τελευταια στη Φωκαίας 27Α και 27Β. Στο Β ήταν η Αλέξια, πολύ καλη μικροκαμωμένη μελαχρινη με τρομερό κώλο και γενικά πολύ καλη συμμετοχη. Γενικά  για κα΄ποιον που του αρέσουν πολυ οι μικροκαμωμένες οπως εγώ πχ είναι πολύ καλη. Στη συνέχεια μπήκα και στο Α στο οποίο ηταν μια ξανθια (της οποίας το όνομα μου διαφευγει) με πολύ καλό σώμα, όχι και τόσο καλό βυζι αλλα με προστυχοφατσα που μ αρεσει. Εδώ να αναφέρω οτι ενώ την πρώτη φορά που περασα για βόλτα και με καβάλησε, την ρώτησα αν το τελειωτικό περιλαμβάνει στόμα μου κουνησε το κεφάλι και έγλυψε τα χείλη της. Οταν ξαναπήγα και μπήκα μου είπε μονο σώμα...  :S Οταν της το ξαναειπα μου ειπε πως έγινε παρεξήγηση και πιστεύω πώς αν ήθελα τα έπαιρνα πίσω τα λεφτα.. Ετσι αφησε να εννοηθει. Τι να πείς... Αν και με ξενέρωσε λιγάκι, επειδή μ εφτιαχνε πολύ η φάτσα της πέρασα καλά γιατι κατα τ' αλλα ηταν αρκετα καλή και δεν έλεγε οχι. Απλά αν πάει κάποιος καλό είναι να το ξεκαθαρίσει απ την αρχή και να μη την πατήσει!
 

Οκανένας

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα το πρωί...φυλής...
Φυλής 59: Άννα......!!
Φυλής 65: Αντζελίνα....!!!!
Φυλής 67: Μαρία.....!!
Φυλής 69 ισ: Μαρία....!!
Φυλής 69 ορ: Τζουλιάννα.....!!
Φυλής 71 ορ: Ειρήνη........!!
Φυλής 74: Μελίνα.....!!
Φυλής 84: Τατιάνα......!!
Φυλής 86: Γκάμπη.......!!
Φυλής 109: Βίκυ......!!
Φυλής 134: Τζέσικα και Ελλένη ..........!!
Φυλής 136: Αντζελίνα.........!!
Φωκαίας 17: Ιονέλα.....!!!!!
Φωκαίας 24: Ηλέκτρα.....!!
Αυτά.... τα λίγα από εμένα, να περνάτε καλλά!!
 

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Μηνύματα
160
Like
825
Πόντοι
81
Καλησπέρα, μόλις γύρισα από Φυλής 84Β (Όροφος) όπου σήμερα δούλευε η καστανή μιλφ Τάνια με ολίγα πιασιματάκια από Μολδαβία σύμφωνα με την ΤσαΤσά. Η κοπέλα είχε θετική αύρα στο σαλόνι και με κέρδισε. Μέσα στο δωμάτιο είναι πολύ θερμή, στο στυλ της Ιζαμπέλας και καλύτερη σε απόδοση για μένα. Η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό (τελειωτικό στο σώμα), φιλάει στο στόμα με γλώσσα, δεκτική στη δακτυλοσκόπηση και το 69 όπου έδωσε ρέστα. Γενικά είναι πολύ θερμή γυναίκα και δείχνει να της αρέσει αυτό που κάνει. Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 25 λεπτά. Πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή.
Επίσης, στο 86Β (ισόγειο) δουλεύει η Γκαμπριέλα (τα πάντα όλα ΦΟΥΛ) και στο 84Α (ισόγειο) έχει μεταφερθεί η Τίνα επίσης πολύ καλή επιλογή τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Κυψέλη, Πλατεία Αττικής, Λιοσίων[/size]


11:12-12:38

Δροσοπούλου 97, η επιστροφή τής μιλφ Ντιάνας —όπως πρώτος ανέφερε ο CHRIS1971 www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg6931941#msg6931941]εδώ—[/URL], με ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, μέτριο, συμπαθητικό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια, αψηλούτσικη. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΠΡΩΚΤΙΚΟ, στα 25 ευρώ. Κλείνουν γύρω στις 23:00.
Καλλιφρονά 12, κλειστό.
Φυλής 200, κλασικά η σγουρομάλλα, κωλαρομπουτού Τάνια.
Αγίου Πέτρου 7, κλειστό.
Περγάμου 1, ισόγειο, η ξανθιά, νταρντάνα Αΐντα, μ' ένα μεγάλο φλεβώδες στήθος. Εξήντα εννιά, ισπανική. 'Οροφος, κλειστός.
Ρεμούνδου 21 δεξιά (όροφος), η 'Ολγα, με ίσιο, κοντό, ξανθό μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό κορμί, χαμηλομέτριο ανάστημα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Ρεμούνδου 21 αριστερά (ισόγειο), η Ελληνίδα Ναταλία —από Κεραμεικού 13 όροφος—, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, χοντρή. Σε 69, ισπανική.
Ρεμούνδου 20, κλασικά η Λώρη, με μπουκλέ, ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, καλλίκορμη. Ανακοινώθηκε απλό.
Αλκαμένους 113, η μιλφ Ειρήνη ή 'Ηρα —από Διδύμου 16—, με ίσιο, ξανθό, κοντό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεγαλούτσικο στήθος, κανονικό σώμα. Σε «καλή περιποίηση».
Περγάμου 27 αριστερά (ισόγειο), η μιλφογκίλφ Γιάννα/Αλίσα —από Αχαρνών 85, Μ.Α 15, Μ.Α 22 ισόγειο—, με κοντό, ξανθό μαλλί, μεγάλα μάτια, πλούσιο κρεμασμένο στήθος, χαμηλομέτριο ανάστημα, και η Ειρήνη, με ίσιο, κοντό, ξανθό μαλλί, μετριότατο πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, στρογγυλή κοιλιά. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Αλκαμένους 117, κλασικά η ξανθιά 'Αννα και η επίσης ξανθιά Βικτώρια, με ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, η δεύτερη, συμπαθητικό πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, καλλίκορμη μ' ένα μικρό ταττού στο μπράτσο. Σε «φανταστικό κρεβάτι». Η 'Ολγα, έχει φύγει εδώ και τέσσερις μήνες και δεν θα επιστρέψει.
Λεωφ. Ιωνίας 12, κλειστό.
Πιπίνου 118, κλασικά η Λάνα και η Σούζη, με καρέ, ξανθό μαλλί, στο ύψος της σιαγόνας, συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό, αδύνατο κορμί. Η Καίτη θα λείπει μέχρι τον Αύγουστο.
Κωνσταντινουπόλεως 206, η αψηλούτσικη 'Αννα —από Κων/πόλεως 166 δεξιά—, με ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, αδύνατη. Σε ισπανική, 69.
Παρασίου 36, κλασικά η Μαρία η τρελοκοτσιδού — γεμάτα τα δωμάτια. Η Μόνικα θα είναι αύριο και Δευτέρα, ενώ η Μπέτυ θα λείπει σε άδεια μέχρι 15-20  Μαΐου.
Κνίδου 18, κλειστό.
Τροφωνίου 11, ισόγειο, κλασικά η μεγάστηθη Τζούλια. 'Οροφος, κλασικά η μιλφ 'Αννα, με καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, μετριότατο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό, μπαταλεμένο κορμί, σε 69, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, και η Κατερίνα —από Κολωνού 47 (όροφος), Φυλής 86 δεξιά (όροφος)—, με καστανό, καρέ μαλλί στο ύψος της σιαγόνας, μέτριο πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, κανονικό ψιλομπαταλεμένο κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΟΡΧΕΟΛΕΙΧΙΑ.
Τροφωνίου 13, ισόγειο, κλασικά η γκιλφ 'Ολγα —από Βέργας 6–, με ξανθό μαλλί, μεγάλο στήθος. Απλό κάνει. 'Οροφος, κλασικά η Μπέτυ, με την καστανή μαλλούρα και το μεγάλο στήθος. Σε 69, ισπανική.
Λιοσίων 91, η Νάντια, μία νεαρή μελαχρινή, με ίσιο, ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο, κρεμασμένο στήθος, κοντοχοντρούλα. Σε ισπανική.

DSC00861.jpg


Μετά την επαναλειτουργία του, πρώτος ο Parakmiakos το φωτογράφησε www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg6900568#msg6900568]εδώ.[/i[/URL]]

Παιωνίου 47 (το "σκυλόσπιτο"),  κλασικά η "τετράγωνη" Κωνσταντίνα.
Βέργας 2, η Ελένη, μία νεαρή νταρντάνα, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος. Σε 69. Η Γωγώ, μία Βουλγάρα στο τέλος της τρίτης δεκαετίας της ζωής της, με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, κοντοχοντρούλα. Σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ. Πληρώθηκε...

DSC00865.jpg


DSC00869.jpg


DSC00875.jpg


Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο), κλειστό.
Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), κλασικά η ξανθιά μιλφ Μαριάννα.
Βέργας 3, ισόγειο δεξιά, κλασικά η θηριώδης, ξανθιά (μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά), βυζαρού Στέλλα. Σε απλό. Ισόγειο αριστερά, κλασικά η μελαχρινή 'Ελλη. ΚΩΛΟΣ. 'Οροφος, η Ρωσίδα Μαρίνα, με ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλούτσικη και καλλίκορμη. Σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ («εάν είσαι τρυφερός»), ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.
Εξηκίου 18 δεξιά (ισόγειο), κλειστό.
Εξηκίου 18 μεσαίο (όροφος), κλασικά η Ελληνογερμανίδα μιλφ Αλεξάνδρα — απ' το Κων/νου Σχοινά 2. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, 69.
Εξηκίου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), κλασικά η ξανθιά, μιλφ Σοφία —από Βέργας 6—, με μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος, ευτραφής. Σε 69.
Λιοσίων 73Α, κλειστό.
Λιοσίων 76 δεξιά (όροφος),  κλειστό.
Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος), κλασικά η νεαρή Ανδριάνα, με καστανό, μπουκλωτό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, χαμηλομέτριο ανάστημα, καλλίκορμη. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, 69.
Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο), κλειστό.

φανουρη,εισαι οαση σε μια κοινωνια μουνοδουλων-χορηγων,εισαι προτυπο για τη νεολαια...ευγε!! :kneel: :kneel: :orchestra:
Κάνω ό,τι μπορώ.

Αμέτρητα ευχαριστώ στον κύριο Φανούρη Τζούρα που με βοήθησε σήμερα. Γλαφυρός, ποιοτικός και περιεκτικός.
Χαίρομαι που σε βοήθησα :hi:

Αμάν!...  :tooth:... :hi:

Φιλε φανουρη ωραια ενημερωση οπως και ο σμυρνης. Καλη ενημερωση
Σ' ευχαριστώ απ' τη μεριά μου φίλε Γιώργο :)

Φανούρη νομίζω ότι από 11:30-14:18 έκανε απίστευτη ζέστη απλά και μόνο για να περπατήσεις,όχι να μπεις και σε τόσα τσαρδιά  :S :S.Είσαι ένας αληθινός survivor της πιάτσας  :rockon: :rockon: :hi:.
[...]
Είχε πολύ ήλιο kostaki και δεν είχα πάρει και τα γυαλιά μου από τ' αυτοκίνητο...

[...]
Θα μπορούσα να σε παρομοιάσω με αυτόν  :grin: :grin:

1434447352-9dec1389c0a44b2b8f8a5b328ae20a17.jpg
Δυστυχώς δεν φαίνεται η φωτό... Τέλος πάντων φαντάζομαι θα είναι κάτι καλό, θενξ!

Τα σεβη μου ! ΑΞΙΟΣ ! ευτυχως που υπαρχεις εσυ και μερικοι ακομη και υπαρχουν οι ενημερωσεις !
Σ' ευχαριστώ, ο καθένας αγωνίζεται απ' το δικό του μετερίζι.

ο φιλος ο φανουρης δεν ειναι απλος ενας surviror της πιατσας αλλα ο bear grylls της πιατσας, πραγματικο κομαντο

bear-grylls__130205133616.jpg
:sunglasses:

Μ'αυτή τη φωτογραφία, γύρισες τον αλήτη τον χρόνο πίσω...
[...]
Πράγματι...
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
Aξιος ο φανουρης για μια ακομη φορα !


περασμα πρωτη βαρδια απο τα αγκυρας 12
στο γωνιακο εργαζοταν νεα κοπελα ελιζα , μελαχρινη , ωραιο στηθος με λιγα πιασιματα.
στο δεξι ηταν η ελενη ξανθια μπαμπατσικη με το βασιλικο τσιμπουκι και η μαρια μελαχρινη με κοντο μαλλι μεγαλο στηθος φυσικο και αθλητικο κορμι ! ετιμηθηκε με πολυ καλες εντυπωσεις !

στην περιοχη εντονη κινητικοτητα της αστυνομιας, αναφορικα υπαρχει κλουβα εξω απο το φωκαιας 27 και αχαρνων γωνια, οπως επισης και στην διδυμου και αχαρνων ... συν ποσοι αλλοι ακομη !

 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.374
Κριτικές
49
Like
22.785
Πόντοι
24.596
[quote author=antonis kanakakis  link=topic=26.msg6931945#msg6931945 date=1461369812]
πριν 5 ημέρες την πέτυχα το απόγευμα
[/quote]ευχαριστω φιλε. :hi:
 

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
288
Κριτικές
65
Like
1.115
Πόντοι
6.830
Καλησπέρα, μόλις γύρισα από Φυλής 84Β (Όροφος) όπου σήμερα δούλευε η καστανή μιλφ Τάνια με ολίγα πιασιματάκια από Μολδαβία σύμφωνα με την ΤσαΤσά. Η κοπέλα είχε θετική αύρα στο σαλόνι και με κέρδισε. Μέσα στο δωμάτιο είναι πολύ θερμή, στο στυλ της Ιζαμπέλας και καλύτερη σε απόδοση για μένα. Η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό (τελειωτικό στο σώμα), φιλάει στο στόμα με γλώσσα, δεκτική στη δακτυλοσκόπηση και το 69 όπου έδωσε ρέστα. Γενικά είναι πολύ θερμή γυναίκα και δείχνει να της αρέσει αυτό που κάνει. Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 25 λεπτά. Πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή.
Επίσης, στο 86Β (ισόγειο) δουλεύει η Γκαμπριέλα (τα πάντα όλα ΦΟΥΛ) και στο 84Α (ισόγειο) έχει μεταφερθεί η Τίνα επίσης πολύ καλή επιλογή τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Επέστρεψε η "αριστοκρατική" μιλφ Τάνια που δούλευε πρωινά στο Φ69β;
 

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
909
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Φανουρη ενα μεγαλο μπραβο για την ενημερωση και την ειδηση του πρωκτικου της μιλφ Ντιανας.Αρα εχουμε στην ομαδα του  πρωκτικου μια καινουργια παρουσια μετα την μιλφ Σονια,η οποια επεστρεψε και αυτη μετα απο καποιες μερες απουσια
 

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Μηνύματα
366
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Παρασίου 36, κλασικά η Μαρία η τρελοκοτσιδού — γεμάτα τα δωμάτια. Η Μόνικα θα είναι αύριο και Δευτέρα, ενώ η Μπέτυ θα λείπει σε άδεια μέχρι 15-20  Μαΐου.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση φανούρη...!
 

AGNWSTOS89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Μηνύματα
171
Κριτικές
7
Like
677
Πόντοι
301
Aξιος ο φανουρης για μια ακομη φορα !


περασμα πρωτη βαρδια απο τα αγκυρας 12
στο γωνιακο εργαζοταν νεα κοπελα ελιζα , μελαχρινη , ωραιο στηθος με λιγα πιασιματα.
στο δεξι ηταν η ελενη ξανθια μπαμπατσικη με το βασιλικο τσιμπουκι και η μαρια μελαχρινη με κοντο μαλλι μεγαλο στηθος φυσικο και αθλητικο κορμι ! ετιμηθηκε με πολυ καλες εντυπωσεις !

στην περιοχη εντονη κινητικοτητα της αστυνομιας, αναφορικα υπαρχει κλουβα εξω απο το φωκαιας 27 και αχαρνων γωνια, οπως επισης και στην διδυμου και αχαρνων ... συν ποσοι αλλοι ακομη !
για δωσε περισσοτερες πληροφοριες
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα,
Ενημέρωση απο την πρωινή βράδια σε διάφορες περιοχές.
Ξεκίνημα απο το Μεταξουργείο.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 ήταν η Βίκη,μιλφ Ρωσόφωνη,ψηλή,νταρντάνα,γεματούλα με καστανά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο ήταν η Φωτεινή Γκμοχ και μία καινούρια Ρωσόφωνη ώριμη η Ρωξάνη.Ελαφρώς γεματούλα με ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,σε ελεύθερο στοματικό.Αδιάφορη.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο ήταν η Βικτώρια,ώριμη Ρωσόφωνη,κοντή,υπέρβαρη,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σώμα σαν μπαλόνι.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό.
Στο Ιάσωνος 44 στο ισόγειο δεξιά 2 κοπέλες.Η Αναστασία,κοντή,κανονικών κιλών με γυμνασμένο σώμα και καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων.Σε απλό πρόγραμμα χωρίς 69.Μαζί της η Ρωξάνη απο Μολδαβία,κοντή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Έχει εργαστεί και στα 46.Ανακοινώθηκε απλό με 69 αλλά προσφέρει και ελεύθερο στοματικό κατόπιν συνεννόησης.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό ισόγειο για τον φίλο Αθανασιάδη  που ρώτησε ήταν η Ειρήνη,αθίγγανη,με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,ψηλή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια σε απλό πρόγραμμα.Η κοπέλα ήταν ντυμένη και περίμενε στην εξώπορτα τον πελάτη.Ένας συνδιασμός μπουρδέλου και πεζοδρομίου δηλαδή.Ντυμένη ήταν αρκετά ενδιάφερουσα.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ήταν η Άνκα σε απλό πρόγραμμα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ήταν η Ντενίσα, απο το Ιάσωνος 20 μεσαίο και Ιάσωνος 37,κανονικών κιλών,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων.Νόστιμο Ρουμανάκι σε απλό πρόγραμμα.Ο όροφος ήταν κλειστός.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο ήταν η Κρυστάλλω γνωστή και σαν Ιωάννα όταν εργαζόταν στο Ιάσωνος 43,γεματούλα,με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων,χαρακτηριστική λεπτή φωνή σε απλό πρόγραμμα με ισπανική τελειωτική σαν εξτρά.
Στο Κωλοκυθους 38 στον όροφο ανέβηκα απο περιέργεια για να δώ την κοπέλα που περιέγραψε ο Επιρρεπής.Ήταν σε ντουέτο μαζί με μία άλλη κοπέλα.Η γυρολόγος που περιγράφηκε ήταν η Νίνα απο Καλλέργη 33,Ιάσωνος 37 ισόγειο,Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 και άλλα μαγαζιά.Κοντή,λεπτή με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό.Η καινούρια κοπέλα τώρα ήταν η Στεφανία,πρόκειται για κοπέλα λεπτή,με κοντά καστανοκόκκινα μαλλιά,η οποία πράγματι μιλούσε αργά και με παύσεις,είχε απλανές βλέμμα και γενικά φαινόταν να είναι μαστουρωμένη.Η κοπέλα ανακοίνωσε μόνη της το πρόγραμμα και ήταν φουλ.Κοίταξα το σώμα της να δω αν είχε σημάδια απο βελόνες αλλά δεν είδα κάτι.Παρόλα αυτά κάτι δεν μου κόλλαγε και αποχώρησα απο το μαγαζί.
Στο Κολωνού 48 ήταν σε ντουέτο η Άντζελα,ώριμη Ρωσόφωνη,ψηλή,κανονικών κιλών,με κοντοκουρεμένα καστανά μαλλιά.Απλό ανακοινώνεται αλλά κάνει και ελεύθερο στοματικό.Μαζί της η Ντάνα,μιλφ,ψηλή,κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Απλό ανακοινώθηκε.Μιλούσε καλά Ελληνικά.Πάρα ταύτα δεν πείστικα να περάσω.
Στο Βέργας 3 στο δεξιό ισόγειο ήταν η Ειρήνη σε απλό πρόγραμμα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και καστανά μαλλιά πιασμένα σε μικρή αλογοουρά.
Στο Βέργας 3 στον όροφο ήταν η Μαρίνα,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πιασμένα σε μικρή αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Στο Αλκαμένους 117 ήταν η Βικτώρια,κοπέλα με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων,κανονικών κιλών με πιασιματάκια σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Πιπίνου και Φυλής δίπλα απο το μανάβικό σαν υπηρεσία ήταν η Μπάρμπορα απο το Μεταξουργείο ή οποία εκδίδοταν κιόλας,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Σαν κοπελα είχε την Καμέλια,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,τραχύ πρόσωπο,κανονικών κιλών με πιασιματάκια. Σαν πρόγραμμα η Μπάρμπορα για την Καμέλια ανέφερε ότι δεν κάνει πρωκτικό.Περαιτέρω διευκρινήσεις περί ελεύθερου στοματικού απέφυγε τεχνηέντως  να δώσει.Έτσι και εγώ απέφυγα τεχνηέντως στο να περάσω στο δωμάτιο.
Στο Ιάσωνος 136 στον όροφο ήταν η Αντελίνα,η οποία μάλλον είναι η κοπέλα που εργάζεται στο Φυλής 84 στο ισόγειο.Με λίγα πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Στο Φυλής 84 στον όροφο ανέβηκα να τσεκάρω την καινούρια κοπέλα.Πράγματι την βρήκα.Την λένε Τατιάνα απο Μολδαβία,έχει καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και είναι πιο μπαμπάτσικη απο την Λίνα και την Ιζαμπέλα η οποία θα επιστρέψει σύμφωνα με την υπηρεσία σε μιάμιση εβδομάδα.Λευκό δέρμα,γεμάτο πρόσωπο με μαγουλάκια.Ελεύθερο στοματικό και ορχεολειχία.Πολλά υποσχόμενα και αυτή.Σε όσους αρέσουν οι γεματούλες είναι σχετικά καλή περίπτωση πιστεύω.Εμένα δεν μου έκανε κλικ και δεν πέρασα.
Στο Φωκαίας 27 στο υπόγειο ολοκαίνουρια κοπέλα η Άννα.Μόλις τρεις ημέρες στην δουλειά.Πρόκειται για κοπέλα αρκετά ιδιόμορφης σωματοδομής.Κοντή,αθίγγανη,με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά,μελαμψό δέρμα,κανονικών κιλών,με πολύ μεγάλο και φαρδύ κώλο.Βραζιλιάνικο τον χαρακτήρισε η αρκετά ευγενική υπηρεσία.Στο σαλόνι εμφανίστηκε ξυπόλυτη και τούρλωσε την κωλάρα της για να με πείσει.Είναι πολύ κοντή στο ανάστημα.Πρόγραμμα η υπηρεσία ανακοίνωσε φουλ του φουλ και ότι παίζει με τα χύσια.Για ειδικά γούστα λόγω της ιδιάζουσας σωματοδομής.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο με κάβλωσε η Σάρα,ψηλή,λεπτή,με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε απλό πρόγραμμα όμως.Αν ξέρουμε επιδόσεις θα το εκτιμούσα.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο ήταν η Χριστίνα, αθίγγανη με μελαμψό δέρμα,μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και σώμα με πιασιματάκια.Ελεύθερο στοματικό και κώλος.
Στο Φωκαίας 24 ήταν η Ηλέκτρα,νεαρής ηλικίας,Ελληνίδα,κανονικών κιλών με πολύ λίγα πιασιματάκια,καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό.Την δοκίμασα.Δεν έμεινα αρκετά ικανοποιημένος,ωστόσο η εμπειρία μου ήταν σαν να ήταν η πρώτη μας φορά.Λεπτομέρειες στην κριτική.
Το Αχαρνών 85 κλειστό.
Τέλος η δεύτερη συνεύρεση έγινε μετά απο αρκετό καιρό στο καινούριο μαγαζί στην Φιλιππίδου 11 στον όροφο στην Καμέλια.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια πλέον (έχει παχύνει και πρέπει να προσέξει) μαύρα μακριά μαλλιά και βυζάρες.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό.
Καλά να περνάτε!



 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.374
Κριτικές
49
Like
22.785
Πόντοι
24.596
ευχαριστω πολυ Προφεσορα!εισαι επαγγελματιας!ενα ευχαριστω επισης δημοσια στον Φανουρη!σεβασμος απο μενα και στους δυο :hi: :hi: :hi:
 

aris_164

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Μηνύματα
29
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά!

Μία Τζουλιάνα σχετικά κοντούλα με πιασίματα, που έδινε και κόλο, ήταν κάποτε με την κλασική Χριστίνα στο Φ69 και μετά την είχα πετύχει και στο Φ71 στον όροφο, παίζει ακόμα κάπου;;

Αν ξέρει κανείς, ευχαριστώ!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλησπέρα παιδιά!

Μία Τζουλιάνα σχετικά κοντούλα με πιασίματα, που έδινε και κόλο, ήταν κάποτε με την κλασική Χριστίνα στο Φ69 και μετά την είχα πετύχει και στο Φ71 στον όροφο, παίζει ακόμα κάπου;;

Αν ξέρει κανείς, ευχαριστώ!
Τσέκαρε ξανά στο Φυλής 69 στον όροφο.
 

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Μηνύματα
144
Like
198
Πόντοι
1
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο με κάβλωσε η Σάρα,ψηλή,λεπτή,με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε απλό πρόγραμμα όμως.Αν ξέρουμε επιδόσεις θα το εκτιμούσα.
ειναι μεγαλη καβλα. πολυ ομορφη και ευχαριστη μεσα καμια σχεση με τυπικουρες..
της αρεσει το φασωμα και ειδικα αν φιλας καλα..
ομως απλο προγραμμα και δεν δεχεται συζητηση την εχω παρει 3 φορες και την εχω πιεσει απιστευτα αλλα βραχος μεχρι που της προτινα 100ευρω για ελευθερο στοματικο(εννοειται δεν τα εδινα με τιποτα απλα ηθελα να δω αν θα το σκεφτει) και μου ειπε οχι με την μια!!!!
πρωτη φορα τετοιο πραγμα.

για εμενα ειναι η μονη που περναω καλα με απλο προγραμμα!!

 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom