ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.929
- Πόντοι
- 24.596
Ωραίο μιλφακι.Χριστίνα κολωνου 53μεταξουργείου.αρκετα καλή και μεσα στο δωμάτιο
Ωραίο μιλφακι.Χριστίνα κολωνου 53μεταξουργείου.αρκετα καλή και μεσα στο δωμάτιο
Η μελαχρινή με τις διόπτρες;αυτη η τσατσα απο αλκαμενους 117 τι creepy που ειναι?την εχετε δει?
Κωνσταντινουπόλεως
166 υπόγειο η ξανθιά skinny ουκρανεζα ευα,κάπως καλύτερα η* εγω την συνήθισα όσον αφορά το κορμί της
166 ισόγειο η μελαγχροινη μονικα από δίδυμου και φωκαιας με κανονικό κοντοπουτανο κορμί
94 ναταλι,ελληνιδα με ωραίο σέξι κορμι,όπως πρέπει για το νεαρό της ηλικίας της με φουλ πρόγραμμα
Μαζι της η λεπτή ψηλη εμιλυ
Μαραθωνος
59 ισόγειο η ξανθιά ειρήνη απο Αχιλλέως γωνια με το tattoo στο στήθος
59 με την σκάλα η λεπτή κοκκινομάλλα mlf Βικτώρια από βέργας 3 αριστερά επίσης
Αχιλλέως γωνια η ψηλή μελαγχροινη Μαίρη με κανονικό κορμί
Ιωαννίνων
3 ισόγειο δυο mlf,η ξανθιά mlf Λανα με κανονικό κορμί και ύψος και η πολύ ωραία γοητευτική μουναρα ειρήνη,μελαγχροινη με ατέλειες στυλ Κλεοπάτρας
5 δυο mlf,η κοντούλα καρλα με κανονικό κορμί και η σχετικά ψηλή ξανθιά κατριν που απο την περιφέρεια και κάτω έχει πολλές ατέλειες
προς αποφυγην .αυτη η τσατσα απο αλκαμενους 117 τι creepy που ειναι?την εχετε δει?
Κατάθεση χθες στο Κολωνού 30 στη γνωστή Κατερίνα. Υπεραπλο πρόγραμμα, έκατσε ένα τέταρτο στο δωμάτιο και σε γενικές γραμμές επαγγελματίας. Στο τέλος όμως έκανε ένα μεγάλο φάουλ. Εκει που τη γαμουσα ιεραποστολικα, ξαφνικά έβαλε στο μουνι της κλιση προς τα πάνω με αποτέλεσμα ο πουτσος μου να βγει.
-Πάπαλα, μου λέει.
-Τι εννοείς;
-Έκλεισε η πόρτα.
-Δηλαδή;
-Ε, κάθεσαι ένα μισάωρο στο δωμάτιο (όχι, μια ώρα...) Αν θέλεις παραπάνω χρόνο, πρέπει να πληρώσεις.
Και χαιρέτησε κι έφυγε. Δε μου άρεσε καθόλου αυτός ο τρόπος. Θα μπορούσε να μου πει ότι σε ένα λεπτό πρέπει να φύγει ή να μου τραβήξει μια μαλακια. Όχι όμως να κάνει αυτό το μπαμπατσικο πεοστραμπουληγμα για να με ξεφορτωθεί που μπορούσε και να με τραυματίσει. Από μένα για αυτό το λόγο μαύρο στη συγκεκριμένη. Οκ καλοστεκουμενο μιλφ, αλλά δεν είναι αυτό αρκετο.
ναι εχει τιμηθει αρκετες φορες, το σπιτακι φημιζετε για τις καλες υπηρεσιες που παρεχει σχεδον απο τις περισσοτερες κοπελες που εργαζονται εκει.Ωραίο μιλφακι.Χριστίνα κολωνου 53μεταξουργείου.αρκετα καλή και μεσα στο δωμάτιο
Το έχω διαβάσει το θρεντ της, αλλά δεν έλεγε τίποτα αρνητικό πέρα από μια φήμη κωλίλας σε μια κριτική. Σαν τι έπρεπε να δω δηλαδή τύπε;μα καλα μαζοχας εισαι και πηγες μαζι της ; δεν εχεις διαβασει καθολου το φορουμ ; τωρα κατσε να σου γραψει και ενα σεντονι παπαριες μολις δει ποστ σου.
Το έχω διαβάσει το θρεντ της, αλλά δεν έλεγε τίποτα αρνητικό πέρα από μια φήμη κωλίλας σε μια κριτική. Σαν τι έπρεπε να δω δηλαδή τύπε;
Κατάθεση χθες στο Κολωνού 30 στη γνωστή Κατερίνα. Υπεραπλο πρόγραμμα, έκατσε ένα τέταρτο στο δωμάτιο και σε γενικές γραμμές επαγγελματίας. Στο τέλος όμως έκανε ένα μεγάλο φάουλ. Εκει που τη γαμουσα ιεραποστολικα, ξαφνικά έβαλε στο μουνι της κλιση προς τα πάνω με αποτέλεσμα ο πουτσος μου να βγει.
-Πάπαλα, μου λέει.
-Τι εννοείς;
-Έκλεισε η πόρτα.
-Δηλαδή;
-Ε, κάθεσαι ένα μισάωρο στο δωμάτιο (όχι, μια ώρα...) Αν θέλεις παραπάνω χρόνο, πρέπει να πληρώσεις.
Και χαιρέτησε κι έφυγε. Δε μου άρεσε καθόλου αυτός ο τρόπος. Θα μπορούσε να μου πει ότι σε ένα λεπτό πρέπει να φύγει ή να μου τραβήξει μια μαλακια. Όχι όμως να κάνει αυτό το μπαμπατσικο πεοστραμπουληγμα για να με ξεφορτωθεί που μπορούσε και να με τραυματίσει. Από μένα για αυτό το λόγο μαύρο στη συγκεκριμένη. Οκ καλοστεκουμενο μιλφ, αλλά δεν είναι αυτό αρκετο.
Αφού εγώ γράφω ρε. Με τρολλάρεις?κατσε να σου βρω κανα προσφατο στο κανω παραθεση.
το διαβαζεις τι επαθε ο τυπος ; θες κι αλλα ;
ρε παιδια καμια σκιννυ βοηθήστε δεν παίζει τίποτα?
Αφού εγώ γράφω ρε. Με τρολλάρεις?
Χριστίνα στο κολωνου 53μεταξουργείου ψηλή.μοντελε και αρχοντική.κάνει και για μεγάλα τζακιαρε παιδια καμια σκιννυ βοηθήστε δεν παίζει τίποτα?
Χριστίνα στο κολωνου 53μεταξουργείου ψηλή.μοντελε και αρχοντική.κάνει και για μεγάλα τζακια
Δοκίμασα το νέο πιπίνι τη Χριστίνα στο Ιάσονος 10 πάνω,καλούλα είναι για 10€,δυστυχώς ο χρόνος τυπικός.Πού είναι ρε γμτ το " σκυλί του πολέμου",που ξεχνάγαμε τον χρόνο χωρίς ποτέ να μου ζητήσει ένα ευρώ παραπάνω;
Ο Πίκερ θα την είχε γαμήσει.Ανέβηκα στο Κολοκυνθούς 38 για τη γνωστή προγκίλφ Ειρήνη, βρήκα μια γνωστή γυρολόγο που όνομα δεν θυμάμαι, και μια ψηλή αδύνατη κοκκινομάλλα Ελληνίδα,Μαρία άκουσα, με φουλ πρόγραμμα.Από το σαλόνι φαινόταν ότι κάτι "έτρεχε",μιλούσε αργά με παύσεις σαν να ήταν πρεζωμένη,μέσα μού αποκάλυψε ότι έχει παιδί 7 ετών,ότι μέχρι τώρα δούλευε με τηλεφωνικά ραντεβού, και της έκανε θετική εντύπωση ότι τη χάιδευα στην πλάτη. Προσπάθησα να τη διεγείρω με γλείψιμο,(ευτυχώς ήταν καθαρή χωρίς ύποπτες οσμές),στεκόταν αμέτοχη και άπραγη,δεν είχα διάθεση να γαμήσω μια γυναίκα σε τέτοια ψυχική κατάσταση, πήρα τα μπογαλάκια μου και πήγα σε άλλο τσαρδί...
...
Δεν τον μέτρησα, κανονικός μού φάνηκε,ούτε πολύς ούτε λίγος.Μυστη ποση ωρα μετα απο εσενα μπηκε στο δωματιο;; γιατι εγω δεν προλαβα να βγαλω ουτε τα παπουτσια μου.