Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Όχι, αγνοείται, και αναζητειται.....ευχαριστω φιλε,αυτη που ειπα ξερεις εσυ η καποιος αλλος που ειναι?
Όχι, αγνοείται, και αναζητειται.....ευχαριστω φιλε,αυτη που ειπα ξερεις εσυ η καποιος αλλος που ειναι?
ευχαριστω!αν ξερει η μαθει καποιος ας ενημερωσειΌχι, αγνοείται, και αναζητειται.....
Ακριβώς.Ρομποτικές κινήσεις.Καθένας πιστεύει αυτά που θέλει-φαντάζεται.Για μία πιπάρα-ξεφόρτωμα, είναι.Επισκεφθηκα την περιωνυμη Καιτη, απο Πιπινου.Η κοπελα ειναι περιεργη (χωρις πλακα). ....
Στην πρωινή βάρδια, Ιουλιανού 71 η Βαλεντίνα και στο Διδυμου 27 το θωρηκτό Τζούλια
Στο Φυλής 84Β μια καινούργια κοκκινομάλλα Μολδαβή, ψιλομπαζάκι αλλά πολύ χαμογελαστή. Ελ. στομ.
Mιλφαρα Βικτωρια ... την δοκιμασα πριν λιγο ... ακολουθει κριτικη
απο διδυμου 8 ισογειο
Επισκεφθηκα την περιωνυμη Καιτη, απο Πιπινου.
Η κοπελα ειναι περιεργη (χωρις πλακα).
Εχει φοβερο προσωπο - σχεδον ερωτευσιμο, αδουλευτο σωμα (μικρο στηθος και κωλο-ζυμαρακι, που ομως μ' αρεσε), κανει καποια basic προκαταρκτικα, αλλά σ' εμενα εβγαλε ενα ρομποτικο στυλ, συν καποια νευρα.
Δεν λεω πως εκλαψα το 20αρικο, αλλά οι ΤΟΣΟΙ διθυραμβοι ειναι εργο... αγαπουληδων!
Ακριβώς.Ρομποτικές κινήσεις.Καθένας πιστεύει αυτά που θέλει-φαντάζεται.Για μία πιπάρα-ξεφόρτωμα, είναι.
Στην πρωινή βάρδια, Ιουλιανού 71 η Βαλεντίνα και στο Διδυμου 27 το θωρηκτό Τζούλια
Στο Φυλής 84Β μια καινούργια κοκκινομάλλα Μολδαβή, ψιλομπαζάκι αλλά πολύ χαμογελαστή. Ελ. στομ.
κανονικα πρεπει να γραφεις "πριν απο 2 ωρες στα αγαπουλοσπιτα"
[size=16pt]-ALERT-[/size]
Να ενημερώσω την κοινότητα ότι η τσατσά που δούλευε στο Ιάσωνος 31 χόστελ το υπόγειο,
τώρα δουλεύει στο Ιάσωνος 20 το μεσαίο στην 2η βάρδια, και στο Κολωνού 23 υπόγειο στην 3η βάρδια,
μια Βουλγάρα με σχιστά μάτια που φοράει κάτι μπούρκες στο κεφάλι και κάτι
σεντόνια για ενδύματα και έχει αρκετά ιδιότροπη συμπεριφορά,
χθες της έδωσα 50ευρω μου είπε πως θα μου φέρει τα ρέστα.
Δεν ήρθε μέχρι να έρθει η κοπέλα, λέω εντάξει θα μου τα δώσει μετά.
Όταν βγήκα πήγα και κοντοστάθηκα έξω από το κουζινάκι και έκανε κάτι δουλειές,
λέω τα ρέστα ? μου λέει αααα ναι τι μου έδωσες 20αρικο ? όχι της λέω 50αρικο.
ααα ναι μου λέει να πάρτα και μου τα έδωσε!!!
Να σημειώσω ότι συμβαίνει 2η φορά το ίδιο πράγμα με την ίδια τσατσά !!!
ναι ειναι λιγο ανυπομονη .... αλλα σχετικα καλη ειναι στα ενδωτερα ...
βεβαια ειναι εξαιρετικος ο χωρος που βρισκεται ... και σε συνδυασμο με την αποδοση της , ναι την καθιστα μια καλη επιλογη ...
και ναι συμφωνω οτι δεν ειναι για διθυραμβους!
Καλημέρα σε ολους σας παιζει κανα καλο μιλφ η γκρανυ (καλο) για τωρα σε κανα σπιτακι....