trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
Στα υπόγεια της αλκιβιάδου η Πατρίτσια, και η Σύλβια από Διδύμου υπόγειο,είναι το ίδιο πρόσωπο?
[size=11pt]Μεταξουργείο, Κολωνός, Ψυρρή[/size]
11:33-14:18
Εγώ πάντως φίλε mimiko, στο λέω ξεκάθαρα, δεν θα διστάσω κάτω από μία δική σου ενημέρωση ν' ανεβάσω μία δική μου για την ίδια βάρδια
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 10 πάνω: Χριστίνα. Καλή είναι αλλά τα νυχάκια της πάσχουν κι εγώ είμαι ποδολάγνος.
- Ιάσωνος 10 κάτω: Αλεξάνδρα. Είναι από τις όμορφες χοντρούλες και τη γαμάω πού και πού. Όπως και σήμερα.
Ευχαριστω φιλε...Φιλιππίδου 11Α - 11Β - Φωκαίας 27 κυκλοφορεί χωρίς σταθερό ωράριο
[size=11pt]Μάλλον εννοεί ότι είναι Αλβανίδα με τάσεις ξεπέτας...
Δεν πειράζει, κρέατα υπάρχουν πολλά [/size]
Ξεπέτα δεν είναι. Το αντίθετο μάλιστα. Το μόνο κακό είναι ότι παίρνει αφγανοπάκηδες. Δεν ξέρω όμως αν τους κάνει φουλ.
[size=11pt]Τύπε μου, έχω γράψει και κριτική γι αυτήν με τίτλο: ΠΥΡΩΘΕ Ο ΚΩΛΟΘ ΤΗΘ ΧΡΙΘΤΙΝΑΘΞεπέτα δεν είναι. Το αντίθετο μάλιστα. Το μόνο κακό είναι ότι παίρνει αφγανοπάκηδες. Δεν ξέρω όμως αν τους κάνει φουλ.
[size=11pt]Μαύρο κι από μένα τότε στο φθισικό Σκιπτάρι [/size]καλο μεσημερι. ξεπετα δεν ειναι γιατι την ειχα τιμησει μια-δυο φορες. το κακο ειναι οτι πριν καιρο -κανα2μηνο- ειχαν περασει μαζι της 2 παλικαρια απο επαρχια και μετα απο δυο μερες εβγαλαν πυον απο την κατω κεφαλη τουσ. μαλλον κολλησαν κατι -ευτυχως κατι ελαφρυ- απο το ελευθερο στοματικο της. πλεον απο τοτε δεν εχω ξαναπει μαζι της και ουτε προκειται. black list > > >
καλο μεσημερι. ξεπετα δεν ειναι γιατι την ειχα τιμησει μια-δυο φορες. το κακο ειναι οτι πριν καιρο -κανα2μηνο- ειχαν περασει μαζι της 2 παλικαρια απο επαρχια και μετα απο δυο μερες εβγαλαν πυον απο την κατω κεφαλη τουσ. μαλλον κολλησαν κατι -ευτυχως κατι ελαφρυ- απο το ελευθερο στοματικο της. πλεον απο τοτε δεν εχω ξαναπει μαζι της και ουτε προκειται. black list > > >
Φανούρη νομίζω ότι από 11:30-14:18 έκανε απίστευτη ζέστη απλά και μόνο για να περπατήσεις,όχι να μπεις και σε τόσα τσαρδιά :S :S.Είσαι ένας αληθινός survivor της πιάτσας .Θα μπορούσα να σε παρομοιάσω με αυτόν
[size=11pt]Πόρνε μου, εσένα σε σέβεται γιατί δεν την παίρνει να σου κάνει μαλακίεςΠιπες λέγανε στο άλλο σαιτ 'τα παιδιά από επαρχία', ένας τύπος
ήταν που έλεγε ότι του είπανε, και είμαι σίγουρος γιατί το
μωρό είναι ένα από τα στανταρακια μου και την είχα πάρει
εκείνη την περίοδο. Προφανώς κόβει περισσότερα ραντεβού
από ανταγωνιστριες και μάλλον από εκεί προήλθε η φήμη... χεχεχε
την έχω πάρει 3 φορές και έχω περάσει καλά. Τώρα αν κάποιος έχει να πλυθεί κανα μήνα και συμπεριφέρεται και άσχημα τότε, ας κλαίει τα 20.[size=11pt]Πόρνε μου, εσένα σε σέβεται γιατί δεν την παίρνει να σου κάνει μαλακίες
Πάντως, η συγκεκριμένη έχει παραδεχθεί μπροστά σε μένα και στο Scooby / Άκα Κωλάντερο ότι δεν αισθάνεται ηδονή στο πρωκτικό κι ότι προσπαθεί να ξεπετάει τους βρώμικους πελάτες.
Συνεπώς, κι αυτούς που δε γουστάρει. :S
Άρα, μαύρο από μένα [/size]
[size=20pt]Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΝΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ[/size][size=16pt]-ALERT-[/size]
Να ενημερώσω την κοινότητα ότι η τσατσά που δούλευε στο Ιάσωνος 31 χόστελ το υπόγειο,
τώρα δουλεύει στο Ιάσωνος 20 το μεσαίο στην 2η βάρδια, και στο Κολωνού 23 υπόγειο στην 3η βάρδια,
μια Βουλγάρα με σχιστά μάτια που φοράει κάτι μπούρκες στο κεφάλι και κάτι
σεντόνια για ενδύματα και έχει αρκετά ιδιότροπη συμπεριφορά,
χθες της έδωσα 50ευρω μου είπε πως θα μου φέρει τα ρέστα.
Δεν ήρθε μέχρι να έρθει η κοπέλα, λέω εντάξει θα μου τα δώσει μετά.
Όταν βγήκα πήγα και κοντοστάθηκα έξω από το κουζινάκι και έκανε κάτι δουλειές,
λέω τα ρέστα ? μου λέει αααα ναι τι μου έδωσες 20αρικο ? όχι της λέω 50αρικο.
ααα ναι μου λέει να πάρτα και μου τα έδωσε!!!
Να σημειώσω ότι συμβαίνει 2η φορά το ίδιο πράγμα με την ίδια τσατσά !!!
αληθεια junis,o κωλαντερος τι κανει?[size=11pt]Πόρνε μου, εσένα σε σέβεται γιατί δεν την παίρνει να σου κάνει μαλακίες
Πάντως, η συγκεκριμένη έχει παραδεχθεί μπροστά σε μένα και στο Scooby / Άκα Κωλάντερο ότι δεν αισθάνεται ηδονή στο πρωκτικό κι ότι προσπαθεί να ξεπετάει τους βρώμικους πελάτες.
Συνεπώς, κι αυτούς που δε γουστάρει. :S
Άρα, μαύρο από μένα [/size]
[size=11pt]Νάσο μου, δεν γνωρίζω γιατί έχω να τον δω περίπου 2 μήνες.αληθεια junis,o κωλαντερος τι κανει?