Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (30 μέλη και 264 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
489
Πόντοι
186
Η Άννα φορούσε στηθόδεσμο,μου φάνηκαν στητά και σίγουρα ήταν γύρω στο τρία νούμερο.

Η Αλίνα φορούσε στηθόδεσμο και είχε μικρά στήθη.

Η Ήρα έχει μικρά στήθη σαν λεμονοκουπα περίπου.Είναι στυλ fitness.

H Ηρα πρεπει να ειναι η καλυτερη. Θα παω κι εγω για αυτοψια.
 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Μηνύματα
7.607
Like
2.908
Πόντοι
506
Κατά τις 2 το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 37 ισόγειο: Καρίνα η ψηλή, αδιάφορη για τα γούστα μου
- Ιάσωνος 20 αριστερά: Κορίνα η ξανθιά, γλυκιά κοπέλα αλλά δεν μου κάνει το κλικ
- Ιάσωνος 20 δεξιά: Γκαμπριέλα, πανέμορφο κορίτσι από σπίτι που μας κάνει την τιμή να γαμιέται για 10 ευρώ
 

Επισκέπτης
Picker η κορασιδα Γκαμπριελλα εχει αριστοκρατορικη ομορφια. Εις τα ενδότερα οι υπηρεσίες αντικατοπτριζουν την ομορφια της; Σας ευχαριστω
 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.374
Κριτικές
49
Like
22.785
Πόντοι
24.596
Κατά τις 2 το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 37 ισόγειο: Καρίνα η ψηλή, αδιάφορη για τα γούστα μου
- Ιάσωνος 20 αριστερά: Κορίνα η ξανθιά, γλυκιά κοπέλα αλλά δεν μου κάνει το κλικ
- Ιάσωνος 20 δεξιά: Γκαμπριέλα, πανέμορφο κορίτσι από σπίτι που μας κάνει την τιμή να γαμιέται για 10 ευρώ
οχι ρε Πικερ,εισαι αδικος,δωσε μια ευκαιρια στην Κορινα :rockon: :rockon: :rockon:
 

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Μηνύματα
917
Like
671
Πόντοι
86
Ωραία μέρα σήμερα για τσάρκα.Που είναι οι ενημερωτές να μας τα πούνε για να πάμε καρφωτοί;
 

aris_164

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Μηνύματα
29
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά!

Έλλειπα για αρκετό διάστημα από Αθήνα και ήθελα να κάνω μία γρήγορη ερώτηση.

Η τρομερή Χριστίνα που ήταν κάποτε στο Φυλής 69Α και μετά πήγε και λίγο στα διπλανά δουλεύει ακόμα...;
Κάτι μου είχε πει ότι σκέφτεται να φύγει, αλλά όλο έμενε.

Αν παίζει ακόμα, ας πει κάποιος.
Ευχαριστώ και σόρυ αν αυτό δεν είναι το σωστό thread.
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.704
Κριτικές
11
Like
12.573
Πόντοι
5.060
Έχεις μείνει σε άλλη εποχή εσύ.  :2funny: :2funny: :2funny:
 

aris_164

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Μηνύματα
29
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ελλειπα καιρό και το περίμενα ότι θα έχει σταματήσει, αλλά θεώρησα ότι η Χριστίνα άξιζε έστω μια ερώτηση για να βεβαιωθώ! :P

Υπάρχει κάτι έτσι καλό στην εν λόγω περιοχή σήμερα..;
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα,
Συνοπτική ενημέρωση απο την πρωινή βάρδια.
Στο Βέργας 2 ήταν κοπέλα κοντή,ελαφρώς γεματούλα,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Βέργας 3 στον όροφο ήταν η Ρωσόφωνη Μαρίνα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,λευκό δέρμα,στρογγυλό πρόσωπο,ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρώκτικό ανακοινώθηκε.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η Ιζαμπέλα,η γνωστή μιλφ γεματούλα.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Σύλβια παλιά καραβάνα και αυτή με ξεκίνημα απο Κωλοκυνθούς 38,Διδύμου 18 υπόγειο,πέρασμα απο πιάτσες και στούντιο.Κοντή,ελαφρώς γεματούλα με ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η ώριμη Ρωσόφωνη Σόνια γνωστή στους περισσότερους πλέον με ξεκίνημα σαν Εύα απο Φυλής 92,Αλκιβιάδου 16Γ και κατόπιν στο Βέργας 6 υπόγειο.'Εχει εργαστεί και σε άλλα μπουρδελάκια αλλά και στούντιο πιο παροδικά.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια,βυζάρες,καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Εμφανίστηκε γυμνή στο σαλόνι και ανακοίνωσε σαν πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό.
Στο Ιουλιανού 71 ήταν η Φωτεινή,μιλφ από Ουκρανία,ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,καστανόμαυρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Πρώτη συνεύρεση σε αυτήν την κοπέλα που παραμένει καλή.
Στο Διδυμου 27 ήταν σε ντουέτο η Τζούλια,μιλφ Ρωσόφωνη,ψηλή,γεματούλα,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό το δεύτερο με εξτρά χρήματα και η Βαλεντίνα,λεπτή,με καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,ντυμένη σαν αστυνομικίνα αλλά χωρίς καπέλο σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η δεύτερη συνεύρεση στην κοπέλα αυτή που είναι επίσης πολύ καλή.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο ήταν η μιλφ Μαρία απο Αλβανία που εργάζονταν και παλιότερα εκεί.Με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,κωλάρα,και μακριά καστανόμαυρα σγουρά μαλλιά.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλος.Η Μαρία έχει εργαστει και στα Αλκιβιάδου 16Α καθώς και Έλλης 3.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ,Βερόνικα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και καστανά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 40 ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Κατερίνα,λεπτή,με καστανόξανθα μακριά μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Το Φυλής 86 ισόγειο είχε την Τίνα,κοπέλα με μαύρα μαλλιά και πιασιματάκια σε κανονικό πρόγραμμα.
Το Φυλής 84 ισόγειο είχε την Αντελίνα, με ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα.Κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.
Τα Φυλής 84 &86 στον όροφο ήταν κλειστά αμφότερα.
Κλειστό επίσης και το Αγκύρας 12 στην γωνία.
Στο Αγίου Πέτρου 7 ήταν σε ντουέτο δύο κοπέλες που πιο πολύ ταίριαζαν για το Μεταξουργείο.Η πρώτη ήταν κοντή,γεματούλα,με ξανθά μαλλιά κοντά στο στυλ της γυρολόγου Μανταλένας απο Μεταξουργείο η οποία και πρόσφερε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η δεύτερη κοπέλα που ήταν σχετικά ενδιαφέρουσα,ήταν αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,κανονικών κιλών,με γυμνασμένο σώμα,στήθη μικρα αλλά μάλλον σιλικονάτα μέσα σε στηθόδεσμο και τατού πάνω στο ένα στήθος.Η φωνή της ήταν μπάσα.Κανονικό πρόγραμμα και ισπανική.
Στο Ρεμούνδου 21 στο ισόγειο υπηρεσία ήταν ο κύριος απο το Κολωνού 47 ισόγειο μαζί με την μιλφ Μιράντα την Βραζιλιάνα απο το ίδιο μαγαζί.Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Μαζί με την Μιράντα εργαζόταν και κοπέλα γεματούλα,με όμορφο πρόσωπο και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,καλή πιστεύω για όσους γουστάρουν γεματούλες.Πρόγραμμα δεν συγκράτησα.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!
 

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Μηνύματα
8.776
Κριτικές
9
Like
1.534
Πόντοι
266
καμια σκιννυ δεν πέτυχες?
 

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Μηνύματα
7.540
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ιασωνος 20Α: Η μουνοπιπινα Αντριανα μολις επιασε δουλεια.
 
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
    Στην αλλαγή βάρδιας και εν συνεχεία, στο Κολωνου το γωνιακο , ισογειο, μια πολύ καλήςς εμφανισεως κοπέλλα, 22αρα, ξανθοκαστανη, ψηλη,που την εχω ξαναδεί εεκι  και σιγουρα καποια στιγμή θα περάσω μαζι της.Ονομα δεν ειπε η τσατσα . Στο παραδίπλα ,στον οροφο ,ένα σαμιαμιδι που βγηκε ολογυμνο,μικρό. Η τσατσα ενημερωσε ότι ερχεται και άλλη ,και επεφυλάχθημεν  εις επιστροφήν. Απέναντι ,στο τεραστιο σαλονι του ισογειου,ουδεις ενεφανιζετο,μηδέ τσατσος,μηδε κοπέλλα,και απεχωρήσαμεν. Στο απέναντι της Κατερινας, εκαμα μια  ανακάλυψη  η οποία ολίγον  -γνωμη μου - υπολείπεται εκεινης του Κολόμβου,ητοι ανεκάλυψα ποθεν προέρχεται  η οσμή του ουρικου οξέος,που πάντοτε συνοδευει το πέρασμα μου από την αγαπημενη αυτή αθηναική γωνιά. καποιοα κωλόπαιδα κατουράνε στην εσοχη που εφάπτεται του κατερινοκαταστήματος,και τα ούρα κυλάνε και κάμουν ρυάκια που καταλήγουν πλαγιοστροφικώς έμπροσθεν της θύρας του εργαστηρίου τούτου. [Θα με πουν μερικοι,"καλα βρε καλαμάρα, 'εργαστήριο" το μπουρδέλο ? ανταπαντώ και αντιτείνω ότι και  η Βουλή ονομάζεται Κοινοβούλιον,ενώ είναι Κωλοχανείον. ] Στο Κολωνου  23 αρχοντικό, εξεδίδετο καλής εμφανισεως εικοσάρα,μάλλον Ρουμάνα, ξανθοκαστανη. Πελάτης εφευγε και κατέκρινε την κοπέλλα,οπου και αυτή εβγήκε και του απαντουσε .Εκρινα σκόπιμον να παιξω τον ρολον του ΟΗΕ, και το επεισόδιον εληξε.  Η τυχη δε μου επεφύλασσε και την εκπληξη της βραδυάς, οπου και ανεφώνησα "Κυριε ελέησον" ! ,διοτι εις το υπόγειον ενεφανισθη  η Αντριάννα από Διδύμου,σε μαγάλα κέφια και ριχνοντας ξυλιες στον κώλο σε πελατες που δεν περασαν. Ευτυχώς που εγώ ειχα πιασει τη γωνια,και με αιλουροειδή αποφευκτική κίνηση, ευρέθην εις το πεζοδρομιο, και δεν με πρόλαβε να με μπερνταχίση. Παρα λίγο δε να πέσω επάνω σε κάτι ελεεινίδες που στολισμένες σαν επιτάφιοι πηγαιναν προφανως σε καποια ταβερνα. Γυρισαν και με κοιταγαν καλα - καλα. Να μη λησμονήσω να αναφέρω ότι στο Λεωνίδου  28 κ Ιάσονος  (το  οποιον μεχρι και οι αγραμματοι του Καμινη ονομαζουν Ιασωνος), στο ισόγειο , ενας τσάτσος βγαλμενοςαπο ταινια του Παζολίνι σερβιριζε δύο υπερμουνάρες μανεκκεν,και προσέφερε και παρτουζίτσα. Το ανω τπου 28, κλειστο,διοτι δεν ειχε φως η σκαλα. Στο Κολωνου  27 με τις σκάλες,μια Αναστασια,40αρα ,μαλλον Ουκρανεζα,με πολύ καλα πιασιματα και καλη αυραστο σαλονι.Αυτα από εμενα , καλη Κυριακή και Καλά Γαμίσια !
 
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Διορθώνω, "μαννεκέν" το σωστο, και αναφερω επισης ότι στο Κολωνου 30 δουλευε  η Κατερίνα,βυζάρες ψηλη,ελληνιδα 45αρα.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom