jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ευχαριστω πολύ!ξέρεις σε ποιο μπουρδελο να ρίξω μια ματιά τώρα που είμαι κέντρο?
δεν κρατιεσαι?
ευχαριστω πολύ!ξέρεις σε ποιο μπουρδελο να ρίξω μια ματιά τώρα που είμαι κέντρο?
πάω τώρα να δω και θα σας πω...αν είναι σε αυτή την βαρδιαΝομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος στο Ιασωνος 43 η 44
πάω τώρα να δω και θα σας πω...αν είναι σε αυτή την βαρδια
καλή είναι αλλα δεν την λες και σκιννυ απλα αδυνατη και κοντουλα.....ιάσωνος 44 αριστερα δεν συγγρατησα ονομαπάω τώρα να δω και θα σας πω...αν είναι σε αυτή την βαρδια
καλή είναι αλλα δεν την λες και σκιννυ απλα αδυνατη και κοντουλα.....ιάσωνος 44 αριστερα δεν συγγρατησα ονομα
το σ/κ ειχα δει στο αγκυρας 12 το γωνιακο μια αλινα ψηλη, νομιζω ειχα γραψει και σχετικα, ομορφη , ψηλη και τα σχετικα.
δυο μερες τωρα το μερος ειναι κλειστο, ξερει κανεις αν εχει παει καπου αλλου ή απλα εχει ρεπο ?
Η Αλίνα δούλευε σήμερα απόγευμα μαζί με μια άλλη κοπέλα την Άννα στο Ιουλιανού 71. Φορούσε ένα κόκκινο babydoll φωτιά κι αμαρτία!
Πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε μόνο ότι οι κοπέλες κάνουν παρτούζα, είναι καταπληκτικές στο δωμάτιο και κάνουν φοβερό σεξ.
Μια mini βολτούλα:
Βέργας 6 (πάνω): Ήρα, μια χοντρή ξανθιά μιλφού
Βέργας 2: Μια γλυκούλα ξανθιά άβυζη
Εξηκίου (αριστερά): Μια πιτσιρίκα μελαχρινή, ψιλοαδιάφορη
Εξηκίου (μέση): Γιάνα, νταρντανομίλφ με βαριά κ ασήκωτη φωνή
Αλκιβιάδου 16Α: Κατερίνα σέρβα
Διδυμου 27: Ντουέτο μια υπέρχοντρη με μια Βαλεντίνα, αδυνατούλα με γυαλάκια, φάση "σοφιστικέ" μίλφ
Διδύμου 22: Εβελίνα
Διδύμου 20: Άννα μυστήρια, που έλεγε κάτι μυστήρια σε έναν συναγωνιστή μέσα σε μια μυστήρια ατμόσφαιρα
Διδύμου 18: Αλιόνα
Κ τέλος ... Αχαρνών 85 εμφανίστηκε μια καινούρια κοπέλα, πολύ όμορφο μίφλ, με καρέ σκούρο μαλλί, αδύνατη, πανέμορφο πρόσωπο. Ήρα αν θυμάμαι καλά. Έχεις κανείς καμιά ιδέα?
το αστειο σημερα ηταν που πετυχα κατι τσατσους απο καποια μαγαζια που ειχαν μαζευτει μαζι στο ρεπο τους και κανα τσαρκα ... με σκοπο να πηδηξουν χαχαχαχαχ!
πρωτοτυπο ... χαχααχα
σκεφτομουν αν φανε καμια καραμουζα τι θα πουν χαχαχαχαχα
Ναι ναι τύπε σαν και σένα πήγαν να πηδήξουν, με τον κώλο
η αννα η μυστηρια παντως αν την πετυχεις στις καλες της ειναι καλη επιλογη ... αλλα θελει ολα να γινουν στα γρηγορα ...
Ξερει καποιος να μου πει ποτε δουλευει η Αννυ η πορνοσταρ δεν μπορω να την πετυχω.
Ακριβώς...που να την πετυχεις τυπε;ο γιωργος γασπαρης της γαμει τα πρεκια απο το πρωϊ μεχρι το βραδυ
πιπα με χερι :S :S :Sσημερα γαμησα την ανιτα στο μεταξουργειο στο λεωνιδου 28 στον οροφο. Μου πηρε πιπατσς χωρις καποτα και την εβαλα στα τεσσερα και εχυσα. Πολυ μαλακη πιπατς με χερι γεματη φροντιδα και στοργη. Βαζει λαδια και κρεμεε στο σωμα και στο στομα και μυριζει όμορφα. Ειναι ξανθια και ομορφη. Ενα σας λεω κςι βαλτε το καλα στο μυαλο σας ο γιωργος γασπαρης λεει ψεματα. Ειναι ψεύτης δοσιλογος
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ