Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ε εντάξει, ως προς το χρόνο παραμονής στο δωμάτιο έχεις δίκιο, πιθανότατα υπερβάλει λίγο, άλλωστε ο χρόνος δεν είναι απόλυτο μέγεθος Αλλά τα τρια γαμήσια την ημέρα αν είσαι νέος και σχετικά φιτ είναι κάτι απόλυτα εφικτό!Ναι ρε μαλάκα, ρίχνει 3 γαμήσια την ημέρα και τελειώνει πάντα και κάθεται μέσα 20 λεπτά. Τι μαλάκες που είστε όλοι σας ρε.
Μια χαρά δυνατό είναι, υπό ευνοϊκές συνθήκες. Ο Γάσπαρης πάει με συγκεκριμένες πουτάνες που του ταιριάζουν.Είναι αδύνατο να χύνει κάποιος σε μπουρδέλο 3 φορές τη μέρα και μάλιστα σε συνεχόμενες μέρες, ό,τι ηλικία κι αν έχει.
Τουλάχιστον για χθες, επειδή ετυχε να μπω μαζι του στο συγκεκριμενο μαγαζι, εννοω στο Φωκαίας 27Β, που δουλευε η Μαρια, εγω ο ιδιος τον χρονομετρησα, και εκανε ακριβως 26 λεπτα, και μαλιστα εγω του το ειπα.Ναι ρε μαλάκα, ρίχνει 3 γαμήσια την ημέρα και τελειώνει πάντα και κάθεται μέσα 20 λεπτά. Τι μαλάκες που είστε όλοι σας ρε.
Είναι αδύνατο να χύνει κάποιος σε μπουρδέλο 3 φορές τη μέρα και μάλιστα σε συνεχόμενες μέρες, ό,τι ηλικία κι αν έχει.
Για πες, τι γεύση έχουν οι μύκητες;...
...Επίσης το έμπειρο ποδολαγνικό μου μάτι διέκρινε μύκητες στα νυχάκια της Χριστίνας.
...
καλησπερα και σορρυ που επεμβαινω και σας χαλαω τον μυθο σας αλλα μια χαρα χυνεις 3 φορες σε διαστημα λιγων λεπτων σε μπουρδελο.....κι ειμαι 32 οχι 20....
ολα στο μυαλο ειναι....αν πας με την προυποθεση πως δεν θα σου σηκωθει τοτε σαφως και δεν θα μπορεις....
Τύπε παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο,πχ αν είσαι ξεκούραστος ή όχι,αν τα έχεις κοπανήσει,τι ώρες γαμάς :S :S ,εγώ ας πούμε μέρα δεν μου σηκώνεται καν και θαυμάζω εσάς τους υπόλοιπους που μπορείτε ακόμα και γαμάτε .'Εχω χάσει αρκετά μουνιά έτσι αλλά το λέω ειλικρινά την ημέρα και μέχρι να βραδιάσει δεν μου κάνει κούκου
Και πηρα παρτουζα. Αντζυ με ηλεκτρα