Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (21 μέλη και 214 επισκέπτες)

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.013
Κριτικές
18
Like
133
Πόντοι
396
Φιλε αν σου έρθει όρεξη να γαμήσεις δυο φορες την ίδια μέρα τι κανεις?
Τι λέει ο νομος για αυτό?

Αν δεν εισαι 40+ και ακολουθεις τον νομο στα 50 σου δεν θα σου σηκωνεται καν  :hi:
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.096
Κριτικές
52
Like
17.493
Πόντοι
10.686
Χθες το βράδυ είδα μερικά σπιτάκια στα όρια της αλλαγής β' και γ' βάρδιας.
Ιάσονος 20 δεξιά μια ομορφούλα τσιγγανοειδής στυλιάρι με ωραία νεανικά στητά βυζάκια,ευχάριστη διάθεση διέκρινα.
Ιάσονος 20 μεσαίο βγήκε από  δωμάτιο μια μελαχροινή ζουμερή με τατουάζ,πέρασε από τον κόσμο που περίμενε στο σαλόνι με ύφος ξινισμένο και απαξιωτικό,κάποιος θα της έβρισε το σόι της…
Ιάσονος 19 κάτω η milf Σιμόνα με το καλλίγραμμο κορμί,έχει μάθει κάποια λίγα Ελληνικά πλέον,χωρίς να κάνει κάτι τεχνικά ιδιαίτερο μέσα,την τιμάω λόγω μιας κάποιας... χημείας που έχουμε αναπτύξει!
Στο Ιάσονος 31 το ''Πετρακόσπιτο'' κατά παλιό συναγωνιστή, :2funny: η αδύνατη ξαθιά Άναμπελ,και η ψηλή μελαχροινή με την κωλάρα Τζέσικα,με ύφος ''πέρνα μέσα να πεις τον Δεσπότη... Παναγιώτη!''
Ιάσονος 36 η μιγάδα Σακίρα με τα τσιμπουκόχειλα και το λαμπαδάτο κορμί,''η Νίκα relax σήμερα,έλα γκαμήσεις εμένα!'' Δωμάτια πάντως σε αναμονή.
Κολωνού 30 πρώτος όροφος η milf Άννα και η ψηλή Κάτια-Κατερίνα.Στον δεύτερο όροφο τα πιπίνια από το κλειστό Ιάσονος 10 Μόνικα και Αλίνα,μετά τις 11μ.μ. η πρώτη θα άλλαζε με την κατάξανθη με πιασιματάκια Άννα-Αννούσκα.
Κολωνού 27 ισόγειο η κοντή και με πολλά κιλά πλέον Γκαμπριέλα,το καλοκαίρι την είχα πάρει στο Ιάσονος 19 κάτω με μέτριες εντυπώσεις.
Κολωνού 27 υπόγειο ένα κοντόχοντρο κήτος,ανακοινώθηκε πρωκτικό.
Κολωνού 27 όροφος μια ψηλή στυλιάρι με μακριά μαλλιά και ασιατικά χαρακτηριστικά σε απλό,και μια χοντρή που έκανε και ''69'',ονόματα δεν ενδιαφέρθηκα να μάθω.
Κολωνού 47 κάτω η ''Βραζιλιάνα'' Μιράντα,επάνω η μελαχροινή milf Κατερίνα ''από την Κριμαία'',με τα στητά ωραία βυζιά και τα αδύνατα σε σχέση με τον υπόλοιπο κορμό πόδια.Πρόσφατα την δοκίμασα,με μαγνήτισαν τα πανέμορφα μάτια της,ενώ δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα,με ξενέρωσε που πέρασε προφυλακτικό σε πεσμένο πέος χωρίς κανένα προκαταρκτικό,δεν νομίζω ότι θα ξαναπεράσω...
Κολωνού 48 η ξανθιά μιλφογκιλφ Ελένη με το καλοδιατηρημένο για την ηλικία της κορμί,πρέπει να κάνει καλά κόλπα μέσα αν κρίνω από το ύφος της,με την πρώτη ευκαιρία θα την δοκιμάσω.
Τέλος,στο Κολωνού 53 είχε δύο χοντρές,μια ξανθιά Ρωσσόφωνη και μια μελαχροινή ''Ιταλίδα'',και οι δύο μακριά από τα γούστα μου.
Αυτά τα λίγα από μένα,καλές γιορτές!
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.096
Κριτικές
52
Like
17.493
Πόντοι
10.686
Το πρόβλημά σας ξεκινάει από το γεγονός ότι πιστεύετε πως αυτό που κάνουν οι πουτάνες είναι δουλειά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.  :sunglasses:
:offtopic: Κι αφού δεν είναι ''δουλειά'' με τη συμβατική έννοια,ποιό αντίτιμο θεωρείς δίκαιο για μια συνουσία;
 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Μηνύματα
4.257
Κριτικές
256
Like
11.604
Πόντοι
19.505
Στο τσιμπουκοδρόμιο Πιπίνου 118 δεύτερη βάρδια η Χριστίνα ντυμένη αγιοβασιλίτσα και η Καίτη με τα ίδια εσώρουχα/παπούτσια εδώ και βδομάδες. Γεμάτα τα δωμάτια όπως πάντα.
Στα της Μαραθώνος χτες βραδάκι η Ντιάνα η ξανθια με το ελεύθερο τελειωτικό και της μόνιμες λεοπαρδαλέ μπότες ήταν στο γωνιακό Αχιλλέως και Μαραθώνος. Στη μέση η Μαρσέλα. Δεξιά η επιστροφή της μουνάρας βαλβιδορουφήχτρας Γιάννας, η οποία χτες είχε κέφια. Το μετάνιωσα που δεν πέρασα γιατί η συνέχεια ηταν τραγική. Περισσότερα στην ημερήσια στουντιότσαρκα.
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.096
Κριτικές
52
Like
17.493
Πόντοι
10.686
Χθες το βράδυ είδα μερικά σπιτάκια στα όρια της αλλαγής β' και γ' βάρδιας.
Ξέχασα  να αναφέρω στο Κολωνού 23 β την ψηλή μελαχροινή με κορμί ''τούμπανο'' και σχιστομάτικο πρόσωπο Έλενα,άκουσα ''69'',και μια νεαρή συμπαθητική σχετικά κοντή στο Κολωνού 23 α,την είδα από τις σκάλες,δεν προχώρησα πιο κοντά.
 
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Ελληνιστί : ονομαστικη , ο φίλος,γενικη ,του φίλου,δοτικη , τω φιλω,αιτιατικη,τον φίλο (ν), κλητικη,( Ω ) ΦΊΛΕ. AΛΒΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΗ : o Φίλο (ς), του φίλε, [δοτικη δεν υπαρχει].αιτιατική τον φίλο, (ε), Κλητικη ,"φιλος"
 

pornomastoras

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2014
Μηνύματα
50
Κριτικές
5
Like
23
Πόντοι
0
Ιάσονος 36 η μιγάδα Σακίρα με τα τσιμπουκόχειλα και το λαμπαδάτο κορμί,''η Νίκα relax σήμερα,έλα γκαμήσεις εμένα!'' Δωμάτια πάντως σε αναμονή.
Εχω τεραστια αναγκη μιγιδια!! :wanker: :wanker: :wanker: Τα καλυτερα ζουμια  :wanker: :wanker:
 
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Μηνύματα
473
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Παρακαλώ, όποιος συναγωνιστής μπορεί να βοηθήσει.
Αναζητείται μπουρδέλο για πρωκτικό, κοντά στο σταθμό Λαρίσης,
τώρα για πρωινή βάρδια.
 

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Μηνύματα
495
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
1)90s....Όχι σήμερα.Άλλες εποχές τότε.
2)Δεν είπα πουθενά ότι φταίει το Μετάξι...
3)Όταν καίς 50 ευρώ να γαμήσεις στο Μετάξι,λεφτά έχεις.
4)Ελάχιστες παρέχουν καλές υπηρεσίες και έχουν ένα αξιοπρεπές επίπεδο
5)Στουντιο δεν υπάρχει με 30€ και αν κάνεις παζάρι σε ξεπετάνε χειρότερα
6)Χύνω περισσότερες απο μια φορές τη μέρα και είμαι στην 6η δεκαετία της ζωής μου
7)Κάποιοι δεν έχουν να φάνε,όχι όλοι.Οι περισσότεροι απο εμάς,πάμε και καίμε αρκετό χαρτί σε πουτάνες κάθε είδους.

>Εννοειται 90'ς...λες να μην ξερω πως ειναι τωρα? Μην πας κοντρα απλα για την κοντρα,να ειμαστε ωραιοι...αφου ξεκινω γραφοντας : ''.Θυμαμαι με πολυ νοσταλγια εποχες '95-'00 στο Μεταξι... ''

>Ομως ειπες οτι το Μεταξι ειναι βοθρος , να μην πηδαμε εκει κ να πηγαινουμε στην Φυλης για να μην κλεισουν εκει.Σου επαναλαμβανω δεν φταιει ουτε το Μεταξι ουτε το μυαλο των συνμπουρδελιαρηδων που συνεχιζουν να πηδουν εκει αντι στην φυλης.Δεν εχει λεφτα ο κοσμος.

>Η ουσια ειναι πως ηταν λαθος η προτροπη σου να σταματησει ο κοσμος να πηγαινει στο μεταξι για να παρει πανω της η φυλης.Παντου εχουν πεσει τα παντα οικονομικα και αν δεν παρει πανω η χωρα δεν θα αλλαξει αυτο.

''Κάποιοι δεν έχουν να φάνε,όχι όλοι.Οι περισσότεροι απο εμάς,πάμε και καίμε αρκετό χαρτί σε πουτάνες κάθε είδους.''

>Αν εσυ εχεις λεφτα να χαλασεις καταλαβε οτι ο κοσμος ολος δεν εισαι εσυ.Εγω δοξα τον Θεο την παλευω αλλα βλεπω τι γινεται γυρω μου.Μην την ψωνισουμε ολοι ομαδικα στο τελος.

>Τελος δεν σε γνωριζω κ δεν αμφισβητω οτι για την ηλικια σου μπορει να εισαι κομμαντο.Μην ξεχνας ομως οτι εισαι ενα πολυ πολυ μικρο ποσοστο οπως ειπες κ εσυ.Ο μεσος πενηνταρης ειναι οπως σου απαντησε ενας φιλος κ εσυ ανταπαντησες οτι εισαι ''ετσι'' κ ''αλλιως'' κτλ.

Στην ουσια συμφωνησες κ εσυ οτι καλο ειναι να μην την κανει ο αλλος λαστιχο συνεχεια πριν παει να πηδηξει με καποτα σε μπουρδελο κ μετα φταιει η κοπελα κ η συμπεριφορα της ή το απατο μουνι της.Διοτι εσυ χυνεις αβερτα κουβερτα αλλα εισαι το 0.1% των πενηνταρηδων.Το αλλο 99.9%? Δεν ειναι καλο να κανει κρατει 1-2 μερες πριν παει?

Δεν εχουμε να χωρισουμε κατι απλα Πιστευω οτι 2-3 θεματα τα εχεις πιασει απο λαθος μερια.

:hi:
 

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Μηνύματα
232
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Γρήγορη ανιχνευτική βόλτα στη Φώκαιας για το αυριανο χτύπημα, αφού το Διδύμου 7β παραμένει κλειστό (Τζώρτζια γυρνά πίσω ή έστω τηλέφωνα ! )

Φώκαιας 17 ισόγειο: δύο κοπέλες μελαχρινός, ή Ρουμάνα Τζουλιάνα και ή Μολδαβή Μιχαέλα, κ οι δύο ακά,69, τελειωτικό στο σώμα. Κατά δήλωση της τσατσάς ή Μιχαέλα σε γλύφει από πάνω ως κάτω..... Πιο νεαρή ή Τζουλιάνα,λίγο πιο μεγάλη ή Μιχαέλα (στα υπόψη κ οι δύο)

Φώκαιας 17 όροφος: μια ψηλή ξανθιά τσεχα ονόματι Τζοανα. Δεν μου γέμισε το μάτι.

Φώκαιας 19 κλειστό.
Φώκαιας 23 κ 25: δεν προλαβα να μπω.

Φώκαιας 27 υπόγειο: Χριστίνα ξανθιά, με πολύ ωραίο λεπτό σωματακι ( μου άρεσε πολύ, είναι ή κατηγορία μου). Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα από την τσατσα ...

Φώκαιας 27 όροφος : μια Καμέλια μελαχρινή Μολδαβή με λαδωμένοι μαλλί (no way)

Φώκαιας 27 υπερυψωμένο ισόγειο: δύο κοπέλες, ή ξανθια Τζενινικα με ωραίο κορμί κ ψεύτικη ελιά στο μάγουλο (εμφανίστηκε ολόγυμνη με άσπρες μπότες κ να επιδεικνύει το μουνακια της) και ή μελαχρινή γυναίκα τα Άννα με εξαιρετικούς βυζους κ φοβερή κωλαρα ( την οποία ετριψε στον καβλο μου κ αφού με προτρεψεη τσατσα της χαϊδεψα τον ομολογουμένως υπέροχο κωλο κ τον βρήκα πολύ της αρεσκείας μου).

Και για τις δύο είπε ακά κ τελειωτικό στο σώμα κ για την Τζενινικα ότι της αρέσει πολύ το 69 (!)

Διάλογος με τσατσα:
- περνά,είναι καλή.
-δεν προλαβαινω τώρα,θα έρθω αύριο.
-αύριο ?! Αααχαχαχ ας γελασω τρεις .... ΛΟΛ

Ή ψήφος μου, εξ όψεως,πάει στις Μιχαέλα, Χριστίνα κ Άννα.
 

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Μηνύματα
119
Like
2
Πόντοι
1
6)Χύνω περισσότερες απο μια φορές τη μέρα και είμαι στην 6η δεκαετία της ζωής μου


ειναι απαραδεκτο να λεγονται τετοια....η στυση ειναι ζητημα αγγειακο και καποιος μπορει να αισθανεται νεος αλλα τα αγγεια εχουν την πραγματικη ηλικια και επισης απο μια ηλικια και μετα ενα ενζυμο υπευθυνο για την στυση δεν παραγεται στην σωστη ποσοτητα...αυτο αναπληρωνει το vigra,levitra κλπ.....χωρις να αναφερομαι στις μεταβολικες παθησεις τησ ηλικιας

ρε παιδες κατι τεχνικο.... πως πετυχαινετε τα δικα σας σχολια να ειναι εξω απο το πλαισιο της παραθεσεως?
 

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
909
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Μετακινηση της γυρολογου μιλφ Ριτας στο Μαγνησιας 11 πρωινα
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Υπερτσάρκα σε μια παγωμένη πιάτσα[/size]


11:37-17:12

1) Δροσοπούλου 97, η μιλφ Ντιάνα. Εξήντα εννιά στα 25 ευρώ.
2) Καλλιφρονά 12, κλειστό.
3) Φυλής 200, η Κορίνα — από Τροφωνίου 11 όροφο.
4) Αγίου Πέτρου 7, η νεαρή Ναταλία, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μετριότατο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, χαμηλό ανάστημα, τσουπωτή. Σε 69.
5) Περγάμου 1, ισόγειο, η Αΐντα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, έτσι κι έτσι πρόσωπο, πολύ μεγάλο στήθος, πανήψηλη και γεροδεμένη. Σε 69 και ισπανική. 'Οροφος, κλειστός.
6) Ρεμούνδου 21 δεξιά (όροφος), η Ελόνα, με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατη και η 'Ολγα, με ίσιο κοντό καρέ μαλλί, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, 69.
7) Ρεμούνδου 21 αριστερά (ισόγειο), η Κάρλα και η νταρντανοειδής 'Ερικα — από Περγάμου 1 ισόγειο. Η δεύτερη έκανε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ με συν δέκα ευρώ.
8) Ρεμούνδου 20, η Λώρη. Απλό.
9) Αλκαμένους 117, δύο Ρωσίδες, η Κρίστι, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, πεταχτή κωλάρα και η 'Αννα, με ίσιο ξανθό μαλλί  μέχρι την πλάτη επίσης, γλυκό πρόσωπο, σώμα με πιασιματάκια, ωραία κωλάρα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, 69, ισπανική.
10) Αλκαμένους 113, οι βυζαρούδες μιλφ Τατιάνα —από Κων/πόλεως 206— και Αλίνα — από Διδύμου 16. «Ωραία περιποίηση είκοσι ευρώ».
11) Περγάμου 27 αριστερά (ισόγειο), η κοντόφαρδη ξανθιά Βικτώρια —από Μ.Α 22 ισόγειο, Διδύμου 16—, σε ΦΟΥΛ και η επίσης μεταξουργειώτισσα —Μ.Α 15, 22 ισόγειο, Κολωνού 53—, ξανθιά, άσχημη, νταρντανοειδής, σιτεμένη Εύα. Σε 69.
12) Πιπίνου 118, η νεαρή Ρωσίδα Χριστίνα, με ίσιο σκούρο μαλλί πιασμένο πίσω, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, καλό κορμάκι μ΄ελάχιστα πιασιματάκια, η Ρωσίδα Λάνα, με μεσαίο προς μεγάλο στήθος, τσουπωτή, ποπός με κυτταρίτιδα. ΟΛΑ πλην κώλου.
13) Λεωφ. Ιωνίας 12, κλειστό.
14) Κωνσταντινουπόλεως 206, κλειστό.
15) Παρασίου 36, η Μόνικα.
Σημείωση: Η Μαρία θα είναι Παρασκευή και Σάββατο, ενώ η Μπέτυ πήρε άδεια.
16) Κνίδου 18, η Γωγώ, μια Ελληνίδα με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μετριότατο πρόσωπο, μεγάλα βυζιά, καλοταϊσμένη. Σε ισπανική και 69.
17) Τροφωνίου 11, ισόγειο, η Τζούλια με τις βυζάρες. 'Οροφος, η Τζοάνα —από Λιοσίων 91, Εξηκίου 18 δεξιά (ισόγειο)—, με ίσιο κοκκινωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο με προβληματικό το αριστερό μάτι, μεγάλο στήθος, γεματούλα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
18) Τροφωνίου 13, ισόγειο, κλασικά η Ελένη —από Ιουλιανού 71, Διδυμου 27— και η Ειρήνη. 'Οροφος, κλασικά η Μπέτυ. Σε απλό.
19) Παιωνίου 47 (το "σκυλόσπιτο"), η Αγρινιώτισσα Κων/να.
20) Βέργας 3, ισόγειο δεξιά, η θηριώδης Στέλλα και η ψηλόλιγνη Μαριάννα. Σε απλό. Ισόγειο αριστερά, κλασικά η μελαχρινή 'Ελλη (ΚΩΛΟΣ) και η Βικτώρια —από Αχιλλέως 48 ημιυπόγειο— (ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ). 'Οροφος, η λεπτή (τατουάζ δεξιά ωμοπλάτη), ξανθωπή, φιλήδονη Αλεξάνδρα —από Κολωνού 27 αριστερά (όροφος), ως Αλεξάνδρα, Λιοσίων 79 δεξιά (ισόγειο), ως Σακίρα και Φωκαίας 25 αριστερά (όροφος), ως Σακίρα επίσης. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
21) Βέργας 2, η υπηρεσία μου είπε πως δούλευε η ξανθιά, αψηλή Ανδριάνα — από Φυλής 136. Σε ΦΟΥΛ.
22) Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο), η Σόνια. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
23) Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η υπηρεσία μου είπε πως δούλευε η σιτεμένη Μαριάννα. ΟΛΑ πλην κώλου.
24) Λιοσίων 79 δεξιά (ισόγειο), η νεαρή μικρόστηθη Μπιάνκα —από Ιάσονος 36, Λεωφ. Ιωνίας 12. Ανακοίνωσε απλό.
25) Εξηκίου 18 δεξιά (ισόγειο), η υπηρεσία μου είπε πως η χοντρούλα Εύα (69, ισπανική) ήταν δωμάτιο.
26) Εξηκίου 18 μεσαίο (όροφος), κλασικά η μιλφ Αλεξάνδρα. Σε 69, ισπανική, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
27) Εξηκίου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η μιλφ Σοφία —από Βέργας 6. Σε ισπανική, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
28) Λιοσίων 73Α, κλειστό.
29) Λιοσίων 76 δεξιά (όροφος), κλειστό.
30) Λιοσίων 76 αριστερά (ισόγειο), κλειστό.
31) Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο), κλειστό.
32) Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος), η νεαρή Ανδριάνα ήταν στο δωμάτιο. Απλό.
33) Αλκιβιάδου 16 αριστερά (ημιυπόγειο), η νεαρή Σοφία, με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, χαμηλομέτριο ανάστημα, κανονικό κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, 69, ισπανική.
34) Αλκιβιάδου 16 μεσαίο (ημιυπόγειο), κλειστό.
35) Αλκιβιάδου 16 δεξιά (ημιυπόγειο), η Κορίνα, με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό σώμα με λίγα πιασιματάκια. Σε 69, ισπανική, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ, ΚΩΛΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ.
36) Ιουλιανού 71, η Ελληνίδα μιλφ Αλεξία, με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μετριότατο πρόσωπο με πεταχτά αυτιά, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, χοντροκωλάρα και χοντρομπουτάρες. Σε 69.
37) Διδύμου 16, κλασικά η Αναστασία και η Ειρήνη.
38) Διδύμου 18 δεξιά (ημιυπόγειο), κλασικά η αψηλή Καρολίνα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΦΙΛΑΕΙ, ΓΛΕΙΦΕΙ, 69, ισπανική (μικρό στήθος).
39) Διδύμου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η Αλιόνα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
40) Διδύμου 20, η 'Αννα η "μυστήρια". Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, 69, ισπανική.
41) Διδύμου 22, κλασικά η Ουκρανή Εβελίνα, με τα ταττού. Σε κανονικό πρόγραμμα.
42) Διδυμου 27, η σιτεμένη Ρωσίδα Βίκυ, με ίσιο καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, χαμηλό ανάστημα, σώμα με πιασιματάκια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, 69, ισπανική.
Σημείωση: Κάνει παρτούζα (30 ευρώ) με την υπηρεσία (μιλφ, με μέτριο πρόσωπο, καλοθρεμμένη)
43) 'Ελλης 3, η μελαχρινή Αλβανίδα Μαρία —από Διδύμου 16—, ήταν δωμάτιο. Σε ΦΟΥΛ.
44) Διδύμου 8 δεξιά (όροφος), κλασικά η σγουρομάλλα Νατάσα και η Νταϊάνα —από Αλκιβιάδου 16 δεξιά (ως Αλίνα)—, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος. Ανακοινώθηκε 69.
45) Διδύμου 8 αριστερά (ισόγειο), κλασικά η Ελένη με τη φράντζα, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ και η μίλφ Βερόνικα, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί.
46) Διδύμου 7 αριστερά, κλειστό.
47) Διδύμου 7 δεξιά, κλειστό.
48) Φυλής 40, η Εύα — από Ιάσονος 2 αριστερά (όροφος). Σε ΦΟΥΛ.
49) Φυλής 54 δεξιά (όροφος), η Φλώρα, σε 69, ισπανική.
50) Φυλής 54 αριστερά (ισόγειο), η Ντενίσα, με καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλούτσικη και καλλίκορμη. Σε 69, ισπανική.
51) Φυλής 56, η όμορφη Βαλέρια. Σε απλό.
52) Φυλής 66 δεξιά, η νεαρή Ναταλί, με ίσιο ξανθωπό μαλλί πιασμένο πάνω, γλυκό πρόσωπο, μεγαλούτσικο στήθος. Σε απλό.
53) Φυλής 66 αριστερά, η μελαχρινή 'Αντζελα, με μαλλί μέχρι τον κώλο, φιλήδονο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλοφτιαγμένη. ΚΩΛΟΣ.
54) Φυλής 72, η Ειρήνη — από Φ104. ΚΩΛΟΣ, 69.
55) Φωκαίας 9, δεξιά, κλασικά η ξανθιά Βίκυ (σε 69) και η 'Αννυ, με σγουρό καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, μετριογλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, φαρδιά κωλάρα και χοντρές μπουτάρες. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ. Αριστερά, η Λίλλυ, με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, φιλήδονο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, κανονικό κορμί. ΚΩΛΟΣ.
56) Φωκαίας 7, δεξιά, η νεαρή Ρωσίδα Ναταλί, με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλογραμμένο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλλίκορμη με τατουάζ δεξιά στον βουβώνα. Σε 69. Ευθεία, η 'Ελενα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, ομορφούλα με μικρομεσαίο στήθος και ωραίο σωματάκι. Σε απλό.
57) Φωκαίας 17 αριστερά (ισόγειο), η Εβελίνα, «ψηλή, μεγάλα βυζιά, μεγάλα μπούτια».
58) Φωκαίας 17 δεξιά (όροφος), κλασικά η όμορφη Μολδαβή Μιχαέλα. Σε «σούπερ στοματικό», 69.
59) Φωκαίας 19, η δεκαεννιάχρονη Σόνια, με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος με ωραία ρώγα, αψηλή και καλλίκορμη. Σε ισπανική, 69, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
60) Φωκαίας 25 αριστερά (όροφος), κλειστός.
61) Φωκαίας 25 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο), η 'Αννα η Πολωνέζα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
62) Φωκαίας 27, ημιυπόγειο, η Βιολέτα, με μαύρο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, τσουπωτή (κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ) και η Σιμόνα το "φίδι" (τα ΠΑΝΤΑ εκτός πρωκτικού). Υπερυψωμένο ισόγειο, η Ελληνίδα Αθηνά. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, 69, ΟΡΧΕΟΛΕΙΧΙΑ. 'Οροφος, η Καμέλια/Λώρη/Ντάνα. Σε ΚΑΡΑΦΟΥΛ.
63) Φωκαίας 24, η Αλίνα, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, μετριογλυκό πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ, 69, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
64) Φυλής 74, δεξιά, η Μαρία, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με γαμψή μύτη, μεσαίο στήθος, χαμηλό ανάστημα, κανονικό σώμα, φαρδουλή λεκάνη. Σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ, 69, ισπανική.  Αριστερά, κλασικά η Αννούλα. ΚΩΛΟΣ.
65) Φυλής 59, κλειστό.
66) Φυλής 61, κλειστό.
67) Φιλιππίδου 11 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η 'Αννα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τη μέση, καλούτσικο πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, ομορφοσχηματισμένο σώμα. Σε 69, ΦΙΛΑΕΙ, ισπανική ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ.
68) Φυλής 84 δεξιά (ισόγειο), κλασικά η χαμηλού αναστήματος Ρωσίδα Αντελίνα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μικρό στήθος, ωραίο σωματάκι — σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, 69, ισπανική— και η Ρωσίδα Λάουρα —από το παραδιπλανό ισόγειο 86, Φωκαίας 25 αριστερά (όροφος)—, με ίσιο ξανθό μαλλί, όχι άσχημο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια, κώλο και μπούτια με κυτταρίτιδα — σε 69, ισπανική.
69) Φυλής 84 αριστερά (1ος όροφος), κλειστός.
70) Φυλής 86 δεξιά (όροφος), κλειστός.
71) Φυλής 86 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η Μαριάννα, με ίσιο ξανθωπό μαλλί, μικρό στήθος, αψηλή, αδύνατη, με κωλάρα ποδάρες. Σε 69.
72) Φυλής 65 δεξιά (ισόγειο), η Χριστιάνα, με ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεγάλο στήθος κρεμαστό, αδύνατη μ' ένα μικρό τατουάζ  στη δεξιά ωμοπλάτη. Σε ισπανική.
73) Φυλής 65 αριστερά (όροφος), η νεαρή Ρωσίδα Νατάσα, με ίσιο ξανθό μαλλί λίγο κάτω απ' τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μικρά βυζιά, χαμηλό ανάστημα, κανονικό σώμα μ' ένα ταττού (πρόσωπο) στο αριστερό μπράτσο. Σε 69, ισπανική ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
74) Φυλής 67, κλειστό.
75) Φυλής 69 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο), κλειστό.
76) Φυλής 69 αριστερά (όροφος), κλειστός.
77) Φυλής 71 μεσαίο (ισόγειο), η 'Αντζελα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, ψιλοέκφυλο πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλούτσικη με κανονικό κορμί, καλούτσικος κώλος, ποδάρες. Σε 69, ισπανική.
78) Φυλής 71 αριστερά (όροφος), κλειστός.
79) Αγκύρας 12 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η νεαρή Ιωάννα, με ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, "σαμπρελίτσα". Σε 69, ισπανική, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
80) Αγκύρας 12 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο), η Σούζη, με ξανθό, κοντό καρέ μαλλί, μετριογλυκούσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλό κορμάκι και η στρογγυλοπρόσωπη, βυζαρού Ελένη. Σε «βασιλικό τσιμπούκι», τα κορίτσια.
81) Αγκύρας 1, η Μαριάννα. Στα 30 ευρώ.
82) Αχαρνών 85, η θηριώδης, ξανθιά, βυζαρού μιλφ Ελένη. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, 69, ισπανική.
83) Φυλής 99 (με το ρόπτρο), η ψιλοσιτεμένη pre-op τρανσέξουαλ Χαρά, με ξανθωπό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αδύνατη. Στα 25 ευρώ.
Σημείωση: Η Δέσποινα επιστρέφει από διακοπές μετά τα Χριστούγεννα.
84) Μαγνησίας 11, κλασικά η Βουλγάρα Μπάρμπαρα — από Μεταξουργείο.
85) Μαγνησίας 1 , η χοντρή ξανθιά Κατερίνα —από Ιουλιανού 71—, σε ΦΟΥΛ και η Μάρτα, μια άσχημη μιλφογκίλφ, με σκούρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μεσαίο στήθος, μονοκόμματο βαρύ κορμί. Σε απλό.
86) Καλύμνου 48 δεξιά (όροφος), η Χριστίνα, με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό φαδρουλό πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, γεροδεμένη. Σε 69, ισπανική, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
87) Καλύμνου 48 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), κλειστό.
88) Καλύμνου 36, η Ναταλί, με καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, βαρύ κορμί. Σε ΦΟΥΛ (εκτός πρωκτικού...)
89) Πιπίνου 54, ανοιχτός ο οίκος αλλά η www.bourdela.com/forum/index.php?topic=9877.msg2092153#msg2092153]Κατερίνα[/url] δεν εμφανίστηκε...
90) Πιπίνου 65, η αθιγγανοειδής Ελένα, με ίσιο κοκκινωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μετριότατο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, χαμηλό ανάστημα, σώμα με πιασιματάκια. Σε 69.
91) Φυλής 136, η ρωσίδα μιλφ Τζούλια, με ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο μ' ευσαρκ χείλη, μικρομεσαίο στήθος, αδύνατη μ' ένα ταττού στο μπράτσο κι άλλο ένα στο αριστερό της κωλομέρι (σκορπιός). Σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
92) Φυλής 134 αριστερά (ημιυπόγειο), η γνωστή Τζέσικα. Σε υπεραπλό.
93) Φυλής 134 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο), η μελαχρινή Γκαμπριέλα, με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, ψιλοέκφυλο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, ψιλοτσουπωτή. Σε 69, ισπανική.
94) Φυλής 134 δεξιά (όροφος), η Ελένη, με ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, όμορφο πρόσωπο, μεγαλούτσικο στήθος, χαμηλομέτριο ανάστημα, καλοσχηματισμένη. Σε νορμάλ.
95) Φυλής 109 αριστερά (όροφος), η Τζούλια. Σε ΦΟΥΛ, 69, ισπανική, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
96) Φυλής 109 δεξιά (ισόγειο), η μιλφ Ντίνα η Βορειοκορεάτισσα — από Μαγνησίας 11, Αχαρνών 85, Κολωνού 47 όροφος. Η Λευκορωσίδα μιλφ Βαλέρια, με ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, άσχημο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί, θηριώδης. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, 69, ισπανική, τα κορίτσια.

DSC00144.jpg


Πρόσφατα ξανάνοιξε. Πρώτος ο Σεξοσφώρος το φωτογράφησε www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg6671668#msg6671668]εδώ[/url]


14:59

97) Ιωαννίνων 3, ισόγειο, κλειστό. 'Οροφος, κλασικά οι Βραζιλιάνες Μελίσσα (ΚΩΛΟΣ στα 30 ευρώ) και Λίζα (απλό στα 20 ευρώ) και η Ελληνίδα Βανέσα —από Ελευσινίων 22—,  ΚΩΛΟΣ στα 20 ευρώ.
98) Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η  Ναταλία — από Βέργας 6 ημιυπόγειο. Η Αλέξια, με κοντό ξανθό μαλλί, μετριότατο πρόσωπο, μικρό στήθος, θηριώδης. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, 69, τα κορίτσια.
99) Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά (ημιυπόγειο), η Νικολέτα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλογραμμένο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αδύνατη και ομορφοφτιαγμένη. Σε 69, ΚΩΛΟΣ.
100) Παιανιέων 24, η Αλεξάνδρα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
101) Βιργινίας Μπενάκη 31, η Βίκυ. Σε απλό.
102) Μαραθώνος 59 δεξιά (ισόγειο), η νεαρή Ουκρανή Γιάννα, με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, ωραίο σωματάκι, ωραίο κωλαράκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, 69.
103) Μαραθώνος 59 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η Μαρσέλα.
104) Αχιλλέως 48 ημιυπόγειο, η Ειρήνη, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο, μικρό στήθος με μία διάστιξη πάνω απ' τον αριστερό μαστό, αδύνατο όμορφο σώμα.Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
105) Μυλλέρου 33, η post-op τρανσέξουαλ Ράνια — από Καλλιφρονά 12. Στα 20 ευρώ.
106) Κολοκυνθούς 63, αριστερά, η Κοσοβάρα Μπόνα. Σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ. Ευθεία, η έκφυλη Μιρέλα και η Αλίνα η βυζαρού. Σε 69.
107) Κολοκυνθούς 38 αριστερά (ισόγειο), η άσχημη Χριστίνα — από Μ.Α 17, τον διπλανό όροφο. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΚΩΛΟ, 69.
108) Κολοκυνθούς 38 δεξιά (όροφος), κλασικά η αψηλή και αδύνατη Ειρήνη. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, 69, ισπανική.
109) Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, η Σόνια, με ίσιο σκούρο μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, μέτριο πρόσωπο, μεγαλούτσικο στήθος, χαμηλομέτριο ανάστημα, πεταχτός κώλος. Σε 69, ισπανική.
110) Μεγάλου Αλεξάνδρου 25, δεξιά, κλειστό. Αριστερά, εμφανίστηκε μια έκφυλη νεαρή με ωραίο σωματάκι και μικρό βυζάκι. Σε 69.
111) Ιάσονος 44, υπερυψωμένο ισόγειο, η γνωστή Ειρήνη, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά με ξανθές ανταύγειες, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, κανονικό κορμί. Σε 69. Ισόγειο, η Σάρρα, μαύρο μαλλί, μυτερό στήθος.
112) Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος), η Ελληνίδα μιλφ Ελένη, με καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο-έκφυλο πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό σώμα, κώλος με κυτταρίτιδα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, 69.
113) Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο), η Μαρία η "άσχημη", με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, χαμηλό ανάστημα, κανονικό κορμί. Σε 69.
114) Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η μικρόστηθη Αναστασία.
115) Ιάσονος 43, η στρογγυλή Νατάσα, η μιλφ Ζωή και η λιγνή καλλίκορμη Χριστίνα.
116) Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο), η Βανέσα, με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, ενδιαφέρον πρόσωπο, μεγάλο στήθος, κανονικό κορμί με τατουάζ στο δεξί μπράτσο και στην αριστερή ωμοπλάτη. Σε κανονικό.
117) Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος), η Ροζαλίντα. ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
118) Ιάσονος 36, κλασικά η θηριώδης Μαρία.
119) Ιάσονος 33, η Μαρία, με ίσιο καστανό μαλλί στο ύψος της σιαγόνας, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αδύνατο καλοφτιαγμένο σώμα μ' ένα μεγάλο τατουάζ (λέξη) στο αριστερό αντιβράχιο κι ένα έγχρωμο ταττού στη μέση. Σε απλό.
120) Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο), η Κρυστάλλω-Ιωάννα η Σφακιανή — από Ιάσονος 43 (είχα διαβάσει ότι πέθανε...) και η Ρωσίδα Αλίνα — από Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος). Σε κανονικό και οι δύο.
121) Ιάσονος 31 αριστερά, υπερυψωμένο ισόγειο, η Ελένη Πετράκη και η Τζέσικα (η Αννούλα μετά τις 17:00). Ημιυπόγειο, κλειστό.
122) Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο), η έκφυλη ξανθούλα Λόλα.
123) Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος), η αδυνατούλα φιλήδονη 'Αντζελα. Σε απλό.
124) Ιάσονος και Λεωνίδου, η Μαρίνα με το μυτερό στήθος και τα μαύρα μακριά μαλλιά — από Ιάσονος 43, 37 όροφο. ΚΩΛΟΣ.
125) Λεωνίδου 28, υπερυψωμένο ισόγειο, κλειστό. 'Οροφος, η αθιγγανοειδής μιλφ Κατερίνα — από τον όροφο της Κολωνού 27. Σε ισπανική.
126) Ιάσονος 19, ισόγειο, η νεαρή Χριστίνα, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, μετριογλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, τσουπωτή. Σε απλό. 'Οροφος, η δεκαεννιάχρονη Ντόινα απ' τη Μολδαβία, με καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
127) Ιάσονος 20 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η νεαρή Νενίσα, με μικρό στήθος, ωραίο κωλαράκι —όπως και κρομάκι—, χαμηλό ανάστημα, γλυκό πρόσωπο. Σε απλό.
128) Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος), η σκέλεθρη Ρωσίδα Μαρίνα — Ιάσονος 1 ισόγειο, Ιάσονος 2 όροφος. ΚΩΛΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, 69, ΟΡΧΕΟΛΕΙΧΙΑ.
129) Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο), η Γκαμπριέλα, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεγάλο κρεμασμένο στήθος, αψηλή και καλλίκορμη. Σε απλό.
130) Ιάσονος 10, κλειστό.
131) Ιάσονος 1 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο), η 'Αννα/'Εσρα.
132) Ιάσονος 1 μεσαίο (όροφος), δεξιά, η Ρίτα —από τον αριστερό όροφο—, με ξανθωπό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, αψηλή και αδύνατη. Σε απλό. Αριστερά, κλειστά.
133) Ιάσονος 1 αριστερά (ισόγειο), η νταρντάνα Μίλα — από Βέργας 3 όροφος. Σε 69, ισπανική.

DSC00149.jpg


134) Ιάσονος 2 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο), η Αλεξάνδρα — η πρώην υπηρεσία. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, 69.
135) Ιάσονος 2 αριστερά (όροφος), η Βίκυ —είχε ξαναδουλέψει εδώ πέρσι—, με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλούτσικη με ωραίο κορμί και κώλο. Σε απλό.
136) Λουκά Νίκα 1, απ' το παραθυράκι, μία όμορφη νέα στην ηλικία ξανθιά μου είπε να επιστρέψω σε μία ώρα. Η ώρα ήταν 17:12.
137) Κολωνού 11 αριστερά, υπερυψωμένο ισόγειο, η Αννούλα — απ' το υπόγειο της Κεραμεικού 13 και το Κολωνού 15 αριστερά. Σε απλό. 'Οροφος, η 'Αννα, με κοντό μαύρο μαλλί στο ύψος της σιαγόνας, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατη. Σε απλό.
138) Κολωνού 11 δεξιά (ημιυπόγειο), η τσουπωτή ξανθιά δεν-έχω-όνομα.
139) Κολωνού 15, δεξιά, η "γυρολόγος" Ντάνα μου είπε πως είχε κλείσει. Αριστερά, η Χριστίνα, με καστανό μαλλί μαζεμένο πίσω, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλούτσικη και καλλίκορμη μ' ένα ταττού (λέξη) στη δεξιά ωμοπλάτη. Σε απλό.
140) Κολωνού 23 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η ξανθιά Αντελίνα. Σε 69
141) Κολωνού 23 δεξιά (ημιυπόγειο), η μιλφ Ναταλία. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
142) Κολωνού 27 αριστερά (όροφος), η Λώρη, με ίσιο καστανό μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, μέτριο πρόσωπο, μεγαλούτσικο στήθος, σώμα με καμπύλες. Σε υπεραπλό.
143) Κολωνού 27 μεσαίο (ημιυπόγειο), η Γωγώ. ΚΩΛΟΣ.
144) Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο), Η Μπέλλα και μία άλλη ισοϋψής νεαρή. Σε απλό.
145) Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο), η γνωστή Ντάρια. Σε απλό.
146) Κολωνού 30 αριστερά, 1ος όροφος, η Ελένη με τ' αστεράκια στη μέση και η 'Ολγα, με μεγαλούτσικο στήθος, κοκκινωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, γλυκό πρόσωπο. Σε απλό. 2ος όροφος, η Ρωσίδα Λώρη, με καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια και η Νατάσα, με ξανθό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μικρομεσαίο στήθος, όμορφο πρόσωπο, πιο αδύνατη. Σε απλό.
147) Κολωνού 32 δεξιά (όροφος) (To onlygreekάδικο), η 'Αννα ο "ροφός". Απλό στα 15 ευρώ.
148) Κολωνού 32 μεσαίο (υπόγειο), η 'Αννα η "μύτη". ΚΩΛΟΣ.
149) Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο), η Μίκυ, μια πιτσιρίκα με μικρό στήθος, μαλλάκι ίσιο καστανό μέχρι την πλάτη ψηλά, πονηρό προσωπάκι, χαμηλό ανάστημα, αδύνατη. Σε απλό.
150) Κολωνού 48, η 'Αντζελα και η Λυδία.
151) Κολωνού 47, όροφος, κλειστός. Ισόγειο, η Βραζιλιάνα Μιράντα — από Λιοσίων 76 δεξιά. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
152) Κολωνού 53, κλειστό.
153) Μεγάλου Αλεξάνδρου 15, κλειστό.
154) Μεγάλου Αλεξάνδρου 17, η θηριώδης ξανθιά 'Ηρα. Απλό.
155) Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 δεξιά (ισόγειο), η Φωτεινή και η Λίζα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
156) Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος), μία νεαρή με ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, γλυκό προσωπάκι, μικρομεσαίο στήθος, τσουπωτή. Σε 69.
157) Καλλέργη 33, η "γυρολόγος" Κλαούντια. Σε απλό.
158) Λεωνίδου 6, η Ιονέλα.
159) Δεληγιώργη 39, η Βαλέρια — η αδελφή της Ιωάννας.
160) Δεληγιώργη 30, η γκίλφ Λόλα.
161) Κεραμεικού 13 αριστερά (όροφος), κλειστός.
162) Κεραμεικού 13 μεσαίο (ισόγειο), η Χριστίνα.
163) Κεραμεικού 13 δεξιά (υπόγειο), η Ανέλια, με ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα. Θα ερχόταν η Γκαλένα.
164) Κεραμεικού 15 αριστερά (1ος όροφος), η Ελένη η Βενεζουελάνα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
165) Κεραμεικού 15 δεξιά (ισόγειο), κλειστό.

ωραια ειδηση Φανουρη!!!
:hi:

Φανούρη να γράφεις και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατα την διάρκεια της τσάρκας σου για να γίνει ακόμα πιο καλτ  :rockon: :rockon: Παράδειγμα θερμοκρασία,κατάσταση ανέμου,υγρασία κλπ  :grin: :grin: :hi:
:tooth:
 

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Μηνύματα
7.540
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τα μπουρδέλα της Λιοσίων, με ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή
 

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Μηνύματα
7.540
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[quote author=sl40 link=topic=26.msg6678158#ms
g6678158 date=1450391439]
Και του μεταξιου σε μια ακομα πιο καλτ εποχη!!!!!!
[/quote]

έτσι ακριβώς φίλε μου. Στου μεταξιού, πάει αυτό το κομμάτι όμως  :grin:
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή μίνι τσάρκα.

Βασικά πήγα να βρώ την Άννα την μυστήρια, αλά τζίφος, οπότε μπήκα σε μερικά από περιέργεια.

Έχουμε και λέμε:

Διδ. 20: μια ξανθιά GILF , απογοήτευση σκέτη
Διδ. 22: μια Μαρία με αγορέ κόκκινο μαλλί, τατού και αχλαδοκωλάρα.
Διδ. 7α/β: κλειστά
Διδ. 8 1ος: δυο μπαμπάτσικες. Η μία μαυρομάλα η Νατάσα και μια ξινή ξανθιά.

Φυλ. 54 1ος: η Άννα (δεν περίμενα να την δω, μάλλον η Άννα-Ιλόνα)
Φυλ. 54 ισ.: η Ναταλί η ξανθούλα ζουμερή νεαρά
Φυλ. 56: κλειστό
Φυλ. 59 1ος: η Κατερίνα με ωραίο μαύρο κορμάκι, έχει κοντίνει τα μαλλιά της, αλλά δεν μας χαμογέλασε καθόλου στο σαλόνι αυτήν τη φορά και έχασε αμέσως από το σύνολο.
Φυλ. 65 1ος: η Σόνια όπου την πήρα για 2η φορά και δεν με χάλασε καθόλου.
Φυλ. 134 υπ.: η Νίκι (μάλλον από το Φ.61) με καλούτσικο σωματάκι και μπουκλέ μαλλί.

Φωκ. 25 1ος: ένα κοντό ξεβράκωτο ζυμαράκι για δάγκωμα, αλλά η φάτσα και η χροιά της φωνής της ήταν αντικαυλέ.

Αυτά.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom