Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Θα συμφωνησω με το φιλο μου τον επιρρεπή. Κι εγω εχει τυχει να φυγω αχυστος, όχι επειδή δεν ηταν καλη η κοπελα η αδιαφορη. Ισα ισα που εκανε φιλοτιμες προσπάθειες για να μη φυγω ετσι, και αναγνωρισα κι εγω τη προσπαθεια της. Αλλα εφταιγα εγω γι αυτό, επειδή δεν ειχα καλη διαθεση, αρα εκ του αποτελεσματος δεν επρεπε να παω. Επισης εχω να πω ότι κι εγω πηγαινα παλια στη φυλης, αλλα λογω ανεργιας και οικονομικης στενότητας, αναγκαστικα πηγαινω μονο στο μεταξι για καταθεση, και φυσικα διαλεγω που θα παω. Δε θα παω π.χ στις τρώγλες εκει, αλλα σε πιο αξιοπρεπή μαγαζια, που υπαρχουν μερικα. Κι οσον αφορα τις κοπελες εκει, ναι μεν το επιπεδο είναι πολύ χαμηλο σε σχεση με τη φυλης σιγουρα, αλλα αμα ψαξεις προσεκτικα, υπαρχουν ευκαιριες κι εκει, μετρημένες στα δαχτυλα βεβαια, αλλα τι να κανουμε. Για να δωσω ένα παράδειγμα αν η φυλης θεωρείται super league, το μεταξι είναι Γ' εθνικη. Και πιο λιγο θα κλαψεις ένα δεκαρικο αν φας φολα, παρα ένα εικοσαρικο, που ολοι μας ξερουμε ποσο δυσκολα βγαινει πλεον, και ειδικα αν δεν εχεις και δουλεια...