kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
ισα με 7,5 t.m.η αννα φωκαιας27 εχει μεγαλο κωλο???και αν ναι παραθεστε ενα παραδειγμα αλλης κοπελας
ισα με 7,5 t.m.η αννα φωκαιας27 εχει μεγαλο κωλο???και αν ναι παραθεστε ενα παραδειγμα αλλης κοπελας
αν πηγαίνεις συχνότερα από μία στο 15νθήμερο (και πολλές λέω) οι υπηρεσίες θα πέσουν γιατί σε θεωρεί σίγουρο. Να την βάλεις στον πάγο μετά δε έχει αποτέλεσμα γιατί η αλλαγή τη θυμώνει και γίνεται χειρότερη.Το’χω σαν απορία αν συμβαίνει και με άλλους συναγωνιστές,δηλαδή να υπάρχει μια ανεξήγητη ψυχρότητα και μεταστροφή της συμπεριφοράς από κοπέλες που τις έχεις τιμήσει επανειλημμένα,και τις έχεις φερθεί άψογα σε όλα!Αυτό αναρωτήθηκα σήμερα με την κορασίδα Ελένη στο Κολωνού 30 1ος όροφος.Αν και δεν ήταν στο πλάνο μου,μπήκα μετά τον εξάμηνο ''πάγο'' που την είχα από το καλοκαίρι μήπως,αλλά δεν... Απόμακρη και τυπική,απλά ''έβγαλε'' το δωμάτιο σαν αγγαρεία... Τελικά η υπερβολική ευγένεια βλάπτει σοβαρά την πνευματική και ψυχική υγεία των κορασίδων, που και που θέλουν και την αγριάδα τους!
Το ιδιο ακριβως μου εχει συμβει κ εμενα, κ μαλιστα με την ιδια ακριβως κοπελα που αναφερεις. Την Ελενη απο Κολωνου 30, με την οποια "γνωριζομαστε" απο την εποχη που δουλευε Διδυμου. Ειχα πολλες κ αψογες συνευρεσεις μαζι της, την θεωρουσα στανταρακι.Το’χω σαν απορία αν συμβαίνει και με άλλους συναγωνιστές,δηλαδή να υπάρχει μια ανεξήγητη ψυχρότητα και μεταστροφή της συμπεριφοράς από κοπέλες που τις έχεις τιμήσει επανειλημμένα,και τις έχεις φερθεί άψογα σε όλα!Αυτό αναρωτήθηκα σήμερα με την κορασίδα Ελένη στο Κολωνού 30 1ος όροφος.Αν και δεν ήταν στο πλάνο μου,μπήκα μετά τον εξάμηνο ''πάγο'' που την είχα από το καλοκαίρι μήπως,αλλά δεν... Απόμακρη και τυπική,απλά ''έβγαλε'' το δωμάτιο σαν αγγαρεία... Τελικά η υπερβολική ευγένεια βλάπτει σοβαρά την πνευματική και ψυχική υγεία των κορασίδων, που και που θέλουν και την αγριάδα τους!
η αννα φωκαιας27 εχει μεγαλο κωλο???και αν ναι παραθεστε ενα παραδειγμα αλλης κοπελας
Το’χω σαν απορία αν συμβαίνει και με άλλους συναγωνιστές,δηλαδή να υπάρχει μια ανεξήγητη ψυχρότητα και μεταστροφή της συμπεριφοράς από κοπέλες που τις έχεις τιμήσει επανειλημμένα,και τις έχεις φερθεί άψογα σε όλα!Αυτό αναρωτήθηκα σήμερα με την κορασίδα Ελένη στο Κολωνού 30 1ος όροφος.Αν και δεν ήταν στο πλάνο μου,μπήκα μετά τον εξάμηνο ''πάγο'' που την είχα από το καλοκαίρι μήπως,αλλά δεν... Απόμακρη και τυπική,απλά ''έβγαλε'' το δωμάτιο σαν αγγαρεία... Τελικά η υπερβολική ευγένεια βλάπτει σοβαρά την πνευματική και ψυχική υγεία των κορασίδων, που και που θέλουν και την αγριάδα τους!
Ε,δεν τον λες και μινιόν .....
Ούτε σαν τον μικρό,στρογγυλό κ τουρλωτο της Χριστίνας Καζακσταν, ούτε καν σαν τον γυμνασμενο/στρογγυλό της Τζώρτζιας.....
Έχει ένα εκτόπισμα, αλλά θα ελεγα είναι σε άλλη κατηγορία ....
Από τις ωραίες κωλαρες όμως, να τα λέμε κ αυτά ;-)
Η... σχέση έχει τελειώσει,έφαγε από μένα "μαύρο" οριστικά και αμετάκλητα! Συζητάμε για το τι πρέπει να κάνεις ή να αποφύγεις να μην φτάσει εκεί.Άβυσσος η ψυχή των γυναικών, και δη των πουτάνων,άντε να βρεις άκρη...Στις γυναίκες φερομαστε πάντα σωστά κ σαν κύριοι, οποίο κ αν είναι το επάγγελμα που κανουν. Εγώ προσωπικά αγριαδες δεν κάνω ποτέ. Αν η κοπέλα "πάγωσε", απλά έφτασε το τέλος μεταξύ σας κ πας για αλλά .... Ούτε γκρινιες,ούτε κακίες.
Ή γνώμη μου πάντα. Μην με παρεξηγήσεις ....
Το’χω σαν απορία αν συμβαίνει και με άλλους συναγωνιστές,δηλαδή να υπάρχει μια ανεξήγητη ψυχρότητα και μεταστροφή της συμπεριφοράς από κοπέλες που τις έχεις τιμήσει επανειλημμένα,και τις έχεις φερθεί άψογα σε όλα!Αυτό αναρωτήθηκα σήμερα με την κορασίδα Ελένη στο Κολωνού 30 1ος όροφος.Αν και δεν ήταν στο πλάνο μου,μπήκα μετά τον εξάμηνο ''πάγο'' που την είχα από το καλοκαίρι μήπως,αλλά δεν... Απόμακρη και τυπική,απλά ''έβγαλε'' το δωμάτιο σαν αγγαρεία... Τελικά η υπερβολική ευγένεια βλάπτει σοβαρά την πνευματική και ψυχική υγεία των κορασίδων, που και που θέλουν και την αγριάδα τους!
[/quote
Ειχα κι εγω τέτοιες αναλογες περιπτώσεις, και πιστευω λιγο πολύ ολοι μας. Και ότι δικαιολογια και να πεις στην εκάστοτε κοπελα, και αληθεια να 'ναι δε θα γινεις πιστευτος, γιατι ετσι σκέφτονται. Και όταν δεις μια αλλαγη συμπεριφορας, και μια αδιαφορια, απλα δε ξαναπας.
δουλευει και αυριο απογευματινη?
... Άβυσσος η ψυχή των γυναικών, και δη των πουτάνων,άντε να βρεις άκρη...
ΓΙΩΡΓΟ,στα τελευταία σου ποσταρίσματα παρουσίασες αισθητή βελτίωση,τώρα πάλι... βγάζουμε τα μάτια μας να καταλάβουμε τι εννοείς!εγω αν περασω με καποια κορασιδα ξαναπηγαινω μετα απο μερες εγω εχω αδικησει κοπελα διοτι δεν πηγαινω μαζι της αρκετα μου εχει φερθει καλα οταν την γαμαω καμια φορα καμια κοπελα δεν με εχει δεδομενο μονο μια με χαιρεται
σφηνοειδής αραμαική είναιΓΙΩΡΓΟ,στα τελευταία σου ποσταρίσματα παρουσίασες αισθητή βελτίωση,τώρα πάλι... βγάζουμε τα μάτια μας να καταλάβουμε τι εννοείς!
,,,,,,,σφηνοειδής αραμαική είναι
........ψάχνω μιλφ με καλές υπηρεσίες που να αφήνει πιασίματα 69 άνετη στο χρόνο κλπ
αλλά πίπα μόνο με καπότα και να μη τη χύνουνε,
καμμιά πρόταση ;;