Σημερα δευτερη απογευματινη βαρδια, προγραμμα σε ολα απλο, οπου αναφερεται, κατι αλλο.
φυλης 71α: Μαιρη μελαχρινη, μετριο προσωπο και πλεον αρκετα μπαμπατσικη.
Φυλής 67: Λαουρα μελαχρινη με τις κρεμαστες βυζαρες.
φυλης 86β ισογειο: Μαριαννα ξανθια με ισιο μαλλι μεχρι τους ωμους, ομορφο προσωπο, λεπτο μοντελε σωμα και σεξι ροζ εσωρουχα.Ισως η πιο εντυπωσιακη παρουσια στη σημερινη γυρα.
φυλης 65α οροφος: Η γνωστη μελαχρινη Σονια με ακα. Λιγο πολυ ολα ωραια πανω της, και χαμος στο σαλονι απο κοσμο(δουλευει καλα το promo mouth to mouth)
φυλης 65β ισογειο: Ατζελινα ομορφη ξανθια κοπελα με ωραιο σωμα αλλα σαλοναρισμα, βορειος πολος. Θα εβρισκες περισσοτερη ζωντανια σε νεκροταφειο(gimli son of gloin)
φυλης 59 ισογειο: Βανεσσα και Αλιονα(νομιζω), ψιλοαδιαφορες και οι δυο με την Βανεσσα ακα.
φυλης 59 οροφος: Κατερινα μελαχρινη με νεο κουρεμα πλεον, πιο κοντο, που δεν μου αρεσε ιδιαιτερα να πω την αληθεια.
Φυλής 72: Αλεξανδα μελαχρινο καυλοπιπινο με μετριο προσωπο, και Ελενη ξανθια ατσουπαλο σωμα και προσωπο, με ακα.
φυλης 66α: Ρενατα η καστανη ρωσιδα. Τι ηταν παλι αυτο
. Σαλοναρισμα με ολοσωμο μαυρο φορεμα μεχρι τον αστραγαλο που διαγραφονταν τελεια η κωλαρα της
. Πως δεν την εχω γαμησει ποτε αυτην την ελαφινα. Πανω απο πεντε χρονια την βλεπω.
φυλης 56: Ναντια μελαχρινη, μετριο προσωπο, σωμα με πιασιματα και κωλο μεγαλο και σφιχτο.
φυλης 54β: Ναταλι ξανθια ρωσιδα, γλυκο προσωπο οχι κατι το ιδιαιτερο και μετριο σωμα με πιασιματα.
φωκαιας 9: Σονια η αλβανιδα, ξανθια κοντη με ωραιο αγαλματενιο σωμα και ενα δυαρι στηθος να το πιεις στο ποτηρι.
φωκαιας 17β οροφος: Αδιαφορη μελαχρινη, περασε και δεν ακουμπησε.
φωκαιας 24: Γκαμπυ η ακεντραριστη και Μαγια η μελαχρινη. Ομορφο μωρο η Μαγια, τουλαχιστον ετσι δειχνει στο σαλονι.
Φωκαίας 27Β υπερυψωμενο ισογειο: Τζανιν ξανθια, νορμαλ προσωπο και σωμα, προς το καλο, και Αννα μαυρομαλουσα αρκετα μπαμπατσικη. Φουλ επιθετικο σαλοναρισμα και απο τις δυο, χωρις κατω εσωρουχο η Τζανιν να σου τριβει το γατακι της στα μπουτια σου και με την τσατσα να λεει σε καθε επιθεση της Αννας στους πελατες, "ετσι μπραβο" σαν να την διδασκε ενα πραγμα. Τουλαχιστον η Τζανιν κερδισε την καταθεση του φιλου μου.
φωκαιας 17α ισογειο: Ξανθια, ομορφο προσωπο και σωμα, καλος κωλος και στηθος μεγαλο και λιγο κρεμασμενο. Φουλ προγραμμα ανακοινωσε η τσατσα και πρωτη μερα της κοπελας που εδινε πισω κινηση. Εδω εγινε και η δικη μου καταθεση. Ρε το
, θυμηθηκα τοσα ονοματα και δεν θυμαμαι το ονομα αυτης που γαμησα. Περασα καλα, πιπα ακα, μουνι, βυζι και βουρ στον κωλο.
-Αμα πονας και δεν θελεις, δεν γουσταρω της ειπα, και οντως δε μ'αρεσει.
-Οχι, οχι θελω μωρακι μου λεει, να ανοιξει και να στρωσει, ευκαιρια ειναι :S.
Ε αφου το ηθελε, εκανα και γω το χρεος μου
.