Μιλάς εκ πείρας;Οποίος ενδιαφέρεται για να πέραση καλά ... έχει ανοίξει στην Πιπίνου 118 μπούρδελο ... παλιά ειταν στούντιο. ... Η τιμή 20 €.... το μαγαζί τέλειο. ... και οι κοπέλες. .. !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
βεβαια θα ανεβασω κριτικη για αυτη την μουναρα την αθηνα
με εφτιαξες με την Αθηνα,θελω να την παρω εδω κ πολυ καιρο αλλα το σκεφτομαι γιατι δε με ενθουσιαζει σαν εμφανιση..αλλα ολοι λετε οτι ειναι πολυ καλη οποτε ισως πρεπει να το ξανασκεφτω..τι προγραμμα κανει ακριβως,τελειωτικο στο στομα εχει??
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.929
- Πόντοι
- 6.925
με εφτιαξες με την Αθηνα,θελω να την παρω εδω κ πολυ καιρο αλλα το σκεφτομαι γιατι δε με ενθουσιαζει σαν εμφανιση..αλλα ολοι λετε οτι ειναι πολυ καλη οποτε ισως πρεπει να το ξανασκεφτω..τι προγραμμα κανει ακριβως,τελειωτικο στο στομα εχει??
Έχει άφθονες κριτικές είτε στο Φωκαίας 27 είτε στο Αλκαμένους 113. CIM προσφέρει
ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Καλιέργειες μικροβίων alien.
Αλκαμένους 117
Και να πρέπει ντε και καλά να καθήσεις στο σαλόνι.Απαγορεύεται να σταθείς στον προθάλαμο (χολ).Ρε δε πάτε στο διάολο.
Άσε που αυτή η τραβελοτσατσά, όλο το καλοκαίρι φορούσε κάτι σαγιονάρες σαν πάκης ...
kurt russel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα αρχοντες σορρυ για το λιγο offtopic...στο μεταξι παντα μετα απο καταθεση χτυπαω 2 τυλιχτα.Εχω να παω 2 μηνες αλλα ψηνομαι για αυτο το σαββατο.Παω μονο με το μετρο γιατι το αμαξι πριν χρονια το ειχαν ''τραυματησει'' κατι πρεζακια(οι νταβαδες τι κανουν?).
Εχω δοκιμασει μερικα εκει γυρω πχ. κοτοπουλαδες κτλ αλλα θελω μια προταση καλη,walking distance ωστε να παρω το μετρο μετα.
πχ το σουβλατζιδικο απεναντι απο την τροχαια στην πλατεια καραισκακη λεει τιποτα? παντα το βλεπω αλλα δεν εχω παει ποτε...ενας συναγωνιστης μου το προτεινε παντως.
Οτι προταση δεκτη μερακληδες.
Εχω δοκιμασει μερικα εκει γυρω πχ. κοτοπουλαδες κτλ αλλα θελω μια προταση καλη,walking distance ωστε να παρω το μετρο μετα.
πχ το σουβλατζιδικο απεναντι απο την τροχαια στην πλατεια καραισκακη λεει τιποτα? παντα το βλεπω αλλα δεν εχω παει ποτε...ενας συναγωνιστης μου το προτεινε παντως.
Οτι προταση δεκτη μερακληδες.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
ενημερωση απο φωκαιας 27 υπογειο χριστινα η ελληνοουκρανεζα και ισογειο τζανινα και γκαμπριελλα
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Ύστερα από ένα μέτριο ΣΚ , δοκιμάζοντας πιπινάκια (Ντιάνα/Μπιάνκα & Μόνικα),
χρειαζόμουν ένα στανταράκι να πάρω τα πάνω μου.
Κατευθύνθηκα στην Διδύμου:
Διδ. 18 υπ.: Βαλεντίνα, ξανθιά αδύνατη
Διδ. 18 ισ.: Κατερίνα, ξανθιά με καρέ μιλφ.
Διδ. 20: η Άννα η Μυστήρια, σταθερή αξία για μένα. Έφυγα με τρεμάμενα πόδια.
χρειαζόμουν ένα στανταράκι να πάρω τα πάνω μου.
Κατευθύνθηκα στην Διδύμου:
Διδ. 18 υπ.: Βαλεντίνα, ξανθιά αδύνατη
Διδ. 18 ισ.: Κατερίνα, ξανθιά με καρέ μιλφ.
Διδ. 20: η Άννα η Μυστήρια, σταθερή αξία για μένα. Έφυγα με τρεμάμενα πόδια.
kurt russel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
καλα ρε κανεις δεν τρωει μετα το ? ολοι σπιτι πατε μετα η φαγωμενοι?
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
καλα ρε κανεις δεν τρωει μετα το ? ολοι σπιτι πατε μετα η φαγωμενοι?
Εγώ καμιά φορά χτυπάω φαλάφελ στη Λεωνίδου πηγαίνοντας προς Γκάζι.
Καλό είναι και προπάντων καθαρό
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Οποίος ενδιαφέρεται για να πέραση καλά ... έχει ανοίξει στην Πιπίνου 118 μπούρδελο ... παλιά ειταν στούντιο. ... Η τιμή 20 €.... το μαγαζί τέλειο. ... και οι κοπέλες. .. !
Ο νταβατζής τους είσαι;
Μεσ'τα ποδια σου στην καρδια του μεταξιου...καλα ρε κανεις δεν τρωει μετα το ? ολοι σπιτι πατε μετα η φαγωμενοι?
Μεγας Αλεξανδρος, διπλα στο μπουρδελο το καλλεργη, γωνια με μεγαλου Αλεξανδρου. Μια χαρα σουβλακι εχει.
Μάκης Τσατσαρίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 713
- Πόντοι
- 86
ενημερωση απο φωκαιας 27 υπογειο χριστινα η ελληνοουκρανεζα και ισογειο τζανινα και γκαμπριελλα
Δεν μας ειπες ομως ,τελικα τα κατάφερες και τοσκασες από τους συγγενείς τιτανοτεραστιε ΓΑΣΠΑΡΗ ?
kurt russel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
Ακόρεστος,Parakmiakos σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
kurt russel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
Μεσ'τα ποδια σου στην καρδια του μεταξιου...
Μεγας Αλεξανδρος, διπλα στο μπουρδελο το καλλεργη, γωνια με μεγαλου Αλεξανδρου. Μια χαρα σουβλακι εχει.
φιλε μου το ξέρω αυτό αλλα είτε νωρις είτε αργα το βλεπω αδειο γιαυτο δεν τολμησα ακομη...thanks παντός.
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
φιλε μου το ξέρω αυτό αλλα είτε νωρις είτε αργα το βλεπω αδειο γιαυτο δεν τολμησα ακομη...thanks παντός.
έχω φάει και εγώ...
καθαρός είναι
το σουβλάκι έτσι και έτσι
Τας δειαχειρηστάς να μας συγχωρήσουν για το
αλλά και το φαγητό είναι πολύ μεγάλη ηδονή στη ζωή
του μπουρδελιάρη.
kurt russel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Ακριβως φιλε μου. Δυστυχως το επιπεδο στο μεταξουργειο είναι πολύ χαμηλο.Ευκολα μπορεις να φας τη φολα. Οι καλες περιπτώσεις είναι ελάχιστες, και χρειαζεται πολύ υπομονη, αλλα και ψαξιμο. Η οικονονικη κριση μας εχει φερει αναγκαστικα στη συγκεκριμενη περιοχη, αφου αυτοι στη φυλης δε βαζουν μυαλο να κατεβασουν τις τιμες.Οι Ρουμάνες και οι Μολδαβές είναι η Δ Εθνική του πρώην ανατολικού μπλόκ
Σεξοσφώρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ακριβως φιλε μου. Δυστυχως το επιπεδο στο μεταξουργειο είναι πολύ χαμηλο.Ευκολα μπορεις να φας τη φολα. Οι καλες περιπτώσεις είναι ελάχιστες, και χρειαζεται πολύ υπομονη, αλλα και ψαξιμο. Η οικονονικη κριση μας εχει φερει αναγκαστικα στη συγκεκριμενη περιοχη, αφου αυτοι στη φυλης δε βαζουν μυαλο να κατεβασουν τις τιμες.
Οπότε το πρόβλημα που δεν προτιμάς τη Φυλής είναι το 20άρικο ή το επίπεδό της;
Επισκέπτης
Οι Ρουμάνες και οι Μολδαβές είναι η Δ Εθνική του πρώην ανατολικού μπλόκ
Κατά μέσον όρο ναι,δεν φέρονται επαγγελματικά,τζογάρεις στο αν τις πετύχεις στα φεγγάρια τους,ή τύχει να σε γουστάρουν προσωπικά....
Ναι, αλλά τα λεφτά τα θέλουν για μηδενικές υπηρεσίες.
Μαύρο.
Διαφωνώ. Οι αγαπημένες μου πόρνες ήταν πάντα Ρουμάνες. Ακριβώς αυτή είναι η γοητεία τους, ότι δεν είναι επαγγελματίες.
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Διαφωνώ. Οι αγαπημένες μου πόρνες ήταν πάντα Ρουμάνες. Ακριβώς αυτή είναι η γοητεία τους, ότι δεν είναι επαγγελματίες.
Γοητεύεσαι με αυτό διότι δεν έχεις ακουμπήσει δωρεάν
ποτέ σου γυναικά. Στο έχω πει τόσες φορές, έφτασες
στο σημείο να το παραδεχθείς. Καλή συνέχεια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58