Επισκέπτης
Γοητεύεσαι με αυτό διότι δεν έχεις ακουμπήσει δωρεάν
ποτέ σου γυναικά. Στο έχω πει τόσες φορές, έφτασες
στο σημείο να το παραδεχθείς. Καλή συνέχεια
Έλεος μαλάκα. Έχω πει ήδη 100 φορές ότι έχω κάνει 6 σχέσεις.
Γοητεύεσαι με αυτό διότι δεν έχεις ακουμπήσει δωρεάν
ποτέ σου γυναικά. Στο έχω πει τόσες φορές, έφτασες
στο σημείο να το παραδεχθείς. Καλή συνέχεια
Σιγουρα το επιπεδο της φυλης είναι πολύ καλυτερο. Δεν υπαρχει αμφιβολια γι' αυτό, αλλα πιο πολύ θα κλαψω ένα εικοσαρικο αν φαω φολα, παρα ένα δεκαρικο.Οπότε το πρόβλημα που δεν προτιμάς τη Φυλής είναι το 20άρικο ή το επίπεδό της;
...διάρκειας 10 λεπτών η κάθε μία.Έλεος μαλάκα. Έχω πει ήδη 100 φορές ότι έχω κάνει 6 σχέσεις.
Aν το πεις άλλες 100,στο τέλος θα το πιστέψεις κι εσύ ο ίδιος.Έλεος μαλάκα. Έχω πει ήδη 100 φορές ότι έχω κάνει 6 σχέσεις.
Μετακινηση της μιλφ Ριτας ,με το ταττου στον κωλο,στο Ελλης 3 τα απογευματα
...διάρκειας 10 λεπτών η κάθε μία.
Aν το πεις άλλες 100,στο τέλος θα το πιστέψεις κι εσύ ο ίδιος.
Ο Picker δεν λέει ποτέ ψέματα. Έχω γαμήσει 6 γκόμενες χωρίς πληρωμή. Οι καλύτερες εμπειρίες μου είναι σίγουρα με πόρνες. Φτύνω στη μάπα τις κυρίες και προσκυνώ τις ξεφτιλισμένες πόρνες. Τις λατρεύω.
Οποίος ενδιαφέρεται για να πέραση καλά ... έχει ανοίξει στην Πιπίνου 118 μπούρδελο ... παλιά ειταν στούντιο. ... Η τιμή 20 €.... το μαγαζί τέλειο. ... και οι κοπέλες. .. !
.......Επιστροφη της βασιλισσας Σονιας στο Βεργας 6 υπογειο,μετα απο απουσια σχεδον ενος μηνος
"Ακριβοί στα πίτουρα,και φτηνοί στ'αλεύρι" δηλαδή...Ευχαριστούμε για τη διαφήμιση.
Εν κατακλείδι, μιλάμε για ένα καλοστημένο λουξ-τσιμπουκάδικο-κυρίως, που αν προσέξει λίγο την καθαριότητα των δωματίων, βάλει κάνα χαρτί και καθαριστικό της προκοπής και κάνα μωρομάντιλο θα κερδίσει την ήδη αυξημένη πελατεία του. Επίσης καλό είναι να αλλάζουν ρούχα οι κοπέλες που και που. Μετράει στον πελάτη που λόγω των υπηρεσιών θα ήθελε να γίνει μόνιμος.
τι κανετε παιδια ειστε καλα σημερα ξεκουραζωμαι απο τσαρκες και γαμησια διοτι θα κατεβω φυλης και ολα τα στενακια παρασκευη βραδυ τριτη βαρδια
ποσες θα παρεις κ ποιες γιωργο?τι κανετε παιδια ειστε καλα σημερα ξεκουραζωμαι απο τσαρκες και γαμησια διοτι θα κατεβω φυλης και ολα τα στενακια παρασκευη βραδυ τριτη βαρδια